Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 9 éve
Hát én simán benne lennék, ha ma is izgulni kéne a csapatért 😊ott van neked a colts
Hét hónapot vártunk arra, hogy meccset lássunk, ilyenkor olyan vagyok, mint az elvonókúráról kiszabadult alkoholista, aki remegve rohan az első kocsmába és vedel mint az állat. Nem tudok elég meccset megnézni, még hétközben esténként is meccseket nézek felvételről, ha van rá időm. 😊
peterk2005
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
Hát én simán benne lennék, ha ma is izgulni kéne a csapatért 😊Hét hónapot vártunk arra, hogy meccset lássunk, ilyenkor olyan vagyok, mint az elvonókúráról kiszabadult alkoholista, aki remegve rohan az első kocsmába és vedel mint az állat. Nem tudok elég meccset megnézni, még hétközben esténként is meccseket nézek felvételről, ha van rá időm. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
nem jó érzés nyugodtan várni az első vasárnapi meccseket ? rohadt jó hogy behúztuk a Carolina elleni meccset, sajnos még nem láttam
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 9 éve
Amúgy ha már szóba jött, a holdingot lényegében elfelejtették a zebrák. Mintha kihúzták volna a szabálykönyvből. Meg a DPI/OPI-t is. Pedig mindegyikből volt nem is egy. Holdingból egy rakat 😊Szóval általánosságban elmondható, hogy minimálra vették a zászlózást. Csak, hát van ami nagyon feltűnő/csúnya, van ami kevésbé, és nyilván az előbbieket vesszük jobban észre, azokra emlékszünk
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Csak azért merészeltem felhozni, mert így nem a legjobb példája a CJ hypenak. Nem szokásom bírózni meg ilyesmi, ez a dolog két élű penge. Lásd 2014 PO - Cowboys. :]Mi ilyeneket nem nézünk ám. Mármint a bírok mindig nekünk csalnak, szóval egy kis holding alap.CJ visionje rendben van:71es ordas holdingja kellett azért...
vine.co/v/5JAZ92hum1n
empty taxi
gyeek
PM_the_sheriff
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Mi ilyeneket nem nézünk ám. Mármint a bírok mindig nekünk csalnak, szóval egy kis holding alap.CJ visionje rendben van:71es ordas holdingja kellett azért...
vine.co/v/5JAZ92hum1n
empty taxi
gyeek
You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 9 éve
CJ visionje rendben van:71es ordas holdingja kellett azért...
vine.co/v/5JAZ92hum1n
empty taxi
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Most meg inkabb varom Oswi elso Texans meccset. De a lenyeg, hogy bar felvetelrol, de nagyon tetszett a meccs.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 9 éve
Mekkora győzelem mindjárt egy TOP csapat ellen.... 😊Neccesnek tűnt a szezon. még a PO is azért eléggé cidri szagúnak tűnt, erre tessék.
Siemian ügyes volt, bár sokat segített neki az O# séma és az edzői playcalling. Ha az újonc hibákat levetkőzi egész jó kis irányító lehet majd belőle.
több mint 9 éve
Ilyen volt ő tavaly és tavalyelőtt is december környékén, csak szeptemberben volt még szabadságon. Idén úgy tűnik úgy döntött, hogy szeptemberben elkezdi a szezont 😊nehogy kiégjen
peterk2005
több mint 9 éve
Ilyen volt ő tavaly és tavalyelőtt is december környékén, csak szeptemberben volt még szabadságon. Idén úgy tűnik úgy döntött, hogy szeptemberben elkezdi a szezont 😊

több mint 9 éve
CJ visionje rendben van:
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Mielőbbi jobbulást kívánok és természetesen jó lesz az a sorsolás vasárnap is! 😊Zalán: megvolt a sorsolás végül? 😊Én csak ma délelőtt tudtam megnézni a mérkőzést. Elég rosszul voltam este, nem tudtam vállalni az éjszakázást. (Egy komoly eü problémával küzdöm, és vannank rosszabb napok.) Épp ezért áttettem a sorsolást vasárnap estére. Elnézést, de azt hiszem, volt elég izgalom enélkül is. 😊 Jelenleg 15 feliratkozó van a rajzokra,
StormST
vasárnapig még lehet lájkolni a posztot és ezzel jelezni a részvételt. Várom a többieket.
Én nem vagyok szakértő, de Macska játéka, másodévesként, prémium mérkőzésen, a Super Bowl folytatásaként abszolút reményteljesebb, mint amit Brock mutatott bármelyik évében. Engem egy kis Rodgersre emlékeztet a pali mellesleg. Ha végigcsinálja az idényt, nagyon sokat fog fejlődni ebben a csapatban. Lehet jövőre megint két igazi potenciális kezdő irányítónk lesz. A D kezdésnek megfelelt. Danny hiányát nem látni, Malik sem hagyott feltétlen űrt, sokkal inkább, hogy Vance Walker nincs meg. De azért a védelmünk tavaly is igazán a play offra szipkásodott fel. Az újak reményteljesek, élmény nézni a fullback játékot. Soha rosszabb kezdetet.
Zalán

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 9 éve
Zalán: megvolt a sorsolás végül? 😊Én csak ma délelőtt tudtam megnézni a mérkőzést. Elég rosszul voltam este, nem tudtam vállalni az éjszakázást. (Egy komoly eü problémával küzdöm, és vannank rosszabb napok.) Épp ezért áttettem a sorsolást vasárnap estére. Elnézést, de azt hiszem, volt elég izgalom enélkül is. 😊 Jelenleg 15 feliratkozó van a rajzokra,
StormST
vasárnapig még lehet lájkolni a posztot és ezzel jelezni a részvételt. Várom a többieket.
Én nem vagyok szakértő, de Macska játéka, másodévesként, prémium mérkőzésen, a Super Bowl folytatásaként abszolút reményteljesebb, mint amit Brock mutatott bármelyik évében. Engem egy kis Rodgersre emlékeztet a pali mellesleg. Ha végigcsinálja az idényt, nagyon sokat fog fejlődni ebben a csapatban. Lehet jövőre megint két igazi potenciális kezdő irányítónk lesz. A D kezdésnek megfelelt. Danny hiányát nem látni, Malik sem hagyott feltétlen űrt, sokkal inkább, hogy Vance Walker nincs meg. De azért a védelmünk tavaly is igazán a play offra szipkásodott fel. Az újak reményteljesek, élmény nézni a fullback játékot. Soha rosszabb kezdetet.
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 9 éve
Vagy csak könnyebb belelátni egy épp győztes időszakát élő csapatba az ilyesmit (lásd még: Pecc), de sztem nem kell meggyőznünk egymást, tiszteletben tartom a véleményed, de nem értek vele egyet.a) Szerintem nem ismered Philips-et. Ha van coach akiből ilyesmit nem nézek ki, akkor az pont Wade Philips. Az az ember egy kiskutya 😊Akkor Kubiak lesz a ludas...esetleg Elway, vagy Goodell
peterk2005
Pari
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 9 éve
a) Szerintem nem ismered Philips-et. Ha van coach akiből ilyesmit nem nézek ki, akkor az pont Wade Philips. Az az ember egy kiskutya 😊Akkor Kubiak lesz a ludas...esetleg Elway, vagy Goodell
peterk2005
több mint 9 éve
a) Szerintem nem ismered Philips-et. Ha van coach akiből ilyesmit nem nézek ki, akkor az pont Wade Philips. Az az ember egy kiskutya 😊b) A goodellizmus olyan szintre jutott, hogy én már nem csodálkozom semmin. Simán passzolna a képbe, hogy a Denver-ellenérdekelt fanok nagy része konspirációt lásson a dologban. Csütörtökön. Aztán vasárnap a Dallas ellenérdekelt szurkolói. Hétfőn meg a Seattle-t nem kedvelők 😉
Kivéve szegény Iktriadot, a Browns hős fanjait, és a fekete lyukban lakókat. Nektek simán kijár a 28 csapatos, liga-összeesküvés koncepciója. 😀

több mint 9 éve
- Nem a csapat dobálja a zászlókat (zászlók esetében goodell sameszait hibáztattam)Emlékeim szerint 3 olyan eset volt, ahol repülhetett volna a zászló:Amúgy tavaly is így kezdtük az évet, defense oldalon jó sok hülye defensive penaltyval.naja, de tavaly legalább még bedobták rá a zászlót, idén már azt se. Bezzeg ha mi csinálnak, meg a vízhordót is eject-elnek Go(o)dell sameszai...
peterk2005
Pari
1) Ware sackjénél Miller fejelte le --> teljesen vétlen volt (nem ismerem a szabályt olyan mélységben h ez számít-e vagy sem)
2) Marshall kései fejese ----> nem repült pedig kellett volna
3) Stew mészárlása -----> repült, de egy teljesen egyértelmű IG miatt ki lett ütve (lehet vitatkozni h ez jó szabály-e, de ettől még szabály)
Ezekre az észrevételeim:
- Nem a csapat dobálja a zászlókat
- Utóbb meg fogják kapni a bírságot (kivéve talán Miller)
- Sztem a Panthers szurkolók is egyetértenek h nem meccsdöntő ítélet a Marshall féle tévedés
- A D#-re tavaly is jellemző volt a túlpörgés, amiből tavaly is voltak buta szabálytalanságok --> a túlpörgés sztem pont a józan gondolkodást szűkíti be: lásd Stewart fejese ---> FG távolságon belülre kerültek volna, ha nem kerül törlésre ---> egyértelmű h nem szándékos játékos döntés/edzői kérés
- Nyilván viccelsz, ha szted ez szándékos, felső utasításra történő vadászat | ha nem, szíved joga mást gondolni, de sztem felesleges róla vitatkoznunk 😊 |
Általános Doktor
- Utóbb meg fogják kapni a bírságot (kivéve talán Miller) Remeljuk, de az már olcsó vígasz. Millert én sem tartom hibásnak - lefele is ment Cam, nem is tűnt szándékosnak, de a véletlen facemask-re is jár a zászló.
- A D#-re tavaly is jellemző volt a túlpörgés - Azaz Wade érkezése óta. Én róla feltételezem, hogy működteti a bounty rendszert, előtte, azért nem volt ennyire "harapós" a banda.
- felső utasítás - Gondom nem csak nekem van néha olyan gondolatom (csak divízió rivális szurkolóként, talán többször, mint másnak), mintha Goodell új szerelme a Broncos lenne és a komplett nfl apparátus 2 kézzel tolna a Denver szekerét, míg ellenünk meg az ellenfél HC-ja is kap egy sárga zászlót, amit bármikor bedobhat, mert 30 év jó volt az imázsunk.
több mint 9 éve
Van agyrázkódás témában elég sok visszás dolog. Pl. a tackle boxon belül a futót sisakkal, klasszikus helmet-to-helmet is lehet támadni. Namost, a futó boxon belüli agyrázkódás az vajon kevésbé ártalmas? 😊 És szó nincs arról, hogy azért mert a futó védeni tudja magát. Annyi az agylágyult futó, mint égen a csillag. Tyler Varga pl. 1 év után befejezte a pályafutását Indy-ben, akkorát kapott tavaly. Teljesen szabályosan, a tackle boxon belül. Go figure....

több mint 9 éve
Volt ismét mindkét oldalon elmaradt flag elég (én Remmers kezét legalább 2-szer láttam Von sisakjában turkálni snap után pl.), nem nagyon hiszem, hogy ebbe bele kéne menni, elég hosszú vitát szülhetne. A liga majd kiosztja a büntiket valószínűleg, akár a bíróknak is, de azt azért kétlem, hogy bármelyiken is a meccs ment volna el...Számomra aggasztóbb az a trend, ami úgy tűnik a Keenum eset ellenére se változik meg, miszerint ha a QB kap agyrázkódás-gyanús ütést, akkor nem veszik ki a játékból. Igen, nekünk jött volna jól, meg szabálytalan is volt előtte Stewart, ezeket mind aláírom, de ugyanúgy aggasztónak találnám, ha másik meccsen történt volna. Marshall-t megfogták és az öltözőbe is bevitték, pedig az az ütközés kevésbé volt látványos. Kicsit úgy érzem, hogy a bírók és ezügyben illetékesek még mindig a meccs eredményét, ill. a szurkolók haragjának elkerülését tartják fontosabbnak, mint a QB-k testi épségét, pedig nekik ebben is objektívnek kéne maradniuk...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 9 éve
Emlékeim szerint 3 olyan eset volt, ahol repülhetett volna a zászló:Amúgy tavaly is így kezdtük az évet, defense oldalon jó sok hülye defensive penaltyval.naja, de tavaly legalább még bedobták rá a zászlót, idén már azt se. Bezzeg ha mi csinálnak, meg a vízhordót is eject-elnek Go(o)dell sameszai...
peterk2005
Pari
1) Ware sackjénél Miller fejelte le --> teljesen vétlen volt (nem ismerem a szabályt olyan mélységben h ez számít-e vagy sem)
2) Marshall kései fejese ----> nem repült pedig kellett volna
3) Stew mészárlása -----> repült, de egy teljesen egyértelmű IG miatt ki lett ütve (lehet vitatkozni h ez jó szabály-e, de ettől még szabály)
Ezekre az észrevételeim:
- Nem a csapat dobálja a zászlókat
- Utóbb meg fogják kapni a bírságot (kivéve talán Miller)
- Sztem a Panthers szurkolók is egyetértenek h nem meccsdöntő ítélet a Marshall féle tévedés
- A D#-re tavaly is jellemző volt a túlpörgés, amiből tavaly is voltak buta szabálytalanságok --> a túlpörgés sztem pont a józan gondolkodást szűkíti be: lásd Stewart fejese ---> FG távolságon belülre kerültek volna, ha nem kerül törlésre ---> egyértelmű h nem szándékos játékos döntés/edzői kérés
- Nyilván viccelsz, ha szted ez szándékos, felső utasításra történő vadászat | ha nem, szíved joga mást gondolni, de sztem felesleges róla vitatkoznunk 😊 |

több mint 9 éve
FlaggateAmúgy tavaly is így kezdtük az évet, defense oldalon jó sok hülye defensive penaltyval.naja, de tavaly legalább még bedobták rá a zászlót, idén már azt se. Bezzeg ha mi csinálnak, meg a vízhordót is eject-elnek Go(o)dell sameszai...
peterk2005
Pari

több mint 9 éve
Amúgy tavaly is így kezdtük az évet, defense oldalon jó sok hülye defensive penaltyval.naja, de tavaly legalább még bedobták rá a zászlót, idén már azt se. Bezzeg ha mi csinálnak, meg a vízhordót is eject-elnek Go(o)dell sameszai...
peterk2005
több mint 9 éve
Nyilván komolyan gondoltam 😊Ez azért nem jó poén, mert JDR pont a bounty rendszer miatt rúgta ki 1 szezon után Gregg Williamst Jacksonville-ben, hiába működött a védelem vele.Phillips, Kubiak, vagy Elway vezette be a bounty rendszert?JDR hagyaték 😉
Pari
Általános Doktor
empty taxi
S igen, tavaly is túl voltak pörögve a srácok, de a végére jobban összpontosítottak, kevesebb buta hiba/bünti volt, idén is ezt a forgatókönyvet várom.

több mint 9 éve
Phillips, Kubiak, vagy Elway vezette be a bounty rendszert?Talibban születése óta benne van a vírus, úgy látszik újabban fertőz 😀
Pari
Amúgy tavaly is így kezdtük az évet, defense oldalon jó sok hülye defensive penaltyval. Tavaly aggódtam / aggódtunk is miatta, aztán szerencsére ahogy haladt előre az idény, sikerült minimalizálni a hülyeségeket. Reméljük idén is így lesz.