Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 9 éve
xrace77 Denver Broncos 4 666
Kiosztották a büntetéseket. 😛

twitter.com/MikeKlis/status/776087925884801024
több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 645 — The Mathematician
Igen, kicsit nekem is fura, elvileg a Chargers elleni TNF-on használjuk majd, kíváncsi leszek eloben hogyan mutat majd...
StormST
Kiindulva a tavalyi color rush meccsekből: bénán.
Black_Adder
ráküldjük a vízszerelőt és jobb lesz 😀

www.youtube.com/watch?v=7ZyerryUkoc

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 737
 prod.images.broncos.clubs.nflcdn.com/image-web/NFL/CDA/data/deployed/prod/BRONCOS/assets/images/imported/DEN/photos/clubimages/2016/09-September/temp160912_colorrush_4--nfl_mezz_1280_1024.jpg?width=960&height=720
Vegyes érzelmek. Egyrészt az ennyire egyszínű öltözékek, bénák. Másrészről viszont a sisakon ha jól látom visszatér a régi logó. Mondjuk még jobb lenne, ha a szín is újra királykék lenne tengerkék helyett
Black_Adder
Nekem kicsit dolphins után érzet de nem gáz 😊

több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 569 — The only discipline that lasts, is self discipline
Igen, kicsit nekem is fura, elvileg a Chargers elleni TNF-on használjuk majd, kíváncsi leszek eloben hogyan mutat majd...
StormST
Black_Adder
Hát, ha tényleg ennyire narancs lesz, ki fog égni a szemünk. Úgy fognak világítani a játékosok a képernyőn, mint a szentjánosbogarak 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 454
StormST

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve
StormST Denver Broncos 12 725 — SB 50 Champion @ Grund

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 9 éve
 prod.images.broncos.clubs.nflcdn.com/image-web/NFL/CDA/data/deployed/prod/BRONCOS/assets/images/imported/DEN/photos/clubimages/2016/09-September/temp160912_colorrush_4--nfl_mezz_1280_1024.jpg?width=960&height=720
Vegyes érzelmek. Egyrészt az ennyire egyszínű öltözékek, bénák. Másrészről viszont a sisakon ha jól látom visszatér a régi logó. Mondjuk még jobb lenne, ha a szín is újra királykék lenne tengerkék helyett

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve
Volt egy csere a PSben.
Reshard Cliett LB jött Kyle Kragen szintén LB helyére.

Garrett Graham TE-n pedig elküldve IR-ről

több mint 9 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 157 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
egy kis olvasnivaló az OL legutóbbi fellépéséről:

insidethepylon.com/nfl/teams-nfl/afc-west/denver-broncos/2016/09/12/microscope-denver-broncos-offensive-line/

Személyes megjegyzés:
Paradis már tavaly is megbízhatóan jó volt és Okungtól is elit közeli teljesítményt vártam, de Schofieldtől és Stephensontól kifejezetten féltem (előbbit saját szememmel láttam, utóbbiról nem túl jókat olvastam), azonban mind2 kifejezetten jól játszott. Ha Garcia is felveszi a tavalyi formáját, akkor simán top 10 | 5 | OL-ünk lesz a végére 😊

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 9 éve
DT nem edzett hétfőn, bár tudott volna, ha nagyon kell, a csípője sérült meg a Panthers elleni meccs elején, de végig tudta játszani, kezelték a hétvégén és szerdán már fog edzeni és a Colts ellen játszani is. Fowler majdnem teljes munkát végzett, Heuerman pedig teljeset, de vasárnapi játékuk még kérdéses egyelőre...

több mint 9 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 684 — "Montoya por favor!"
Higy milyen feltételekkel lehet vásárolni a rajzból, az alkotóval egyeztetek.
Nekem sajnos a most vasárnap biztosan nem jó, távol leszekaz otthonomtól.
Heisman, ha az a négyes egyesre fordul, három 1-essel sima győztes vagy. 😂
Zalán
Majdnem 😊

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
Zalán Denver Broncos 4 913 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Higy milyen feltételekkel lehet vásárolni a rajzból, az alkotóval egyeztetek.
Nekem sajnos a most vasárnap biztosan nem jó, távol leszekaz otthonomtól.
Heisman, ha az a négyes egyesre fordul, három 1-essel sima győztes vagy. 😂

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 9 éve
Nos. Csütörtöki győzelem után mindig kényelmes karosszékből szemlélni az eseményeket. A késő esti meccsek szünetében lebonyolítottam a mára ígért Mile High stadiont ábrázoló művésznyomatok (3 db a harmadik SB-ért) sorsolását köztetek, amit a Super Bowl győzelemért ajánlottam fel, és amelyet Kovács Lehel illusztrátorművész barátommal rajzoltunk.
Tizenhatan iratkoztatok fel.
A sorsolás módszertana: fogtam 3 dobókockát, és mindenki nevében dobtam a likeolás sorrendjében. Pókerszerűen, akinél 3 egyforma szám jön ki, az előzi a párosokat, függetlenül a szám mértékének nagyságától. Akinél egy pár jött ki, ott a sorrend a magasabb páros számérték, ha ez döntetlen, akkor a harmadik kockával dobott szám nagysága dönt. Ez alapján kialakult egy sorrend. A közjegyző, a csajom volt, a játék fair volt. 😉

Ezek a számok jöttek ki.

storm 6-6-3 ---- nyertes
peterk2005 4-4-5
black adder 4-4-5
siraarcheer 5-5-3
sickmydick 6-5-3
negritis 5-5-5 ---- fődíjas
általános doktor 5-2-1
heisman trophy 4-1-1
xrace77 5-3-2
pbalazs 6-4-2
akike 4-4-3
mustaine 6-6-2
janek 6-4-3
roniadi 5-5-1
puppetm4st3r 3-3-6
balintbaba 6-6-4 ---- nyertes

A kockák alapján a fődíjas Negritis 3 darab 5-össel. Neki egy picit nagyobb méretű nyomatot küldök.
A másik két rajzot pedig balintbaba (6-6-4) és Storm (6-6-3) nyerte meg.
A nyomatok a héten készülnek el, és Lehel aláírja sajátkezűleg. Hogy kinek hogyan juttatom el, privátban megbeszéljük. Küldhetem postán és össze is futhatunk, vagy egy új közös meccsnézés alkalmával adom át, amin már én is részt veszek.
Gratulálok a szerencsés nyerteseknek, de főképp magunknak a februári győzelemért. Ha a jövőben megismételjük, hasonló felajánlással lepem meg a közösséget. További jó fórumozást!
Go Broncos
Zalán
4-1-1 az aztán a szerencse 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 9 éve
Én is köszönöm! 😊

Nekem a most vasárnap még jobban beleférne, két hét múlva telefonos ügyeleten vagyok, így a lakást nem nagyon hagyhatom el... 😛
StormST
nah akkor megvan hol nézzük a meccset 😀
Negritis
Hát, ha nem zavar, hogy állva kell nézned, akkor tőlem jöhettek, de nagyon szűkös a hely... 😀

több mint 9 éve
Én is köszönöm! 😊

Nekem a most vasárnap még jobban beleférne, két hét múlva telefonos ügyeleten vagyok, így a lakást nem nagyon hagyhatom el... 😛
StormST
nah akkor megvan hol nézzük a meccset 😀

több mint 9 éve
sirarcheer Denver Broncos Boise State Broncos 249 — Anti Voodoo Master
...
Gratulálok a szerencsés nyerteseknek, de főképp magunknak a februári győzelemért. Ha a jövőben megismételjük, hasonló felajánlással lepem meg a közösséget. További jó fórumozást!
Go Broncos
Zalán
Venni lehet?

I wanna' that ring again!

több mint 9 éve
Én is köszönöm! 😊

több mint 9 éve
oh, köszi 😀
most vasárnap 10től játszunk így kicsit necces de jövő vasárnap 7től lesz a meccs egy közös nézés benne van nekem simán

több mint 9 éve
Zalán Denver Broncos 4 913 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Nos. Csütörtöki győzelem után mindig kényelmes karosszékből szemlélni az eseményeket. A késő esti meccsek szünetében lebonyolítottam a mára ígért Mile High stadiont ábrázoló művésznyomatok (3 db a harmadik SB-ért) sorsolását köztetek, amit a Super Bowl győzelemért ajánlottam fel, és amelyet Kovács Lehel illusztrátorművész barátommal rajzoltunk.
Tizenhatan iratkoztatok fel.
A sorsolás módszertana: fogtam 3 dobókockát, és mindenki nevében dobtam a likeolás sorrendjében. Pókerszerűen, akinél 3 egyforma szám jön ki, az előzi a párosokat, függetlenül a szám mértékének nagyságától. Akinél egy pár jött ki, ott a sorrend a magasabb páros számérték, ha ez döntetlen, akkor a harmadik kockával dobott szám nagysága dönt. Ez alapján kialakult egy sorrend. A közjegyző, a csajom volt, a játék fair volt. 😉

Ezek a számok jöttek ki.

storm 6-6-3 ---- nyertes
peterk2005 4-4-5
black adder 4-4-5
siraarcheer 5-5-3
sickmydick 6-5-3
negritis 5-5-5 ---- fődíjas
általános doktor 5-2-1
heisman trophy 4-1-1
xrace77 5-3-2
pbalazs 6-4-2
akike 4-4-3
mustaine 6-6-2
janek 6-4-3
roniadi 5-5-1
puppetm4st3r 3-3-6
balintbaba 6-6-4 ---- nyertes

A kockák alapján a fődíjas Negritis 3 darab 5-össel. Neki egy picit nagyobb méretű nyomatot küldök.
A másik két rajzot pedig balintbaba (6-6-4) és Storm (6-6-3) nyerte meg.
A nyomatok a héten készülnek el, és Lehel aláírja sajátkezűleg. Hogy kinek hogyan juttatom el, privátban megbeszéljük. Küldhetem postán és össze is futhatunk, vagy egy új közös meccsnézés alkalmával adom át, amin már én is részt veszek.
Go Broncos

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 9 éve
Nem bántam volna, ha a Saints nem bukik a Raiders ellen, JDR nagyot kockáztatott a végén, de bejött neki...

A Chargers 24-3-ról kapott ki OT-ban a Chiefs ellen és sanszos, hogy Allen-t is jó időre bebukták, legalábbis nem sok jót jelent, hogy sírva vitték le a pályáról...
StormST
sport2n térdszalag szakadást mondtak be

több mint 9 éve
Nem bántam volna, ha a Saints nem bukik a Raiders ellen, JDR nagyot kockáztatott a végén, de bejött neki...

A Chargers 24-3-ról kapott ki OT-ban a Chiefs ellen és sanszos, hogy Allen-t is jó időre bebukták, legalábbis nem sok jót jelent, hogy sírva vitték le a pályáról...

több mint 9 éve
nem jó érzés nyugodtan várni az első vasárnapi meccseket ? rohadt jó hogy behúztuk a Carolina elleni meccset, sajnos még nem láttam
Heisman Trophy
ex denver qb meccs volt a bears - texans 😀

több mint 9 éve
Hát én simán benne lennék, ha ma is izgulni kéne a csapatért 😊

Hét hónapot vártunk arra, hogy meccset lássunk, ilyenkor olyan vagyok, mint az elvonókúráról kiszabadult alkoholista, aki remegve rohan az első kocsmába és vedel mint az állat. Nem tudok elég meccset megnézni, még hétközben esténként is meccseket nézek felvételről, ha van rá időm. 😊
peterk2005
ott van neked a colts

több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 569 — The only discipline that lasts, is self discipline
Hát én simán benne lennék, ha ma is izgulni kéne a csapatért 😊

Hét hónapot vártunk arra, hogy meccset lássunk, ilyenkor olyan vagyok, mint az elvonókúráról kiszabadult alkoholista, aki remegve rohan az első kocsmába és vedel mint az állat. Nem tudok elég meccset megnézni, még hétközben esténként is meccseket nézek felvételről, ha van rá időm. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
nem jó érzés nyugodtan várni az első vasárnapi meccseket ? rohadt jó hogy behúztuk a Carolina elleni meccset, sajnos még nem láttam