OmahaST18

Denver Broncos

OmahaST18
Utoljára láttuk
több mint 3 éve
Regisztrált
több mint 7 éve
Fórum hozzászólások
11

Legaktívabb fórum topikok


Utolsó 10 fórum hozzászólás

több mint 5 éve
OmahaST18 Denver Broncos 11
nem tudom mikor volt ilyen nagy sérülés hullám mint idén, de gyakorlatilag teljesen elfogytunk végére. Kezdők nagyon kevesen maradtak. Nyilván nem is erdemeltunk idén playoffot, bár meglepődtem hogy volt ra esély. Sztem az alapmagja a csapatnak teljesen jó, csak a lyukat kellene kitomni. Meghatározó játékosokban még van pár év bőven: Harris Jr, Sanders, Miller, s.Harris, Parradis, Leary és a a fiatalok: Sutton, Lindsy, Chubb. Korrekt vagyis csak 1 fokkal jobb edzői stábbal simán jók lennénk. Cleveland elleni meccsig épphogy kikaptunk mikor vereséget szenvedtünk pl Kansas, Houston. Jó igen a Jets ellen volt teljes vakság a csapattól. Én bizakodok ahogy a többiek is mondtak hogy jó FA piaccal lesz keresni valónk. Go Broncos!
több mint 5 éve
OmahaST18 Denver Broncos 11
Nagyon kellett már ez a csapatnak. Sok szoros meccs volt idén amit mindig elbuktunk a 1-1 rossz drive vagy playhivas, végre a f*sznak a jó végére kerültünk 😊
több mint 5 éve
OmahaST18 Denver Broncos 11
Valahol sajnálom Thomast, de valahol érthető és jó döntés. A jelenlegi rendszerben használhatatlan volt, Keenum nemtudja megdobni azokat a szoros 50-50 labdákat ahol tudtuk volna kamatoztatni, elszakadni meg már nem ugy szakad el. Egyre idosebb is és nem is olcso szoval megértem a döntést. Mellesleg nem hiába hivtak mostában dropkiralynak a hátamögött. És már itt az utoda is. Persze a 4. Körnél tobbet remeltem de valoszinuleg nem voltam olyan jó piaca.
Leonidasz007
Teljesen egyetértek a véleményeddel, azzal egészíteném még ki, hogy Suttonbe nagy potenciál van sztem így ezért is mehettek bele a trade-be. Jövőt nézve teljesen logikus döntés volt a GM részéről.
több mint 5 éve
OmahaST18 Denver Broncos 11
vállalható volt valóban, de annyira idegesítő volt h 3&1 és mindig megszívtuk de nem úgy hogy épphogy meglett hanem még jött plusz 10 yard. Közvetítésbe is mondták amivel egyet kell érteném, hogy a végén nem fog számítani, hogy a Chiefstől és a Ramstől is "épphogy" kikaptunk meg pariban voltunk... végén a W és a L számít sajnos. Össze kell szedni magunkat mindenkitől több kell, leginkább futás elleni védekezést kell rendbe tenni az elmúlt két meccs alapján... Go Broncos
több mint 6 éve
OmahaST18 Denver Broncos 11
Nem értem egyes károgókat, komolyan nem. T. Siemian mindenki tudja, hogy nem a következő Manning féle tehetség, de akkor is tisztességesen teszi a dolgát, vannak hibái természetesen, de könyörgöm 2. éve játszik ahol a fal továbbra sem egy atom biztosítás. Akárki akármit mond, elkapóink gyengék különösen D. Thomas. Sanders és Fowler még csak csak hozz vmit, de semmi extra. Nyertünk tegnap, 3-1 es mérleg sztem sorsolás láttán mindenki elégedett lett volna ezzel nyár közepén. Bills meg nagyon jó, Atlanta ellen idegenben, sokan el fognak vérezni ellenük még a csoport riválisok közül. Irányító kérdésre még 1 gondolat: nagyon nincs mozgástér másik irányítóra, Lynch projekt nálam teljes kuka.
több mint 6 éve
OmahaST18 Denver Broncos 11
remélem ő is lesz a kezdő szeptemberben! +1 év rutin valamint a tavalyi teljesítmény alapján mindenképp neki kellene kezdőnek véleményem szerint!
több mint 7 éve
OmahaST18 Denver Broncos 11
NY Giants deffense-t jobban megfogta Mike McCarty 4&inches hívása 😊
több mint 7 éve
OmahaST18 Denver Broncos 11
El kellene kezdeni passzolni Manningnek és a Giantsnek mert így vége lesz a dalnak lassan, csak a védelem nem fogja hozni
több mint 7 éve
OmahaST18 Denver Broncos 11
Siemian nélkül kevesek leszünk vasárnap, pedig álláspontom szerint ezt a meccset mindenképp húzni kell főleg h a Kansas és az Oakland egymás ellen tolja. Tudom, hogy sokan leírjátok Siemiant, de sztem elég jo a tag. Első meccsen emlékszem screenjatek lett volna és alacsonyan dobta így IT lett belőle. Következő pályára lépésénel egyből beleallt egy hosszú passzba és sikeres lett. Ez nem egy nagy vmi oké ez az alap, egy rookie irányító a bajnokcsapat nyitó meccsen az akkori Carolina ellen sztem ez orasi volt. Önbizalma rendbe van, és ne felejtsük el egy sérülésbol tért vissza mikor draftoltuk. Sztem most kezd olyan lenni (mint a Kansas ellen) amit valójában is tud. Nyilván nem egy Manning v Rogers kariber de sztem jó irányító aki köre fel lehetne epeiteni a Broncost, legalábbis egy pár éves bizalmat kaphat. Go broncos.
több mint 7 éve
OmahaST18 Denver Broncos 11
Tegnap edzett már Siemian? Azért sztem nagyon kellene ő holnap a pályán, félek h egy holnapi vereség az igényünkbe kerülhet. Mindenképp nyerni kell. Go Broncos!