NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
101
13
2:20, ARENA4
Detroit Lions
34 feliratkozó
több mint 4 éve
Még ha a Rams jól is szerepel idén vagy jövőre, akkor is 2db 1st round pickkel úgy zsugázhat a Lions jövőre (vagy akár idén), ahogy csak akar. Egyedül a Goff szerződés szar a cap-re, de azt se lehetetlen kimatekozni. Nálam eddig egyértelmű hogy a Lions járt jobban. Hacsak a Rams nem nyer SB-t 2 éven belül (nem fog).Azért ha az első kör második felébe eső pickeket nevekre váltod, általában kevésbé sexy mint a 2022/1+2023/1. Aztán most persze az elvárás valóban az hogy SBért küzdjön a csapat, főleg hogy Goff kvázi bűnbak lett, akkor most megérkezett az utolsó darab a kirakósba.
Pizsama
A Lionsnél meg nyilván azt számít, hogy tudják felhasználni az ellenértéket. Mi ennél még többet is kaptunk dontcaaaare-ért, pickben, játékosokban nagyjából egy nagy semmi lett belőle... Ez is lehet egy ehhez hasonló lose-lose trade, de én simán alkalmasnak látom a helyzetet LA-ben egy SB pushra, kérdés összejön-e, az azért nem csak a kerettől és edzőktől függ, kell hozzá szerencse sérülésekben, formában, sorsolásban, etc, de ha 4-5 évig minden adott hozzá, akkor ennyi idő alatt ki fog jönni a lépés, és Staffordban pont 4-5 év van még imo.
A Lions meg simán kéne hogy egy új csapatot építsen ebből a helyzetből, most szerintem az ARod utáni időkre lőnek, ami talán már közelít. Új GM, új edző, nem akarom megítélni, hogy építenek majd csapatot,de nem ebből a 3 pickből várom a franchise új arcát, cserébe nekik igazából nincs vesztenivalójuk, nem egy PO keret szétesését kockáztatják és a fr. jövője se került nagyobb veszélybe, főleg nem a múltjához képest...
Szóval kívülállóként mindkét csapta részéről látom értelmét a trade-nek, hogy ki járt jobban, azt majd 5 év múlva lehet kb értékelni, addig én a biztosabbat választom, ami most nekem a Rams.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 4 éve
Egy gondolat.Nekunk fontos, hogy a csapat jol jarjon, rovid es hosszutavon. Legyen sikeres, legyen bajnok, stb.
McVay nem szurkoloja a Ramsnek. Az edzoje. Ha lehozott volna Goffal meg ket szar szezont, lehet kirugjak. Tudom, ez most kizartnak tunik. De ket ev mulva nem tunne annak. Wolford gyengebb, mint Goff. Csak mondom. Nem nehez elhinni, ez McVaynek is feltunt.
Szoval most gyakorlatilag nincs mas valasztasa a franchisenak, mint McVay. Neik ez volt a lenyeg. Illetve az, hogy sikeres legyen ebben a 2-3 evben. Hiszi, hogy az lesz. Igazabol en is hiszem. Na most, azert lesz draft, csak mar nem kell QB, hanem ramehetnek a SBra. Ez vilagos mindnekinek, mint a nap. Tulbeszeltuk.
Megszabadult Gofftol, amit nem hittem volna.
Vegul. McVay annyit akar, hogy SBt nyerjenek (a Rams). Aztan neki mar mindegy, hogy kirugjak majd, vagy nem. Onnantol, o nyugdijig NFL edzo lesz valahol. Jo penzert. Ez a terv. A gond az szok lenni, hogy vannak mas komoly palyazok is a bajnoki cimre.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Several other teams pursued Matthew Stafford, but the Lions wouldn't have gotten two first-round picks and a third-round pick for Stafford without taking on the Jared Goff contract https://t.co/Sm1G1kEHAE
— ProFootballTalk (@ProFootballTalk) January 31, 2021

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Néztem pár Rams meccset, de az egyetlen fakezű, az pont Goff volt! Olyanokat dobált, hogy a grundról is elkergették volna! Nem tudom milyen a szerződése, de ha pont emiatt nem tudunk hosszabbítani Golladay-el, akkor két extràt bukunk, cserébe hoztunk egy vakot és kitömjük a zsebet rendesen! Azt meg sem említem, hogy a két első választás, az sanszosan 25 feletti lesz...
több mint 4 éve
Még ha a Rams jól is szerepel idén vagy jövőre, akkor is 2db 1st round pickkel úgy zsugázhat a Lions jövőre (vagy akár idén), ahogy csak akar. Egyedül a Goff szerződés szar a cap-re, de azt se lehetetlen kimatekozni. Nálam eddig egyértelmű hogy a Lions járt jobban. Hacsak a Rams nem nyer SB-t 2 éven belül (nem fog).
több mint 4 éve
Ezt értem, és mindig így indul, de aztán ha az első két szezonban összesen 5W jön össze, és a harmadik is gyengén indul, akkor is legyen türelem.Jó ez a trade, most lehet építkezni, csak tényleg kapja meg a stáb a négy évet. Ha megint 2.5-3 szezon után új brigád jön, akkor értelmetlen az egész.Úgy lett összerakva a stáb, hogy van idejük építkezni. Most ki lesz baszva egy kupac játékos, jövőre gondolom top5 (3) pick.
Dorsey tudja hogy kell jó játékosokra váltani a pickeket, ha Holmes hallgat rá a drafton valamennyire alakulni fog ez.
Joey Tribbiani
Az a lényeg, hogy beelőzzük a csoport többi 3 tagját a rebuild idővonalon.
Bazzani
Drukkolok.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 4 éve
A Lions nagyjából azt kapta, ami várható volt. Egy idei kb. top6-top8-as picket plusz Goffot, de csapatépítés szempontjából jobb megoszlásban, mint egyetlen idei pick. Megérte, Ki kell takarítani még a capet, mert azt is sikerült az elődöknek lepukkantani, de 1 év alatt ki lehet, és onnantól lehet csapatot építeni, van rá 2 első és egy idej plusz 3. kör. És közben kipróbálhatják, hogy ők mire mennek Goffal. Nem veszítenek semmit, ha semmire, mert úgyis 1-2 átmeneti év jön. Ha netán magára talál (nem fog), akkor meg nyertek vele.A Rams? Háát... Ezzel a traddel együtt már hét évig egymás után nem lesz első körük. Legközelebb 2024-ben fognak tudni húzni első körben. Idén egy második és egy hatodik körösük maradt, a többit kiárusították. Jövőre egy 2. és 3. körosük lesz, és a draft végén pár pick. 2023-ból már elment az első kör. Nem kérdés, hogy 2021-ben jobbak lesznek, és nagyjából ez az amiért megérheti nekik, Az NFC most üres. Kevés az igazi contender, és abból is kiszáll a Saints jövőre. Marad a Packers, a Wilson miatt mindig versenyképes Hawks, és az ezer plusz még egy éves Bradyvel felálló Bucs, és az idei draft classból se jön az NFC-be egy top fiatal irányító sem a jelenlegi esélyek szerint. A Rams 1, esetleg 2 évig jó helyzetben lehet, most lehet esélyük valamire. Hosszabb távon nem, ennek a rengeteg eldobott első körnek meglesz az ára. Én Stafford helyében nem erőltetném a 4-5 éves hosszabbítást. Kérnék egy kis plusz pénzt idénre és jövőre, és kész. Nyitva hagynám az ajtót, mert lehet, hogy 2 év múlva érdemes lesz ismét tovább lépni.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Ha van olyan akit imádnak akkor simàn. Jags nem fog lemondani az 1/1 ről tehát ha rajta kívűl van valaki akkor őt.pont ezen filóztam hogy az idei elsővel és a stafford árával felmenni qbért?!Amink volt a trade előttEzt így kell.
-Stafford (két év szerződéssel)
-0 esély 2021ben
Amink van a trade után
-Goff
-0 esély a győzelemre
- 3plus pick
Bazzani
Szerintem most QB-t kell húzni akit akartok akár felmozogni 1-2 helyet ennyi plussz pickkel és 1 évig Goffot kezdetni.
Vagy kiárul a maradék értéket a védelemből hogy biztos szar mérlegetek legyen és jövőre húzhassatok simán.
TSzabi
P@trik
Viszont jövőre többet fognak érni a mostani pickkek is, tehát olcsóbb a felmozgás. És lehet úgy alakítani hogy összerakjanak egy rendes O-t egy fiatal D-t, ami szar mérleget produkál.
több mint 4 éve
Nyilván a SB győzelem a cél a Ramsnél ezzel a trade-del amire így jóval nagyobb esélyük van, mint eddig volt. Hogy ez megvalósul-e az más kérdés, ettől még jelen pillanatban ez egy jó trade-nek tűnik mindhárom fél számára, aztán hogy ki mit hoz ki belőle az majd kiderül.Ez a Rams a következő években egyértelműen az SB győzelemért fog küzdeni, így az első körös pickek nyilván értéktelenebbek, de ettől még szerintem kifejezetten korrekt trade ez, mindhárom érintett jól járt.Vagy nem. 😎
Szesze
Ha korrekt egy trade, mindenki azt mondja, win win. De azt elfelejtik, hogy lehet ez lost lost is, sőt.
Ha a Rams nem nyer SBt, ez a trade nekik lost. Goffal is ott voltak a POban, döntőztek, meccseket nyertek. Ha Stafforddal is ez lesz, az nem előrelépés. Egyértelműen azért van a csere, hogy vele nyerjenek.
Detroit esetében szintén. Goffal nyilván nem lesznek jobb helyzetben, és sanszosan a 2 első kör is hátul lesz.
Viszont ők könnyen winbe vihetik a bizniszt, ha, ahogy Bazza írta, felhasználják a pickeket egy top prospect draftolására. Ez csak akkor megérős.
Ez a trade önmagában még nem jól járós.
Chargers LT
több mint 4 éve
A Lions-nak már semmiképp nem lehet bukó, mivel Stafford mindenképp távozni akart, és így is ki tudták sajtolni a lehető legtöbbet a cserepartnerből, sőt még egy stop-gap QB is érkezett, akit jövőre fájdalom nélkül vághatnak ki.Tökéletesebb alap egy teljes rebuildhez nem is lehet, itt tényleg csak a Rams a kérdés, hogy Stafforddal szintet tudnak-e lépni a következő 2-3 évben.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
pont ezen filóztam hogy az idei elsővel és a stafford árával felmenni qbért?!Amink volt a trade előttEzt így kell.
-0 esély 2021ben
Amink van a trade után
-Goff
-0 esély a győzelemre
- 3plus pick
Bazzani
Szerintem most QB-t kell húzni akit akartok akár felmozogni 1-2 helyet ennyi plussz pickkel és 1 évig Goffot kezdetni.
Vagy kiárul a maradék értéket a védelemből hogy biztos szar mérlegetek legyen és jövőre húzhassatok simán.
TSzabi
több mint 4 éve
Amink volt a trade előttEzt így kell.
-0 esély 2021ben
Amink van a trade után
-Goff
-0 esély a győzelemre
- 3plus pick
Bazzani
több mint 4 éve
Ez a Rams a következő években egyértelműen az SB győzelemért fog küzdeni, így az első körös pickek nyilván értéktelenebbek, de ettől még szerintem kifejezetten korrekt trade ez, mindhárom érintett jól járt.Vagy nem. 😎
Szesze
Ha korrekt egy trade, mindenki azt mondja, win win. De azt elfelejtik, hogy lehet ez lost lost is, sőt.
Ha a Rams nem nyer SBt, ez a trade nekik lost. Goffal is ott voltak a POban, döntőztek, meccseket nyertek. Ha Stafforddal is ez lesz, az nem előrelépés. Egyértelműen azért van a csere, hogy vele nyerjenek.
Detroit esetében szintén. Goffal nyilván nem lesznek jobb helyzetben, és sanszosan a 2 első kör is hátul lesz.
Viszont ők könnyen winbe vihetik a bizniszt, ha, ahogy Bazza írta, felhasználják a pickeket egy top prospect draftolására. Ez csak akkor megérős.
Ez a trade önmagában még nem jól járós.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Amink volt a trade előtt-Stafford (két év szerződéssel)
-0 esély 2021ben
Amink van a trade után
-Goff
-0 esély a győzelemre
- 3plus pick
több mint 4 éve
Itt az egyik elsőt kvázi azért kaptátok hogy lenyeljétek goffot a szar szerződésével.Stafford ára meg egy első meg egy harmadik volt.
Dorsey nagy kulcs lehet ebbe majd, ő igen jól tudja a pickeket ellőni.
Szerkesztette: P@trik
több mint 4 éve
Igaziból ez Osweilering volt.Staffordért meg egy harmadikat.
Azért kaptatok 2 első kört hogy átvegyétek Goffot is.
TSzabi
több mint 4 éve
Igaziból ez Osweilering volt. Azért kaptatok 2 első kört hogy átvegyétek Goffot is.
több mint 4 éve
Van egy jó fal Goff előtt.Szerintem kár megítélni még ilyenkor a jövő évi QB felhozatalt. Burrow vagy Zach Wilson sem látszott ilyekor meg top prospectnek. De sorolhatnánk még bőven a neveket.Igen, Murray is ilyen volt, statisztikailag mindig van egy semmiből jövő QB, de kettő már jóval ritkábban. Az 1/1 pedig inkább a Houstonnál lesz jelen állás szerint. Pláne ha mondjuk Devonta Smith-t vagy Chase-t húzzátok, hisz minden WR-etek lejár, cap meg nincs. Goofy összetaknyolhat az egyikükkel meg Hockensonnal pár W-t.
Bazzani
Cruyffista
Van egy jó futó.
Jön egy top WR.
TJ Hock
Erre Lynn biztosan fel tud húzni egy jó offense-t.
Védelmet kell építeni, de azt a nulláról.
Az elbukja nekünk a meccseket.
több mint 4 éve
Szerintem kár megítélni még ilyenkor a jövő évi QB felhozatalt. Burrow vagy Zach Wilson sem látszott ilyekor meg top prospectnek. De sorolhatnánk még bőven a neveket.Igen, Murray is ilyen volt, statisztikailag mindig van egy semmiből jövő QB, de kettő már jóval ritkábban. Az 1/1 pedig inkább a Houstonnál lesz jelen állás szerint. Pláne ha mondjuk Devonta Smith-t vagy Chase-t húzzátok, hisz minden WR-etek lejár, cap meg nincs. Goofy összetaknyolhat az egyikükkel meg Hockensonnal pár W-t.
Bazzani
több mint 4 éve
Szerintem kár megítélni még ilyenkor a jövő évi QB felhozatalt. Burrow vagy Zach Wilson sem látszott ilyekor meg top prospectnek. De sorolhatnánk még bőven a neveket.Ha beirom ide két napja, hogy Staffordért kapunk egy 2022/1+2023/1+2021/3 csomagot akkor mindenki csak hülyézett volna.Csak hogy viszonyítás is legyen itt, a coloradoi sajtó szerint a Broncostól két második napos pick volt az ajánlat, a Lions nagyon szerette volna Lockot, de az új GM nem ment bele.
Goffal én nem foglalkozom.
Ő itt azért van, hogy a következő szezonban ne Danielt kelljen nézni vagy egy rookie éljen át egy olyan szezont ahol állandoan el vagyunk picsázva.
Nézd ugy, hogy 2022ben Jared Goff a Lions csereirányítója.
Ha kapunk egy idei első picket akkor fel tudunk menni vele 1/3-ra ahol választhatunk a 3. vagy 4. legjobb QB közül. Az mekkora biznisz?
Bazzani
Az utolsó kérdéshez: Akkor fogod elkezdeni megbecsülni az idei 3-4. legjobb QB-t, amikor megnézel a jövő évi potenciális 1/1-ről egy highlightsot. 😀 Én biztosan most húznék a helyetekben, de nem fogom bánni ha nem.
Cruyffista
több mint 4 éve
Nem mellesleg ugye most mindenki arra alapoz, hogy a Rams kurva jó lesz Staffordal. Ez benne is van a pakliban.De mi van ha nem? Azért az a csoport nem gyenge és Matt sincs acélból.
Ha csak az egyik év nem úgy sül el akkor lehet ez a pick top15 is.
több mint 4 éve
Ez a Rams a következő években egyértelműen az SB győzelemért fog küzdeni, így az első körös pickek nyilván értéktelenebbek, de ettől még szerintem kifejezetten korrekt trade ez, mindhárom érintett jól járt.
több mint 4 éve
Bazza, te nem kevesled ezt a csomagot? Elsőre én is rengetegnek hittem, főleg a sajtó hype-ja miatt, de álgondoltam, és ez tulajdonképpen olyan, mintha a Panthers vagy a Broncos odaadta volna az idei elsőt szimplán. Goff kiüti a harmadikat, a két potenciális első kör végét meg ha összegyúrod, becserélhetsz a top10 végébe. Jó esetben..Ha beirom ide két napja, hogy Staffordért kapunk egy 2022/1+2023/1+2021/3 csomagot akkor mindenki csak hülyézett volna.
Persze az esély legalább ott van, hogy nem lesz első kör vége, hanem sokkal jobb, akkor más a helyzet. De nem ez a realitás. Eddig nem Goff miatt volt jó a Rams, hanem annak ellenére.
Cruyffista
Goffal én nem foglalkozom.
Ő itt azért van, hogy a következő szezonban ne Danielt kelljen nézni vagy egy rookie éljen át egy olyan szezont ahol állandoan el vagyunk picsázva.
Nézd ugy, hogy 2022ben Jared Goff a Lions csereirányítója.
Ha kapunk egy idei első picket akkor fel tudunk menni vele 1/3-ra ahol választhatunk a 3. vagy 4. legjobb QB közül. Az mekkora biznisz?
Szerkesztette: Bazzani
több mint 4 éve
Bazza, te nem kevesled ezt a csomagot? Elsőre én is rengetegnek hittem, főleg a sajtó hype-ja miatt, de álgondoltam, és ez tulajdonképpen olyan, mintha a Panthers vagy a Broncos odaadta volna az idei elsőt szimplán. Goff kiüti a harmadikat, a két potenciális első kör végét meg ha összegyúrod, becserélhetsz a top10 végébe. Jó esetben..Persze az esély legalább ott van, hogy nem lesz első kör vége, hanem sokkal jobb, akkor más a helyzet. De nem ez a realitás. Eddig nem Goff miatt volt jó a Rams, hanem annak ellenére.
több mint 4 éve
Az is simán elképzelhető, hogy az 1/7-et is áruljátok majd drafton, s simán lesz felugró oda QB-ért. Az meg plusz picknek. Vagy nektek is van már muníció felmenni esetleg 1/3-ra.