NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
101
13
2:20, ARENA4
Detroit Lions
34 feliratkozó
több mint 4 éve
Jó ez a trade, most lehet építkezni, csak tényleg kapja meg a stáb a négy évet. Ha megint 2.5-3 szezon után új brigád jön, akkor értelmetlen az egész.Úgy lett összerakva a stáb, hogy van idejük építkezni. Most ki lesz baszva egy kupac játékos, jövőre gondolom top5 (3) pick.
Dorsey tudja hogy kell jó játékosokra váltani a pickeket, ha Holmes hallgat rá a drafton valamennyire alakulni fog ez.
Joey Tribbiani
Az a lényeg, hogy beelőzzük a csoport többi 3 tagját a rebuild idővonalon.
több mint 4 éve
Jó ez a trade, most lehet építkezni, csak tényleg kapja meg a stáb a négy évet. Ha megint 2.5-3 szezon után új brigád jön, akkor értelmetlen az egész. Dorsey tudja hogy kell jó játékosokra váltani a pickeket, ha Holmes hallgat rá a drafton valamennyire alakulni fog ez.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 4 éve
Amiért jó ez a trade: -kaptál ugye két első és egy harmadik körös picket úgy, hogy sokan az egy elsöt is sokalták itt
-van egy olyan QB-d aki megfelelő rendszerben elirányit neked egy -nagyon maximum két- évig amíg megtalálod az "igazit", 2023ban már ingyen ki lehet lépni a szerződéséből de 2022ben sem járna borzasztó áldozatokkal
-a 2011es szezon aligha szólt volna a győzelmekről akkor sem ha Stafford a kezdő, szerintem itt a leghamarabbi időpont amikor eredményt lehet várni az 2023
- Holmes még nem építette itt ki a scout hálózatát, alighanem ezért preferáltuk jobban a future pickeket
- nem az egyik legaktívabban érdeklődő Bearsnek adtuk el
- ha beüt a krach és a drafton kiviszik előlünk a top3 QB-t akkor ott állunk mondjuk a Chase Daniel-Trey Lance duóval a szezon kezdetén. Nincs bajom Lance-el de szerintem ő nem NFL ready még. Így viszont akár padozhat egy évig ő vagy bármelyik másik QB.
- Goff nem egy álom QB de lehet vele meccseket nyerni, van több PO győzelme (tapasztalata) is. Mondjuk oda mi úgysem jutunk.
Miért rossz:
- Stafford 😕
- ha Matt beválik a Ramsnél akkor ezek a pickek valahol jóval a 20.felett lesznek.
- ha Goffban látjuk a jövőt
- jóval a cap felett vagyunk így Golladay maradása kb lehetetlen
több mint 4 éve
Jézusom ez a trade ajánlat....hagynám a fenébe
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
The full blockbuster trade involving two former No. 1 overall draft picks ...Ez szexi csere volt Lions szempontból, Goff-ot pedig a Rams erőltette bele különben az életben nem tudták volna beerőszakolni Staffordot.
#Lions get:
QB Jared Goff
3rd-round pick in 2021
1st-round pick in 2022
1st-round pick in 2023
#Rams get:
QB Matthew Stafford
twitter.com/TomPelissero/status/1355713162142740481
Bazzani
A Colts nem adott volna ekkora értéket, ami nagy kár.
Szerkesztette: szampi#33
több mint 4 éve
Én nem tudom ki a GM nalatok de hogy talicskával tolja maga előtt a tökeit az tuti 😃Hint: az új GM Brad Holmes pont a Ramstől jött 😉
Mondjuk Goffot hagytam volna a faszba😂
samu09

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
The full blockbuster trade involving two former No. 1 overall draft picks ...#Lions get:
QB Jared Goff
3rd-round pick in 2021
1st-round pick in 2022
1st-round pick in 2023
#Rams get:
QB Matthew Stafford
twitter.com/TomPelissero/status/1355713162142740481
több mint 4 éve
Jó kezdet ez😁😁😁. Már csak jól kell draftolni
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 4 éve
Én nem tudom ki a GM nalatok de hogy talicskával tolja maga előtt a tökeit az tuti 😃Mondjuk Goffot hagytam volna a faszba😂
több mint 4 éve
Detroit is dealing QB Matthew Stafford to the Los Angeles Rams in exchange for two future first-round picks, a third-round pick and QB Jared Goff, per sources. Two former No. 1 overall picks trading places in the first blockbuster NFL trade of 2021.
több mint 4 éve
Akkor már inkább a marék szotyi... 😡Ne fossá úgyis a Patshez jön Bill bá meg ad nektek inget gatyátVidám Stafford-Goff csere készülődik.Utley
MacPhisto
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Vidám Stafford-Goff csere készülődik.Én is olvastam, de nem hiszem el.
MacPhisto
Amelyik frencsájz ennyire szexi edzői gárdát képes összeválogatni az offseasonban, az nem lehet annyira balfasz, hogy rárepül Goffra, meg a gigafos szerződésére...
több mint 4 éve
Akkor már inkább a marék szotyi... 😡Vidám Stafford-Goff csere készülődik.
MacPhisto
több mint 4 éve
Vidám Stafford-Goff csere készülődik.
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 4 éve
Az finoman szólva Is, csak egy marék szotyi! Állítólag a Frisco két második és két harmadik körös picket ajánlott Staffordért.
Ha az egyik 2nd roundert sikerül első körössé alakítani akkor szerintem deal lesz.
Bazzani
több mint 4 éve
Text from league source on the #Lions trade talks for QB Matthew Stafford: "I’m sure they'll get a trade, but right now they're looking for a sucker to overpay."twitter.com/JosinaAnderson/status/1355585954627678209
több mint 4 éve
Azérz ne menjünk el szó nélkül, hogy az állandóan lesajnált Lions és Stafford is példát mutat szakításból. Nincs hiszti, nincs twitter-háború, csak kölcsönös tisztelet. Tetszik na!Egyiknek sincs érdeke ottóztatni a másikat: a csapat vérfrissítést akar és draft muníciót, Staff pedig jó csapatot, nagyjából gyorsan. A rebuildbe nem fér bele már az életkora miatt, illetve lehet jó pozíciós új, tehetséges QB-hoz, a másik oldalról Matt meg a belét kihajtotta itt és megérdemli, hogy meghallgassák, hogy hová menjen.
Szokol
több mint 4 éve
Azérz ne menjünk el szó nélkül, hogy az állandóan lesajnált Lions és Stafford is példát mutat szakításból. Nincs hiszti, nincs twitter-háború, csak kölcsönös tisztelet. Tetszik na!
több mint 4 éve
Már Rapapa is azt mondja, hogy Stafford 8 napon belül el lesz tradelve. The interest is significant. Expect a trade before the Super Bowl https://t.co/6dvbRxKQUL
— Ian Rapoport (@RapSheet) January 30, 2021
több mint 4 éve
Albert Breer szerint a Superbowl előtt le lesz bonyolítva a Stafford trade. (Ami majd az új ligaév első napján lesz hivatalos.) I do believe the @Lions' intention is to move him before the Super Bowl. Interest during Senior Bowl week was strong.
— Albert Breer (@AlbertBreer) January 29, 2021
I think they get a first-rounder, maybe that plus something else. https://t.co/DimUUsh1Dk
több mint 4 éve
Dan Campbell was the definition of what the tight end position used to be. Basically an athletic LT/DE just running with his head down looking to hit someone.
pic.twitter.com/I5zJZpyLAd
twitter.com/SportsofDetroit/status/1355274816387952646
Egy kis régi idők focija.
Pár Campbell elkapás.
Jon Kitna irányít.
(Sajnos csak így tudom linkelni.)
több mint 4 éve
Rams is beszállt a Stafford buliba!
több mint 4 éve
csak play hívás közelébe ne engedjétek 😊Ligavándog Dom Capers ide is megérkezett.Ugyanaz lesz nálunk is.
Nálunk volt DC 8 évet, azóta csak Senior defensive assistant volt 1-1 évet a Jaguároknál és tavaly a Vikingeknél.
Nem tudom milyen feladatai lesznek, de mi anno örömtűzeket gyújtottunk mikor végre elengedtük.
alatriste
Bazzani
több mint 4 éve
Twitteren olvastam csak most nincs időm visszakeresni. Közepesen megbízható forrás.Állítólag a Frisco két második és két harmadik körös picket ajánlott Staffordért.ehhez van vmi infod?
Ha az egyik 2nd roundert sikerül első körössé alakítani akkor szerintem deal lesz.
Bazzani
petey