Detroit Lions

34 feliratkozó

több mint 10 éve
Törölt felhasználó
 www.cbssports.com/nfl/writer/jason-la-canfora/25366225/matthew-stafford-in-limbo-as-lions-mull-firing-jim-caldwell-other-in-season-changes

La Canfora
több mint 10 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
SI power rankings:

detroitsportsnation.com/detroit-nfl/ddrysdale/detroit-lions-given-comical-grade-in-sis-nfl-power-rankings/50219/?utm_campaign=coschedule&utm_source=facebook_page&utm_medium=Detroit%20Sports%20Nation&utm_content=Detroit%20Lions%20given%20comical%20grade%20in%20SI's%20NFL%20Power%20Rankings

Az értékelést tessék figyelni!! SOL
topmodell
valamelyik másik csóka meg kb azt írta, 'hogy ha nem lennétek szarok, lehet nem írnánk negatívat', viszont a negatív visszajelzés nem menő.. tipikusan a 'pogiért járunk sajtókonferenciára' hozzáállás

több mint 10 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 227
Hülyeség lenne Stafit elküldeni, nem találnátok jobbat nálla, mi se találnánk jobbat Cutlernél...Inkább meg kéne tartani az olyan játékosokat, mint Suh meg Fairley... Nem kelett volna ennyire túl fizetni Megatront, mert egymaga elviszi a cap 20%-át... Nagyon jó játékos, de már 30 feletti és ennyit nem ér... Stafford egy közepes irányító, aki megmutatta már (pl. Tavaly) , hogy egy jó védelemmel és a megfelelő rendszerben tud meccseket nyerni... Az a legnagyobb bajotok mint nekünk... Évek óta nem a legjobb a draftotok, ami kincset meg találtatok azt egyet se tudtatok megtartani...Lombardi idióta rendszere pont arra volt jó, hogy kiölje Stafford erősségeit, hosszú játékok Megatronnak és Tate-nek, gyors RB, TE screenek stb...Jó lépés vokt Márta nénitől hogy elküldték Lombardit és a GM-et, csak előbb kelett volna... Csak a tavalyi PO után ők sem ezt várták idén... Sejtettem mondjuk hogy gyengül a Lions Suh és Fairley hiánya miatt, de azt nem vártam hogy ennyire...

több mint 10 éve
PintérÁdi Detroit Lions 1 347 — Detroit fan
Kénytelenek vagyunk stafforddal elképzelni a jövőt. Hiszen kit tennénk a helyére. Nem könnyű egy franchise QB-t leakasztani.
Annak meg nem sok értelme van hogy évekig keressük az új irányítónkat. Staff túl sokat keres. Főleg a teljesítményéhez képest. De messze nem olyan irreális a fizetése mint Calvinnak a kovetkezo két évben.
Nagy átalakítások lesznek az biztos. Sok lejáró szerződés. Szerintem csak a védelemből elmegy az év végen:
Ihedigbo,
Mathis,
Ngata,
Tulloch,
J.Jones.
Ez a védelem fele.

Offense oldalon szinten hasonló jellegű változtatásokra van szükség.
En leginkabb arra vagyok kiváncsi hogy hogyan csinálnak falat.
Mert nincs értelmes falemberunk. De oda pazaroltunk az elmúlt évekből pickeket.
Elküldünk e olyat aki csak másod harmadéves. Vagy tovabb próbáljuk erőltetni??
Nekem ez a legnagyobb kérdés.
topmodell
A falban sémát kell váltani. Szerintem nem rossz az anyag. Kivéve Reiff. Swanson még eldől, de ő is elég homály...komolyan hiányzik Raiola 😕
MacPhisto
Sose gondoltam volna hogy Raiola és Backus kiválása után, gyengébbek jönnek helyettük. Reiff nem NFL szint.
Waddlet meg aki az alakult időben jobb oldalon volt tackle pozston azt mindet felejtsük el.
Swanson egyelore kuka. De o neki csak a második éve. Reiff már nem lesz jobb.

One Team
One Detroit
One Pride
több mint 10 éve
MacPhisto Detroit Lions Michigan Wolverines 2 996 — Detroit vs. everybody
Nektek mi a véleméynetek arról hogy Staffordtól meg kéne szabadulni bizonyos médiumok szerint?
Blevi
Szerintem hülyeség. Nem egy Elway, de nem is teljesen kutyaütő, amúgy az elmúlt 50 évben nem volt nála jobb QB-nk, end of conversation.

Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
DET UM
több mint 10 éve
MacPhisto Detroit Lions Michigan Wolverines 2 996 — Detroit vs. everybody
Kénytelenek vagyunk stafforddal elképzelni a jövőt. Hiszen kit tennénk a helyére. Nem könnyű egy franchise QB-t leakasztani.
Annak meg nem sok értelme van hogy évekig keressük az új irányítónkat. Staff túl sokat keres. Főleg a teljesítményéhez képest. De messze nem olyan irreális a fizetése mint Calvinnak a kovetkezo két évben.
Nagy átalakítások lesznek az biztos. Sok lejáró szerződés. Szerintem csak a védelemből elmegy az év végen:
Ihedigbo,
Mathis,
Ngata,
Tulloch,
J.Jones.
Ez a védelem fele.

topmodell
A falban sémát kell váltani. Szerintem nem rossz az anyag. Kivéve Reiff. Swanson még eldől, de ő is elég homály...komolyan hiányzik Raiola 😕

Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
DET UM
több mint 10 éve
Ihedigbo,
Mathis,
Ngata,
Tulloch,
J.Jones.
Ez a védelem fele.

One Team
One Detroit
One Pride
több mint 10 éve
Blevi 8 980 — Lions & Cowboys fan
Én korábban kifejtettem, hogy nem támogatnám Stafi leváltását, bár Ő is elég nagy gödörben van jelenleg, de nem fogunk nála jobbat találni vsz. CSak ugye új rezsim magas pick esetleg érte is lehetne valamit kapni....
több mint 10 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 115 — Chiefs GM
Nektek mi a véleméynetek arról hogy Staffordtól meg kéne szabadulni bizonyos médiumok szerint?
Blevi
FA QB-k az idei szezon végén:
Bradford
Fitzmagic
Schaub
Cassel
Hasselbeck
Henne
Matt Moore
a többit inkább fel sem sorolom

Top QB prospectek:
Goff
Lynch
Cook
Hackenberg
Brissett
C. Jones
Róluk leginkább arról van konszenzus, hogy idén nem nagyon van 1/1 várományos, persze a hype és a need ezt felülírhatja, de ez sokkal inkább a Geno Smith-E.J. Manuel kaliberű draft class, mint a Luck-RG3 színvonal.

Szóval ha szabadulni akarnak Staffordtól, akkor ki is lesz az az irányító, aki legalább megközelíti az ő teljesítményét (még ha idén nem is megy neki, ami szerintem sok összetevős probléma)? Trade Kaepernickért? 😊

több mint 10 éve
több mint 10 éve
SI power rankings:

detroitsportsnation.com/detroit-nfl/ddrysdale/detroit-lions-given-comical-grade-in-sis-nfl-power-rankings/50219/?utm_campaign=coschedule&utm_source=facebook_page&utm_medium=Detroit%20Sports%20Nation&utm_content=Detroit%20Lions%20given%20comical%20grade%20in%20SI's%20NFL%20Power%20Rankings

Az értékelést tessék figyelni!! SOL

Szerkesztette: PintérÁdi

One Team
One Detroit
One Pride
több mint 10 éve
Lions are on Bye this week. The Bye is favored by 14.

One Team
One Detroit
One Pride
több mint 10 éve
Kíváncsian várom a további fejleményeket. Azert abban nagyon bízom hogy találnak valakit es nem a meglevő stábból próbálnak majd megint valakit (mint ahogy ezt Millen után tették)
JA és külön bízom benne hogy nem a Jacksonvilleből jon valaki.

One Team
One Detroit
One Pride
több mint 10 éve
Márta néni kis fázikéséssel ugyan de megindította a dolgokat, helyes... 😊
több mint 10 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Váo!
Martha néni letakarította a felső polcot végre!
Bazzani
Minden idők legcukibb GM és elnök kivágása volt, totál nyugger style... 😀
több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 088 — Axel Foley
Allison Maki az új elnök.
Maki baszdmeg. (:

több mint 10 éve
Sheldon White állítólag nagyon tehetséges pali. Potenciális GM jelölt lehet nyáron más csapatnál. Nálunk csak szezon végéig lesz, ma meg is kezdődik a következő GM keresése aki februártól átveszi a helyét.

több mint 10 éve
Béczkó 1 264
Lions owner Martha Ford: On an interim basis, Sheldon White is active GM. She said no changes will be made to the coaching staff.
több mint 10 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 640 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
FireGate

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 47 567 — Whoops, looks like something went wrong.
Már csak Caldwell marad, akin el lehet verni a port, de aztán Ford kénytelen lesz lemondani, másra nem kenheti a szart. (8
Azért a fejétől bűzlik a hal annak ellenére, hogy ez jó döntés volt.

több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 333 — Chalk Dawk fan
Az érthetőség kedvéért:
 twitter.com/AdamSchefter/status/662327520109268992

twitter.com/ShowtimeTate/status/662326430278115328

Szerkesztette: mustaine

több mint 10 éve
anarfa Detroit Lions 477
Remek! Mayhew-t már nagyon el kellett takarítani, és Xanders jó ember lehet a helyére. Azért remélem Caldwell sem ússza meg, teljes frissítés kell!
több mint 10 éve
Nekem Lewand kivágása a nagyobb meglepetés. Ő volt Fordék legfőbb bizalmasan, ő járt a tulajdonosi gyűlésekre is.
Ki fog így GM-et választani. Martha néni? Bill Jr.?

több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 871 — Apu ökölbeszorított keze
Ideje volt.
Ki súg neki?

több mint 10 éve
Alighanem Xanders lesz az interim GM. Martha néni imádlak!!!!!!