Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

Detroit Lions

34 feliratkozó

több mint 10 éve
MacPhisto Detroit Lions Michigan Wolverines 2 997 — Detroit vs. everybody
Átolvasva mindenkit, nálam Eliot Wolf a nyerő. Mondjuk nem ártana, ha Xanders maradna, mert az FA igazolásokért ő felelt - ahol elég jókat húztunk.

Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
DET UM
több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 289 — Axel Foley
Gabo:
 detne.ws/1NJbGkI

több mint 10 éve
oleewear Detroit Lions 250
kis olvasni való az estére:  www.prideofdetroit.com/2015/11/12/9720290/rashean-mathis-concussion-nfl-detroit-lions
több mint 10 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 453 — Raiders fan
Igen ezt írtam én is. Viszont ha marad a Ravens GM idén is akkor talán könnyebben mozdítható. Persze látom én is, hogy nehéz ügy.
Bazzani
Amúgy az publikus, kik segítenek a GM keresésben?
Nálunk és hasonlóképpen működött anno a dolog és elég jól beletaláltunk Gettlemanba.
Szóval lehet, hogy Ti is belenyúltok a tutiba, nem feltétlenül hátrány, hogy van néhány hónap átpásztázni a jelölteket.
gabokocka
Így volt nálunk is Al halála után és úgy fest mi is igen jól jártunk Reggie-vel...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 10 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 450 — Keep pounding
Igen ezt írtam én is. Viszont ha marad a Ravens GM idén is akkor talán könnyebben mozdítható. Persze látom én is, hogy nehéz ügy.
Bazzani
Amúgy az publikus, kik segítenek a GM keresésben?
Nálunk és hasonlóképpen működött anno a dolog és elég jól beletaláltunk Gettlemanba.
Szóval lehet, hogy Ti is belenyúltok a tutiba, nem feltétlenül hátrány, hogy van néhány hónap átpásztázni a jelölteket.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
anarfa Detroit Lions 477
 www.campussports.net/cleveland-browns-among-teams-interested-in-matthew-stafford/

Ha már ennyi helyről lehet hallani, hogy Stafford-tól szabadulnánk biztos van benne valami igazság. DE szerintem hatalmas ostobaság lenne most teljes reset-et nyomni, mikor ez nem egy olyan keret amivel ezt kéne csinálni. Nem kéne egy hosszú-hosszú építkezésbe kezdeni egy új irányítóval (ráadásul ez az idei class nem is néz ki olyan jól). Stafford még mindig tök fiatal, és igenis működött az offense, ha elfogadható volt a fal előtte.
Én mindenképp Stafford mellett vagyok, és ki kéne mellette tartania a vezetőségnek is. Remélem hogy az új GM-nek és vezetőedzőnek lesz egy kis esze és nem passzolják el.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Bazza: A két nappal ezelőtti posztodra: DaCostát már tavaly keresték, talán a Bears, de lehet a Jets is (nem kerestem rá), de nyilvánvalóvá tette, hogy nem megy el interjúkra sem. Szinte biztos, ha Ozziet mozdítják, vagy lemond, akkor Ő lép a helyébe.
Blaise
Biztosan kerestük:
Brian Costello ‏@BrianCoz jan. 1.
Confirmed Eric DeCosta declined Jets' request to interview for GM job, as @AlbertBreer reported #nyj

Maccagnan és Idzik felvétele előtt is.
több mint 10 éve

több mint 10 éve
Blaise 2 113 — Fuck "Continuity"!
Bazza: A két nappal ezelőtti posztodra: DaCostát már tavaly keresték, talán a Bears, de lehet a Jets is (nem kerestem rá), de nyilvánvalóvá tette, hogy nem megy el interjúkra sem. Szinte biztos, ha Ozziet mozdítják, vagy lemond, akkor Ő lép a helyébe.
több mint 10 éve
valakis Detroit Lions 1 736 — Det Fan
Fluellen IR-en helyette C.J. Wilson jöhet waiwerről ha átmegy a fizikai teszteken.

We just form a fucking wall.
több mint 10 éve
PintérÁdi Detroit Lions 1 347 — Detroit fan
A 105.1 rádióban Matt Dery és csapata nagyon favorizálja a GM posztra Louis Riddicket. Ráadásul még Mayhew kivágása elott hetekkel kezdte őt nyomni.

en.m.wikipedia.org/wiki/Louis_Riddick

One Team
One Detroit
One Pride
több mint 10 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 882 — Csodabogár
Ez az a szabály ami szabályosan nem szabály, az adott bíró kedvétől függ, hogy mit fúj... Mivel bármit fúj úgy is megmagyarázza... Mert az már futóvá vált, annak lennt volt már 2 lábújja mielőtt kiverték a kezéből, valamit mindig lehet mondani rá...
Tomcsik
az hogy mit ítél a bíró a pályán "szinte" másodlagos (kivéve ha nem td és nincs challange), mivel a videót úgyis NY-ba nézik vissza, pont azért, hogy konzekvens legyen az ítélet, de egyelőre ez sem megy nekik...
Pari
Nem azért nézik vissza New Yorkban, hogy megfelelő ítéletek szülessenek, hanem mert a liga érdekeit szolgáló ítéletekre van szükség.

Szerk.: ami természetesn azt jelenti, hogy egy-egy szituációra teljesen ellentétes ítéleteket is hozhatnak.
vandeminek
tavaly is vicces volt, amikor Percy Harvin TD-t futott egy jet sweepből, és kb 10 centire taposta az oldalvonalat kifelé,
NY-ban visszanézték és megadták 😀

szóval a nagy command centerről ennyit.

több mint 10 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
Ez az a szabály ami szabályosan nem szabály, az adott bíró kedvétől függ, hogy mit fúj... Mivel bármit fúj úgy is megmagyarázza... Mert az már futóvá vált, annak lennt volt már 2 lábújja mielőtt kiverték a kezéből, valamit mindig lehet mondani rá...
Tomcsik
az hogy mit ítél a bíró a pályán "szinte" másodlagos (kivéve ha nem td és nincs challange), mivel a videót úgyis NY-ba nézik vissza, pont azért, hogy konzekvens legyen az ítélet, de egyelőre ez sem megy nekik...
Pari
Nem azért nézik vissza New Yorkban, hogy megfelelő ítéletek szülessenek, hanem mert a liga érdekeit szolgáló ítéletekre van szükség.

Szerk.: ami természetesn azt jelenti, hogy egy-egy szituációra teljesen ellentétes ítéleteket is hozhatnak.

Szerkesztette: Ettemlevest

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 10 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 659 — Rise My Nation!
Tomcsik
több mint 10 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 291

több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 829 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ok 😀
több mint 10 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Jimmy biztos hülyeséget írtam, de ezt lehet értelmesebben is közölni, hogy magam is felhomályosuljak 😉
dande
Én le vagyok nyűgözve, hogy valaki ezt a szabályt egyáltalán követni próbálja. Én 3 évvel ezelőtt feladtam.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 829 — Így remélem megfelelek nektek.....
Jimmy biztos hülyeséget írtam, de ezt lehet értelmesebben is közölni, hogy magam is felhomályosuljak 😉
több mint 10 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Dez csinalt tegnap egy Calvin Johnson Rule TDt. Megadták.
Tate TD-T is megadták. nem értettem vele egyet (mondjuk az semmit nem jelent) de Futóvá minősítettek mert a vonal elott volt az elkapás es átszaladt vele a vonalon.
De ez a Dez TD miert TD?
Teljesen vakon vagyok 😳
topmodell
szerintem úgy gondolták, hogy elég idő telt el az elkapást követően és nem ment vele sehova, csak nyílegyenesen le a földre...nincs jobb tippem.
Pari
Nem volt tobb időt nála mint Calvinnél. És Calvin is lefelé ment. De gondolom meg van az oka hogy ez miert Más. Pl. ha a föld veri ki a kezéből akkor incomplete. De ha más akkor az TD 😊))
topmodell
Igen én is néztem, hogy ez miért nem a miénk, de lent volt a térde, és utána verte már ki csak sajnos a kezéből, és meg is állt a mozgásban teljesen Dez. Így ez szvsz megadható volt. Hála Istennek nem ezen múlt most nekünk.
dande

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 10 éve
Tate TD-T is megadták. nem értettem vele egyet (mondjuk az semmit nem jelent) de Futóvá minősítettek mert a vonal elott volt az elkapás es átszaladt vele a vonalon.
De ez a Dez TD miert TD?
Teljesen vakon vagyok 😳
topmodell
szerintem úgy gondolták, hogy elég idő telt el az elkapást követően és nem ment vele sehova, csak nyílegyenesen le a földre...nincs jobb tippem.
Pari
Nem volt tobb időt nála mint Calvinnél. És Calvin is lefelé ment. De gondolom meg van az oka hogy ez miert Más. Pl. ha a föld veri ki a kezéből akkor incomplete. De ha más akkor az TD 😊))
topmodell
Igen én is néztem, hogy ez miért nem a miénk, de lent volt a térde, és utána verte már ki csak sajnos a kezéből, és meg is állt a mozgásban teljesen Dez. Így ez szvsz megadható volt. Hála Istennek nem ezen múlt most nekünk.
több mint 10 éve
De ez a Dez TD miert TD?
Teljesen vakon vagyok 😳
topmodell
Pari

One Team
One Detroit
One Pride
több mint 10 éve
De ez a Dez TD miert TD?
Teljesen vakon vagyok 😳
topmodell
több mint 10 éve
@Gil_Brandt: The Lions have hired a search firm to help the team with hiring a new president and general manager.

Remek hír!
Bazzani
Google? Bing? (:
több mint 10 éve
De ez a Dez TD miert TD?
Teljesen vakon vagyok 😳

One Team
One Detroit
One Pride
több mint 10 éve
@Gil_Brandt: The Lions have hired a search firm to help the team with hiring a new president and general manager.

Remek hír!