Detroit Lions
34 feliratkozó
több mint 14 éve
Hatalmas meccs volt a tegnapi, szétizgultam az agyam a meccs alatt, úgy tűnik ha Lions meccset nézek akkor jön a W is 😛 Nagyon kemény ez a D-line detroitban, Suh nagy húzás volt és mellette Bosch is ficánkol.
2W már megvan, és valszeg nem is ez volt az utolsó ebben a szezonban, jobbak vagytok mint ahogy jelenleg álltok.
több mint 14 éve
Egy adat ami tovább fokozza a Lions szurkolók kedvét:Peter Kingtől; aki szerint Suh nem csak DROY (Defensive Rookie of the year) jelőlt; de akár a defensive MVP címre is esélyes lehet!
Suh on fire.
Sacks by Ndamukong Suh at midseason: 6.5.
Sacks, combined, by Jared Allen, Julius Peppers, Albert Haynesworth: 5.0
http://sportsillustrated.cnn.com/2010/writers/peter_king/10/31/monday-morning-qb-week-8/1.html#ixzz1420qi3NK
több mint 14 éve
JéBé
7 034
Nem mondom hogy már bevált, de egyszerűen nem tudom róla elképzelni hogy nem fog. Csak tényleg azok a sérülések...Sziasztok!Azért ez az aranygyerek elég szarul játszott az első félidőben,leginkább a védelem tartotta meccsben a csapatot. Nagyon sok idő és nagyon sok jó meccs kell ahhoz,hogy egyértelműen kijelentsük,Stafford "nagyon bejött".
Köszönjük, ezt a győzelmet még ha D-Mc-t sajnálom is de hát ő már ellenünk dolgozik 8mégha nem is teljesen önszántából). Úgy néz ki az elmúlt két év 1/1-s-i nagyon bejöttek. Sztem nálatok is csak azért kell szurkolni h Stafford többet ne sérüljön meg. Tessék megvédeni!
Még egyszer köszi: deeedande
Nálam a sérülékenysége nagy rizikófaktor,idén az első sacktől ment majdnem IR-re. Kitna mennyit kapott anno?
Tegnap is voltak rossz passzai, nem túl jó döntései,de valóban amikor kellett ott volt.Bazzani
több mint 14 éve
Alphonson en is meglepodtem.GM ben nalam van igaz nem tudok nem orulni neki.
De a minieger sokkal magabiztosabb mint valaha
több mint 14 éve
Tökmindegy ki az, csak ne legyen semmi köze Michigan államhoz, 3t már akkor hype-olni fogja 😀😀
CJ meg franchiseolva lesz, ha muszáj...MacPhisto
Azért az látszik,hogy a többi WRünk milyen halvány hozzá képest.
Dropok,fumble,mínusz yardok.
Így van,rá kell tenni a tag-et.
Bár ha minden jól megy,akkor addigra olyan jó csapatunk lesz,hogy nem is akar elmenni.
Már ha lesz addig egyáltalán új szezon.
több mint 14 éve
Tökmindegy ki az, csak ne legyen semmi köze Michigan államhoz, 3t már akkor hype-olni fogja 😀2013ban lesz FA.Meddig van szerződése?Witchdoctorhttp://www.rotoworld.com/content/playerpages/player_contract.aspx?sport=NFL&id=4153DoM
Alá kell íratni,mert ilyen WR soha többet nem lesz a csapatnál.
Mondjuk a múltkori NCAA eredménykövetőben haromt írta valakire,hogy brutálisabb mint Megatron,de nem emlékszem a nevére.Bazzani
CJ meg franchiseolva lesz, ha muszáj...
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 14 éve
Sziasztok!Azért ez az aranygyerek elég szarul játszott az első félidőben,leginkább a védelem tartotta meccsben a csapatot. Nagyon sok idő és nagyon sok jó meccs kell ahhoz,hogy egyértelműen kijelentsük,Stafford "nagyon bejött".
Köszönjük, ezt a győzelmet még ha D-Mc-t sajnálom is de hát ő már ellenünk dolgozik 8mégha nem is teljesen önszántából). Úgy néz ki az elmúlt két év 1/1-s-i nagyon bejöttek. Sztem nálatok is csak azért kell szurkolni h Stafford többet ne sérüljön meg. Tessék megvédeni!
Még egyszer köszi: deeedande
Nálam a sérülékenysége nagy rizikófaktor,idén az első sacktől ment majdnem IR-re. Kitna mennyit kapott anno?
Tegnap is voltak rossz passzai, nem túl jó döntései,de valóban amikor kellett ott volt.
több mint 14 éve
2013ban lesz FA.http://www.rotoworld.com/content/playerpages/player_contract.aspx?sport=NFL&id=4153DoMcjJociMeddig van szerződése?Witchdoctor
Alá kell íratni,mert ilyen WR soha többet nem lesz a csapatnál.
Mondjuk a múltkori NCAA eredménykövetőben haromt írta valakire,hogy brutálisabb mint Megatron,de nem emlékszem a nevére.
több mint 14 éve
Hat igen. Amit Bazzanin kivul mindenki tud. (no offense)Én is tudom,hogy egyre jobbak vagyunk.
Egyre jobbak vagytok
Suh jateka meg egy elmeny... Lassan csak field goalt nem rug.
Ha ezt igy letolja es nem serul meg tuti PB sot lehet all proDelonso_
Egyszerűen öröm nézni a D játékát,mégha a nagy playeknél nem is vagyunk mindig képben.
A LB sort is foltozni kellene,de a secondary például egyre jobban játszik,főleg Alphonso Smith szerez (tegnap is) nagyon fontos pickeket.
Úgyhogy tudom én,csak alapvetően pesszimista vagyok.
Dehogy láss egy kis optimizmust is: símán lehet 5 győzelmünk,márcsak 3 kell.
Bills,Cowboys,Bears,Vikings,Bucs vagy egy bravúr valamelyik AFC East-es nagycsapat ellen.
több mint 14 éve
tüsi91
11 023
Lionsnak sikerült az ami nekünk múlt héten nem. Grat. 😊
több mint 14 éve
Így igaz, egyetértek. Ebben az idényben nem az első, és tartok tőle, nem az utolsó. A Rams és a Texans meccs ugyanígy ment el, és ha a "családi vállalkozás" így folytatja lesz még benne részünk. De ez a Ti érdemetekből semmit nem von le, kihasználtátok a balfaszkodásainkat, és ezt meg is kellett csinálni.Gratulálok a W-hez.apeszosKöszi,bár ezt ti basztátok el,ugyanúgy mint a tavalyit.Bazzani
több mint 14 éve
Gratulálok, nagy meccs volt... Staffnek volt már 4. negyedes fordítása? 😀WitchdoctorTavaly a Browns ellen. Valahol tuti fent van a video.
több mint 14 éve
Hat igen. Amit Bazzanin kivul mindenki tud. (no offense)Egyre jobbak vagytok
Suh jateka meg egy elmeny... Lassan csak field goalt nem rug.
Ha ezt igy letolja es nem serul meg tuti PB sot lehet all pro
több mint 14 éve
Sziasztok!Köszönjük, ezt a győzelmet még ha D-Mc-t sajnálom is de hát ő már ellenünk dolgozik 8mégha nem is teljesen önszántából). Úgy néz ki az elmúlt két év 1/1-s-i nagyon bejöttek. Sztem nálatok is csak azért kell szurkolni h Stafford többet ne sérüljön meg. Tessék megvédeni!
Még egyszer köszi: deee
több mint 14 éve
JéBé
7 034
Gratulálok, nagy meccs volt... Staffnek volt már 4. negyedes fordítása? 😀WitchdoctorEnnek ugyan csak a végét láttam, de a tavalyi meccseiből jópárat, ez egy aranygyerek, olyan érézésem van vele kapcsolatban hogy amihez csak nyúl az jó lesz. Egyszerűen nyerő tipus. Lehet hogy nem lesz soha egy Peyton Manning de hogy is mondjam, "benne van az x" na 😀
több mint 14 éve
http://www.rotoworld.com/content/playerpages/player_contract.aspx?sport=NFL&id=4153Meddig van szerződése?WitchdoctorMelyikük megatron?cjJoci
Mert nekem mind kettő játéka tetszik...mrzmancs
több mint 14 éve
Meddig van szerződése?cjJocimegatron bárkivel durva lenne :rolleyes:JociMelyikük megatron?
több mint 14 éve
Gratulálok, nagy meccs volt... Staffnek volt már 4. negyedes fordítása? 😀
több mint 14 éve
Ezt nem értem mire írtad!?!Sálálálá 😂topmodellTényleg sálálá.
😀
Nem vagyunk top5ben asszem.Bazzani
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 14 éve
cjMelyikük megatron?Kegyetlen ez a Dline, Stafford meg CJ meg nagyon durva együtt.tenorxmegatron bárkivel durva lenne :rolleyes:Joci
több mint 14 éve
Melyikük megatron?Kegyetlen ez a Dline, Stafford meg CJ meg nagyon durva együtt.tenorxmegatron bárkivel durva lenne :rolleyes:Joci
Mert nekem mind kettő játéka tetszik...
GO FALCONS!
több mint 14 éve
Az azt megelőzőt meg mi basztuk el egy Santana Moss punt returnből. Ezen a mai meccsen is csak Banks miatt volt esélyük...Gratulálok a W-hez.apeszosKöszi,bár ezt ti basztátok el,ugyanúgy mint a tavalyit.Bazzani
több mint 14 éve
Kegyetlen ez a Dline, Stafford meg CJ meg nagyon durva együtt.tenorxmegatron bárkivel durva lenne :rolleyes:
több mint 14 éve
Kegyetlen ez a Dline, Stafford meg CJ meg nagyon durva együtt.
több mint 14 éve
Sálálálá 😂topmodellTényleg sálálá.
😀
Nem vagyunk top5ben asszem.