Detroit Lions
34 feliratkozó
több mint 14 éve
Suh őrült
több mint 14 éve
Gratulálok a W-hez.apeszosKöszi,bár ezt ti basztátok el,ugyanúgy mint a tavalyit.
több mint 14 éve
Gratulálok a W-hez.
több mint 14 éve
Nézd vissza mind a 4 esetet, egyikben sem volt semmi durvaság, szerencsétlen szitu volt mind.Nem lovagoltam rajta.Mai napunk kérdése:nem tom ezen miért lovagolsz annyit.
Hány sérülést okoz a Giants a következő meccsén? Persze a szokásos irányítókinyíráson kívül.Bazzani
mind a 4 QB killing szabályos sackből történt, nem roughing the passer vagy facemask vagy egyéb personal fault.Höri
Az már az én magánvéleményem,hogy a Giantsnél az ellenfél irányítójának a megsemmisítése a cél. Négy sérülés véletlenül,persze.
Na de előbb utóbb Elisha is belefut egy ilyen szituba.Bazzani
több mint 14 éve
Sun, 31 Oct 2010 08:43:51 -0700The Detroit Lions have declared RB Aaron Brown, CB Brandon McDonald, C Cody Wallace, WR Derrick Williams, OT Jason Fox, DL Lawrence Jackson, QB Shaun Hill, DL Willie Young inactive for Week 8.
Magyarán mindenki játszik.
Ha ma nem nyerünk akkor... majd máskor.
több mint 14 éve
Kitna kiraly volt.... Kemeny egy pali.
több mint 14 éve
Én azt szeretném,ha Stafford nem sérülne meg majd minden meccsén.Szeretnéd vissza a Kitna-érát? Én emlékszem, hogy volt, mikor 400 y felett passzolt.vadibandiA William Hill-nél néztem és kisebb a szorzónk mint a Redskinsnek 😀Szarabbul esne a ma esti vereség,mert most van egy halovány reményünk.
1.67-es a szorzó nekünk és 2.3-as a fővárosiaknak.
Ez azért erősen meglepett, még akkor is ha én győzelmet jósoltam a csapatnak mára 😊
Azért azt nem hittem volna, hogy a Lions ellen valamikor 2.3as szorzót kapok. Ez világbajnok...
Aki szokott sport fogadni most tegyen ellenünk :-!topmodell
A Redskins jobb csapat nálunk,de most van egy pici élet a védelemben,az offense meg amúgy sem volt tragédia.
Félek,hogy mi lesz ha Staff újra megsérül,bár Stanton nem volt rossz,de nem kezdő irányító.Bazzani
De valahogy ez nem sikerül.
Kitna meg nem volt rossz,illetve nem miatta voltunk rosszak.
De azért nem hiányzik.
több mint 14 éve
Nem lovagoltam rajta.Mai napunk kérdése:nem tom ezen miért lovagolsz annyit.
Hány sérülést okoz a Giants a következő meccsén? Persze a szokásos irányítókinyíráson kívül.Bazzani
mind a 4 QB killing szabályos sackből történt, nem roughing the passer vagy facemask vagy egyéb personal fault.Höri
Az már az én magánvéleményem,hogy a Giantsnél az ellenfél irányítójának a megsemmisítése a cél. Négy sérülés véletlenül,persze.
Na de előbb utóbb Elisha is belefut egy ilyen szituba.
több mint 14 éve
Mai napunk kérdése:nem tom ezen miért lovagolsz annyit.
mind a 4 QB killing szabályos sackből történt, nem roughing the passer vagy facemask vagy egyéb personal fault.
több mint 14 éve
Szeretnéd vissza a Kitna-érát? Én emlékszem, hogy volt, mikor 400 y felett passzolt.A William Hill-nél néztem és kisebb a szorzónk mint a Redskinsnek 😀Szarabbul esne a ma esti vereség,mert most van egy halovány reményünk.
Ez azért erősen meglepett, még akkor is ha én győzelmet jósoltam a csapatnak mára 😊
Azért azt nem hittem volna, hogy a Lions ellen valamikor 2.3as szorzót kapok. Ez világbajnok...
A Redskins jobb csapat nálunk,de most van egy pici élet a védelemben,az offense meg amúgy sem volt tragédia.
Félek,hogy mi lesz ha Staff újra megsérül,bár Stanton nem volt rossz,de nem kezdő irányító.Bazzani
több mint 14 éve
A William Hill-nél néztem és kisebb a szorzónk mint a Redskinsnek 😀Szarabbul esne a ma esti vereség,mert most van egy halovány reményünk.
Félek,hogy mi lesz ha Staff újra megsérül,bár Stanton nem volt rossz,de nem kezdő irányító.
több mint 14 éve
Azért írtam következő meccset. 😉Rossz hírek:Ez a kérdés ezen a héten még nem aktuális. Go Lions!vadibandi
-Follett IR,köszönjük JPP-nek a helmet to helmet megmozdulást.Legalább nem bénult le...
-a holnapi meccsre nem sikerült eladni 8500jegyet,úgyhogy blackout lesz
Mai napunk kérdése:
Egy dolog miatt bántana a ma esti győzelem. Jót tennénk vele a New York Zebras-nak.
Nem ellened szól,ne értsd félre.
több mint 14 éve
A William Hill-nél néztem és kisebb a szorzónk mint a Redskinsnek 😀1.67-es a szorzó nekünk és 2.3-as a fővárosiaknak.
Aki szokott sport fogadni most tegyen ellenünk :-!
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 14 éve
Rossz hírek:Ez a kérdés ezen a héten még nem aktuális. Go Lions!
-Follett IR,köszönjük JPP-nek a helmet to helmet megmozdulást.Legalább nem bénult le...
Mai napunk kérdése:
több mint 14 éve
Volt már kezdő,de alapból C.C.Brown játszik Delmas mellett.Tolták már együtt is ha jól emlékszem.BleviSpievey kezd(het)? Milyen volt eddig?JJ Tillerbackup FS, szóval Delmas mögött sose lesz kezdő.
és gondolom nem azért jön minden héten a waiveren újabb CB mert Spievey-t visszateszik a régi posztjára.Höri
Annyira nem is tragikusan.
több mint 14 éve
Tolták már együtt is ha jól emlékszem.Spievey kezd(het)? Milyen volt eddig?JJ Tillerbackup FS, szóval Delmas mögött sose lesz kezdő.
és gondolom nem azért jön minden héten a waiveren újabb CB mert Spievey-t visszateszik a régi posztjára.Höri
több mint 14 éve
Spievey kezd(het)? Milyen volt eddig?JJ Tillerbackup FS, szóval Delmas mögött sose lesz kezdő.
és gondolom nem azért jön minden héten a waiveren újabb CB mert Spievey-t visszateszik a régi posztjára.
több mint 14 éve
Spievey kezd(het)? Milyen volt eddig?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Rossz hírek:-Follett IR,köszönjük JPP-nek a helmet to helmet megmozdulást.Legalább nem bénult le...
Mai napunk kérdése:
Hány sérülést okoz a Giants a következő meccsén? Persze a szokásos irányítókinyíráson kívül.
több mint 14 éve
Na nézzük a hiányzókat.Topmodell rossz hírt kell,hogy közöljek,Levy már megint questionable úgyhogy nem biztos a játéka. Mily meglepő...
Mellette még Bryant Johnson és Turk McBride questionable.
Delmas és Fluellen probable státuszban van.
Hill meg out.
Stafford a kezdő QB,Best is 100%os végre,Megatron is felépült.
több mint 14 éve
Üdvözlet minden lions fannek,Staff játszik a hétvégén? Jó lenne megint látni egy parádés előadást Megatron kíséretében.
Bájdövéj szerintem a legszimpatikusabb NFC csapat a lions, idén megmutattátok, hogy nagyon tudtok küzdeni (még ha a szerencse nem is volt mellettetek... Eddig)
Csak így tovább, idén még 4-5 W és jövőre minden meccsetek sellout.
több mint 14 éve
Van fontos hiányzónk?!Vagy a lehető legjobbkor jött a BYE week?!?
Még mindig attól félek, hogy szét fognak passzolni minket McNabb-el. Ugye A.Smith játszik!?
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 14 éve
A jövőhétvégénk tuti bukó, hisz a Jets ellen játszunk...De a következő 4 meccsből 2 nyerhető, még akkor is ha gyengék vagyunk.
Kiváncsi vagyok mennyit fejlődik az offense Staff-al.
Illetve, hogy mekkorát dob a védekezésen LEVY, mert ugye elvileg játszik vasárnap.
És rengeteget hallhattunk arról is, hogy ő mennyire beválhat. Itt a lehetőség a biznyításra 😉
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 14 éve
Tudom, hogy furcsán hangzik, de szerintem nyerni fogunk vasárnap 😀
One Team
One Detroit
One Pride