Detroit Lions
34 feliratkozó
több mint 15 éve
Ahogy nézem nem játszott Megatron.Nehéz meg mondani, de ha tippelnem kéne nem hiszem sajnos. Irdatlan nagy mákkal esetleg, esetleg PP csúszhat, és mondjuk a Dallas őt húzza be előttetek 1/10re, és akkor Prince talán lecsúszhat hozzátok.
Ez így még keményebb győzelem.
Amennyire nem kedveltem Raynert az elején,símán kezdő kicker lehet valahol,ha nálunk Hanson nem vonul vissza.
Mac! 1/14nél is benn lesz Amukamara?Bazzani
De mint írtam 1/14re bepróbálhattok BPAt is, úgy is azt szoktatok mostanában, 2. körben is lesz bőven jó corner (fasza draft classnak tűnik)
több mint 15 éve
Ahogy nézem nem játszott Megatron.mi biztos hogy kivisszük ha még bent lesz...
Ez így még keményebb győzelem.
Amennyire nem kedveltem Raynert az elején,símán kezdő kicker lehet valahol,ha nálunk Hanson nem vonul vissza.
Mac! 1/14nél is benn lesz Amukamara?Bazzani
19.00 meccsek közül a Detrit-Minesotat néztem és a Detroit olyan büntetést is kapott amiről még az életben nem hallottam... de grat a győzelemhez 😊

több mint 15 éve
Ahogy nézem nem játszott Megatron.Ez így még keményebb győzelem.
Mac! 1/14nél is benn lesz Amukamara?
több mint 15 éve
1CAR, 2DEN, 3BUF, 4CIN, 5ARI, 6CLE, 7SF, 8TEN, 9DAL, 10WAS, 11HOU, 12MIN, 13DET, 14MIA, 15STLMondtam én,hogy top10en kívül draftolunk.
Ja és nem vagyunk csoportutolsók. 😀
több mint 15 éve
Behúztuk. 😀Győzelmi szériánk van, irígykedhet ránk a világ.
több mint 15 éve
LOL(Michigan State > bárki)igazad vanHurka
Höri
😂
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 15 éve
legifjabb Lions csemetévelBazzaniSzegény, ezt nem érdemelte, el lett baszva az élete 😀 Grat!
több mint 15 éve
Gratulálok srácok!Bár kicsit visszaestetek (13. hely asszem), de tudom, hogy ez a szép winning streak többet ér, mint pár drafthely, és itt is lesznek bent jó cornerek (Janoris Jenkis pl.)
több mint 15 éve
Uraim!Gratulálok én is!
Minden Lions (és természetesen minden más) drukkernek nagyon boldog új évet kívánok.
Remélem a 2011es a mi évünk lesz.
A vasárnapi meccsen nem leszek (remélem elpáholjuk őket),meg talán egész jövő héten sem,mert holnap engedik haza a nejemet a legifjabb Lions csemetével.
Mondjuk az FA időszakig már nem sok minden fog nálunk történni.
Remélem a Ravens nyeri a SB-t,Ray Lewis miatt nekik szurkolok a POban.
Úgyis ott van Redding is. 😊
Jó szurkolást,jó bulizást.
BazzaBazzani
B.U.É.K mindenkinek.
több mint 15 éve
Uraim!Most olvastam hogy gyermekáldás volt a családban, GRATULÁLOK! Jó egészséget kívánok és ahogy egy jó barátom mondaná: az se baj ha lány 😛 😂
Minden Lions (és természetesen minden más) drukkernek nagyon boldog új évet kívánok.
A vasárnapi meccsen nem leszek (remélem elpáholjuk őket),meg talán egész jövő héten sem,mert holnap engedik haza a nejemet a legifjabb Lions csemetével.
BazzaBazzani
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 15 éve
Uraim!Minden Lions (és természetesen minden más) drukkernek nagyon boldog új évet kívánok.
Bazza
több mint 15 éve
Hoyert még én se bírom, na majd mondjuk most jön Cousins, ő is akkora franchise QB lesz, mint Drew 😛Na majd ha Hoyer befut nálunk mint franchise QB 😀FViktor93(Michigan State > bárki)igazad vanHurka
Höri
több mint 15 éve
Na majd ha Hoyer befut nálunk mint franchise QB 😀(Michigan State > bárki)igazad vanHurka
Höri
több mint 15 éve
Stantonnak idén egy jó meccse volt, szóval engem nem győzött meg, de harmadik QBnak nem tudok nála jobbat elképzelni perpillanat.
több mint 15 éve
nemtom , lehet én vagyok a butus , de kb kolbnak is volt összesen 3-4 jó meccse azt szoszi van , viszont ő tudtommal college-ban sztár volt , talán ezért van jobban hypolva mint pl stanton...peachKolb rosszabb csapatban játszott, mint Stanton. (Michigan State > Houston)
Aki az NFL-ben QB lesz, az egyetemen mind sztár volt kivéve Casselt 😀
Ráadásul Kolb 2/37 volt, Stanton meg 2/43 szóval hasonló értékkel bírtak prospectként is.
De ettől még én meglepődnék ha elvinnék innen. Nagy rajongója vagyok, de már lemondtam róla, hogy karriert csináljon.
több mint 15 éve
nemtom , lehet én vagyok a butus , de kb kolbnak is volt összesen 3-4 jó meccse azt szoszi van , viszont ő tudtommal college-ban sztár volt , talán ezért van jobban hypolva mint pl stanton...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 15 éve
stanton statjaiból az jön le h egy nagyon megbízható egyenletes jó teljesítményt nyújt folyamatosan... jó annyira h vmeik QB needes csapat vele akarja majd megoldani a problémát?peachIgen, van annyira jó, de mégse fogja senki megadni neki a bizalmat 😊
több mint 15 éve
http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=1886 - NFC North körkép - 16. hét
több mint 15 éve
stanton statjaiból az jön le h egy nagyon megbízható egyenletes jó teljesítményt nyújt folyamatosan... jó annyira h vmeik QB needes csapat vele akarja majd megoldani a problémát?peachSzvsz nem. Ha jövőre mondjuk megsérülne Stafford hosszabb ideig megint, és ő játszana helyette akkor talán kisülhetne belőle egy Cassel szintű játékos. 2-3 jobb meccs miatt nem fogja senki elvinni egy needes csapat. Akkor inkább húznak egy QBt vagy megpróbálják a Kolb,McNabb kettős valamelyikét.
több mint 15 éve
stanton statjaiból az jön le h egy nagyon megbízható egyenletes jó teljesítményt nyújt folyamatosan... jó annyira h vmeik QB needes csapat vele akarja majd megoldani a problémát?peachNem hinném.
Ő egyelőre egy jó beugró.
Bár ki tudja,mindig vannak meglepetések.
több mint 15 éve
stanton statjaiból az jön le h egy nagyon megbízható egyenletes jó teljesítményt nyújt folyamatosan... jó annyira h vmeik QB needes csapat vele akarja majd megoldani a problémát?peachSzerintem nem, én úgy érzem, hogy ez most pont összejött neki. Szvsz inkább Kolb meg Flynn lehet esélyes (bár igaz Flynnek is csak egy jó meccse volt, de az eléggé bizalomkeltő volt).
több mint 15 éve
stanton statjaiból az jön le h egy nagyon megbízható egyenletes jó teljesítményt nyújt folyamatosan... jó annyira h vmeik QB needes csapat vele akarja majd megoldani a problémát?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 15 éve
Megatron és Suh kezdő lesz a Pro Bowl-on. Megérdemlik grat nekik.