Green Bay Packers
Az első felében meg páran már inkább Cliffordot nézték volna helyette. Nem igazán értem egy fél szezon alapján miért kéne top fizetést kapnia. Legalábbis a csapat szempontjából nem. SB win és egy fix HoF karrier tudatában kevésbé lenne vicces az offseason drámázás.a szezon második fele szép volt, de nem vagyok benne biztos, hogy ezt most okosan csinálja.Azt csiripelik a madarak, hogy az üzlet megkötetettMelyik? JLo nem vesz részt az edzéseken éppen.
SGBP
twitch(4thline)
emlékeim szerint van jövőre is egy 20 milliós szerződése.
Fontos_Vidra
a szezon második fele szép volt, de nem vagyok benne biztos, hogy ezt most okosan csinálja.Azt csiripelik a madarak, hogy az üzlet megkötetettMelyik? JLo nem vesz részt az edzéseken éppen.
SGBP
twitch(4thline)
emlékeim szerint van jövőre is egy 20 milliós szerződése.
Azt csiripelik a madarak, hogy az üzlet megkötetettMelyik? JLo nem vesz részt az edzéseken éppen.
SGBP
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
Megvan Murphy utodja:Névre ismerősnek tűnt, ő Carmen Policy fia, aki a Niners és a Browns vezetőségben volt a nyolcvanas, kilencvenes és 2000-es években, elnöki meg alelnöki pozíciókban.
www.packers.com/news/ed-policy-named-next-green-bay-packers-chairman-president-and-ceo
casaubon

úgy legyen, ahogy mondja!
nem mondom, kemény volt az a 8 hét, amikor korszakos franchise irányító nélkül voltunk, de kiböjtöltük. 😀
Szerkesztette: Fontos_Vidra
Megvan Murphy utodja:Hát így akkor a céges policy-k biztos fullosan be lesznek tartva és tartatva 😀
www.packers.com/news/ed-policy-named-next-green-bay-packers-chairman-president-and-ceo
casaubon
Üdvözletem a PAC-427-es Suzuki tulajának. Ma délután Pécsen volt szerencsém egy darabig mögötte vezetni, nagyon jól állt a kocsi hátulján a Packers logó.A Falco volt amerikai légiósának BBC-007 volt a rendszáma
Kampman

Itt meg a Mahomes utáni MahomesValami nem stimmel, JL SB-meccse kimaradt.🙂
SGBP
Az elsőnél még mindig nem vagyok 100%-ig biztos, hogy Love így akarta és nem inkább Watson lett volna a cél.Ez lehet rosszul ment át, itt ez abszolút nem Love ellen inkább Reed javára szólt. Semmi kivetnivalóm nem volt Jordan második féléves játékával, sőt. De Reedet akkor is nagyon szeretem és a top10 játékból 4-5 kb ő volt 😊😀 szörnyű vagyIgazán fasza kis Jayden Reed highlights lett. 😊Off időszak van úgyis. Tessék mindenkinek a Mahomes előtti Mahomes.Itt meg a Mahomes utáni Mahomes
.@AaronRodgers12 2010 Super Bowl run was one of the greatest we’ve ever seen 🔥
— NFL (@NFL) June 3, 2024
Where would you rank it all-time? 👀 pic.twitter.com/kJnMGCYAIQ
alatriste
x.com/showtymezack/status/1797699921254191164?s=12&t=nINkI1ka36YJz5mis4B3aQ
SGBP
alatriste
SGBP
alatriste
Emlékszem, élő közvetítésben látva meg voltam győződve arról, hogy ez egy szerencsésen elcseszett dobás volt.
De azóta dobott már néhány olyan elképesztő bombát, hogy egyre valószínűbbnek tartom 😊
Szerkesztette: James007
Reed vadállat…Ja Money is megmondta, hogy olyan mint a fiatal Cobb csak jobb 🙂Ez lehet rosszul ment át, itt ez abszolút nem Love ellen inkább Reed javára szólt. Semmi kivetnivalóm nem volt Jordan második féléves játékával, sőt. De Reedet akkor is nagyon szeretem és a top10 játékból 4-5 kb ő volt 😊😀 szörnyű vagyIgazán fasza kis Jayden Reed highlights lett. 😊Off időszak van úgyis. Tessék mindenkinek a Mahomes előtti Mahomes.Itt meg a Mahomes utáni Mahomes
alatriste
SGBP
alatriste
SGBP
alatriste
Állítólag Bo Melton is nagyon jó formában az eddig látottak alapján.
Bőség zavara lesz remélem 😀
Ez lehet rosszul ment át, itt ez abszolút nem Love ellen inkább Reed javára szólt. Semmi kivetnivalóm nem volt Jordan második féléves játékával, sőt. De Reedet akkor is nagyon szeretem és a top10 játékból 4-5 kb ő volt 😊😀 szörnyű vagyIgazán fasza kis Jayden Reed highlights lett. 😊Off időszak van úgyis. Tessék mindenkinek a Mahomes előtti Mahomes.Itt meg a Mahomes utáni Mahomes
alatriste
SGBP
alatriste
SGBP

Liverpool Fc
😀 szörnyű vagyIgazán fasza kis Jayden Reed highlights lett. 😊Off időszak van úgyis. Tessék mindenkinek a Mahomes előtti Mahomes.Itt meg a Mahomes utáni Mahomes
alatriste
SGBP
alatriste
Igazán fasza kis Jayden Reed highlights lett. 😊Off időszak van úgyis. Tessék mindenkinek a Mahomes előtti Mahomes.Itt meg a Mahomes utáni Mahomes
alatriste
SGBP

Liverpool Fc
Off időszak van úgyis. Tessék mindenkinek a Mahomes előtti Mahomes.Itt meg a Mahomes utáni Mahomes
alatriste
Off időszak van úgyis. Tessék mindenkinek a Mahomes előtti Mahomes.Azóta sem játszott NFC North csapat Super Bowlt, lassan másfél évtizede.
alatriste
Ennél már csak az AFC Southnak van hosszabb sorozata.

Off időszak van úgyis. Tessék mindenkinek a Mahomes előtti Mahomes.Ez jó volt! (Elvonási tüneteim vannak. Nehéz elképzelni, hogy lesz még szeptember.)
alatriste
Szerkesztette: alatriste

Liverpool Fc
Josh Jacobs hamstring“He’s working through a little hamstring issue,” LaFleur explained Tuesday. “I know everybody’s going to freak out but he’s on the mend, he’s doing a good job and we anticipate him back pretty shortly.”
twitch(4thline)
Szerencsére annyira nem tűnik parának
😀
Szerkesztette: James007