Green Bay Packers
Ha jól emlékszem az utóbbi szezonokban Adams nélkül is sikerült meccseket nyerni, amikor sérült volt.
Bízva abban, hogy igaza lesz Ketchmannek (általában így volt, ha jól emlékszem): WRs are a dime a dozen.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
Nézd Adams ügynökei mondják h többet ajánlott a Packers nem látom be miért hazudnának , Carr egyetemi cimborjá , raadásul Californiai gyerek , majdhogy nem haza igazolt , sztm nem kell ebbe többet bele látni .Abszolut nincs köpködés Adams-re, egy remek csóka az öltözőben is, nincsenek allürjei , mindig hozta magát nfl top3 wr ez nem is kérdés meg az sem h 1 ember nem fogja tudni potolni , de a mi helyzetünkben elmentünk a falig és még tovább is ..haza akart menni, köszönjük amit tett a csapatért kaptunk érte normális árat ,egy rossz szavam nincs.Én nem vagyok teljesen biztos benne, hogy elmentünk a falig. A kiszivárgott adatok szerint többet ajánlottunk, csak vajon milyen volt a csomag?
Azt láttuk h vele sem jött össze a sb run ,volt egy elit elkapónk meg sok futottak még kategoria , most lehet hozni a piacról is használható elkapót és draftról is , nem mondom h könnyű lesz de nem lehetetlen , amíg Aaron Rodgers az irányító én bízom benne h megfogjuk oldani .
nando89
Előzőleg ő azt mondta, hogy Rodgers nélkül nem marad, majd amikor kiderült, hogy ő marad, neki hirtelen jobban tetszik a Raiders? Nekem ez nem áll össze. Inkább ő is azt érezhette, mint ARod, hogy hülyének nézik azzal a taggel.
Ami szerintem problémás lesz idén, azt láttuk már az előző években is, ARod ott áll, senki sincs aki képes lenne elszakadni, neki meg összeomlik a zseb. Nagyon aranyos tőle, amikor megpróbálja megfutni a helyzeteket, de lássuk be, ez nem az ő stílusa. Már vagy 3 éve várjuk, hogy valaki felnő WR2-nek, de én még mindig nem látom ki lehetne az. Erre most már WR1 sincs. 😕
Delfi.
Azt meg várjuk meg h próbálják majd pótolni.
Abszolut nincs köpködés Adams-re, egy remek csóka az öltözőben is, nincsenek allürjei , mindig hozta magát nfl top3 wr ez nem is kérdés meg az sem h 1 ember nem fogja tudni potolni , de a mi helyzetünkben elmentünk a falig és még tovább is ..haza akart menni, köszönjük amit tett a csapatért kaptunk érte normális árat ,egy rossz szavam nincs.Én nem vagyok teljesen biztos benne, hogy elmentünk a falig. A kiszivárgott adatok szerint többet ajánlottunk, csak vajon milyen volt a csomag?
Azt láttuk h vele sem jött össze a sb run ,volt egy elit elkapónk meg sok futottak még kategoria , most lehet hozni a piacról is használható elkapót és draftról is , nem mondom h könnyű lesz de nem lehetetlen , amíg Aaron Rodgers az irányító én bízom benne h megfogjuk oldani .
nando89
Előzőleg ő azt mondta, hogy Rodgers nélkül nem marad, majd amikor kiderült, hogy ő marad, neki hirtelen jobban tetszik a Raiders? Nekem ez nem áll össze. Inkább ő is azt érezhette, mint ARod, hogy hülyének nézik azzal a taggel.
Ami szerintem problémás lesz idén, azt láttuk már az előző években is, ARod ott áll, senki sincs aki képes lenne elszakadni, neki meg összeomlik a zseb. Nagyon aranyos tőle, amikor megpróbálja megfutni a helyzeteket, de lássuk be, ez nem az ő stílusa. Már vagy 3 éve várjuk, hogy valaki felnő WR2-nek, de én még mindig nem látom ki lehetne az. Erre most már WR1 sincs. 😕
Love pick ökörség volt ezt mindenki látja , de amugy Gute draftjai rendben vannak , elsö körösök is ahogy hátso körös fal emberek is bejönni látszanak , fal kérdése meg butaság.. ne is haragudj szinte mindig hozták magukat pedig nagyon tizedelték őket sérülések ,ha valamitől nem félek az pont a fal azt megfogjuk oldani , főleg amíg Stenavich nálunk van .Most van 4 elég magas draftpick, van több mint 20m a cap alatt azzal, hogy Adams TAG-je eltűnt. Kell egy jó veterán és kellenek a pickek. Gut az agyeldobós 2020es drafton kívül nem pickel amúgy rosszul. Sőt, Love-on kívül az első körösei eléggé ülnek eddig: Jaire, Garry, Savege, Stokes. 5-ből 4 eléggé beválni látszik az az 1 meg tudjuk, hogy Love.Azt a draftot én nehezen tudom megbocsátani neki. Kb. mindent is beletett abba a felcserélésbe, aminek az eredménye konkrétan siralmas lett. Megsértette ARodot, nem hozott neki elkapót, és sikeresen elcseszte a következő éveke SB esélyét. Ott lett volna a lehetőség, hogy csapatot építsen Rodgers köré, de ő inkább elkezdett jövőt építeni egy rakás szarra, aminek épp most isszuk a levét. Rodgerstől kaptunk még három évet, csak éppen már megint semmi esélyünk SB-t nyerni, mert nincs kinek passzolni, cserébe 2 másodpercig sem tart ki a box.
Nem az a jó, hogy eladtuk Adamst, az rossz. De összességében ez az egész offseason kanyarodhat egy jó irányba ha ezután a trade után okosan használják fel a felszabaduló capet és draft pickeket.
alatriste
Delfi.
Most van 4 elég magas draftpick, van több mint 20m a cap alatt azzal, hogy Adams TAG-je eltűnt. Kell egy jó veterán és kellenek a pickek. Gut az agyeldobós 2020es drafton kívül nem pickel amúgy rosszul. Sőt, Love-on kívül az első körösei eléggé ülnek eddig: Jaire, Garry, Savege, Stokes. 5-ből 4 eléggé beválni látszik az az 1 meg tudjuk, hogy Love.Azt a draftot én nehezen tudom megbocsátani neki. Kb. mindent is beletett abba a felcserélésbe, aminek az eredménye konkrétan siralmas lett. Megsértette ARodot, nem hozott neki elkapót, és sikeresen elcseszte a következő éveke SB esélyét. Ott lett volna a lehetőség, hogy csapatot építsen Rodgers köré, de ő inkább elkezdett jövőt építeni egy rakás szarra, aminek épp most isszuk a levét. Rodgerstől kaptunk még három évet, csak éppen már megint semmi esélyünk SB-t nyerni, mert nincs kinek passzolni, cserébe 2 másodpercig sem tart ki a box.
Nem az a jó, hogy eladtuk Adamst, az rossz. De összességében ez az egész offseason kanyarodhat egy jó irányba ha ezután a trade után okosan használják fel a felszabaduló capet és draft pickeket.
alatriste
Annyiból furcsa nekem ez a nagy köpködés Adamsre, hogy az elmúlt években a hátán cipelte a Green Bayt. Nem tudom, hogy miért volt az, hogy ARod kimagasló számban kereste Adamset a passzoknál, de általában működött a dolog.Abszolut nincs köpködés Adams-re, egy remek csóka az öltözőben is, nincsenek allürjei , mindig hozta magát nfl top3 wr ez nem is kérdés meg az sem h 1 ember nem fogja tudni potolni , de a mi helyzetünkben elmentünk a falig és még tovább is ..haza akart menni, köszönjük amit tett a csapatért kaptunk érte normális árat ,egy rossz szavam nincs.
Most van 9 olyan célpont, akikkel nem megyünk semmire. Cobb az egyetlen, akivel megértik egymást, de őt már könnyedén leveszik a tábláról. Lazard egy ideig úgy tűnt, hogy felnő a feladatához, de tavaly több volt a jó blokkolása, mint az elkapása. Hála az égnek, a háromnevű idiótát nem láttam a rosteren, mert vele csak többen voltunk. Kb. az egyetlen dolog amit tudott, az az egyhelyben állva, megfordulva várom, hogy Arod pont a kezembe dobja a labdát. Ha ez a szimpla kis elvárása nem teljesült, akkor vagy épp 8 méterre volt az érkező labdától, vagy elejtette. Hogy mit lát benne bárki, azt nem tudom. És itt kb. vége is az elkapóknak, a többiekből még Rodgers sem tud kihozni semmit. A Draft szép terv, de pontosan hány év múlva szeretnénk Adamset pótolni?
Delfi.
Most van 9 olyan célpont, akikkel nem megyünk semmire. Cobb az egyetlen, akivel megértik egymást, de őt már könnyedén leveszik a tábláról. Lazard egy ideig úgy tűnt, hogy felnő a feladatához, de tavaly több volt a jó blokkolása, mint az elkapása. Hála az égnek, a háromnevű idiótát nem láttam a rosteren, mert vele csak többen voltunk. Kb. az egyetlen dolog amit tudott, az az egyhelyben állva, megfordulva várom, hogy Arod pont a kezembe dobja a labdát. Ha ez a szimpla kis elvárása nem teljesült, akkor vagy épp 8 méterre volt az érkező labdától, vagy elejtette. Hogy mit lát benne bárki, azt nem tudom. És itt kb. vége is az elkapóknak, a többiekből még Rodgers sem tud kihozni semmit. A Draft szép terv, de pontosan hány év múlva szeretnénk Adamset pótolni?
Egy 100%-os, 17+ meccsen bevethető Z-t hamarabb választok mint egy 100-os 17+ meccsen bevethető Prestont.Az komoly, így még inkább aggaszt Gute..Szerintem pedig a pénz miatt ment csak el, a GB nem adott volna neki ilyen szerződést. Egyébként engem nem zavar , hogy elment egy WR sem ér ennyit, látjuk , hogy a draftrol jövő srácok milyen ütemben veszik fel a tempót, ami elképesztő. Viszont itt volt egy nagyon durva kémia AR ás közte a pályán , ami nem biztos, hogy Carr-al ugyanilyen eredményes lesz, hiába játszottak együtt meg régebben, márpedig, ha más nem a személyes statok érdekelni szota ezeket a sracokat, más nem a legacy miatt. Azért láttuk , hogy rengeteg GB WR túlértékelte magát és miután elmentek, nagyon leszerepeltek. A család részhez meg annyit , ha valaki több 10 millió dollárt keres évente és hiányzik neki a családja , akkor költöztesse őket maga mellé...Szerintem a szurkoló hajlamos túlgondolni mennyire is fontos a W vagy a SB a játékosoknak. Biztos van akinek sokat számít de érdemes elgondolkozni, hogy nem mindenkinek ugyan annyira van magason. Adams többször elmondta, hogy nem szereti hogy ennyire távol van a családjától pl. Most jóval közelebb lesz. GB továbbá mint tudjuk egy unalmas kisváros. Na most helyette elment a buli fővárosába.Adams távozása ahogy többen írtátok nem feltétlen rossz. Lehet, hogy rossz hisz top3 WR de eddig a csapatban volt a liga mondjuk top3 WR-je de a második számú emberünk a posztra meg lehet a top100-ban sem volt. Ezzel a move-al most van cap, és közelebb lehet hozni egymáshoz az első a második és a harmadik számú WR-t. Kell két top30-as mondjuk és lehet, hogy a csapat nem lesz sokkal hátrébb.Lehet , hogy Adams jó lesz Carr-al is, de szted ezzel a move-al több esélyük abban a csoportban? Sztem nem.
Kedvelem Adamst de úgy se csináljunk, mintha nem tudná honnan hova megy. Derrek Carral együtt játszott Adams a Fresno Staten és döntögették együtt a Mountain West rekordokat. Mindketten többször beszéltek már egymásról nagyon elismerően. Raiders oldalról nézve nagyon kíváncsi is vagyok majd az összjátékukra. Nekünk meg ott az FA még WR-t hozni, van bőven még, drafton lehet, akár 2-t is (bár ez tuti nem történik meg, de a lehetőség ott van). Még Jameson Williamst sem kell nálunk kihúzni a boardról mert nem szeptemberre kell a srác rögtön, hanem januárra.
Lehet, hogy év elején hiányozni fog majd még de amint összeszokik kicsit AR az újakkal (bárki is legyen) nem hiszem, hogy majd emiatt kapnánk ki újra az nfc döntőben (vagy előbb...).
alatriste
Pep71
AR-el nincs rossz viszonyuk ez biztos, de most elment együtt játszani a college spanjához. Akivel elv a draftolásuk óta jó a kapcsolatuk. Az afc-ben különösen a westben kisebb lesz az esélye a gyűrűre, de ha ez lenne a fő szempont akkor nem ment volna el. Ha a pénz lett volna a fő szempont nem ment volna el (elv még többet is adtunk vna mint a Raiders adott neki). Menni akart, mert nem a fenti két érv volt a legeslegfontosabb.
Én szerintem ez egy jó csere minden félnek. És én szeretem a szentimentális dolgokat és alig várom, hogy lássam együtt játszani újra ezt a duót. Anno élőben nem láttam, de felvételekről visszanézve nagyon szerettem ezt a két srácot együtt a Fresno Staten. Lehet, hogy nem jutnak PO-ba majd, bár én felültem a LV bandwagonra, de ettől még az élete lehet, hogy szebb lesz mert a focin kívüli körülményekben javult a saját megítélésében a helyzete.
alatriste
Pep71Final thought (for now) on the Davante Adams trade: His agents Frank Bauer and Kenny Chapman confirm that the #Packers offered more money than the contract he’ll sign in Las Vegas.
— Ian Rapoport (@RapSheet) March 18, 2022
Simply, it was his lifelong dream to be with the #Raiders.
alatriste
Preston helyett nem lett volna jobb opció Zada megtartása szerinted ?
Az első alá nem irt szerződésen a ravens-el nem volt messze preston pénzéhez.
Pep71
De Zada mióta itt van folyamtasan kűzd a sérülésekkel. Amikor embertelen szezonja volt 2019-ben is egyik playben le kellett támogatni majd 2 után újra felment. Szimpatikus srác volt és talán jobb focista is mint Preston de kockázatosabb ahogy nando is írta.
Ezt a lépését így ezek miatt én el tudom fogadni Gut-nak. Azzal is egyetértek, hogy DT nagyon kéne. Még nem volt teljes mock draftom idén de társrésztvevője voltam már kettőnek is. Mindkettőben elhoztam Devonte Wyatt-et a draft első körének végéről a csapathoz.
Davante el, Devonte be! 😊
Most van 4 elég magas draftpick, van több mint 20m a cap alatt azzal, hogy Adams TAG-je eltűnt. Kell egy jó veterán és kellenek a pickek. Gut az agyeldobós 2020es drafton kívül nem pickel amúgy rosszul. Sőt, Love-on kívül az első körösei eléggé ülnek eddig: Jaire, Garry, Savege, Stokes. 5-ből 4 eléggé beválni látszik az az 1 meg tudjuk, hogy Love.
Liverpool Fc
Ha így áll a helyzet, akkor - azt hiszem - jobb, hogy elment. A nagy kérdés tényleg az, hogy ki lesz (kik lesznek) helyette. A GB és Rodgers pedig nemes bosszút állhat: be kell húzni végre/újra a SB-t. Simply.Final thought (for now) on the Davante Adams trade: His agents Frank Bauer and Kenny Chapman confirm that the #Packers offered more money than the contract he’ll sign in Las Vegas.
alatriste
Sztm ott nagy red flag a háta , tavaly 1 meccsen játszott az alapszakaszban , Preston nem sérülékeny és 5 évre leosztva nem kapott durva lovét , én ezt megértem , ha jol emlékszem a pff adataira tavaly így is mi sietettük a legtöbbet százalékosan az ellenfél irányítóját , Gary ha ott folytatja ahol tavaly itt rendben vagyunk . Inkább kéne egy Dt Clark mellé sztm .Az komoly, így még inkább aggaszt Gute..Szerintem pedig a pénz miatt ment csak el, a GB nem adott volna neki ilyen szerződést. Egyébként engem nem zavar , hogy elment egy WR sem ér ennyit, látjuk , hogy a draftrol jövő srácok milyen ütemben veszik fel a tempót, ami elképesztő. Viszont itt volt egy nagyon durva kémia AR ás közte a pályán , ami nem biztos, hogy Carr-al ugyanilyen eredményes lesz, hiába játszottak együtt meg régebben, márpedig, ha más nem a személyes statok érdekelni szota ezeket a sracokat, más nem a legacy miatt. Azért láttuk , hogy rengeteg GB WR túlértékelte magát és miután elmentek, nagyon leszerepeltek. A család részhez meg annyit , ha valaki több 10 millió dollárt keres évente és hiányzik neki a családja , akkor költöztesse őket maga mellé...Szerintem a szurkoló hajlamos túlgondolni mennyire is fontos a W vagy a SB a játékosoknak. Biztos van akinek sokat számít de érdemes elgondolkozni, hogy nem mindenkinek ugyan annyira van magason. Adams többször elmondta, hogy nem szereti hogy ennyire távol van a családjától pl. Most jóval közelebb lesz. GB továbbá mint tudjuk egy unalmas kisváros. Na most helyette elment a buli fővárosába.Adams távozása ahogy többen írtátok nem feltétlen rossz. Lehet, hogy rossz hisz top3 WR de eddig a csapatban volt a liga mondjuk top3 WR-je de a második számú emberünk a posztra meg lehet a top100-ban sem volt. Ezzel a move-al most van cap, és közelebb lehet hozni egymáshoz az első a második és a harmadik számú WR-t. Kell két top30-as mondjuk és lehet, hogy a csapat nem lesz sokkal hátrébb.Lehet , hogy Adams jó lesz Carr-al is, de szted ezzel a move-al több esélyük abban a csoportban? Sztem nem.
Kedvelem Adamst de úgy se csináljunk, mintha nem tudná honnan hova megy. Derrek Carral együtt játszott Adams a Fresno Staten és döntögették együtt a Mountain West rekordokat. Mindketten többször beszéltek már egymásról nagyon elismerően. Raiders oldalról nézve nagyon kíváncsi is vagyok majd az összjátékukra. Nekünk meg ott az FA még WR-t hozni, van bőven még, drafton lehet, akár 2-t is (bár ez tuti nem történik meg, de a lehetőség ott van). Még Jameson Williamst sem kell nálunk kihúzni a boardról mert nem szeptemberre kell a srác rögtön, hanem januárra.
Lehet, hogy év elején hiányozni fog majd még de amint összeszokik kicsit AR az újakkal (bárki is legyen) nem hiszem, hogy majd emiatt kapnánk ki újra az nfc döntőben (vagy előbb...).
alatriste
Pep71
AR-el nincs rossz viszonyuk ez biztos, de most elment együtt játszani a college spanjához. Akivel elv a draftolásuk óta jó a kapcsolatuk. Az afc-ben különösen a westben kisebb lesz az esélye a gyűrűre, de ha ez lenne a fő szempont akkor nem ment volna el. Ha a pénz lett volna a fő szempont nem ment volna el (elv még többet is adtunk vna mint a Raiders adott neki). Menni akart, mert nem a fenti két érv volt a legeslegfontosabb.
Én szerintem ez egy jó csere minden félnek. És én szeretem a szentimentális dolgokat és alig várom, hogy lássam együtt játszani újra ezt a duót. Anno élőben nem láttam, de felvételekről visszanézve nagyon szerettem ezt a két srácot együtt a Fresno Staten. Lehet, hogy nem jutnak PO-ba majd, bár én felültem a LV bandwagonra, de ettől még az élete lehet, hogy szebb lesz mert a focin kívüli körülményekben javult a saját megítélésében a helyzete.
alatriste
Pep71Final thought (for now) on the Davante Adams trade: His agents Frank Bauer and Kenny Chapman confirm that the #Packers offered more money than the contract he’ll sign in Las Vegas.
alatriste
Pep71
Szerkesztette: nando89
Az komoly, így még inkább aggaszt Gute..Szerintem pedig a pénz miatt ment csak el, a GB nem adott volna neki ilyen szerződést. Egyébként engem nem zavar , hogy elment egy WR sem ér ennyit, látjuk , hogy a draftrol jövő srácok milyen ütemben veszik fel a tempót, ami elképesztő. Viszont itt volt egy nagyon durva kémia AR ás közte a pályán , ami nem biztos, hogy Carr-al ugyanilyen eredményes lesz, hiába játszottak együtt meg régebben, márpedig, ha más nem a személyes statok érdekelni szota ezeket a sracokat, más nem a legacy miatt. Azért láttuk , hogy rengeteg GB WR túlértékelte magát és miután elmentek, nagyon leszerepeltek. A család részhez meg annyit , ha valaki több 10 millió dollárt keres évente és hiányzik neki a családja , akkor költöztesse őket maga mellé...Szerintem a szurkoló hajlamos túlgondolni mennyire is fontos a W vagy a SB a játékosoknak. Biztos van akinek sokat számít de érdemes elgondolkozni, hogy nem mindenkinek ugyan annyira van magason. Adams többször elmondta, hogy nem szereti hogy ennyire távol van a családjától pl. Most jóval közelebb lesz. GB továbbá mint tudjuk egy unalmas kisváros. Na most helyette elment a buli fővárosába.Adams távozása ahogy többen írtátok nem feltétlen rossz. Lehet, hogy rossz hisz top3 WR de eddig a csapatban volt a liga mondjuk top3 WR-je de a második számú emberünk a posztra meg lehet a top100-ban sem volt. Ezzel a move-al most van cap, és közelebb lehet hozni egymáshoz az első a második és a harmadik számú WR-t. Kell két top30-as mondjuk és lehet, hogy a csapat nem lesz sokkal hátrébb.Lehet , hogy Adams jó lesz Carr-al is, de szted ezzel a move-al több esélyük abban a csoportban? Sztem nem.
alatriste
Pep71
alatriste
alatriste
Egyébként tavaly megmondta, hogy ez lesz a Last Dance.Szerintem pedig a pénz miatt ment csak el, a GB nem adott volna neki ilyen szerződést. Egyébként engem nem zavar , hogy elment egy WR sem ér ennyit, látjuk , hogy a draftrol jövő srácok milyen ütemben veszik fel a tempót, ami elképesztő. Viszont itt volt egy nagyon durva kémia AR ás közte a pályán , ami nem biztos, hogy Carr-al ugyanilyen eredményes lesz, hiába játszottak együtt meg régebben, márpedig, ha más nem a személyes statok érdekelni szota ezeket a sracokat, más nem a legacy miatt. Azért láttuk , hogy rengeteg GB WR túlértékelte magát és miután elmentek, nagyon leszerepeltek. A család részhez meg annyit , ha valaki több 10 millió dollárt keres évente és hiányzik neki a családja , akkor költöztesse őket maga mellé...Szerintem a szurkoló hajlamos túlgondolni mennyire is fontos a W vagy a SB a játékosoknak. Biztos van akinek sokat számít de érdemes elgondolkozni, hogy nem mindenkinek ugyan annyira van magason. Adams többször elmondta, hogy nem szereti hogy ennyire távol van a családjától pl. Most jóval közelebb lesz. GB továbbá mint tudjuk egy unalmas kisváros. Na most helyette elment a buli fővárosába.Adams távozása ahogy többen írtátok nem feltétlen rossz. Lehet, hogy rossz hisz top3 WR de eddig a csapatban volt a liga mondjuk top3 WR-je de a második számú emberünk a posztra meg lehet a top100-ban sem volt. Ezzel a move-al most van cap, és közelebb lehet hozni egymáshoz az első a második és a harmadik számú WR-t. Kell két top30-as mondjuk és lehet, hogy a csapat nem lesz sokkal hátrébb.Lehet , hogy Adams jó lesz Carr-al is, de szted ezzel a move-al több esélyük abban a csoportban? Sztem nem.
alatriste
Pep71
alatriste
alatriste
Szerintem pedig a pénz miatt ment csak el, a GB nem adott volna neki ilyen szerződést. Egyébként engem nem zavar , hogy elment egy WR sem ér ennyit, látjuk , hogy a draftrol jövő srácok milyen ütemben veszik fel a tempót, ami elképesztő. Viszont itt volt egy nagyon durva kémia AR ás közte a pályán , ami nem biztos, hogy Carr-al ugyanilyen eredményes lesz, hiába játszottak együtt meg régebben, márpedig, ha más nem a személyes statok érdekelni szota ezeket a sracokat, más nem a legacy miatt. Azért láttuk , hogy rengeteg GB WR túlértékelte magát és miután elmentek, nagyon leszerepeltek. A család részhez meg annyit , ha valaki több 10 millió dollárt keres évente és hiányzik neki a családja , akkor költöztesse őket maga mellé...Szerintem a szurkoló hajlamos túlgondolni mennyire is fontos a W vagy a SB a játékosoknak. Biztos van akinek sokat számít de érdemes elgondolkozni, hogy nem mindenkinek ugyan annyira van magason. Adams többször elmondta, hogy nem szereti hogy ennyire távol van a családjától pl. Most jóval közelebb lesz. GB továbbá mint tudjuk egy unalmas kisváros. Na most helyette elment a buli fővárosába.Adams távozása ahogy többen írtátok nem feltétlen rossz. Lehet, hogy rossz hisz top3 WR de eddig a csapatban volt a liga mondjuk top3 WR-je de a második számú emberünk a posztra meg lehet a top100-ban sem volt. Ezzel a move-al most van cap, és közelebb lehet hozni egymáshoz az első a második és a harmadik számú WR-t. Kell két top30-as mondjuk és lehet, hogy a csapat nem lesz sokkal hátrébb.Lehet , hogy Adams jó lesz Carr-al is, de szted ezzel a move-al több esélyük abban a csoportban? Sztem nem.
alatriste
Pep71
alatriste
Pep71
Final thought (for now) on the Davante Adams trade: His agents Frank Bauer and Kenny Chapman confirm that the #Packers offered more money than the contract he’ll sign in Las Vegas.
Liverpool Fc
Szerintem pedig a pénz miatt ment csak el, a GB nem adott volna neki ilyen szerződést. Egyébként engem nem zavar , hogy elment egy WR sem ér ennyit, látjuk , hogy a draftrol jövő srácok milyen ütemben veszik fel a tempót, ami elképesztő. Viszont itt volt egy nagyon durva kémia AR ás közte a pályán , ami nem biztos, hogy Carr-al ugyanilyen eredményes lesz, hiába játszottak együtt meg régebben, márpedig, ha más nem a személyes statok érdekelni szota ezeket a sracokat, más nem a legacy miatt. Azért láttuk , hogy rengeteg GB WR túlértékelte magát és miután elmentek, nagyon leszerepeltek. A család részhez meg annyit , ha valaki több 10 millió dollárt keres évente és hiányzik neki a családja , akkor költöztesse őket maga mellé...Szerintem a szurkoló hajlamos túlgondolni mennyire is fontos a W vagy a SB a játékosoknak. Biztos van akinek sokat számít de érdemes elgondolkozni, hogy nem mindenkinek ugyan annyira van magason. Adams többször elmondta, hogy nem szereti hogy ennyire távol van a családjától pl. Most jóval közelebb lesz. GB továbbá mint tudjuk egy unalmas kisváros. Na most helyette elment a buli fővárosába.Adams távozása ahogy többen írtátok nem feltétlen rossz. Lehet, hogy rossz hisz top3 WR de eddig a csapatban volt a liga mondjuk top3 WR-je de a második számú emberünk a posztra meg lehet a top100-ban sem volt. Ezzel a move-al most van cap, és közelebb lehet hozni egymáshoz az első a második és a harmadik számú WR-t. Kell két top30-as mondjuk és lehet, hogy a csapat nem lesz sokkal hátrébb.Lehet , hogy Adams jó lesz Carr-al is, de szted ezzel a move-al több esélyük abban a csoportban? Sztem nem.
alatriste
Pep71
alatriste
Nagyon adnám. Baromira alulértékelt WR.Sanders, Beasly, OBJ, Landry, Julio , hogy csak egy pár veteránt említsek. Plusz dradtrol is jön végre valaki az első körökben reméljük. Azért AR csinált már pár emberből WR-nek kinéző arcot, pl. Janis, Boykin-ra is biztosan emlékszik mindenki, akinek volt 700yard körüli szezonja , aztán el is tűnt.Woods-ot miért felejti el mindenki? Elvileg menni akar. 4. kört ö is megérne, mint 1000 yard-os elkapó. Na jó most már tényleg hagyom.
Biztos lesz akit néha eltalál az öreg.
Pep71
Toto21
Woods + egy első körös újonc, mondjuk Olave bőven lehet, hogy bent lenne még a Raiders pickjénél és a 2., 3. körben még egy srác és nem hiszem, hogy a csapat sokkal rosszabb lenne majd januárban.
Liverpool Fc
Sanders, Beasly, OBJ, Landry, Julio , hogy csak egy pár veteránt említsek. Plusz dradtrol is jön végre valaki az első körökben reméljük. Azért AR csinált már pár emberből WR-nek kinéző arcot, pl. Janis, Boykin-ra is biztosan emlékszik mindenki, akinek volt 700yard körüli szezonja , aztán el is tűnt.Woods-ot miért felejti el mindenki? Elvileg menni akar. 4. kört ö is megérne, mint 1000 yard-os elkapó. Na jó most már tényleg hagyom.
Pep71
Szerintem a szurkoló hajlamos túlgondolni mennyire is fontos a W vagy a SB a játékosoknak. Biztos van akinek sokat számít de érdemes elgondolkozni, hogy nem mindenkinek ugyan annyira van magason. Adams többször elmondta, hogy nem szereti hogy ennyire távol van a családjától pl. Most jóval közelebb lesz. GB továbbá mint tudjuk egy unalmas kisváros. Na most helyette elment a buli fővárosába.Adams távozása ahogy többen írtátok nem feltétlen rossz. Lehet, hogy rossz hisz top3 WR de eddig a csapatban volt a liga mondjuk top3 WR-je de a második számú emberünk a posztra meg lehet a top100-ban sem volt. Ezzel a move-al most van cap, és közelebb lehet hozni egymáshoz az első a második és a harmadik számú WR-t. Kell két top30-as mondjuk és lehet, hogy a csapat nem lesz sokkal hátrébb.Lehet , hogy Adams jó lesz Carr-al is, de szted ezzel a move-al több esélyük abban a csoportban? Sztem nem.
alatriste
Pep71
Liverpool Fc
Williams, Olave, Burks, Watson, Pickens, Moore és még sorolhatnám mennyi jó elkapó van az idei drafton, aki elérhető lesz számunkra az 1-2 körben.
De megkéne próbálni valahogy elhozni DK-t A Seahawks-ból, állítólag mozdítható.
Lehet hülyeség de én Beasley-t is elhoznám nektek, mint slot WR. Szerintem ö eléggé clutch lehetne. De nem akarok jó ötleteket adni a riválisnak. 😀Akkor ez eddig Lazard, Cobb és Taylor. Elég vékony...Én Landryt hoznám a piacrol , wr 1 nek , és ha meg belefer Fuller . Nálam Mvs nem jönne vissza .
MVS így valószínűleg marad és Tonyan is nagyon kellene.
Kell egy top WR a draftról és szerintem még egy Aron Jones féle futó/elkapót is húzunk.
James007
nando89
Akkor ez eddig Lazard, Cobb és Taylor. Elég vékony...Én Landryt hoznám a piacrol , wr 1 nek , és ha meg belefer Fuller . Nálam Mvs nem jönne vissza .
MVS így valószínűleg marad és Tonyan is nagyon kellene.
Kell egy top WR a draftról és szerintem még egy Aron Jones féle futó/elkapót is húzunk.
James007
Adams távozása ahogy többen írtátok nem feltétlen rossz. Lehet, hogy rossz hisz top3 WR de eddig a csapatban volt a liga mondjuk top3 WR-je de a második számú emberünk a posztra meg lehet a top100-ban sem volt. Ezzel a move-al most van cap, és közelebb lehet hozni egymáshoz az első a második és a harmadik számú WR-t. Kell két top30-as mondjuk és lehet, hogy a csapat nem lesz sokkal hátrébb.Lehet , hogy Adams jó lesz Carr-al is, de szted ezzel a move-al több esélyük abban a csoportban? Sztem nem.
alatriste