NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Green Bay Packers

78 feliratkozó

több mint 2 éve
Cowboykarcsi90 3 470 — …not me…Im in my prime!
Keisean Nixon first team all-pro KR,
Jaire Alexander second team all-pro CB
zacknorb
Törölhetjük vele a... Bocs, tudom, negatív vagyok.
nagylaza, főpohárnok
Nézd a jó oldalát, így most még idejük is van felkészülni a pro bowlra annak akit beválasztottak.
davemayer
A pro bowlra kell készülni?

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 807 — Kinek mit intézett a kormánya
 www.vatera.hu/green-bay-packers-3231799532.html
A kérdések bármiről topicban találtam

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
davemayer Chicago Bears 15 301 — "Grammar maci"
zacknorb
nagylaza, főpohárnok
Nézd a jó oldalát, így most még idejük is van felkészülni a pro bowlra annak akit beválasztottak.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 2 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 667 — beers & Packers
zacknorb
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 807 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 995
1. What a coincidence

zacknorb
Akkor a kövi idènyben a Vikingsban a helye 😏😉
dande2
elöször Jets, ott most úgyis QB gondok vannak
zacknorb
Amúgy nem volna hülyeség.
Bazzani
Már a Jetsre nem is emlékeztem, valóban 😛
dande2
Elfelejtették, mint McNabb Redskinses korszakát, semmi baj, van ilyen.

több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 157 — Így remélem megfelelek nektek.....
1. What a coincidence

zacknorb
dande2
zacknorb
Bazzani
Már a Jetsre nem is emlékeztem, valóban 😛
több mint 2 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 018 — Axel Foley
1. What a coincidence

zacknorb
dande2
zacknorb

több mint 2 éve
1. What a coincidence

zacknorb
dande2

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 157 — Így remélem megfelelek nektek.....
1. What a coincidence

zacknorb
több mint 2 éve
2. Előre tekintve a jövő évi ellenfelek

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
1. What a coincidence

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
James007 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 948
Jellemző, hogy 1x a 30 évben nem jut PO ba a csapat , és más csapatot akartok keresni XD (valaki már lehet talált is ). Van esély, hogy Favre És Rodgers után harmadjára is korszakos QB jön, de a realitás az, hogy 4-5 év keresés következik. jó étvágyat hozzá.
Szivacs
rájuk férne 5 év a jax/raiders/lions topikban.
Amadeus von Dollárbaloldal
Te kivel beszélgetsz itt "róluk"??
több mint 2 éve
gerappa Green Bay Packers 151
Akkor 2023
HC: LaFleur
OC: Hackett
DC: Barry (bár elmormolok egy-két woodoo varázs igét, hátha használ, és nem tér vissza..)

Előrevetítve uborkaszezon: 1/15 - Örülnék egy WR,TE picknek, de szerintem Edge fog érkezni Preston helyét átvenni.

Ki milyen irányba menne el ?
Én úgy számolok, hogy ARod marad még egy tényleg utolsó táncra és visszavonul. Csak ne húzza, ne legyen cirkusz és hadd szóljon..
több mint 2 éve
KeyG Baltimore Ravens 12 941
Packers HC Matt LaFleur is open to Nathaniel Hackett returning to Green Bay, via @RobDemovsky:

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 2 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 667 — beers & Packers
Joe Barry marad legalábbis MLF ragaszkodik hozzá…Hackett-et meg vissza akarja hozni.
SGBP
Hiszen minden rendben. Ugyan miért is kéne felelősségre vonni bárkit is ezután a remek év után.
Barry maradhat... édes jó istenem... 😕
alatriste
Asszem a Vikes meccs végén futott oda hozzá MLF, boldogan átölelte, szóval, engem nem annyira lep meg.
több mint 2 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 206
Jellemző, hogy 1x a 30 évben nem jut PO ba a csapat , és más csapatot akartok keresni XD (valaki már lehet talált is ). Van esély, hogy Favre És Rodgers után harmadjára is korszakos QB jön, de a realitás az, hogy 4-5 év keresés következik. jó étvágyat hozzá.
Szivacs
rájuk férne 5 év a jax/raiders/lions topikban.
több mint 2 éve
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 4 347
ha megint kihúztok egy korszakos zsenit, a forumot es wisconsint is felgyujtom
ricsiii83
Sztm idén kizárható h Qb jönne magasan , max hátsó körökben egy back up , Love meg egyelőre finoman szólva sem tűnik korszakos irányítónak .
több mint 2 éve
ricsiii83 Chicago Bears 1 356
ha megint kihúztok egy korszakos zsenit, a forumot es wisconsint is felgyujtom

több mint 2 éve
alatriste Green Bay Packers 11 767 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Joe Barry marad legalábbis MLF ragaszkodik hozzá…Hackett-et meg vissza akarja hozni.
SGBP
Hiszen minden rendben. Ugyan miért is kéne felelősségre vonni bárkit is ezután a remek év után.
Barry maradhat... édes jó istenem... 😕

Liverpool Fc
több mint 2 éve
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 594
Szivacs
leírtam amit leírtam, de velem Rodgers szerettette meg a Packerst, miatta vagyok itt, a többi baj meg annyira égbekiáltó, hogy botrány. és vicces hogy magyarországon felelnem kell azért melyik csapatnak szurkolok, nem mintha onnan származnék és a nagyapám is season ticket holder lett volna. képzeld el, akkor váltok csapatot amikor tetszik. én a focit élvezetből nézem es ha nem tetszik amit látok akkor keresek mást ami szórakoztat, véges az időm, nem muszáj erőltetett mosollyal jópofát vágnom ahhoz, ami egyébként nincs kihatással az életemre, azon kívül hogy valamilyen szinten hobbi.

szerk.: amúgy meg olvasd el amit írtam, több lépcsője van annak, hogy itt hagyjam a csapatot.
Fontos_Vidra
Akkor légyszíves változtasd meg a logódat, viszlát. Gondolom országot is ilyen könnyen váltanál. Inkább nézek évekig tartó szenvedést, mintsem váltsak. A sport szeretetete nem így működik. Win, lose or tie, I am a Packers fan 'til i die.
zolten
ez is egy mentalitás. teljesen felesleges ezen velem vitatkoznod, és elküldeni se fogsz. 😊
több mint 2 éve
zolten Green Bay Packers 232
Szivacs
leírtam amit leírtam, de velem Rodgers szerettette meg a Packerst, miatta vagyok itt, a többi baj meg annyira égbekiáltó, hogy botrány. és vicces hogy magyarországon felelnem kell azért melyik csapatnak szurkolok, nem mintha onnan származnék és a nagyapám is season ticket holder lett volna. képzeld el, akkor váltok csapatot amikor tetszik. én a focit élvezetből nézem es ha nem tetszik amit látok akkor keresek mást ami szórakoztat, véges az időm, nem muszáj erőltetett mosollyal jópofát vágnom ahhoz, ami egyébként nincs kihatással az életemre, azon kívül hogy valamilyen szinten hobbi.

szerk.: amúgy meg olvasd el amit írtam, több lépcsője van annak, hogy itt hagyjam a csapatot.
Fontos_Vidra
Akkor légyszíves változtasd meg a logódat, viszlát. Gondolom országot is ilyen könnyen váltanál. Inkább nézek évekig tartó szenvedést, mintsem váltsak. A sport szeretetete nem így működik. Win, lose or tie, I am a Packers fan 'til i die.
több mint 2 éve
SGBP 341
több mint 2 éve
JéBé Green Bay Packers 7 724
Amúgy akit viccen kivűl baxnék ki, az Walker. Nincs annyira jó, mint amilyen hülye! Orvosi tagba belekötni? Nem is egyszeri eset. Meg mi volt már az a sírva csapkodás? Simán pótolható egy nem agyhalottal.
(Meg persze Barryt.)
twitch(4thline)
Nem rég jelent meg, hogy bocsánatot kért a tagtól akit meglökött.
Kurva gáz, ezek az apró jelek, hogy valami nem klappol és a mentális dolgok terén (is) bukunk.

Rodgers saga reméljük nem húzódik a draftig, és úgy lehet pickelni, hogy tudják mik a jövő évi tervek.
gamerkr
Ne huzodjon, de pont a draftot annyira talan nem befolyasolja.
több mint 2 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 516 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Amúgy akit viccen kivűl baxnék ki, az Walker. Nincs annyira jó, mint amilyen hülye! Orvosi tagba belekötni? Nem is egyszeri eset. Meg mi volt már az a sírva csapkodás? Simán pótolható egy nem agyhalottal.
(Meg persze Barryt.)
twitch(4thline)
Nem rég jelent meg, hogy bocsánatot kért a tagtól akit meglökött.
Kurva gáz, ezek az apró jelek, hogy valami nem klappol és a mentális dolgok terén (is) bukunk.

Rodgers saga reméljük nem húzódik a draftig, és úgy lehet pickelni, hogy tudják mik a jövő évi tervek.