Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 2 éve
JéBé
7 035
Inkabb abban keresnem a hibat hogy egy OBJ-nek miert veteran minimumot voltunk hajalndoak kinalni mikor itt akart jatszani. Ezek nem Rodgers fizetesen multak, mulnak.
több mint 2 éve
James007
1 857
Úgy tűnik, tényleg van valami dráma faktor a Packers vezetést és/vagy Rodgerst illetően. Az Adams dolog tavaly kezdődött, nem lett megoldásDe, lett rá megoldás. Elcseréltük oda, ahova menni akart.
Fontos_Vidra
Lehet ezen rugózni, de ha valaki máshol akar játszani, és meg is van a lehetősége erre, akkor nem fog itt játszani. Adams gyerekkora óta Raiders szurkoló és oda akart menni. A szerződése lejárt, a teljesítménye alapján mindenki tárt karokkal várná. Az egyenlethez az kellett, hogy a Raidersnek van-e lehetősége megszerezni. Volt.
Adams már tavaly bejelentette, hogy Last Dance. Rodgers tudott róla, valószínűleg a vezetőség is.
Lehet itt drámát vizionálni, de ha valaki szubjektív okok miatt menni akar, arra nincs objektív megoldás.
több mint 2 éve
Fontos_Vidra
1 483
Úgy tűnik, tényleg van valami dráma faktor a Packers vezetést és/vagy Rodgerst illetően. Az Adams dolog tavaly kezdődött, nem lett megoldás, ezután ez a csere is relatíve sokára jött. Mindenki Rodgersre mutogat, hogy miatta nem volt pénz. Meg hogy tusta vagy sem, amikor eldöntötte, hogy visszajön.Ezzel szemben, Hillel csendben egyezkedtek, majd amikor kiderült, hogy teljesen más az elképzelés, akkor mondták, hogy mehet és lám, 1 óra alatt elcserélték. És itt alig láttam Mahomes fizetését emlegetni.
több mint 2 éve
Fontos_Vidra
1 483
Azt nem mondtam, hogy intelligens, mert szerintem ezbazon múlik, de imádnivaló csapat szempontjából. Nálunk tuti nagy szerepe volt az új, összetartó kultúra (play for each other) kultúra) megteremtésében.Mondjuk ez a kufárkodás nem épp az imádnivalóságát mutatta. Szóban elígérkezik 35 milláért, majd visszakozik, több pénzt kér, megadják neki, erre megint nem ír alá, hanem újabb pénzt kér. Persze elküldték a halálba.Imádnivaló ember, de túl sérülékeny és nem jó a prognózisa egy ennyire elhúzódó hátsérülésnek.Zada most a Vikingsot választotta.Micsoda hidegvérrel, rezzenéstelenül kezelitek az információt úgy látom! 😁🙂
zacknorb
Ui.: Mit gondoltok van benne 3 elit év még?
PatrickSKOL
Plusz tudtuk, hogy hozzánk nem jön vissza, szóval felesleges pánikolni. 😊
Fontos_Vidra
Delfi.
több mint 2 éve
nando89
3 905
Jött Jarran Reed Dt korábbi második körös , ha olcsó volt megtudok barátkozni vele , illetve talán azt jelzi h magasan nem akarunk dt-t pickelni .
több mint 2 éve
Mondjuk ez a kufárkodás nem épp az imádnivalóságát mutatta. Szóban elígérkezik 35 milláért, majd visszakozik, több pénzt kér, megadják neki, erre megint nem ír alá, hanem újabb pénzt kér. Persze elküldték a halálba.Imádnivaló ember, de túl sérülékeny és nem jó a prognózisa egy ennyire elhúzódó hátsérülésnek.Zada most a Vikingsot választotta.Micsoda hidegvérrel, rezzenéstelenül kezelitek az információt úgy látom! 😁🙂
zacknorb
PatrickSKOL
Fontos_Vidra
több mint 2 éve
Fontos_Vidra
1 483
Imádnivaló ember, de túl sérülékeny és nem jó a prognózisa egy ennyire elhúzódó hátsérülésnek.Zada most a Vikingsot választotta.Micsoda hidegvérrel, rezzenéstelenül kezelitek az információt úgy látom! 😁🙂
zacknorb
PatrickSKOL
több mint 2 éve
Én így nézem 😀tavaly játszott 2 meccsen - 2 vereség
nem játszott 16 meccsen - 13 győzelem 3 vereség
több mint 2 éve
Mit gondoltok van benne 3 elit év még?Lett volna, igen. Ha marad GB-ben.🙂
PatrickSKOL
több mint 2 éve
PatrickSKOL
397
Zada most a Vikingsot választotta.Micsoda hidegvérrel, rezzenéstelenül kezelitek az információt úgy látom! 😁🙂
zacknorb
Szerkesztette: PatrickSKOL
több mint 2 éve
Zada most a Vikingsot választotta.
több mint 2 éve
Fontos_Vidra
1 483
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de a Stafford-féle hozzáállás nekem szimpatikusabb, mint az, aminek nálunk van divatja mostanság.Mondjuk a Rams mindenkit IS odavitt, hogy nyerjenek. Rodgers is adhatna kedvezményt, de az én szememben nem ő kezdte a GM-mel a kinek-a-nagyobb játékot. Sajnos ezért szó szerint fizetniük kell.
nagylaza
több mint 2 éve
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de a Stafford-féle hozzáállás nekem szimpatikusabb, mint az, aminek nálunk van divatja mostanság.
több mint 2 éve
casaubon
2 417
Gute nagyon ül a babérjain. Azon dilemmázom, hogy draftról akar megoldani mindent, és spórol, hogy amikor elindul a szezon és látszanak az ordító hiányosságok, akkor legyen még miből erősíteni.Mondjuk most epp ugy allunk, hogy valoszinuleg meg ahhoz is kell penzt talalni, hogy a draftoltak beferjenek a capbe (20M hely van, minusz Douglas es Tonyan idei hitje). Amig pl. Alexander hosszabbitasa nincs meg, addig szerintem ne nagyon szamitsunk arra, hogy nagyobb nev FA jon.
Csak erre tudok gondolni, ami pozitív, ha meg ennyire leszarja, akkor felesleges volt a Rodgers hosszabbítás és az Adams trade.
Fontos_Vidra
több mint 2 éve
Fontos_Vidra
1 483
Gute nagyon ül a babérjain. Azon dilemmázom, hogy draftról akar megoldani mindent, és spórol, hogy amikor elindul a szezon és látszanak az ordító hiányosságok, akkor legyen még miből erősíteni.Csak erre tudok gondolni, ami pozitív, ha meg ennyire leszarja, akkor felesleges volt a Rodgers hosszabbítás és az Adams trade.
több mint 2 éve
Pep71
2 597
Don Hutson ugyanúgy 116 meccset játszott a GB-nél mint Adams, de neki 99 TD-je van, Adams-nek 73, úgy hogy elkapásokban kb 200al több van Admasnak és akkoriban azért nem ilyen volt a passzjáték. Ja és meg 1 info. 10 év alatt egy azaz 1 Fumble-ja volt.Legendák 😃
több mint 2 éve
Kampman
28 330
Részemről örülök Douglasnak és Tonyannak is, ugyanakkor nem értem mit láttok MVS-ben? Szarok a statjai, sosincs ott ahol a labda, ha véletlen mégis, akkor meg elejti. Akkor meg mire jó?Én egy 3-4. számú elkapót, aki jobb napjain James Jones jobb napjait idézi, rosszabb napjain meg szolidan eltűnik.
Delfi.
több mint 2 éve
Nálam Mvs nem jönne vissza de h őszinte legyek én Douglastol is tartok h one year wonder , eddig sehol nem volt meg egy értelmes szezonja, egyik ps-bol került a másikba , nagyon jó volt tavaly de sok volt a szerencse 2 pickje legalább ordas nagy Pi volt ha emlékszünk a Browns meccsre , szal tőle én tartok de remélem rám cáfol .Igen, ez előfordulhat, de akár az is, hogy jól érzi magát nálunk és ez hozta ki belőle a jó játékot. Nem tudom mennyire hangulatember, de időnként ARod arcáról is leolvasható, ha épp nincs hangulatban. Egyik meccsen még azon is tud mosolyogni, ha leviszik, máskor meg forgatja a szemét egy elejtett passzon. Szerencsénkre a tavalyi szezonban több volt a jobb pillanata. 😊
nando89
több mint 2 éve
Unpopular opinion: Jameson Williams túlértékelt, én bármelyik Ohio State elkapót előrébb helyezem.Én bármelyiknek örülnék onnan is. Főleg, hogy Adamssel is azért lett meg ez a remek összhang, mert egy top route runner a srác. A két Buckeyes-os srác is ezekben kiemelkedő.
zacknorb
Részemről örülök Douglasnak és Tonyannak is, ugyanakkor nem értem mit láttok MVS-ben? Szarok a statjai, sosincs ott ahol a labda, ha véletlen mégis, akkor meg elejti. Akkor meg mire jó?Hatalmas +1, a hideg kiráz tőle, hogy vissza fogjuk hozni. Főleg ha ezzel akarjuk letudni az FA-s WR "erősítést".
Delfi.
Liverpool Fc
több mint 2 éve
nando89
3 905
Részemről örülök Douglasnak és Tonyannak is, ugyanakkor nem értem mit láttok MVS-ben? Szarok a statjai, sosincs ott ahol a labda, ha véletlen mégis, akkor meg elejti. Akkor meg mire jó?Nálam Mvs nem jönne vissza de h őszinte legyek én Douglastol is tartok h one year wonder , eddig sehol nem volt meg egy értelmes szezonja, egyik ps-bol került a másikba , nagyon jó volt tavaly de sok volt a szerencse 2 pickje legalább ordas nagy Pi volt ha emlékszünk a Browns meccsre , szal tőle én tartok de remélem rám cáfol .
Delfi.
több mint 2 éve
Részemről örülök Douglasnak és Tonyannak is, ugyanakkor nem értem mit láttok MVS-ben? Szarok a statjai, sosincs ott ahol a labda, ha véletlen mégis, akkor meg elejti. Akkor meg mire jó?
több mint 2 éve
Unpopular opinion: Jameson Williams túlértékelt, én bármelyik Ohio State elkapót előrébb helyezem.
több mint 2 éve
Nekem legjobban tetsző párosítás: FA-n OBJ, drafton Jameson Williams. Két jelenleg sérült WR, nem lenne megint 13 W, lassú szezonkezdet után beesnénk a PO-ba a 4. helyen, de javuló játékkal amikor év közepén már mindkét WR 100%-os lesz, első meccset valahogy vért hugyozve megnyerjük Dillon mögött a fagyban majd megyünk Floridába vagy domeba, bárhova ahol jó az idő és lehet passzolni a fiúknak és Rodgerst sem hátráltatja, hogy a jegesmedve akarja megdugni szünetben.
Nem októberben kell összeálljon az O, elég ha decemberre értik meg egymást.
Liverpool Fc
több mint 2 éve
SGBP
278
Sztem első körben Wr-t húzunk valamelyik pickünkkel, meg a 2.-ban is. Wilson és Drake London top 15-be kimegy, az én favoritom Olave, mert ő a leg proready-bb és kiváló útvonal futó. Burks-re se bánkódnék elég nagy missmatch lenne a liga legtöbb cornerével szemben.A 2. első körünk (ha még meg lesz és nem cseréljük el egy rutinos elkapóra) több posztra is mehet, edge/OT/DL.
Mivel OT-t később szoktunk húzni ezért azt tippelem hogy edge lesz a célpont, mert az első körben várt pass rusherek nagyon elitek. Ojabo a sérülése miatt bent lehet 28-i helyen de azon se lepődnék meg, ha Mafe érkezne, bár ő elég fejlesztésre váró prospect.
DL poszton Wyatt és Davis lehet a befutó, mindkettő hatalmas segítség lenne Clarck-nak.
több mint 2 éve
esz-ki-mo
306
Majdnem ugyanezt gondolom.itt az ideje átnézni, hogy mennyi pick-ünk is van.Hasonloan gondolom , én piacról várok még egy veterán Lb-t ( Mercilus ? ) sztm nem volt rossz amikor játszott és drága sem lenne .
Round 1 (Pick 22 from Raiders)
Round 1 (Pick 28)
Round 2 (Pick 53 from Raiders)
Round 2 (Pick 59)
Round 3 (Pick 92)
Round 4 (Pick 132)
Round 4 (Pick 140*)
Round 5 (Pick 171)
Round 7 (Pick 228 from Bears via Texans)
Round 7 (Pick 249)
Round 7 (Pick 258*)
Hatodik körös nincs, mert Cobb-ért oda adtunk a Texans-nak. Viszont kaptunk egy hetediket Hollman-ért.
Szerintem a főbb need-ek:
WR - Ezt nem kell magyarázni, még ha MVS-t maradásra bírjuk és kezdő(!) lesz.
DL - Clark mellé nagyon kellene egy stabil kezdő - Keke kiesett, de a nyomásra nagy szükség lesz belülről. Z'Smith aki mindenhonnan is tudott passzt siettetni kiesett. A rotációs embereinkkel nincs bajom.
RT - Jenkins-t nem tudom mennyire fogjuk ismét kitolni a szélre, én preferálnám egy "született" right-tackle beszerzését. Mivel mégis konstans tudott lenni a fal - talán csak futás blokkban estünk vissza - nálam azért csak harmadik need.
TE - nem tudom most hogyan illeszthető meg MLF rendszerébe egy sokoldalú tight-end - 2020-ban Tonyan elite volt, és tavaly baromira hiányzott a stabil tight-end játék. Kérdés, hogy az Adams-re finom hangolt pici-passzok erőltetése, hogyan alakul majd a gameplan-ben. És Tonyan-nak idő kell mire letolja a rehab-ot.
SS - Savage játéka érezhetően visszaesett nálam, hátsó körökben várok húzást.
OLB - Gary-Smith páros okés, csak kell az utánpótlás.
gamerkr
Mindenképpen várok még piacról egy elkapót .
Draft első körben Wr : Wilson ,Burks,Williams ,London négyesből egy biztosan elérhető lesz (nekem Williams vagy Burks tetszene a legjobban .
Utána saját pickből Dl 😀evonte Wyatt sztm Clark melett nagyon jol mutatna fal közepén .
Második körökben : jöhetne egy T elég mély a class lehet válogatni , másik pickel meg lehet beruháznék még1 elkapóra .
Maradékból meg ahogy irod jöhetne egy Db és egy TE is.
A hetedik körös cetlikből pedig kell fogni egy jó gunnert , meg a másik 2 cetlivel is igazán a spec teamet erősíteném , mert ott a legnagyobba káosz .
nando89
FA -ről KELL egy elkapó! (mit szólnátok OBJ-hoz? Tavaly már majdnem jött... ha egészséges, akkor gyilkos lehetne Rodgerssel párban...de ha nem ő, akkor valaki a LAndry-Fuller-Crowder trióból.) Én MVS-nek nem vagyok nem rajongója, de kevés pénzért, vagy ha más nem jön, akkor jöhet ő is.
Illetve a lejárt szerződésűek közül még visszajöhetne olcsón pár ember (Mercilus, Sullivan, Lancaster) a mélységet javítva.
Draftről az első kör WR és RT, ez elég egyértelműnek tűnik, ráadásul mindkét posztra elég jó a class, tehát a kör második felére is maradhat kezdő kaliber.
2. körre szívem szerint WR és TE picket mondanék, előzőt akkor, ha nem sikerül az FA-ról igazolni kezdőt, TE esetében inkább az a gond, hogy lesz-e még bent megfelelő minőségű játékos... ha valamelyik nem jön össze, akkor DL. (Nekem a secondary alapvetően rendben van.)
3-4. körben jöhetne még Edge, LB, meg ahová még marad olyan ember, akit kinéztünk magunknak.
Köszönhetően az Adams trade-nek, most kivételesen úgy látom, szépen betömhetünk minden need-et a draftról, s még mélyítésre is marad pár hátsó pick.