Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 2 éve
SGBP
341
Az 5. eves opciot most kell lehivni…tehat 2 eve van bizonyitani.Ez akkor lenne igaz ha most draftoltuk volna , de mivel ez az újonc szerződésének utolsó éve lesz , nincs ideje vagy most bizonyít esetleg vagy kuka mert nem fogunk vele habokra hossszabítani .Eddig ő is türelmes volt, vele is türelmesek voltak. Ahhoz nagyon csúnyán kell szerepelnie, hogy egy év alatt megbukjon.alatriste már azért gondolkodik 24-es QB drafton sztem, mert 23-ban Love simán megbukikÉs a QB draft milyen célt szolgálna? Love mögé, vagy helyette?Ha jön az idei első meg jövő évi 3 már sztem jo deal lenne. Minden ennél több csak ajándék.Én megnézném a Jetsben. Nagyon jó kis csapata lenne ott.Én is így vagyok vele. Visoznt az ellenértéket még mindig nem tudom belőni.
alatriste
zacknorb
(Felcserélve jobb volna de ARel a 24es első kor vélhetően 20+-os volna. Pedig 24re kene inkabb muníció a QB drafthoz.)
alatriste
nagylaza, főpohárnok
zacknorb
nagylaza, főpohárnok
nando89
több mint 2 éve
szerintem gute egy közepes szezon után adna neki egy 2 éves garantált 60-70 milliós szerződést, mert nem fürödhet be ennyireEz akkor lenne igaz ha most draftoltuk volna , de mivel ez az újonc szerződésének utolsó éve lesz , nincs ideje vagy most bizonyít esetleg vagy kuka mert nem fogunk vele habokra hossszabítani .Eddig ő is türelmes volt, vele is türelmesek voltak. Ahhoz nagyon csúnyán kell szerepelnie, hogy egy év alatt megbukjon.alatriste már azért gondolkodik 24-es QB drafton sztem, mert 23-ban Love simán megbukikÉs a QB draft milyen célt szolgálna? Love mögé, vagy helyette?Ha jön az idei első meg jövő évi 3 már sztem jo deal lenne. Minden ennél több csak ajándék.Én megnézném a Jetsben. Nagyon jó kis csapata lenne ott.Én is így vagyok vele. Visoznt az ellenértéket még mindig nem tudom belőni.
alatriste
zacknorb
(Felcserélve jobb volna de ARel a 24es első kor vélhetően 20+-os volna. Pedig 24re kene inkabb muníció a QB drafthoz.)
alatriste
nagylaza, főpohárnok
zacknorb
nagylaza, főpohárnok
nando89
több mint 2 éve
Ez akkor lenne igaz ha most draftoltuk volna , de mivel ez az újonc szerződésének utolsó éve lesz , nincs ideje vagy most bizonyít esetleg vagy kuka mert nem fogunk vele habokra hosszabbítani .Eddig ő is türelmes volt, vele is türelmesek voltak. Ahhoz nagyon csúnyán kell szerepelnie, hogy egy év alatt megbukjon.alatriste már azért gondolkodik 24-es QB drafton sztem, mert 23-ban Love simán megbukikÉs a QB draft milyen célt szolgálna? Love mögé, vagy helyette?Ha jön az idei első meg jövő évi 3 már sztem jo deal lenne. Minden ennél több csak ajándék.Én megnézném a Jetsben. Nagyon jó kis csapata lenne ott.Én is így vagyok vele. Visoznt az ellenértéket még mindig nem tudom belőni.
alatriste
zacknorb
alatriste
nagylaza, főpohárnok
zacknorb
nagylaza, főpohárnok
Szerkesztette: nando89
több mint 2 éve
Eddig ő is türelmes volt, vele is türelmesek voltak. Ahhoz nagyon csúnyán kell szerepelnie, hogy egy év alatt megbukjon.alatriste már azért gondolkodik 24-es QB drafton sztem, mert 23-ban Love simán megbukikÉs a QB draft milyen célt szolgálna? Love mögé, vagy helyette?Ha jön az idei első meg jövő évi 3 már sztem jo deal lenne. Minden ennél több csak ajándék.Én megnézném a Jetsben. Nagyon jó kis csapata lenne ott.Én is így vagyok vele. Visoznt az ellenértéket még mindig nem tudom belőni.
alatriste
zacknorb
alatriste
nagylaza, főpohárnok
zacknorb
több mint 2 éve
alatriste már azért gondolkodik 24-es QB drafton sztem, mert 23-ban Love simán megbukikÉs a QB draft milyen célt szolgálna? Love mögé, vagy helyette?Ha jön az idei első meg jövő évi 3 már sztem jo deal lenne. Minden ennél több csak ajándék.Én megnézném a Jetsben. Nagyon jó kis csapata lenne ott.Én is így vagyok vele. Visoznt az ellenértéket még mindig nem tudom belőni.
alatriste
zacknorb
alatriste
nagylaza, főpohárnok
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
És a QB draft milyen célt szolgálna? Love mögé, vagy helyette?Ha jön az idei első meg jövő évi 3 már sztem jo deal lenne. Minden ennél több csak ajándék.Én megnézném a Jetsben. Nagyon jó kis csapata lenne ott.Én is így vagyok vele. Visoznt az ellenértéket még mindig nem tudom belőni.
alatriste
zacknorb
alatriste
több mint 2 éve
Ha jön az idei első meg jövő évi 3 már sztem jo deal lenne. Minden ennél több csak ajándék.Én megnézném a Jetsben. Nagyon jó kis csapata lenne ott.Én is így vagyok vele. Visoznt az ellenértéket még mindig nem tudom belőni.
alatriste
zacknorb
Szerkesztette: alatriste

Liverpool Fc
több mint 2 éve
Én megnézném a Jetsben. Nagyon jó kis csapata lenne ott.Én is így vagyok vele. Visoznt az ellenértéket még mindig nem tudom belőni.
alatriste
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Én megnézném a Jetsben. Nagyon jó kis csapata lenne ott.

Liverpool Fc
több mint 2 éve
ha Rapoport jelenti, csak akkor hiszem el!!!4ESPN's Adam Schefter reportedVan értelme ennél tovább olvasni azt a cikket? 😀
Peszinter Ferenc
több mint 2 éve
ESPN's Adam Schefter reportedVan értelme ennél tovább olvasni azt a cikket? 😀
több mint 2 éve
Ahol van SB window nekik mindent.Nem tudom amúgy mi lehet a trade értéke. Nem fiatal, nagy fizuval, hiszti is van picike néha, a teljesítménye sem felfelé megy már.bleacherreport.com/articles/10063356-aaron-rodgers-trade-rumors-nfl-insiders-convinced-packers-prefer-to-move-on-from-qbHu, de nagyon elegem van már ebből a cirkuszból.
SGBP
nagylaza, főpohárnok
Engem a Wilson story eddigi kifutása igencsak óvatossá tenne a csapatok helyében. Mondjuk egy hülyét úgyis fognak találni. Hello Jets.
Bazzani
több mint 2 éve
Szép lenne, ha Favre után ő is ott kötne ki. 😀Nem tudom amúgy mi lehet a trade értéke. Nem fiatal, nagy fizuval, hiszti is van picike néha, a teljesítménye sem felfelé megy már.bleacherreport.com/articles/10063356-aaron-rodgers-trade-rumors-nfl-insiders-convinced-packers-prefer-to-move-on-from-qbHu, de nagyon elegem van már ebből a cirkuszból.
SGBP
nagylaza, főpohárnok
Engem a Wilson story eddigi kifutása igencsak óvatossá tenne a csapatok helyében. Mondjuk egy hülyét úgyis fognak találni. Hello Jets.
Bazzani
több mint 2 éve
SGBP
341
Bizom benne hogy ket 1 kor legalabb…hatha felveri az arat a Colts.Egy első kör sztm biztosan meg vmi apró , sok csapatnak tudna még bőven ablakot nyitni a következő 1-3 évre ha így nézik nem sok érte az első kör , meg amúgy sem .Nem tudom amúgy mi lehet a trade értéke. Nem fiatal, nagy fizuval, hiszti is van picike néha, a teljesítménye sem felfelé megy már.bleacherreport.com/articles/10063356-aaron-rodgers-trade-rumors-nfl-insiders-convinced-packers-prefer-to-move-on-from-qbHu, de nagyon elegem van már ebből a cirkuszból.
SGBP
nagylaza, főpohárnok
Bazzani
nando89
több mint 2 éve
Csak legalább a folytatás ne ugyanaz legyen. (És akkor most nem a Jetsre, hanem a Vikesre gondolok...) Bárhogyan is alakul, attól azért szívesen megkíméltem volna magam, hogy más mezben lássam kifutni a pályára Rodgerst.bleacherreport.com/articles/10063356-aaron-rodgers-trade-rumors-nfl-insiders-convinced-packers-prefer-to-move-on-from-qbSzóval láttuk az utolsó meccsét zöld-aranyban. (ha tényleg beigazolódik ez az irány)
SGBP
Végtelenül szomorú lennék, ha ugyanúgy ért volna véget ez, mint Favre-al...
gamerkr
több mint 2 éve
bleacherreport.com/articles/10063356-aaron-rodgers-trade-rumors-nfl-insiders-convinced-packers-prefer-to-move-on-from-qbSzóval láttuk az utolsó meccsét zöld-aranyban. (ha tényleg beigazolódik ez az irány)
SGBP
Végtelenül szomorú lennék, ha ugyanúgy ért volna véget ez, mint Favre-al...
több mint 2 éve
Egy első kör sztm biztosan meg vmi apró , sok csapatnak tudna még bőven ablakot nyitni a következő 1-3 évre ha így nézik nem sok érte az első kör , meg amúgy sem .Nem tudom amúgy mi lehet a trade értéke. Nem fiatal, nagy fizuval, hiszti is van picike néha, a teljesítménye sem felfelé megy már.bleacherreport.com/articles/10063356-aaron-rodgers-trade-rumors-nfl-insiders-convinced-packers-prefer-to-move-on-from-qbHu, de nagyon elegem van már ebből a cirkuszból.
SGBP
nagylaza, főpohárnok
Bazzani
több mint 2 éve
Sztm ennek most vége lesz , én úgy érzem most elcseréljük..Gute Lovenak akkarja adni a következő szezont - saját fikcióm ez de nekem így jön le.bleacherreport.com/articles/10063356-aaron-rodgers-trade-rumors-nfl-insiders-convinced-packers-prefer-to-move-on-from-qbHu, de nagyon elegem van már ebből a cirkuszból.
SGBP
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Nem tudom amúgy mi lehet a trade értéke. Nem fiatal, nagy fizuval, hiszti is van picike néha, a teljesítménye sem felfelé megy már.bleacherreport.com/articles/10063356-aaron-rodgers-trade-rumors-nfl-insiders-convinced-packers-prefer-to-move-on-from-qbHu, de nagyon elegem van már ebből a cirkuszból.
SGBP
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
bleacherreport.com/articles/10063356-aaron-rodgers-trade-rumors-nfl-insiders-convinced-packers-prefer-to-move-on-from-qbHu, de nagyon elegem van már ebből a cirkuszból.
SGBP
több mint 2 éve
De "jó"... korábban már amúgy is felhozták egyesek a Rodgers -> Jets dolgot, de ha jól emlékszem tavaly a Denvernél ugyanez ment, nem lennék meglepve, ha most is hasonló lenne a végeredmény.
több mint 2 éve
Hackett -> Jetts
több mint 2 éve
According to @pfref, Packers QB Aaron Rodgers was second among NFL quarterbacks in on-target percentage and also second in passes dropped percentage in 2022. The 40 total drops were tied for the most.
— Zach Kruse (@zachkruse2) January 25, 2023
több mint 2 éve
A stábból egyedül Bisaccia ment HC interjúra, ő a Coltshoz. Na aző esetében mindent megtennék, hogy maradjon, látványosan fejlődött az egysége.
Poloska vagyok.