Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 2 éve
esz-ki-mo
306
Nyilván nem elég. De mint írtam, ha tudunk FA-ról és draftról hozni összesen 2-3 jó elkapót, akkor akár érhet is annyit, mint Adams önmagában.ez is apró..... mint nálunk volt tavaly...... Ez nagyon kevés lesz, még a draft után is.Kik az elkapók most GB-ben?Cobb, Lazard, Amari Rodgers. Meg az apró.
Kájzerszóze
esz-ki-mo
Kájzerszóze
több mint 2 éve
ez is apró..... mint nálunk volt tavaly...... Ez nagyon kevés lesz, még a draft után is.Kik az elkapók most GB-ben?Cobb, Lazard, Amari Rodgers. Meg az apró.
Kájzerszóze
esz-ki-mo
több mint 2 éve
ozibozi
17 183
Raiders lesz a PSG? /Rams , sziti vagy Siófok???/ nem jön be mindenkinek.
Értelmetlenül soknak tűnik, lehet nem az.
Csak egy WR.
A Rams okosabbnaknézett ki, bár nem is egy év alatt csináltak amit…nagyon úgy néz ki,hogy idén vlsz sokan el fogják rúgni a pöttyöst az ő sikerük miatt.
Csak azt elfelejtik, hogy ők ezt évekig csináltak, nem csak úgy hirtelen felindulásból…
Szerkesztette: ozibozi
több mint 2 éve
Jordy Nelson hányszor vonult vissza? Még csak egyszer?Rodgers lábon lőtte magát, ebből nem lesz MVP szezon 😀
több mint 2 éve
esz-ki-mo
306
Kik az elkapók most GB-ben?Cobb, Lazard, Amari Rodgers. Meg az apró.
Kájzerszóze
több mint 2 éve
5 év - 141 M , ennyit nem adtunk volna neki, ő meg gondolom kevesebbel nem érte be.első és második kör idén, ennyit kaptok
Mondjuk ha az 1 kör mellé megkapnánk Renfrow-t is, akkor lehetne pótolni őt.
Free agency-ről már nincs extra elkapó, de pl. JuJu vagy Landry azért elszaladgálna nálunk.
S persze az első körös WR pick kötelező ebben az esetben, vagy inkább úgy mondom, a class legjobb elkapóját kell elhoznunk.
Egész őszintén, egy szupersztár WR helyett (aki ugye bármikor lesérülhet) én inkább 3-4 jó WR- rel futnék neki a SB run-nak...meg ugye tudjuk, hogy A-Rod úgyis sztárt csinál még a szertárosból is 😉
esz-ki-mo
több mint 2 éve
esz-ki-mo
306
5 év - 141 M , ennyit nem adtunk volna neki, ő meg gondolom kevesebbel nem érte be.Mondjuk ha az 1 kör mellé megkapnánk Renfrow-t is, akkor lehetne pótolni őt.
Free agency-ről már nincs extra elkapó, de pl. JuJu vagy Landry azért elszaladgálna nálunk.
S persze az első körös WR pick kötelező ebben az esetben, vagy inkább úgy mondom, a class legjobb elkapóját kell elhoznunk.
Egész őszintén, egy szupersztár WR helyett (aki ugye bármikor lesérülhet) én inkább 3-4 jó WR- rel futnék neki a SB run-nak...meg ugye tudjuk, hogy A-Rod úgyis sztárt csinál még a szertárosból is 😉
több mint 2 éve
Rodaron
2 077
Davante Adams' contract is worth $141.25M over five years
több mint 2 éve
KeyG
9 518
Rohadt érdekes, de ez az egész offseason az. 😀pedig állítólag igenÉn nem tudom elhinni, hogy Rodgers úgy maradt itt, hogy Adams trade.Azért elég szorult helyzetbe voltak a cappel, Adams állítólag nemet mondott nekik az évi 23 millás ajánlatra… Akkor màr legalább legyen belőle egy első kör…Mondjuk nekünk is nagyon kell WR a drafton szóval én nem örülök ha kettőt is kivisznek …Idén elég mély a WR class. Pick is lesz …Adams-et nem képesek pótolni, mellé kellett volna hozni, nem az ő érte kapott pickekből hozni kettőt. 😀
Tomcsik
KeyG
Tomcsik
KeyG
briareos
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
ozibozi
17 183
Rogers lettt a GM is vlsz
több mint 2 éve
pedig állítólag igenÉn nem tudom elhinni, hogy Rodgers úgy maradt itt, hogy Adams trade.Azért elég szorult helyzetbe voltak a cappel, Adams állítólag nemet mondott nekik az évi 23 millás ajánlatra… Akkor màr legalább legyen belőle egy első kör…Mondjuk nekünk is nagyon kell WR a drafton szóval én nem örülök ha kettőt is kivisznek …Idén elég mély a WR class. Pick is lesz …Adams-et nem képesek pótolni, mellé kellett volna hozni, nem az ő érte kapott pickekből hozni kettőt. 😀
Tomcsik
KeyG
Tomcsik
KeyG
több mint 2 éve
KeyG
9 518
Én nem tudom elhinni, hogy Rodgers úgy maradt itt, hogy Adams trade.Azért elég szorult helyzetbe voltak a cappel, Adams állítólag nemet mondott nekik az évi 23 millás ajánlatra… Akkor màr legalább legyen belőle egy első kör…Mondjuk nekünk is nagyon kell WR a drafton szóval én nem örülök ha kettőt is kivisznek …Idén elég mély a WR class. Pick is lesz …Adams-et nem képesek pótolni, mellé kellett volna hozni, nem az ő érte kapott pickekből hozni kettőt. 😀
Tomcsik
KeyG
Tomcsik
több mint 2 éve
Per a source, the Packers we’re willing to pay Adams equally to what the Raiders are with this new deal but Adams preferred to play elsewhere. Aaron Rodgers was aware of the developments with Adams as they unfolded in recent days.
több mint 2 éve
Tomcsik
8 010
Azért elég szorult helyzetbe voltak a cappel, Adams állítólag nemet mondott nekik az évi 23 millás ajánlatra… Akkor màr legalább legyen belőle egy első kör…Mondjuk nekünk is nagyon kell WR a drafton szóval én nem örülök ha kettőt is kivisznek …Idén elég mély a WR class. Pick is lesz …Adams-et nem képesek pótolni, mellé kellett volna hozni, nem az ő érte kapott pickekből hozni kettőt. 😀
Tomcsik
KeyG
több mint 2 éve
KeyG
9 518
Idén elég mély a WR class. Pick is lesz …Adams-et nem képesek pótolni, mellé kellett volna hozni, nem az ő érte kapott pickekből hozni kettőt. 😀
Tomcsik
több mint 2 éve
Hahaha Rodgers megérdemli hogy megint nem lesz normális elkapója 😀😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Cubehor
318
Két első körrel mehet a feltrade Carson Strongért.
több mint 2 éve
Equanimeous St. Brown közben megy át Chicagoba.Amúgy ennyi erővel én inkább mentem volna a tesó mellé/mögé Detroitba.
több mint 2 éve
TSzabi
3 793
Rodgers cserét kér, mer nem miatta kérnek cserét.
több mint 2 éve
SBL
2 216
Ti mit vártok még a FA piactól?Én nagyon szeretném ha Tonyant visszahoznánk. Tény, hogy nincs pénz de jelenleg TE-nek látszó játékos sincs a csapatban. Nem csak az elkapásai miatt lenne fontos, de a kiesése után a futás sem ment úgy. AJ szélső futásainál nagyon fontos szerepe volt.
A lejárt szerződésűek közül jó lenne még pár embert újraigazolni (pl. Douglas, Tonyan...esetleg Mercilus, Sullivan, Kelly, ha kevéssel beérik...Kingről én köszönettel lemondanék...)
Illetve nem ártana néhány új igazolás, azokon a posztokon, ahol a draft felhozatal nem tűnik túl jónak.
Igazából egy WR 2 kellene leginkább, de ott elég jó a draft class, ellőhetnénk rá azt a régóta emlegetett első kört...támadófalba pedig általában jól szoktunk draftolni... szóval inkább védőoldalra igazolnék még pár embert, kérdés, hogy mely posztokra s kiket?
esz-ki-mo
több mint 2 éve
Kampman
28 330
Azért az látszik, hogy lehet ésszel is szerződést kötni, Godwin 3év/60 M. Piszok jó WR, 26 éves, még mindig fejlődhet. Azért Adams-nak a tag abszolút nem rossz pénz, azért ez nem az a kategória, hogy jóval alul lenne fizetve. Azt amúgy lehet tudni, hogy Adams mennyit szeretne kapni?A játékosok nem is annyira a várható pénz miatt nem szeretik a taget (mert az tényleg jó szokott lenni), hanem mert csak egy 1 éves üzlet, nem ad hosszabb távú biztonságot. Szokták még a bizalom hiányának jeleként is sérelmezni.
Pep71