Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 2 éve
SGBP
280
Ti mit vártok még a FA piactól?Addig semmit míg nem hosszabbítunk Jaire-al és nem hosszabbítunk vagy trade-eljük el Adams-et. Én most arra tippelek hogy megy a Raidershez egy első kör plusz egy játékosért cserébe (Bryan Edwards pl.).
A lejárt szerződésűek közül jó lenne még pár embert újraigazolni (pl. Douglas, Tonyan...esetleg Mercilus, Sullivan, Kelly, ha kevéssel beérik...Kingről én köszönettel lemondanék...)
Illetve nem ártana néhány új igazolás, azokon a posztokon, ahol a draft felhozatal nem tűnik túl jónak.
Igazából egy WR 2 kellene leginkább, de ott elég jó a draft class, ellőhetnénk rá azt a régóta emlegetett első kört...támadófalba pedig általában jól szoktunk draftolni... szóval inkább védőoldalra igazolnék még pár embert, kérdés, hogy mely posztokra s kiket?
esz-ki-mo
több mint 2 éve
esz-ki-mo
306
Ti mit vártok még a FA piactól?A lejárt szerződésűek közül jó lenne még pár embert újraigazolni (pl. Douglas, Tonyan...esetleg Mercilus, Sullivan, Kelly, ha kevéssel beérik...Kingről én köszönettel lemondanék...)
Illetve nem ártana néhány új igazolás, azokon a posztokon, ahol a draft felhozatal nem tűnik túl jónak.
Igazából egy WR 2 kellene leginkább, de ott elég jó a draft class, ellőhetnénk rá azt a régóta emlegetett első kört...támadófalba pedig általában jól szoktunk draftolni... szóval inkább védőoldalra igazolnék még pár embert, kérdés, hogy mely posztokra s kiket?
több mint 2 éve
SBL
2 216
Pat O'Donnell érkezett hozzátok tőlünk.Csak javulhatunk ezen a poszton!
Nem rossz punter (jobb lábas), de gyakran túlrúgja a coveraget rövid hangtimemal. S valószínűleg 1,5-2 millió környékét is eltesz.
tüsi91
| Mondjuk minden új punter érkezéskor kb 10-15 éve. |
több mint 2 éve
casaubon
2 417
Sot, ennel is tobbet, mert Hopkins szerzodesenel is jobbat akar, ami 27 millios eves atlag. De ez meg megoldhato, nagyobb signing bonusszal az elso eves hit lehet viszonylag alacsony (akar lenyegesen kevesebb, mint a tag), plane void evekkel, de a csapat nem szeret nagyobb garantalt penzeket adni szerzodesek kesobbi eveiben, valoszinuleg ezen megy a vita.Azért az látszik, hogy lehet ésszel is szerződést kötni, Godwin 3év/60 M. Piszok jó WR, 26 éves, még mindig fejlődhet. Azért Adams-nak a tag abszolút nem rossz pénz, azért ez nem az a kategória, hogy jóval alul lenne fizetve. Azt amúgy lehet tudni, hogy Adams mennyit szeretne kapni?Legjobban fiztett wr szeretne lenni, szal éves szinten 22-23-24 milla , nehéz lesz megoldani , neki is max majd void éveket raknak be , de ha ez meg is lesz , Jaire is rekord pénzt akar , és kéne még egy wr2 meg Turner helyére egy T , én az elkapot mindenképp piacról próbálnám , és akkor 1/28-rajöhet egy T abból most ugy is elég mély és a jo class.
Pep71
nando89
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Pat O'Donnell érkezett hozzátok tőlünk.Nem rossz punter (jobb lábas), de gyakran túlrúgja a coveraget rövid hangtimemal. S valószínűleg 1,5-2 millió környékét is eltesz.
több mint 2 éve
nando89
3 905
Azért az látszik, hogy lehet ésszel is szerződést kötni, Godwin 3év/60 M. Piszok jó WR, 26 éves, még mindig fejlődhet. Azért Adams-nak a tag abszolút nem rossz pénz, azért ez nem az a kategória, hogy jóval alul lenne fizetve. Azt amúgy lehet tudni, hogy Adams mennyit szeretne kapni?Legjobban fiztett wr szeretne lenni, szal éves szinten 22-23-24 milla , nehéz lesz megoldani , neki is max majd void éveket raknak be , de ha ez meg is lesz , Jaire is rekord pénzt akar , és kéne még egy wr2 meg Turner helyére egy T , én az elkapot mindenképp piacról próbálnám , és akkor 1/28-rajöhet egy T abból most ugy is elég mély és a jo class.
Pep71
több mint 2 éve
Pep71
2 597
Azért az látszik, hogy lehet ésszel is szerződést kötni, Godwin 3év/60 M. Piszok jó WR, 26 éves, még mindig fejlődhet. Azért Adams-nak a tag abszolút nem rossz pénz, azért ez nem az a kategória, hogy jóval alul lenne fizetve. Azt amúgy lehet tudni, hogy Adams mennyit szeretne kapni?
több mint 2 éve
gbol
382
Zada végül visszament BaltimorebaSok sikert neki! Örülök, hogy nálunk is játszott.
zacknorb
több mint 2 éve
Zada végül visszament Baltimoreba
több mint 2 éve
nando89
3 905
Burks -> 49ersPatrickot sajnálom , általában jól szállt be , jo kis iparos volt .
Patrick -> Bears
casaubon
Lazardnak örülök , de kell egy wr2 is .
több mint 2 éve
casaubon
2 417
Lazard megkapta a masodik koros tendert.
több mint 2 éve
nando89
3 905
Igen most már én is ezt olvasom mindenhol . Így jelentős spórolás .Minden más forrás 28 milliós 2022-es capről ír.18 millióval csökkent a cap az új szerződésével...Aaron Rodgers' cap numbers the next three years for the #Packers:
gbol
2022: $28.5 million (down from $46.7 million)
2023: $31.6 million (up from $7.7 million on a previously voidable year)
2024: $40.7 million
twitter.com/MikeGarafolo/status/1503718082136748035
Ez a jó állítólag bár nekem nem így jön ki a matek.
Bazzani
gbol
több mint 2 éve
gbol
382
Minden más forrás 28 milliós 2022-es capről ír.18 millióval csökkent a cap az új szerződésével...Aaron Rodgers' cap numbers the next three years for the #Packers:
gbol
Bazzani
több mint 2 éve
18 millióval csökkent a cap az új szerződésével...Aaron Rodgers' cap numbers the next three years for the #Packers:
gbol
Szerkesztette: Bazzani
több mint 2 éve
gbol
382
18 millióval csökkent a cap az új szerződésével...
több mint 2 éve
On first read of #Packers QB Aaron Rodgers' new contract, he gets:$42 million in 2022
$59.515M in 2023
$49.3M in 2024
So that's $150.815M over the next three years, and the first two are fully guaranteed at signing.
twitter.com/TomPelissero/status/1503713949627437057
Hát ezzel nem lett jobb a cap helyzet.
több mint 2 éve
nando89
3 905
Aaron elvileg aláírta az új szerződését , lassan jöhetnének a számok mennyi is az idei cap hittje.
több mint 2 éve
SGBP
280
Ezt sztem csak az Fűzővel Kifelé Detroit szakértője mondja 🤣En orulok CampbellnekCampbell marad.LB De’Vondre Campbell is re-signing with the #Packers. It’s a 5-year, $50M deal
tüsi91
Gondolom ebből 4 év void 😀
Beki
Meg ha az okosok szerint oreg, es tulfiztett one year wonder egy ertektelen posztra.
De en mar tul sokszor lattam, hogy atfutnak rajtunk a POban.
.
esz-ki-mo
több mint 2 éve
esz-ki-mo
306
En orulok CampbellnekCampbell marad.LB De’Vondre Campbell is re-signing with the #Packers. It’s a 5-year, $50M deal
tüsi91
Beki
Meg ha az okosok szerint oreg, es tulfiztett one year wonder egy ertektelen posztra.
De en mar tul sokszor lattam, hogy atfutnak rajtunk a POban.
.
több mint 2 éve
JéBé
7 035
A tagre mondom, nyilvan ha megegyeznek vagy csere lesz akkor nem. De a taggel legjobb szivvel sem tudnam azt mondani hogy ez jo neked DeVante.Miért ?mert mondjuk aprilisban eggyeznek meg ? innentől ő nem tud bukni mert már megmondta h nem játszik tag alatt - oke, 2 lehetőség van hosszabbítunk vele és megkapja a best fiezetést a poszton , vagy draft előtt cseréljük és új helyén kapja meg .Nekunk atmeneti, neki rossz.Ez az Adams tag elegge megalazo volt, egy 30-at karcolo csucs wr soha nem fogja ezt elfogadni ha van egy kis esze. Ha csak egy kicsit gyengebb szezonja lesz is milliolat bukik. Nem tudom mire szamitottak.Sztm ez egy átmeneti megoldás , nekünk sem jo h idén 20 millás cap hittel lenne , amig nem tudnak megeggyezni rá rakták .
JéBé
nando89
JéBé
nando89
több mint 2 éve
Még előttünk a draft!😊Jó néhány hétig tartó kényszerszünet után (akadtak problémák az egészségemmel) az a hír fogadott múlt héten, hogy Rodgers marad Green Bayben. Ehhez képest nem érzékelem, hogy a topikot elöntötték volna a lelkesedés hullámai. Mi történt?😊Jobbulást! Egészség legyen , a többi le van sz.rva 😃
nagylaza
Adams, ha marad is , nincs mögötte normális wr , bár ezt már megszoktuk. Bőven a cap felett van a csapat , komoly munka kell ahhoz is , hogy nagyjából egyben legyen tartva a tavalyi csapat, nem hogy erősíteni, így nehezen lesz win now. Alexander, Tonyan, Campbell, velük is hosszabbítani kellene.
Pep71
több mint 2 éve
nando89
3 905
azta kurva ...Campbell marad.LB De’Vondre Campbell is re-signing with the #Packers. It’s a 5-year, $50M deal
tüsi91
Beki
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Campbell marad.LB De’Vondre Campbell is re-signing with the #Packers. It’s a 5-year, $50M deal
tüsi91
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Campbell marad.