Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 2 éve
Na most kell húzni első körben QB-t.ha tényleg eltradeljük Love-ot, kérhetnénk cserébe egy jó rúgót.
Tactful Cactus
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 880
Na most kell húzni első körben QB-t.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
Adams pedig tag?Igen
An NFL source said that WR Davante Adams has been told the #Packers are putting the franchise tag on him. It will all become official at 3 p.m. Adams wants a long-term deal and the #Packers are going to have to pay him a lot. They have to get his $20.5M franchise tag number down.
— Tom Silverstein (@TomSilverstein) March 8, 2022
Szerkesztette: dande2
több mint 2 éve
Azok a számok nem igazak egyébkéntAz 50 M/év hír belengetése után mondta, hogy "categorically false", hogy a legjobban fizett qb akarna lenni. (McAffee) 😀 Lássuk a medvét (mármint most nem a pályán)
As @PatMcAfeeShow noted, I'm told the four years and $200 million figures reported regarding Aaron Rodgers are not accurate.
— Matt Schneidman (@mattschneidman) March 8, 2022
www.youtube.com/watch?v=fLNiOiOZSWM
Peszinter Ferenc
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
Kíváncsi vagyok a Wilson csere ellenértékére a mostani szerződés fényében
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 880
De sz@r lett volna Londonba úgy kimenni, hogy már nem AR az irányítónk..Azt még nem írták, hogy kezdő is lesz.
James007
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
De sz@r lett volna Londonba úgy kimenni, hogy márÍgy a helyes, ez nekem is nagy félelmem voltnem ARJordan Love az irányítónk..
James007
több mint 2 éve
Kampman
28 330
Jó ez így.
több mint 2 éve
James007
1 857
De sz@r lett volna Londonba úgy kimenni, hogy már nem AR az irányítónk..
több mint 2 éve
TessékSzia.Teljesen jot ir. Nektek gyakorlatilag csere es valljuk be ha AR-al nem megy akkor vele se fog, ergo teljesen felesleges es most jo(bb) aron tudtok kiszalni belole ha akartok.Ami a lenyeg, hogy ezek utan a Packers kenytelen elcserelni Love-ot, muszaj most, amikor szar a draft class. Siman kapni fog erte elso kort.Örülök, hogy neked ez a lényeg. Nekem az, hogy megállapodtunk Rodgers-el.
Stez
Egyébként ha lesz ilyen hülye, akkor vigyék Love-ot Isten hírével. Én nem adnék érte egy harmadikat sem.
S boldog vagyok, hogy nem kell megtapasztalnunk, milyen is vele a kezdőben pályára lépni.
esz-ki-mo
Persze SB window alatt is a tavoli jovobe huztak, arra meg akar pont maradhat is.
Persze izlesek es pofonok de en hulyet kapnek ha a SB window alatt az elso korben huznank egy tavoli projekt jatekost magas plafonnal ( kecsegtetot ). Volt is ra pelda, sajnos.
no
Lions drukker vagyok.
Mi az a SB window, tudnál segíteni?
Bazzani
www.sbwindowsltd.co.uk/
Szívesen
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 2 éve
nando89
3 905
Istenem most az a baj hogy mennyit keres? Mennyit kene keresnie egy back to back MVP-nek? Mint minden nagy qb deal ez is 1-2 evig tunik majd csak soknak. Kurvara oroljunk hogy marad es meg evekig azon izgulhatunk kikapunk e az NFC dontoben.Ennyi van meg 2 évünk minimum amikor reális lehet egy Sb run , utána meg úgyis teljes rebuild jön , adtunk meg magunknak 1-2 lövést én ezt eltudom fogadni , jobban mint a kozepszert .
JéBé
több mint 2 éve
Willie Parker
15 387
Saját Budi ablak.Szia.Teljesen jot ir. Nektek gyakorlatilag csere es valljuk be ha AR-al nem megy akkor vele se fog, ergo teljesen felesleges es most jo(bb) aron tudtok kiszalni belole ha akartok.Ami a lenyeg, hogy ezek utan a Packers kenytelen elcserelni Love-ot, muszaj most, amikor szar a draft class. Siman kapni fog erte elso kort.Örülök, hogy neked ez a lényeg. Nekem az, hogy megállapodtunk Rodgers-el.
Stez
Egyébként ha lesz ilyen hülye, akkor vigyék Love-ot Isten hírével. Én nem adnék érte egy harmadikat sem.
S boldog vagyok, hogy nem kell megtapasztalnunk, milyen is vele a kezdőben pályára lépni.
esz-ki-mo
Persze SB window alatt is a tavoli jovobe huztak, arra meg akar pont maradhat is.
Persze izlesek es pofonok de en hulyet kapnek ha a SB window alatt az elso korben huznank egy tavoli projekt jatekost magas plafonnal ( kecsegtetot ). Volt is ra pelda, sajnos.
no
Lions drukker vagyok.
Bazzani
A tiétek (is) zárva van, ezért kurva büdös van szervezeten belül.
A mi budinkból épp távozott egy Lőcs, mi fellélegzünk. Rudolph megkapta a budit, használja okosan.
A tundra budija most lehet, hogy kicsit befagyott.
több mint 2 éve
JéBé
7 035
Istenem most az a baj hogy mennyit keres? Mennyit kene keresnie egy back to back MVP-nek? Mint minden nagy qb deal ez is 1-2 evig tunik majd csak soknak. Kurvara oroljunk hogy marad es meg evekig azon izgulhatunk kikapunk e az NFC dontoben.
több mint 2 éve
Azok a számok nem igazak egyébkéntAnnyit kap, mint Nemeth Krisztian a Debrecentol.
As @PatMcAfeeShow noted, I'm told the four years and $200 million figures reported regarding Aaron Rodgers are not accurate.
Peszinter Ferenc
több mint 2 éve
Azok a számok nem igazak egyébkéntAs @PatMcAfeeShow noted, I'm told the four years and $200 million figures reported regarding Aaron Rodgers are not accurate.
több mint 2 éve
ilyen az, amikor egy játékos túszul ejti a csapatot.Lesz belőle olyan szerződés, hogy gyakorlatilag meg se látszik a cap-en.
50m/év. Eszement őrültség ez, nem super bowl window.
Amadeus
Tilitoli, void évek, farzsebbe kápé és társai.
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
ilyen az, amikor egy játékos túszul ejti a csapatot. 50m/év. Eszement őrültség ez, nem super bowl window.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
Seda26
170
Eszkimo se írta hogy ne cseréljék el, viszont első kör az teljesen irreális úgy, hogy egy meccsen játszott és még azon is szarul. Ráadásul ha még be is válna, akkor is két éven belül új szerződést kell neki adni.Teljesen jot ir. Nektek gyakorlatilag csere es valljuk be ha AR-al nem megy akkor vele se fog, ergo teljesen felesleges es most jo(bb) aron tudtok kiszalni belole ha akartok.Ami a lenyeg, hogy ezek utan a Packers kenytelen elcserelni Love-ot, muszaj most, amikor szar a draft class. Siman kapni fog erte elso kort.Örülök, hogy neked ez a lényeg. Nekem az, hogy megállapodtunk Rodgers-el.
Stez
esz-ki-mo
no
több mint 2 éve
Adams Tag-et kap egyelőre .Csücskösen de belefért a -25millás capbe.
nando89
több mint 2 éve
nando89
3 905
Adams Tag-et kap egyelőre .
több mint 2 éve
Szia.Teljesen jot ir. Nektek gyakorlatilag csere es valljuk be ha AR-al nem megy akkor vele se fog, ergo teljesen felesleges es most jo(bb) aron tudtok kiszalni belole ha akartok.Ami a lenyeg, hogy ezek utan a Packers kenytelen elcserelni Love-ot, muszaj most, amikor szar a draft class. Siman kapni fog erte elso kort.Örülök, hogy neked ez a lényeg. Nekem az, hogy megállapodtunk Rodgers-el.
Stez
esz-ki-mo
no
Lions drukker vagyok.
több mint 2 éve
no
7 301
Teljesen jot ir. Nektek gyakorlatilag csere es valljuk be ha AR-al nem megy akkor vele se fog, ergo teljesen felesleges es most jo(bb) aron tudtok kiszalni belole ha akartok.Ami a lenyeg, hogy ezek utan a Packers kenytelen elcserelni Love-ot, muszaj most, amikor szar a draft class. Siman kapni fog erte elso kort.Örülök, hogy neked ez a lényeg. Nekem az, hogy megállapodtunk Rodgers-el.
Stez
esz-ki-mo
több mint 2 éve
Én örülök, tényleg. A vele felálló GB-t kell legyőzni, az tisztességes feladat. Remélem, a visszavonulása előtt még sok borsot törünk az orra alá, mert eddig szerethető ellenfél voltunk....😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 2 éve
no
7 301
Tee Higgins-Pittman kozul (mint kovetkezo elkapok a drafton ) az egyik lehet jobban segitett volna.Jordan Love remek huzas volt, jol megerositettek AR csapatat vele. 😊Love hozott 2 MVP szezont | Rodgersnek | .
no
Még jó, hogy megérte.
Ami a lenyeg, hogy ezek utan a Packers kenytelen elcserelni Love-ot, muszaj most, amikor szar a draft class. Siman kapni fog erte elso kort.1 gunnert adtok és vihetitek
Stez
alatriste
De ha ezen mulik akkor az elso kor megint QB kell hogy legyen 😊
több mint 2 éve
Jordan Love remek huzas volt, jol megerositettek AR csapatat vele. 😊Love hozott 2 MVP szezont | Rodgersnek | .
no
Még jó, hogy megérte.
Ami a lenyeg, hogy ezek utan a Packers kenytelen elcserelni Love-ot, muszaj most, amikor szar a draft class. Siman kapni fog erte elso kort.1 gunnert adtok és vihetitek
Stez
Liverpool Fc