Green Bay Packers
LONDON CALLINGWow ..azt hiszem megvan őszi szabim ideje ,most vagy soha 😊
Tottenham Stadionban Go Pack Go!
gamerkr
Tottenham Stadionban Go Pack Go!
cheeseheadtv.com/blog/here-comes-the-ugly-packers-restructure-bakhtiaris-contract-704
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
Aaron Jones szerződése is átalakítva.Bakhtiari is beállt a sorba
Gergőbácsi
??Ja, magára akarja irányítani a figyelmet... mert amúgy senki nem foglalkozna vele... hiszen ez a "csávó" egy niemand a csongrádi pusztákról...Remélem ez nem személyeskedés akart lenni.
Ez a csávó semmi mást nem csinál most csak próbálja minél jobban magára irányítani a figyelmet.James007
Ha maradni akarsz maradj, ha játszani akarsz akkor játsz, ha menni akarsz akkor menj. Ilyen egyszerű.
Bazzani
Amúgy ilyen alapon akkor az összes celeb mi a francnak akar állandóan a médiában szerepelni hisz ők sem akárkik.
De nekem majdnem mindegy, a te csapatodat szopatja azzal, hogy húzza halasztja a döntést nem az enyémet. Az megszopatja saját magat enélkül is.
Remélem belekezd ő is egy ilyen Favre féle visszavonulok ja mégse inkább játékba.
Bazzani
Nem.
Írhattam volna az Őrséget is.
Szerkesztette: James007
Az nem lehet hogy amig mi itt twitter bejegyzesekre hivatkozunk ezek esetleg a hatterben targyalnak mert egy tobb tenyezos dologrol van szo? Megmondta hogy nem huzza sokaig a dontest, de millio dolgot kell merlegelni neki is es a csapatnak is.Ja, magára akarja irányítani a figyelmet... mert amúgy senki nem foglalkozna vele... hiszen ez a "csávó" egy niemand a csongrádi pusztákról...Remélem ez nem személyeskedés akart lenni.
Ez a csávó semmi mást nem csinál most csak próbálja minél jobban magára irányítani a figyelmet.James007
Ha maradni akarsz maradj, ha játszani akarsz akkor játsz, ha menni akarsz akkor menj. Ilyen egyszerű.
Bazzani
Amúgy ilyen alapon akkor az összes celeb mi a francnak akar állandóan a médiában szerepelni hisz ők sem akárkik.
De nekem majdnem mindegy, a te csapatodat szopatja azzal, hogy húzza halasztja a döntést nem az enyémet. Az megszopatja saját magat enélkül is.
Remélem belekezd ő is egy ilyen Favre féle visszavonulok ja mégse inkább játékba.
Bazzani
Így van, megmondta mikorra fog döntést hozni, az a határidő pedig még nem járt le. Addig meg tökmindegy melyik "per sources" gyökér mit tweetel.Az a baj, hogy nem értek a twitterhez, ezért nem tudom visszakeresni. De nem tudom miért gondolta valaki, hogy csak azért mert McAfee-nél bejelentkezik az azonnal bejelentést jelent. Emberünk 2 éve elég sokat szerepelt a csatornáján.Úgy, hogy hoz egy döntést.Mégis hogy kéne ezt jobban kezelni?Szappanopera.Aaron Rodgers will be informing the Packers of his decision soon, per league sources. I’m told there are multiple teams with offers on the table but of course, nothing can happen until the Green Bay Packers allow a trade.
— Dianna Russini (@diannaESPN) February 24, 2022
Beki
Bazzani
Mert ez az egy szó nagyon hangzatos és majdnem olyan mintha kifejtett véleményed lenne, nekem mégis úgy tűnik, hogy egy letargikus Lions szurkoló böfögése az éterbe.
Fontos_Vidra
Nem úgy, hogy bemegy egy showba semmit bejelenteni, meg majd hamarosan szól, meg célozgat az instán.
Ez a csávó semmi mást nem csinál most csak próbálja minél jobban magára irányítani a figyelmet.
Bazzani
Végignéztem ezt az epizódot is, el is mondta, hogy a beszélgetés előtti napokban megírta a házigazdának, hogy nem fog a karrierjével kapcsolatban bejelentést tenni. Ezután ha valakit hibáztatni akarsz, hogy nem szólt a nem-bejelentésről, akkor javaslom Pat McAfee-t. Neki meg nyilván ez nem volt érdeke, mert kell a nézettség.
Szerintem a március eleje-közepe mint határidő több mint korrekt.
Persze szíved joga utálni és köpködni Rodgerst, csak most nem állja meg a helyét a szidása.
Fontos_Vidra
Engem mint a csapat szurkolóját teljesen hidegen hagy minden ilyen pletyka és el is engedem a fülem mellett, el se olvasom a spekulációkat. Javaslok hasonló magatartást ha valaki nem kíváncsi rá. Aki meg igen nézze nyugodtan. Lesz majd egyszer döntés - addig aki szereti a cirkuszt kap pár felvonást, aki nem majd a végén úgy is látja mi lett a döntés.Úgy, hogy hoz egy döntést.Mégis hogy kéne ezt jobban kezelni?Szappanopera.Aaron Rodgers will be informing the Packers of his decision soon, per league sources. I’m told there are multiple teams with offers on the table but of course, nothing can happen until the Green Bay Packers allow a trade.
Beki
Bazzani
Mert ez az egy szó nagyon hangzatos és majdnem olyan mintha kifejtett véleményed lenne, nekem mégis úgy tűnik, hogy egy letargikus Lions szurkoló böfögése az éterbe.
Fontos_Vidra
Nem úgy, hogy bemegy egy showba semmit bejelenteni, meg majd hamarosan szól, meg célozgat az instán.
Ez a csávó semmi mást nem csinál most csak próbálja minél jobban magára irányítani a figyelmet.
Bazzani
Liverpool Fc
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
Az a baj, hogy nem értek a twitterhez, ezért nem tudom visszakeresni. De nem tudom miért gondolta valaki, hogy csak azért mert McAfee-nél bejelentkezik az azonnal bejelentést jelent. Emberünk 2 éve elég sokat szerepelt a csatornáján.Úgy, hogy hoz egy döntést.Mégis hogy kéne ezt jobban kezelni?Szappanopera.Aaron Rodgers will be informing the Packers of his decision soon, per league sources. I’m told there are multiple teams with offers on the table but of course, nothing can happen until the Green Bay Packers allow a trade.
Beki
Bazzani
Fontos_Vidra
Bazzani
Végignéztem ezt az epizódot is, el is mondta, hogy a beszélgetés előtti napokban megírta a házigazdának, hogy nem fog a karrierjével kapcsolatban bejelentést tenni. Ezután ha valakit hibáztatni akarsz, hogy nem szólt a nem-bejelentésről, akkor javaslom Pat McAfee-t. Neki meg nyilván ez nem volt érdeke, mert kell a nézettség.
Szerintem a március eleje-közepe mint határidő több mint korrekt.
Persze szíved joga utálni és köpködni Rodgerst, csak most nem állja meg a helyét a szidása.
Ja, magára akarja irányítani a figyelmet... mert amúgy senki nem foglalkozna vele... hiszen ez a "csávó" egy niemand a csongrádi pusztákról...Remélem ez nem személyeskedés akart lenni.
Bazzani
Bazzani
Szinte minden héten ő a vendég, anélkül, hogy bármit bejelentene. Hetekkel ezelőtt megmondta mikorra fog döntést hozni, senki nem mondta, hogy most kedden lesz az bejelentve. Szerintem ha magára akarná irányítani a figyelmet, akkor nem rögtön a show elején mondja be, hogy nincs döntés, hanem elhúzza a végéig.
Mondjuk tavaly amikor mindenféle "forrásokra" hivatkozva tweetelgettek, anélkül hogy Rodgers bármit nyilatkozott volna, azért is ő volt hibáztatva, úgyhogy már meg se kéne lepődnöm 😊
Ha van szappanopera, azt a szar média kreálja.
Úgy, hogy hoz egy döntést.Mégis hogy kéne ezt jobban kezelni?Szappanopera.Aaron Rodgers will be informing the Packers of his decision soon, per league sources. I’m told there are multiple teams with offers on the table but of course, nothing can happen until the Green Bay Packers allow a trade.
Beki
Bazzani
Fontos_Vidra
Mégis hogy kéne ezt jobban kezelni?Szappanopera.Aaron Rodgers will be informing the Packers of his decision soon, per league sources. I’m told there are multiple teams with offers on the table but of course, nothing can happen until the Green Bay Packers allow a trade.
Beki
Bazzani
Szappanopera.Aaron Rodgers will be informing the Packers of his decision soon, per league sources. I’m told there are multiple teams with offers on the table but of course, nothing can happen until the Green Bay Packers allow a trade.
Beki
Aaron Rodgers will be informing the Packers of his decision soon, per league sources. I’m told there are multiple teams with offers on the table but of course, nothing can happen until the Green Bay Packers allow a trade.
Packers sign former Texans kicker Dominik Eberlehttps://t.co/wEtuoczKs6 pic.twitter.com/vcZM3glAAK
— Around The NFL (@AroundTheNFL) February 22, 2022
choose life
kapufa, de legalább hozott egy kis nézettséget Pat-nek lolSokkal nagyobb troll AR, minthogy előre bejelentse a médiának, hogy mikor készül a nagy bejelentésre.
gamerkr
A jelen szituációra gondoltam, a playoff kipotty után. Az, hogy előtte mit tettek, vagy még inkább mit nem tettek meg, az már más kérdés.Tavaly is már kurvára el lettünk volna késve...Meg mi mindent? Veterán OC majd átveszi a wr2 posztot a jags gyakorló csapatos elkapótól? Jelképes semmi, egy gesztus... két éve regnáló MVP-nek oc. Mindent értek.Nem lehet mondani, hogy a vezetés ne tenne meg mindent, legalábbis eddig. (Vagy... okosak és előre megy az arcmentés)Figyeljétek meg, idén még majd WR-t is draftolunk az első körben...
Gergőbácsi
Vajon tavaly miért nem lehetett ugyanígy hozzáállni....
esz-ki-mo
twitch(4thline)