NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
30
12
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
23
6
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
17
9
22:25
Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 11 éve
live blog a minicampbőlwww.jsonline.com/blogs/sports/210094431.html
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 11 éve
MarioAna
1 997
www.packers.com/news-and-events/article-1/Experienced-youth-leading-revival-on-Packers-defense/56ccaec6-6cc2-4a44-81bc-806a3bccc49fLNMcCarthy said the depth at inside linebacker is the best he’s seen in his time at Green Bay,
hmmmm...
Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve
www.packers.com/news-and-events/article-1/Experienced-youth-leading-revival-on-Packers-defense/56ccaec6-6cc2-4a44-81bc-806a3bccc49fazért egy majd' 300fontos OLB elég viccesen nézne ki 😀. Valószínűleg csak álló helyzetből fog indulni inkább,Kíváncsi leszek, hogy látjuk e így a pályán. No és hogy melyik oldalon.LNOlvasgattam az OTA-s cikkeket mindenfelé. Valami tipp, hogy mi a terve Capers-nek azzal, hogy Nealt mint LB próbálgatja?LNvalószínűleg a variációk mennyiségét szeretné növelni. pl néha el tudja küldeni zónázni, lehetőséget teremtve zone blitzre stb. de nagyon tippSzobi22
Perryről egyébként nincs semmi hír mostanában? Kicsit eltűnni látszik szegény, pedig neki villognia kéne nagyon már idén.MarioAna
több mint 11 éve
MarioAna
1 997
azért egy majd' 300fontos OLB elég viccesen nézne ki 😀. Valószínűleg csak álló helyzetből fog indulni inkább,Kíváncsi leszek, hogy látjuk e így a pályán. No és hogy melyik oldalon.LNOlvasgattam az OTA-s cikkeket mindenfelé. Valami tipp, hogy mi a terve Capers-nek azzal, hogy Nealt mint LB próbálgatja?LNvalószínűleg a variációk mennyiségét szeretné növelni. pl néha el tudja küldeni zónázni, lehetőséget teremtve zone blitzre stb. de nagyon tippSzobi22
Perryről egyébként nincs semmi hír mostanában? Kicsit eltűnni látszik szegény, pedig neki villognia kéne nagyon már idén.
Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve
Lacy-vel megegyeztünk.
több mint 11 éve
presnapreads.com/2013/05/27/casey-hayward-the-numbers-the-tape-the-verdict/Egy kis elemzés Hayward--ról
több mint 11 éve
Kíváncsi leszek, hogy látjuk e így a pályán. No és hogy melyik oldalon.Olvasgattam az OTA-s cikkeket mindenfelé. Valami tipp, hogy mi a terve Capers-nek azzal, hogy Nealt mint LB próbálgatja?LNvalószínűleg a variációk mennyiségét szeretné növelni. pl néha el tudja küldeni zónázni, lehetőséget teremtve zone blitzre stb. de nagyon tippSzobi22
több mint 11 éve
Olvasgattam az OTA-s cikkeket mindenfelé. Valami tipp, hogy mi a terve Capers-nek azzal, hogy Nealt mint LB próbálgatja?LNvalószínűleg a variációk mennyiségét szeretné növelni. pl néha el tudja küldeni zónázni, lehetőséget teremtve zone blitzre stb. de nagyon tipp
több mint 11 éve
Olvasgattam az OTA-s cikkeket mindenfelé. Valami tipp, hogy mi a terve Capers-nek azzal, hogy Nealt mint LB próbálgatja?
több mint 11 éve
Szerintem kicsit olvasgasd vissza a fórumot, hogy milyen stílus itt a megszokott (elfogadott). Csak azért, hogy nehogy túl rövid legyen a pályafutásod.És ezzel most szerinted sokat segítettél magadon?? 😊James007
több mint 11 éve
James007
1 854
És ezzel most szerinted sokat segítettél magadon?? 😊Tatabányai és viking fan is egyben.. Mit is várhatna tőle az ember...??Rataxes
Az Eaglesnek szurkolok 😊 James007
több mint 11 éve
James007
1 854
Így védje majd meg mindig Bradyt a fala.. 😊De a szándékot köszi 😊
Na, a másik négydioptriás nethuszár is megérkezett..Én mondjuk „védeni próbáltalak”, de ezek szerint nem volt egyértelmű 😊Wyatt
Ha valakinek még szüksége van pénisznövelése, az írja csak. Nagyon nem tud meghatni, de valakinek biztos jót tesz egy ideig..
Kicsit lemaradt a szentem, de hát én se nagyon voltam az elmúlt napokban 😊James007
Legalább, ha máshogy nem, már képben van, és végül is az a legfontosabb, hogy ne maradjon le semmi lényegesről, szal már volt értelme 😊Wyatt
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Na, a másik négydioptriás nethuszár is megérkezett..Én mondjuk „védeni próbáltalak”, de ezek szerint nem volt egyértelmű 😊
Ha valakinek még szüksége van pénisznövelése, az írja csak. Nagyon nem tud meghatni, de valakinek biztos jót tesz egy ideig..
Kicsit lemaradt a szentem, de hát én se nagyon voltam az elmúlt napokban 😊James007
Legalább, ha máshogy nem, már képben van, és végül is az a legfontosabb, hogy ne maradjon le semmi lényegesről, szal már volt értelme 😊Wyatt
több mint 11 éve
Tatabányai és viking fan is egyben.. Mit is várhatna tőle az ember...??Az Eaglesnek szurkolok 😊 Az aláírásomban lévő képek értelmezése már megy, most az olvasáson/szövegértelmezésen kéne dolgozni 😊
James007Nem néztem a fórumot napok óta, és nem kértem kioktatást.Ez itt off, de tudtad hogy a Ravens nyerte az SB-t és Ray Lewis visszavonult? 😊Rataxes
Na jó, hagyjuk...James007
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
James007
1 854
Na, a másik négydioptriás nethuszár is megérkezett..Ha valakinek még szüksége van pénisznövelése, az írja csak. Nagyon nem tud meghatni, de valakinek biztos jót tesz egy ideig..
Kicsit lemaradt a szentem, de hát én se nagyon voltam az elmúlt napokban 😊
több mint 11 éve
James007
1 854
Tatabányai és viking fan is egyben.. Mit is várhatna tőle az ember...??Nem néztem a fórumot napok óta, és nem kértem kioktatást.Ez itt off, de tudtad hogy a Ravens nyerte az SB-t és Ray Lewis visszavonult? 😊Rataxes
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Kicsit lemaradt a szentem, de hát én se nagyon voltam az elmúlt napokban 😊Legalább, ha máshogy nem, már képben van, és végül is az a legfontosabb, hogy ne maradjon le semmi lényegesről, szal már volt értelme 😊
több mint 11 éve
Nem néztem a fórumot napok óta, és nem kértem kioktatást.Ez itt off, de tudtad hogy a Ravens nyerte az SB-t és Ray Lewis visszavonult? 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
James007
1 854
Nem néztem a fórumot napok óta, és nem kértem kioktatást.Na jó, hagyjuk...
több mint 11 éve
Mi a probléma?Szerintem csak arra akart utalni, hogy a rövid hírek résznél a fontos híreket mindig megtalálod az oldalsó menüben.
James007www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-ujabb-legenda-vonult-vissza-szalagszakadasok-2248869Ajánljuk kicsit alaposabb tanulmányozásra a jobb oldali menüsort (ha el van tüntetve a fórumon belül, akkor a kilépés gomb alatt tudod előcsalogatni)jjncaa
Egy nagy ellenféllel kevesebb..James007
Mindkét úriember (Urlacher és Crabtree) esete ott vagyon a hírekben napok óta.
több mint 11 éve
James007
1 854
Mi a probléma?www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-ujabb-legenda-vonult-vissza-szalagszakadasok-2248869Ajánljuk kicsit alaposabb tanulmányozásra a jobb oldali menüsort (ha el van tüntetve a fórumon belül, akkor a kilépés gomb alatt tudod előcsalogatni)jjncaa
több mint 11 éve
www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-ujabb-legenda-vonult-vissza-szalagszakadasok-2248869Ajánljuk kicsit alaposabb tanulmányozásra a jobb oldali menüsort (ha el van tüntetve a fórumon belül, akkor a kilépés gomb alatt tudod előcsalogatni)
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
James007
1 854
www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-ujabb-legenda-vonult-vissza-szalagszakadasok-2248869Egy nagy ellenféllel kevesebb..