NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
120
10
19:00
RedZone week 12
56
10
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
50
8
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
43
12
Chicago Bears - Minnesota Vikings
20
7
Washington Commanders - Dallas Cowboys
20
5
Indianapolis Colts - Detroit Lions
6
6
Houston Texans - Tennessee Titans
5
4
Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 11 éve
és C ki lesz??buci98jelen állás szerint Evan Dietrich-Smith aka EDS.
több mint 11 éve
Bulaga LT, Lang és Sitton oldalt vált, RT-ben szabad a verseny: www.jsonline.com/sports/packers/packers-offensive-line-undergoes-a-makeover-4u9q9at-205911961.htmlBeválhat, ha Newhouse még RT-ben sem megy közel a falhoz. Akkor már inkább Barclay, vagy remélem Bakthiari beválik. Sőt, ha jobban belegondolunk akkor egy jó kis 5-ös verseny lesz azért a helyért. (Barclay, Bakthiari, Datko, Sherrod, Newhouse). Remélem elég jelentősen sikerül redukálni majd a sack/hit számokat.
Érdekes húzás, remélem bejön.Gergőbácsi
több mint 11 éve
Bulaga LT, Lang és Sitton oldalt vált, RT-ben szabad a verseny: www.jsonline.com/sports/packers/packers-offensive-line-undergoes-a-makeover-4u9q9at-205911961.htmlÉrdekes húzás, remélem bejön.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 11 éve
www.jsonline.com/sports/packers/sherrod-making-progress-in-rehab-gn9n97g-205050281.htmlHyde mint CB lesz számításba véve, egyelőre úgy tűnik.
Ha Sherrod tényleg egészséges lesz, akkor kemény meló lesz bárkinek a rosterre kerülni, mint T. Reméljük Newhouse nem is ugorja meg a szintet. Ha Sherrod nem lesz 100%, szerintem egy Bulaga LT, Bakthiari RT is kinézhet. Nem hinném, hogy azért húztuk be, hogy G legyen, akkor Tretternek semmi értelme. Sok helyen lehet olvasni, hogy nincsenek meg a méretei hozzá. A karja alig rövidebb, mint Bulaga (1/4"), és súlyban csak 5 font minusz Barclay-hoz képest. Azt meg simán ráteszik.
több mint 11 éve
amikor 2010-ben távozott GB-ből.+ ne feledjük, ő is kapott gyűrűt az SB után!
több mint 11 éve
www.packers.com/news-and-events/article-1/CB-Al-Harris-retires-as-a-Packer/e6da63a0-0eeb-4da8-91fe-e79b19da8bc2?campaign=fb_harris_130501
Legenda!MarioAna
Ennél jobb emlék nem is kell róla.
több mint 11 éve
TT a mágus."Rodgers will count $12 million against the 2013 salary cap, an increase of only $2.25 million more than what he was due to count under his previous deal. That leaves the Packers with $13.5 million in salary-cap space remaining in 2013.
So what will the Packers do with that money?
Silverstein estimates it will cost the Packers between $5 million and $6 million to sign their draft class, leaving about $7 million in surplus. NFL rules allow teams to push any leftover cap space into next season, which would give them a $7 million head start on 2014. It could also be used to sign other players to extensions. Cornerback Sam Shields and/or defensive tackle B.J. Raji could be squeezed in this year as well if the Packers want to.
This season, Rodgers and linebacker Clay Matthews, who signed a five-year extension earlier this month, will count $18.71 million against the Packers' salary cap. "
Eszerint még marad pénz Rajira is akár idén.
több mint 11 éve
Elég jónak tűnik ez a draft, azok alapján, amiket eddig olvastam.Ki tudja 😊 Tudod, hogy TT szívesen válogat kisebb sulikból. 😊
Az Illinois State meg valami farmcsapatunk 😊 ?Gergőbácsi
több mint 11 éve
Elég jónak tűnik ez a draft, azok alapján, amiket eddig olvastam.Az Illinois State meg valami farmcsapatunk 😊 ?
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 11 éve
Itt vannak Rodgers szerződésének a számai. Újabb hatalmas gratuláció TT-nekÜgyesen keveri a lapokat, mint mindig.
www.nfl.com/news/story/0ap1000000165242/article/aaron-rodgers-got-35m-signing-bonus-from-packersSzobi22
több mint 11 éve
Safetyt szerettünk volna, labdaérzékkelMegkaptuk 😀
greendale.patch.com/articles/former-panthers-star-ben-erickson-signed-by-green-bay-packers
több mint 11 éve
Itt vannak Rodgers szerződésének a számai. Újabb hatalmas gratuláció TT-nektöbb mint 11 éve
Bush? Isten ments. Amúgy is CB, de annak is a keret alja. Gunnernek jó, ennyi.na megérkeztek a WR-ek is a 7. körben. Úgy tűnik TT-ék bíznak McMillian-Jennings söprögetőkben, ugye Burnett helye adott 😊 Tretteről azt írják, hogy inkább guard,Bush-al mi a helyzet, ő is bevethető Safety poszton még nem?
Bishopról a híreszteléseket én alaptalannak gondolom, ha meg annyira lassan megy a rehab, akkor aligha érdekelne bárkit is.
Lesz sok pozíció amit a camp alatt érdemes lesz figyelni: két tackle, safety, futók, a d-lineről nem is beszélve 😊
Raji szerződésével lesz valami?gamerkr
Mert CB-nek van Hayward, House, Shields, és talán idén megint a 2 évvel ezelőtti Tramont látjuk...
Nagyjából elégedett vagyok énis a drafttal, bár én csak posztokat néztem, mert Lacy-n kívül senkit se tudok h hogy játszott 1-2 utólag megnézett összefoglalón kívül. De remélem Tretterből mégiscsak C lesz mert hiány van ott.balazs799
több mint 11 éve
na megérkeztek a WR-ek is a 7. körben. Úgy tűnik TT-ék bíznak McMillian-Jennings söprögetőkben, ugye Burnett helye adott 😊 Tretteről azt írják, hogy inkább guard,Bush-al mi a helyzet, ő is bevethető Safety poszton még nem?
Bishopról a híreszteléseket én alaptalannak gondolom, ha meg annyira lassan megy a rehab, akkor aligha érdekelne bárkit is.
Lesz sok pozíció amit a camp alatt érdemes lesz figyelni: két tackle, safety, futók, a d-lineről nem is beszélve 😊
Mert CB-nek van Hayward, House, Shields, és talán idén megint a 2 évvel ezelőtti Tramont látjuk...
Nagyjából elégedett vagyok énis a drafttal, bár én csak posztokat néztem, mert Lacy-n kívül senkit se tudok h hogy játszott 1-2 utólag megnézett összefoglalón kívül. De remélem Tretterből mégiscsak C lesz mert hiány van ott.
Liverpool Fc
több mint 11 éve
oks, továbbiakban nem erőltetem. A draft műsorban hallottam, azt hiszem JJ-től, aztán kellett valami a szóismétlések ellen is 😀na megérkeztek a WR-ek is a 7. körben. Úgy tűnik TT-ék bíznak McMillian-Jennings söprögetőkben, ugye Burnett helye adott 😊 Tretteről azt írják, hogy inkább guard,Ezt a söprögető szót légyszi hanyagoljuk, nagyon béna fordítás.kobalu91
több mint 11 éve
Hétvégén nem voltam gépközelben, de szerintem nem rossz egyáltalán ez a draft. húztunk két jó eséllyel akár hosszú távon meghatározó RB-t, és szinte minden hiányposztra érkezett valaki.
több mint 11 éve
na megérkeztek a WR-ek is a 7. körben. Úgy tűnik TT-ék bíznak McMillian-Jennings söprögetőkben, ugye Burnett helye adott 😊 Tretteről azt írják, hogy inkább guard,Ezt a söprögető szót légyszi hanyagoljuk, nagyon béna fordítás.
több mint 11 éve
na megérkeztek a WR-ek is a 7. körben. Úgy tűnik TT-ék bíznak McMillian-Jennings söprögetőkben, ugye Burnett helye adott 😊 Tretteről azt írják, hogy inkább guard, Bishopról a híreszteléseket én alaptalannak gondolom, ha meg annyira lassan megy a rehab, akkor aligha érdekelne bárkit is.
Raji szerződésével lesz valami?
több mint 11 éve
Szép mennyiségű újonc, lesz itt nagy harc.Gyanítom, hogy a korábbi tárgyalások ellenére Benson sem marad és Grant sem.
Közben Starks már a trade blockra került.Gergőbácsi
Ahogy elnézem a szakik és kevésbé szakik írásait, Bakthiari akár meglepetést is okozhat, Tretter meg valszeg G lesz (a kedvenc pletykalapnál egyenesen Boone-hoz hasonlították).
több mint 11 éve
buci98
27
ti milyenre értékelitek ezt a draftot?nálam egy B+(ha jött volna egy igazi S,megadnám az A-t.)
“Do or do not... there is no try.”
több mint 11 éve
Szép mennyiségű újonc, lesz itt nagy harc.Közben Starks már a trade blockra került.
több mint 11 éve
UDFAMatt Brown, QB, Illinois State
Nick Clancy, LB, Boston College
Ben Erickson, S, Illinois State
Patrick Lewis, C, Texas A&M
Cedrick Moore, FS, Stony Brook
Andy Mulumba, DE/OLB, Eastern Michigan
Angelo Pease, RB, Kansas State
Gilbert Pena, NT, Ole Miss
Damond Smith, DB, South Alabama
Jake Stoneburner, TE, Ohio State
Lane Taylor, G, Oklahoma State
több mint 11 éve
Charles Johnson was not invited to the NFL Scouting Combine, but his workout Monday in front of NFL scouts representing 24 teams at Grand Valley State’s pro day could have the receiver vaulting up draft boards.Johnson (6-foot-2, 215 pounds) ran the 40-yard dash in 4.38 and 4.39 seconds. He had a 4.31-second short shuttle and 6.96-second three-cone drill. He had a 39 1/2-inch vertical jump and an 11-foot-1 broad jump. He performed 14 lifts of 225 pounds on the bench press. The receivers coaches from the Arizona Cardinals and New York Jets were present in Allendale, Michigan for the workout.
Johnson does have a red flag, having bounced around between different schools. He initially went to Eastern Kentucky, where he was suspended. He then attended Antelope Valley Community College (Calif.) in 2008, took a season off in 2009, and was at Grand Valley State starting in 2010.
On the basis of his strong pro-day workout, Johnson could be selected as high as the fifth round in the 2013 NFL Draft.