Green Bay Packers

78 feliratkozó

több mint 12 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
Az én történetem: Gyerekorom egyik kedvenc meséje, abból is egy speciális rész. Tudat alatt lettem Packers fan, évekkel később mikor elkezdtem nézni a sportot ugrott be a csapat, és nem volt visszaút!

ajánlom mindenkinek akinek van 20perce, én imádtam mint a mesét és ezt a részt is.
 www.youtube.com/watch?v=86ZXLimezFEbalazs799
"A Chicagoi puhányok nincsenek ehhez hozzászokva." xDMaG1Xx
Ennek kompenzálása végett megnézek egy kis Jim szerint a világot 😀😀😀

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
bebop 413 — Packers fan
Ha valakinek nincs meg esetleg a 2007-es NFC döntő, most fent van a teljes meccs. Nem mintha olyan szép emlék lenne, de azért klasszikus meccs volt.

www.youtube.com/watch?v=7AZ52zYRiJQOld Green Bay
sok fórumozó ekkor lett Packers fan (köztük én is) 😊MarioAna
szintén 😊James007
Képzelem Ricsiék hogy őrjönghettek egy két jelenetnél, 😊gamerkr
Abszolút nem tudtam erről a játékról semmit, véletlenül kapcsoltam oda az első negyed közepén, de a második negyedben már nagyjából megértettem a lényeget, mert minden játékot rögtön kielemeztek és megmagyaráztak. Bár egy ideig még azt hittem, hogy a kicker az adott csapat egyik legnagyobb sztárja, mivel elég sok pontot szerez... 😊
Úgyhogy Ricsiéknek köszönhetem, hogy megszerettem ezt a sportot.
Őrjöngésre nem emlékszem, de a Lambeau Leap-et kiemelték, mint helyi hagyományt és egy webkamerára is emlékszem, amint azt mutatta, hogy belepte a tök kihalt Green Bayt a hó, de nincsenek nyomok benne, mert mindenki vagy a stadionban van, vagy otthon nézi a meccset.

Csak az volt a furcsa, hogy ez után a meccs után olyan sokat kellett várni a következőre (mármint Packers meccsre)

Holnap végignézem, nosztalgiázom egy picit 😀 Köszi a megosztást!!!!James007
Igen szerintem ha semmit nem tudsz az amerikai fociról, akkor Ricsiék abszolút megkedveltetik veled, más kérdés, hogy ha már képben vagy a sportról, 1 szezon után agyfaszt kapsz tőle 😊

GB
több mint 12 éve
zsoltee Green Bay Packers 1 373
Az én történetem: Gyerekorom egyik kedvenc meséje, abból is egy speciális rész. Tudat alatt lettem Packers fan, évekkel később mikor elkezdtem nézni a sportot ugrott be a csapat, és nem volt visszaút!

ajánlom mindenkinek akinek van 20perce, én imádtam mint a mesét és ezt a részt is.
"A Chicagoi puhányok nincsenek ehhez hozzászokva." xD

Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 12 éve
zsoltvanya Green Bay Packers 45
Január utolsó hetében már nem voltak vizsgák így 2007-2008-ban is hamarabb végeztünk a lineáris algebrával mint, ahogy a 2. félév kezdődött, így aztán tél volt, hideg...ment a tv-zés ezerrel és mivel nem volt más csak NFL kénytelenek voltunk azt nézni 😊 És miért Green Bay? Mert nagyon ismerős volt 😀 Nem egy Green Day koncert fordult már elő az életemben...és ha már hasonló, meg megláttam ezt az Áron gyereket, és jött a szerelem 😊
több mint 12 éve
JéBé Green Bay Packers 7 858

Plusz egy. Nálam annyiban más a helyzet hogy először Maddenezni kezdtem, és mivel hatalmas Loui fan voltam természetesen a Packers-el kezdtem, a TV-s közvetítés csak ezután következett. A 2007-es SB-t láttam először, akkor New England szurkoló lettem, DE a maddenből már ismert Rodgers játékára kíváncsi voltam, szerencsére az első kezdő meccse sport tv-s volt, onnantól kezdve nem volt kérdés.
több mint 12 éve
alatriste Green Bay Packers 11 829 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

www.youtube.com/watch?v=86ZXLimezFE

Liverpool Fc
több mint 12 éve
James007 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 952
Ha valakinek nincs meg esetleg a 2007-es NFC döntő, most fent van a teljes meccs. Nem mintha olyan szép emlék lenne, de azért klasszikus meccs volt.

szintén 😊James007
Képzelem Ricsiék hogy őrjönghettek egy két jelenetnél, 😊gamerkr
Abszolút nem tudtam erről a játékról semmit, véletlenül kapcsoltam oda az első negyed közepén, de a második negyedben már nagyjából megértettem a lényeget, mert minden játékot rögtön kielemeztek és megmagyaráztak. Bár egy ideig még azt hittem, hogy a kicker az adott csapat egyik legnagyobb sztárja, mivel elég sok pontot szerez... 😊
Úgyhogy Ricsiéknek köszönhetem, hogy megszerettem ezt a sportot.
Őrjöngésre nem emlékszem, de a Lambeau Leap-et kiemelték, mint helyi hagyományt és egy webkamerára is emlékszem, amint azt mutatta, hogy belepte a tök kihalt Green Bayt a hó, de nincsenek nyomok benne, mert mindenki vagy a stadionban van, vagy otthon nézi a meccset.

Csak az volt a furcsa, hogy ez után a meccs után olyan sokat kellett várni a következőre (mármint Packers meccsre)

Holnap végignézem, nosztalgiázom egy picit 😀 Köszi a megosztást!!!!
több mint 12 éve
Fura, nekem szintén ez volt az első meccsem amit láttam, de akkor a Giantsnek drukkoltam, mert szimpi volt a fiatal Manning meg Plaxico Burress 😀 Ennyit Favre-ról 😊

Rodgers kezdő QB-s első meccsétől kezdve viszont már egyértelműen a Packers volt a favorit 😊bebop
Hehe, én a szintén klasszikus 2010-es Arizona - GB PO meccsen lettem tudat alatt Packers fan.😕) Azon a meccsen még az Arizonának drukkoltam. Aztán a következő szezonban már teljesen GB drukker lettem. Viszont az mekkora hihetetlen szerencsém volt, hogy meg is nyerte a csapat akkor az SBt?

Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 12 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 759 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club

szintén 😊James007
Képzelem Ricsiék hogy őrjönghettek egy két jelenetnél, 😊

több mint 12 éve
McCarthy a Super Bowlról:  mmqb.si.com/2014/01/30/super-bowl-48-mike-mccarthy-advice/
(Y)MaG1Xx
Zseniális írás!JayB
MM hatalmas arc! Meg is nézem újra azt a menetelést. Basszus, de jó lenne megint olyan csodát látni a közeljövőben de van némi félelem bennem ezzel kapcsolatban. 😕

több mint 12 éve
James007 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 952

szintén 😊
több mint 12 éve
bebop 413 — Packers fan

Fura, nekem szintén ez volt az első meccsem amit láttam, de akkor a Giantsnek drukkoltam, mert szimpi volt a fiatal Manning meg Plaxico Burress 😀 Ennyit Favre-ról 😊

Rodgers kezdő QB-s első meccsétől kezdve viszont már egyértelműen a Packers volt a favorit 😊

GB
több mint 12 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 379

www.youtube.com/watch?v=7AZ52zYRiJQ

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 12 éve
McCarthy a Super Bowlról:  mmqb.si.com/2014/01/30/super-bowl-48-mike-mccarthy-advice/
(Y)MaG1Xx
Zseniális írás!
több mint 12 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 379
 www.packers.com/media-center/videos/Packers-WR-Randall-Cobb-makes-his-Broadway-debut/306e8b56-0094-4320-a65a-0e9835e99728
Örülök, hogy Cobb teljesen felépült. Remek fickó!
Headbanger😀😀

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 12 éve
(Y)

több mint 12 éve
nem kell hozzá semmi extra. nyilván ne betárcsázós nettel akard nézni de ez gondolom nem probléma 😀

egyébként:  gamepass.support.nfl.com/ViewArticle.dbml?SPSID=363224&SPID=44867&ATCLID=205437540&DB_OEM_ID=22900

több mint 12 éve
bebop 413 — Packers fan
bocs,h ideszpemelek, talán itt választ kapok a kérdésemre 😊 gamepass előfizetésénél kell vmire figyelni? simán megy Mo-ról, kell hozzá vmi plusz porgi PC-re, kell vmire figyelni? Most nézem h csak 10 dolcsi a Superbowl és inkább az otthoni meccsnézést választanánk, mintsem egy krimót. Köszi előre is és bocs az offért!

GB
több mint 12 éve
Egy rakat fullback érkezett ma tryoutra, ez nem sok jót jelent Kuhn jövéjét nézve...JayB
Ina Liaina-t szerződtettük (FB). Nagyon remélem hogy ez nem azt jelenti hogy Kuhn-t elengedjük majd... rossz lenne lángokban lánti a Lambeau Field-et...balazs799
Két éves, $930000 szerződést kapott. Sajnos nagyon úgy tűnik, hogy Kuhn menni fog.

több mint 12 éve
alatriste Green Bay Packers 11 829 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Kuhn-nak voltak fellángolásai, igazi Packer!
Ettől függetlenül 2,5M-ért nem éri meg megtartani, bármennyire is szeretjük.
draftról hozzuk csak J.C. Copeland-et hátsó körben, én örülnék neki 😛 (mint minden LSU playernek, egy Landry-vel is pótolhatnánk James Jones távozását 😍 ).MarioAna
eddig nem a Cinci volt kirakva kedvenc csapatnak? 😀 beteljesedett az átváltozás? 😊balazs799
volt Seattle is most sokáig. A szívem az a Packers/Cincinnati párosé 😊.

de talán ez elég bizonyíték 😛MarioAna
Azt a fali zászlót baromira irigylem most tőled 😀 Bár a 12es mez sincs még meg sajnos.
Tudom én egyébként, csak ebben a témamentes időszakban gondoltam hülyülünk egy kicsit! 😀
Go Pack Go
(ám még egy meccs erejéig hajrá Seahawks)

Liverpool Fc
több mint 12 éve
draftról hozzuk csak J.C. Copeland-et hátsó körben, én örülnék neki 😛 (mint minden LSU playernek, egy Landry-vel is pótolhatnánk James Jones távozását 😍 ).MarioAna
eddig nem a Cinci volt kirakva kedvenc csapatnak? 😀 beteljesedett az átváltozás? 😊

Liverpool Fc
több mint 12 éve
MarioAna 1 997
draftról hozzuk csak J.C. Copeland-et hátsó körben, én örülnék neki 😛 (mint minden LSU playernek, egy Landry-vel is pótolhatnánk James Jones távozását 😍 ).

Burrow > Luck valaha is
több mint 12 éve
casaubon Green Bay Packers 3 897
Egy rakat fullback érkezett ma tryoutra, ez nem sok jót jelent Kuhn jövéjét nézve...JayB
Ina Liaina-t szerződtettük (FB). Nagyon remélem hogy ez nem azt jelenti hogy Kuhn-t elengedjük majd... rossz lenne lángokban lánti a Lambeau Field-et...balazs799
jó eséllyel ő a gyakorlócsapatba kerül. nem elsőszámú FB kaliber, tartaléknak megteszi.
több mint 12 éve
Ina Liaina-t szerződtettük (FB). Nagyon remélem hogy ez nem azt jelenti hogy Kuhn-t elengedjük majd... rossz lenne lángokban lánti a Lambeau Field-et...

Liverpool Fc
több mint 12 éve
Egy rakat fullback érkezett ma tryoutra, ez nem sok jót jelent Kuhn jövéjét nézve...