Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 11 éve
háát, ti kórházast játszotok, mi meg ilyen védelemmel bohócnak mennénk csak oda:/ Persze nyilván én is örülnék meg minden: nyilván alap, hogy a Steelers nyerjen, kerülje el a negatív szezont, legyen mat. esély a bejutásunkra, de összességében ez a gárda esélytelen a nagyágyúk ellen, nekünk nincs olyan O-nk, mint a Rodgers vezette GB.Srácok, inkább ide, mert az eredménykövetőben elsikkad:SB-ban találkozzunk! 😊 Hope for the Best!balazs799
én nem haragszom senkire, ismétlem: nem tehet arról egy adott csapat, hogy épp mit fújnak a zebrák, és a bírózás is annak szólt, hogy idén olyan dolgokra ment, vagy nem ment a holding/DPI ellenünk rendszeresen, hogy hihetetlen - amúgy nem csak idén, de mindegy.
Nekem a meccs nem tetszett, bár eseménydús volt, de olyan kapitális hibák mindkét oldalon...
Lacy kurvajó, Flynn meg szerintem jó kezű, de kétarcú volt ma ő is.kishaszi
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
Huhh nagyon fáradt vagyok, reméltem, hogy nem kell maradnom a Philly meccsre, de így...Mindegy, várok 2 TD-s Sas előnyig aztán megyek aludni. Gép ki, irány a TV! Jó szurkolást!
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 11 éve
Jó lenne bejutni a POba de kellene a pofon is, hogy ez így nem mehet tovább, ennyi sérültel/sérüléssel nem lehet egy szezont lejátszani.MaG1Xx+Matthews, Neal, Lacy, Brad Jones, Hyde akikért szorítani kell most.
több mint 11 éve
Srácok, inkább ide, mert az eredménykövetőben elsikkad:SB-ban találkozzunk! 😊 Hope for the Best!
én nem haragszom senkire, ismétlem: nem tehet arról egy adott csapat, hogy épp mit fújnak a zebrák, és a bírózás is annak szólt, hogy idén olyan dolgokra ment, vagy nem ment a holding/DPI ellenünk rendszeresen, hogy hihetetlen - amúgy nem csak idén, de mindegy.
Nekem a meccs nem tetszett, bár eseménydús volt, de olyan kapitális hibák mindkét oldalon...
Lacy kurvajó, Flynn meg szerintem jó kezű, de kétarcú volt ma ő is.kishaszi

Liverpool Fc
több mint 11 éve
Jó lenne bejutni a POba de kellene a pofon is, hogy ez így nem mehet tovább, ennyi sérültel/sérüléssel nem lehet egy szezont lejátszani.
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 11 éve
Srácok, inkább ide, mert az eredménykövetőben elsikkad:én nem haragszom senkire, ismétlem: nem tehet arról egy adott csapat, hogy épp mit fújnak a zebrák, és a bírózás is annak szólt, hogy idén olyan dolgokra ment, vagy nem ment a holding/DPI ellenünk rendszeresen, hogy hihetetlen - amúgy nem csak idén, de mindegy.
Lacy kurvajó, Flynn meg szerintem jó kezű, de kétarcú volt ma ő is.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
Fly eagles fly, ez ma estére az egyetlen dolog ami maradt...

Liverpool Fc
több mint 11 éve
ez a meccs kisérteni fog minket, hacsak a késő esti meccsen., á nem is folytatom inkább..
több mint 11 éve
Hyde visszahordása után a sírból a mennyben éreztem magam, majd érkezett az avicii, a budha pokol legmélyebb zuga. Ezért érdemes ezt a játékot nézni, mert ilyen érzéseket tud produkálni.
több mint 11 éve
Ha múltkor dícsértük Flynn-t akkor most kijelenthetjük, hogy ez rajta ment el.
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 11 éve
Ez a Steelers bőven verhető, sőt ha playoffért megyünk, és azért megyünk akkor nem kérdés. Matty Ice (JaJones ragasztotta rá ezt a nevet) újabb nagy napját várom 😊JayBAzt gondolom, ezt a meccset alapvetően az fogja eldönteni, hogy a Steelers D mennyire veszi komolyan az egészet, annak tudatában hogy kb 0 esély van a PO-ra.
Ha kimennek habzó szájjal, akkor Flynntől nem sok csodát fogunk látni, (nála sokkal komolyabb irányítókat levesznek a pályáról, ha jó napjuk van) de Lacy simán hozhat jó meccset, és az akár elég is lehet. Idén hajlamos a D-nk nagy futójátékok benyalására, ha Lacy megcsinál párat, nem fog kelleni extra QB teljesítmény a GB győzelemhez. Viszont ha nem megy a futás, és Flynn-nek kéne megnyerni a meccset az meleg lesz.
Szóval röviden: ha tudtok futni, nyertek. Ha QB párbaj lesz, akkor is nyerhettek, de az inkább nekünk kedvezne. Szerintem.
több mint 11 éve
Lacy-vel a fedélzeten azért annyira nem szörnyű ez az időjárás.Remélem lesz annyira izgalmas mint a Det-Phily volt 😊
Ja, és persze Go Flynn!
több mint 11 éve
az igazi tundra fyeah.Coooool. Hatalmas havat, kiszenvedett Packers győzelmet szeretnék így befűtött szobából vasárnap este! Egyefene, a sima WIN is jó lesz 😊
MaG1Xx
több mint 11 éve
nyerjünk valahogy 1 ponttal, zsinórban harmadjára. Legyen mondjuk 10-9! 😀
több mint 11 éve
az igazi tundra fyeah.
több mint 11 éve
Elég fura ebből a szempontból ez az év.a héten már senki.gamerkrBostick is megy IR-re.gamerkrKíváncsi leszek, kik kerülnek az 53-ba. Cobb.. és?LN
9 OL a rosteren jelenleg, miközben meg csak 4 WR, 3 TE..
Sok a sérülés, de akkor is fura
több mint 11 éve
Bármi is lesz az utolsó 2 meccsünkön, az hogy 2 mérkőzéssel a vége elött a saját kezünkben van a sorsunk AR nélkül szerintem óriási dolog. Nem kell számolgatnunk semmit, ha meg megverjük a vasasokat, és a macikat PO, hiába nyerne a Lions is akár 2öt, és rendelkezne a legjobb divizió mérleggel, azzal az X-el elöttük maradnánk. Remélem Vnap összejön a W, és az utolsó meccsen nyerjen a jobb alapon játszhatunk a Bears-el. Bízom a csapatban, hogy a feltámadás a Dallas ellen kellő képpen feltüzelte őket, és megmutatják ki a vilag legjobb NFL csapata! Go Packers Go!

Liverpool Fc
több mint 11 éve
a héten már senki.Bostick is megy IR-re.gamerkrKíváncsi leszek, kik kerülnek az 53-ba. Cobb.. és?LN
több mint 11 éve
Ez a Steelers bőven verhető, sőt ha playoffért megyünk, és azért megyünk akkor nem kérdés. Matty Ice (JaJones ragasztotta rá ezt a nevet) újabb nagy napját várom 😊
több mint 11 éve
csak nekünk legyen az a 4-5pont pluszba a végén... 😊Mennyi esély van a lions meccshez hasonló betlire szerintetek? Valamiért ilyen érzésem van a meccsel kapcsolatban, egyedül vagyok ezzel?psychocskaAkkora betli biztos nem lesz, a Steelers ellen nagyon jó meccseket játszottunk az utóbbi időben. Ráadásul mindkét csapatot eléggé megtépázta ez az év (is), nem hiszem, hogy a végén 4-5 pontnál nagyobb lenne a különbség.Kampman

Liverpool Fc
több mint 11 éve
Bostick is megy IR-re.gamerkrJolly is, jöhet Boyd. futás ellen hiányozni fog de reméljük tudja pótolni
több mint 11 éve
Mennyi esély van a lions meccshez hasonló betlire szerintetek? Valamiért ilyen érzésem van a meccsel kapcsolatban, egyedül vagyok ezzel?psychocskaAkkora betli biztos nem lesz, a Steelers ellen nagyon jó meccseket játszottunk az utóbbi időben. Ráadásul mindkét csapatot eléggé megtépázta ez az év (is), nem hiszem, hogy a végén 4-5 pontnál nagyobb lenne a különbség.
több mint 11 éve
Mennyi esély van a lions meccshez hasonló betlire szerintetek? Valamiért ilyen érzésem van a meccsel kapcsolatban, egyedül vagyok ezzel?psychocska-4 fok és 30 centi hó lesz. És Lambeau Field. És Flynn 5. meccse. Én inkább egy utolsó percig kiélezett csatára számítok, elsősorban futásokkal. És persze hazai győzelemmel.
több mint 11 éve
Mennyi esély van a lions meccshez hasonló betlire szerintetek? Valamiért ilyen érzésem van a meccsel kapcsolatban, egyedül vagyok ezzel?
több mint 12 éve
ajjaj. Flynn-nek szerintem nem megy, hogy két jó meccse legyen egymás után, de végülis, a Dallas ellen csak fél jó meccse volt... és azért szurkoljunk a Giants-nek és az Eagles-nek 😊