Green Bay Packers

78 feliratkozó

több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 546
Nemtud már olyan szarul játszani hogy ne legyen MVP.JayB
POTM-ra gondoltam 😀LN
Tudom, ez egy teljesen független hsz-volt részemről 😀 Teljességgel kizárt hogy ne ő legyen az MVP mégha vissza esik is a játéka ez már megvan.JayB
Kicsit kezd előjönni a tombredi szindróma...
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
POTM-ra gondoltam 😀LN
Tudom, ez egy teljesen független hsz-volt részemről 😀 Teljességgel kizárt hogy ne ő legyen az MVP mégha vissza esik is a játéka ez már megvan.
több mint 13 éve
LN Green Bay Packers 3 276 — Packers fan
POTM-ra gondoltam 😀
több mint 13 éve
Nemtud már olyan szarul játszani hogy ne legyen MVP.
több mint 13 éve
Rodgers megkapta közben az októberi POTM díjat is NFC-ben, 2/2. hihetetlen ez a fazon.brk
már csak kettőt kell "kihúznia" és teljes a szezon 😀
több mint 13 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
Rodgers megkapta közben az októberi POTM díjat is NFC-ben, 2/2. hihetetlen ez a fazon
több mint 13 éve
Burnett, Morgan S Hand FP - - -
Clifton, Chad T Knee/Hamstring Out - - -
Lattimore, Jamari LB Shoulder FP - - -
Matthews, Clay LB Quadricep LP - - -
Neal, Mike DE Knee Out - - -
Shields, Sam CB Concussion FP - - -
Sitton, Josh G Knee LP - - -
Zombo, Frank LB Knee FP - - -

hála az égnek, viszonylag rövid a lista
több mint 13 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
Az pedig nagyon ritka, hogy egy vereség "jól jön", mondjuk a tavalyi Pats elleni az volt, így utólag visszagondolva 😊 Olyan önbizalmat adott a csapatnak, ami nagyon kellett.Kampman
azért ez kétoldalú. csak azért jött úgymond jól, mert nagyon jól játszott a csapat, végig pariban voltunk az óÓNagy Patssel, idegenben és mindezt Rodgers nélkül. Ha most, ahol kvázi esélyesek vagyunk Rodgerssel, rossz játékkal, bye week után kapnánk ki, szerintem az lenne a kérdés, hogy a PO-ig fel tudunk e pörögni. kiderül, mindenesetre most benne van a pakliban a vereség, de valóban inkább a Lions ellen várom.
több mint 13 éve
tudom, túlságosan pesszimista vagyok, de idegenben nem magunkat tartom az esélyesnek, és lehet, hogy most még jól is jönne egy vereség, és akkor a csapat is keményebben tenné oda magát onnantól fogva hétről hétreHurka
Az MNF alapján mi vagyunk az esélyesek. Én inkább a Giants vagy a Lions ellen aggódnék. 😊
Az pedig nagyon ritka, hogy egy vereség "jól jön", mondjuk a tavalyi Pats elleni az volt, így utólag visszagondolva 😊 Olyan önbizalmat adott a csapatnak, ami nagyon kellett.Kampman
A Lions elleni dupla meccs lesz szerintem a két legkeményebb dió, még akkor is, ha esetleg máshonnan is becsúszik egy L.
több mint 13 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 323
tudom, túlságosan pesszimista vagyok, de idegenben nem magunkat tartom az esélyesnek, és lehet, hogy most még jól is jönne egy vereség, és akkor a csapat is keményebben tenné oda magát onnantól fogva hétről hétreHurka
Az MNF alapján mi vagyunk az esélyesek. Én inkább a Giants vagy a Lions ellen aggódnék. 😊
Az pedig nagyon ritka, hogy egy vereség "jól jön", mondjuk a tavalyi Pats elleni az volt, így utólag visszagondolva 😊 Olyan önbizalmat adott a csapatnak, ami nagyon kellett.
több mint 13 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=AFm3FiVzhhkJSanyo
Aaazta mindenit 😀 ennél már csak a "Bears still suck"-nak van jobb szövege 😀 :cool:kobalu91
én a Redskins-es folytatást várom, az lehetne I'm Rexy and I know it 😀

több mint 13 éve
kobalu91 945 — Scientist
Aaazta mindenit 😀 ennél már csak a "Bears still suck"-nak van jobb szövege 😀 :cool:
több mint 13 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 101 — 28-14
kuuuuuurva nagy 😀 Valami lyrics valahol esetleg? 😀JayB
Danielle Robay szarul néz ki nem? 😛 😛
több mint 13 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 101 — 28-14
tudom, túlságosan pesszimista vagyok, de idegenben nem magunkat tartom az esélyesnek, és lehet, hogy most még jól is jönne egy vereség, és akkor a csapat is keményebben tenné oda magát onnantól fogva hétről hétre
több mint 13 éve
kuuuuuurva nagy 😀 Valami lyrics valahol esetleg? 😀
több mint 13 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=AFm3FiVzhhk

több mint 13 éve
Hétvégétől mit vártok? Én egy laza, minimum 2 td különbségnyi vendéget mondanék most.szaba
Mondhatnám, hogy Riversen múlik, de annak szerintem nem örülnél 😊 A két secondary lesz a kulcs szerintem.

Neal: lássuk, legyen egészséges.
Clifton: év végén szerintem visszavonul az öreg, de idén még szeretném SB-n látni 😀

Hm, azt mondtam öreg... fél évvel idősebb nálam kb 😀
több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 546
Hétvégétől mit vártok? Én egy laza, minimum 2 td különbségnyi vendéget mondanék most.
több mint 13 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 724 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
McCarthy at podium: Medical staff hopeful Mike Neal gets on practice field next week. Clifton still multiple weeks away.

több mint 13 éve
Remélem összejön neki, nagyon szerettem, kb az utolsó valamire való returnerünk volt.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=C4cvNKb9HMEJayB
Ha Cobb nem jött volna, várnám vissza. Remélem megmutatja mit tud, csak ne ellenünk 😀
több mint 13 éve
Remélem összejön neki, nagyon szerettem, kb az utolsó valamire való returnerünk volt.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=C4cvNKb9HME
több mint 13 éve
Hall Of Green Green Bay Packers 1 813 — R-E-L-A-X
SI címlapot látta valaki? 😊LN
én. félelmetes az ellenfelekre nézve 😀

több mint 13 éve
SI címlapot látta valaki? 😊
több mint 13 éve
Nealre gondolt szerintemLN
Igen, Nealre gondoltam. Legjobb esetben is a 3.körre várták, de sokkal inkább későbbre.
Állítólag a néhány pickkel utánunk következő Seahawkstól, ill Schneider GM-től (akivel együtt nézték ki még a Packersnek) tartva húzta be sebtiben TT.Sanco
én marha meg azt gondoltam: két körrel előbb, mint Harrell. 😊 Mert akkor überkígyó lenne a srác.
remélem a pesszimista megérzéseimmel is majd így melléfogok.Gergőbácsi
minusz kettedik kör? 😀

A DL tagokkal drafton mostanság sok szerencsénk nincs. Raji az üdítő kivétel. Harrell nem is játszott szinte semmit, Neal is sérült, Guy is IR-en. Wynn és Wilson szó-szó, de remélem lesznek még jobbak is.
több mint 13 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 031 — Packers Suicide Squad
2 körrel? Harrell első körös volt. Vagy úgy értetted hogy Harrell kellene a falba? 😀Gergőbácsi
Nealre gondolt szerintemLN
Igen, Nealre gondoltam. Legjobb esetben is a 3.körre várták, de sokkal inkább későbbre.
Állítólag a néhány pickkel utánunk következő Seahawkstól, ill Schneider GM-től (akivel együtt nézték ki még a Packersnek) tartva húzta be sebtiben TT.Sanco
én marha meg azt gondoltam: két körrel előbb, mint Harrell. 😊 Mert akkor überkígyó lenne a srác.
remélem a pesszimista megérzéseimmel is majd így melléfogok.

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.