Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 13 éve
Nincs vele bajom, legalábbis komoly 😊 Nekem az a stílusa, hogy "fejet le és előre" nem jön be. Idén picit jobban blokkol a fal, ezért néha kijön a lépés neki. De nem olyan kreatív, mint Starks. Egyszerűen nincs benne türelem és nem látja meg a réseket. Ami pozitívum benne, hogy hihetetlen a fizikuma és majd minden playnél fenn tudna lenni a pályán.Grant továbra sem nagy fan favourite ahogy nézem 😕JayBSajnos már nem fogjuk idén megtudni, mire képes Alex Green- Szerintetek Saine-t felhozzák PS-ből?GergőbácsiPassz. Sajnálom a srácot. Biztos vagyok benne, hogy van olyan jó, mint Grant.
Lehet, hogy felkerül, valaki olyan kell, aki ST-be kerül és ott jól teljesít.LN
több mint 13 éve
Grant továbra sem nagy fan favourite ahogy nézem 😕JayBakárhogy is, elég jól keverjük a kártyákat. egyik meccsen Grantnek megy nagyon, vasárnap meg Starks tolta nagyon jól a végén
nfl-nél mindenesetre Grantet favorizálják, Pro Bowl-nál nem lehet Starksra szavazni (nem is akartam, csak feltűnt)
Pro Bowl szavazás közben tűnt fel, hogy NFC-ben Bishopnak van a legtöbb tackleje belső LB-k közül(65), és NFL-ben is csak Angerer (80 :mad: )előzi meg
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Grant továbra sem nagy fan favourite ahogy nézem 😕Sajnos már nem fogjuk idén megtudni, mire képes Alex Green- Szerintetek Saine-t felhozzák PS-ből?GergőbácsiPassz. Sajnálom a srácot. Biztos vagyok benne, hogy van olyan jó, mint Grant.
Lehet, hogy felkerül, valaki olyan kell, aki ST-be kerül és ott jól teljesít.LN
több mint 13 éve
Sajnos már nem fogjuk idén megtudni, mire képes Alex Green- Szerintetek Saine-t felhozzák PS-ből?GergőbácsiPassz. Sajnálom a srácot. Biztos vagyok benne, hogy van olyan jó, mint Grant.
Lehet, hogy felkerül, valaki olyan kell, aki ST-be kerül és ott jól teljesít.
több mint 13 éve
Sajnos már nem fogjuk idén megtudni, mire képes Alex Green- Szerintetek Saine-t felhozzák PS-ből?
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 13 éve
Rendben, a levelem, melyben a csapat iránti szeretetem ecsetelem, elmegy.Azt tudja valaki, hogy a tervezett új részvénykibocsátás csak az Egybesültben lesz? Owner szeretnék lenni. Bérletre még várok egy kicsit, hátha fogy a sor 😂 (esélye kb mint nem teltházra kalkulálni, immáron megszakítás nélküli pár évtizede)Kérdés az, hogy egyáltalán Wisconsinon kívüli lakcímmel lehet e... De ha megtudsz valamit, szóljál 😀LN
Gyerekek, szerintem el sem tudjuk igazán képzelni, mit jelent ez a csapat.Gergőbácsi
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 13 éve
Azt tudja valaki, hogy a tervezett új részvénykibocsátás csak az Egybesültben lesz? Owner szeretnék lenni. Bérletre még várok egy kicsit, hátha fogy a sor 😂 (esélye kb mint nem teltházra kalkulálni, immáron megszakítás nélküli pár évtizede)Kérdés az, hogy egyáltalán Wisconsinon kívüli lakcímmel lehet e... De ha megtudsz valamit, szóljál 😀
Gyerekek, szerintem el sem tudjuk igazán képzelni, mit jelent ez a csapat.Gergőbácsi
több mint 13 éve
D. J. Williams története: http://espn.go.com/video/clip?id=6827611&categoryid=6-140
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
Azt tudja valaki, hogy a tervezett új részvénykibocsátás csak az Egybesültben lesz? Owner szeretnék lenni. Bérletre még várok egy kicsit, hátha fogy a sor 😂 (esélye kb mint nem teltházra kalkulálni, immáron megszakítás nélküli pár évtizede)Gyerekek, szerintem el sem tudjuk igazán képzelni, mit jelent ez a csapat.
több mint 13 éve
Egy bizonyos Darell Rovell nevű packers fan szerencsés levelet kapott a szezonbérletével kapcsolatban, márcsak 67922 ember van előtte 😀türelem bérletet terem 😊
JayB
Mellesleg "C. Newton practice squad deletion" 22-én.
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Egy bizonyos Darell Rovell nevű packers fan szerencsés levelet kapott a szezonbérletével kapcsolatban, márcsak 67922 ember van előtte 😀több mint 13 éve
JéBé
7 035
Rodgers az első irányító aki az első 7 alapszakasz meccsen kivétel nélkül 110 feletti passer ratinggel dobál. Remélem megdönti Manning piti amatőr 121-es mutatóját 😀
több mint 13 éve
A packers.com-on van vele egy video, még rajta a nyakpárna.Collins rengeteg időt tölt a csapattal és a DB-edzőkkel. Ugyanúgy videózik mint eddig és megpróbál ott segíteni ahol csak tud. Mindig ott lesz az oldalvonal mellett. Továbbra is kérdéses hogy játszhat-e még valaha de amennyiben nem az esetben edzősködni szeretne. Imádom az ilyen srácokat, tényleg szereti amit csinál, igazi futballista.JayBamúgy ez csak annyit jelent, hogy még nem telt el elég idő, nem azt, hogy ilyen rossz a helyzet szerencsére. jövő héten megkezdi a rehabilitációt, elkezd edzeni
tényleg hatalmas forma.Szobi22
Nagyon remélem, hogy teljesen felépül.
több mint 13 éve
Collins rengeteg időt tölt a csapattal és a DB-edzőkkel. Ugyanúgy videózik mint eddig és megpróbál ott segíteni ahol csak tud. Mindig ott lesz az oldalvonal mellett. Továbbra is kérdéses hogy játszhat-e még valaha de amennyiben nem az esetben edzősködni szeretne. Imádom az ilyen srácokat, tényleg szereti amit csinál, igazi futballista.JayBamúgy ez csak annyit jelent, hogy még nem telt el elég idő, nem azt, hogy ilyen rossz a helyzet szerencsére. jövő héten megkezdi a rehabilitációt, elkezd edzeni
tényleg hatalmas forma.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Így, hogy végignéztem majdnem (4. negyed felénél bealudtam 😀 ) az egész meccset, el kell ismernem megemelem a kalapom a Packers előtt. Hatalmasat játszottak. Woodson, Rodgers, Matthews és G. Jennings játéka különösen tetszett. Csak így tovább! 😊
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Collins rengeteg időt tölt a csapattal és a DB-edzőkkel. Ugyanúgy videózik mint eddig és megpróbál ott segíteni ahol csak tud. Mindig ott lesz az oldalvonal mellett. Továbbra is kérdéses hogy játszhat-e még valaha de amennyiben nem az esetben edzősködni szeretne. Imádom az ilyen srácokat, tényleg szereti amit csinál, igazi futballista.
több mint 13 éve
Olyan 8-10 yard benne maradt 😊Másik külön dicséret Crosbyt illeti. Az 58 yardos career vagy franchise rekord esetleg?mindkettő 😊. múlt héten vagy azelőtt volt egy 57 yardos, azzal beállította a saját rekordját, most meg megdöntötte. és nem kevés tartalék volt abban a rúgásban
Gergőbácsi
Szobi22
Legutóbb a Falcons elleni PO meccsen rontott FG-t, 20 sikeres kísérlet zsinórban, ha jól hallottam, ez is franchise rekord, eddig 17 vagy 18 volt.
több mint 13 éve
á, nem... nem hagyhattam ki :cool:látom valaki itt rendszeres látogatója a 9gagnek 😀Szobi22Nem aggódok, egyértelműen látszik hogy mire vagyunk képesek (mindenre). Ha nő majd a nyomás és egyre nagyobb súlya lesz a meccseknek egyre durvábbak leszünk és nem lesznek ilyen "döcögések." Ja és GOD=RodgersJayBNe hasonlítsd Istent Rodgershez.... 😕 Tényleg jó, meg minden, de azért ő nem olyan jó, mint Rodgers... :cool:kobalu91
több mint 13 éve
látom valaki itt rendszeres látogatója a 9gagnek 😀Nem aggódok, egyértelműen látszik hogy mire vagyunk képesek (mindenre). Ha nő majd a nyomás és egyre nagyobb súlya lesz a meccseknek egyre durvábbak leszünk és nem lesznek ilyen "döcögések." Ja és GOD=RodgersJayBNe hasonlítsd Istent Rodgershez.... 😕 Tényleg jó, meg minden, de azért ő nem olyan jó, mint Rodgers... :cool:kobalu91
több mint 13 éve
7+0 az mennyi? 😛
több mint 13 éve
Nem aggódok, egyértelműen látszik hogy mire vagyunk képesek (mindenre). Ha nő majd a nyomás és egyre nagyobb súlya lesz a meccseknek egyre durvábbak leszünk és nem lesznek ilyen "döcögések." Ja és GOD=RodgersJayBNe hasonlítsd Istent Rodgershez.... 😕 Tényleg jó, meg minden, de azért ő nem olyan jó, mint Rodgers... :cool:
több mint 13 éve
Másik külön dicséret Crosbyt illeti. Az 58 yardos career vagy franchise rekord esetleg?mindkettő 😊. múlt héten vagy azelőtt volt egy 57 yardos, azzal beállította a saját rekordját, most meg megdöntötte. és nem kevés tartalék volt abban a rúgásban
Gergőbácsi
Ja és kövezzetek meg, de elismerem Robisont annyiban, hogy a rúgása után bocsánatot kért. Nem tudom, Finley megtette-e Allennel a sisakletépős jelenet után (bár arra sem emlékszem, mi előzte meg).Gergőbácsikirály, hogy bocsánatot kért, de azt is mondta, hogy Lang "fölé tornyosult", ő meg csak védekezett. de igazából mindegy, szerintem le van zárva a téma.
nekem a Finley vs Allen meg erősen két oldalúnak tűnt az alapján, amit mutattak. előfordul az ilyesmi, csak nem szép egyáltalán
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Nem aggódok, egyértelműen látszik hogy mire vagyunk képesek (mindenre). Ha nő majd a nyomás és egyre nagyobb súlya lesz a meccseknek egyre durvábbak leszünk és nem lesznek ilyen "döcögések." Ja és GOD=Rodgers
több mint 13 éve
Érdekes hogy Sir Charles-t senki se emelte ki, nagyon nagy napja volt. kb ő az akire nem tudnék panaszkodni a védelemből.+1
Ráadásul még egy életre szóló hölgyrajongót is szerzett magának 😀kobalu91
Beavatta a rejtelmekbe Pondert, akinek javára kell írni, utána is dobott felé, ha jól emlékszem, nem is egyszer, sikerrel. Bevállalós srác, szimpatikus volt a játéka, hál' Istennek nem csináltunk hőst belőle a végén.
Egészen a 4, negyedig nem izgultam (pláne a 3. után), de aztán szerintem többen is cidriztek, mi lesz. A lényeg a w, de jó lesz majd, ha egyenletesebben tud teljesíteni a D is. Az O meg nem tud minden driveból TD-t csinálni, el vagyunk egy kicsit kényeztetve.
Másik külön dicséret Crosbyt illeti. Az 58 yardos career vagy franchise rekord esetleg?
Bár a meccs közben úgy voltam vele, hadd rohangáljon AP, egyedül csak nem csinál akkora bajt, kicsit jobb viking légitámadással nagy gázban lettünk volna.
Érdekes lesz a bye week, remélhetőleg egy páran felépülnek, aztán jön az Elektromos... lehet hogy ott lesz meg a vereség, ami után helyre lehet rakni a csapatot?
Ja és kövezzetek meg, de elismerem Robisont annyiban, hogy a rúgása után bocsánatot kért. Nem tudom, Finley megtette-e Allennel a sisakletépős jelenet után (bár arra sem emlékszem, mi előzte meg).
több mint 13 éve
.brk
1 890
Érdekes hogy Sir Charles-t senki se emelte ki, nagyon nagy napja volt. kb ő az akire nem tudnék panaszkodni a védelemből.2. meccse idén rookie QB ellen, eddig mindkettőn 2-2 INT. 😊
Ráadásul még egy életre szóló hölgyrajongót is szerzett magának 😀kobalu91
és még egyszer jön Ponder a Lambeaura.
Saiya-jin Crosby meg franchise rekordot lőtt tegnap 😊