Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 13 éve
Ponder kezd ellenünk vasárnap.gamerkrÉpp akartam írni...
7-0??? :cool:
Na jó, nem iszok a Ponder bőrére...
több mint 13 éve
Ponder kezd ellenünk vasárnap.
több mint 13 éve
Hawk a mutogatódsiról"I guess it was on TV," Hawk said after being informed by a public relations official of the hoo-ha. "I definitely wasn't mad or upset with anybody. It was kind of a running joke with a couple of my teammates. I got caught up in the emotion of the game."
"Sometimes you forget that it's on TV. I definitely want to apologize to anyone whose kids were watching and got offended or anything. I understand. I'm sorry that got out there."
több mint 13 éve
Biztos felrémlett neki, hogy milyen TD-t vitt vissza egyetemen kickoff után.Hülyegyerek mindig visszaakarja hordani TD-re, nem tudom mit akart ezzel... Az end zone-t körbefutva akar TD-t vinni???kobalu91fasza 😕MaG1XxShields ezzel hivatalosan is gyökér 😕. azért én szeretemSzobi22
Zombo meg csak nem bír egészséges maradni
több mint 13 éve
Hülyegyerek mindig visszaakarja hordani TD-re, nem tudom mit akart ezzel... Az end zone-t körbefutva akar TD-t vinni???Shields ezzel hivatalosan is gyökér 😕. azért én szeretemSzobi22Shields suffered concussion, will go through testing process this week. Zombo hyper-extended his knee. Will know more Wed.fasza 😕MaG1Xx
több mint 13 éve
Shields ezzel hivatalosan is gyökér 😕. azért én szeretemShields suffered concussion, will go through testing process this week. Zombo hyper-extended his knee. Will know more Wed.fasza 😕MaG1Xx
több mint 13 éve
zsoltee
1 373
Shields suffered concussion, will go through testing process this week. Zombo hyper-extended his knee. Will know more Wed.fasza 😕
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 13 éve
Al Harris azért egy Packers szurkoló szemében több mint egy srác 😛 😊MarioAnanagy +1
viszont zseniálisan kihasználtuk, hogy ismerjük. az a play rá lett tervezve, az agresszivitására
több mint 13 éve
MarioAna
1 997
Mekkora meccs volt skacok! Nelson futása mikor a két srác egymáson elesett hát az kemény test csel volt. Gyönyörűen haladunk előre! YES YES YES 😊)ZolettiAl Harris azért egy Packers szurkoló szemében több mint egy srác 😛 😊
Burrow > Luck valaha is
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Mekkora meccs volt skacok! Nelson futása mikor a két srác egymáson elesett hát az kemény test csel volt. Gyönyörűen haladunk előre! YES YES YES 😊)
több mint 13 éve
Pici összehasonlítás:lehetne Waldennél 2-0 1.0 0 1, de helyette egy -10yardos holding lett 😉
Zombo 3-1
Walden 1-0
remélem hamar visszaveszi a kezdő helyetLN
mondjuk abból baj nem lehet, ha Zombo is egészséges 😊
több mint 13 éve
Pici összehasonlítás: Zombo 3-1
Walden 1-0
remélem hamar visszaveszi a kezdő helyet
több mint 13 éve
Peprah is azt mondta, hogy jó, hogy ott van, mint harmadik szem a pálya mellett 😊Ennek majdnem jobban örülök, mint a győzelemnek 😊Jó látni őt a csapattal. Az az érzésem, tapasztalata kelleni fog még, remélem minél többet ad át Burnettnek és Peprah-nak. Remélem a D pontok terén még javulni fog, és ahogy eddig, odateszi magát, amikor igazán kell. Ha még egy jó D teljesítménnyel (a függetlenül attól, hogy W vagy L) mehetnénk a bye-ra, akkor szerintem az egy kis extra erőt adhatna a schedule erősebb második feléhez.Gergőbácsi
http://www.packers.com/news-and-events/article_spofford/article-1/Game-notes-Collins-returns-to-sideline/e89a35af-ef48-4f04-aaa5-6543c2a5270aLN
Szerintem, ha egészséges lesz (és nagyon bízom benne, hogy igen), az egyik legjobb S párost fogja alkotni Burnettel. Hihetetlenül jó játékos.
több mint 13 éve
Ennek majdnem jobban örülök, mint a győzelemnek 😊Jó látni őt a csapattal. Az az érzésem, tapasztalata kelleni fog még, remélem minél többet ad át Burnettnek és Peprah-nak. Remélem a D pontok terén még javulni fog, és ahogy eddig, odateszi magát, amikor igazán kell. Ha még egy jó D teljesítménnyel (a függetlenül attól, hogy W vagy L) mehetnénk a bye-ra, akkor szerintem az egy kis extra erőt adhatna a schedule erősebb második feléhez.
http://www.packers.com/news-and-events/article_spofford/article-1/Game-notes-Collins-returns-to-sideline/e89a35af-ef48-4f04-aaa5-6543c2a5270aLN
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 13 éve
No, lejött a meccs, megkerestem..ja, nfl.comos videóban már tegnap is kitakarták
Az bizony Hawk középső ujja volt....LN
több mint 13 éve
No, lejött a meccs, megkerestem..Az bizony Hawk középső ujja volt....
több mint 13 éve
Ennek majdnem jobban örülök, mint a győzelemnek 😊http://www.packers.com/news-and-events/article_spofford/article-1/Game-notes-Collins-returns-to-sideline/e89a35af-ef48-4f04-aaa5-6543c2a5270a
több mint 13 éve
.brk
1 890
valamit lehet tudni Hawk középső ujjas akciójának jelentéséről?
több mint 13 éve
A lényeg a W, remélhetőleg a feltehetően sebzett vadkan módjára küzdő Minny ellen nem lesz ilyen hosszú üresjárat
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 13 éve
Reméljük Shields rendben lesz, Wynn visszatért?gamerkrreméljük, mert láthattuk, hogy Bush továbbra sem megoldás. Shields meg sajnos továbbra sem nagyon okos. ilyet egyszerűen nem lehet benézni 😕
több mint 13 éve
Reméljük Shields rendben lesz, Wynn visszatért?gamerkrén az utolsó Rams playnél mintha láttam volna
több mint 13 éve
Reméljük Shields rendben lesz, Wynn visszatért?
több mint 13 éve
Látom úrrá lett a nagyképűség 😛 Just win, baby! 😊szabaez egyáltalán nem nagyképűség, nem megbántva a St. Louis fanokat, de ez a Rams egy gyengébb csapat, nem megengedhető, hogy a 2. félidőben egy pontot se szereztünk
több mint 13 éve
szaba
10 546
Látom úrrá lett a nagyképűség 😛 Just win, baby! 😊
több mint 13 éve
ilaris
215
SzervusztokNem vagyok elégedett a mai játékkal. nyertünk ám ez nagyon döcögött..
Egyedül a srácok Jumbó sapijának pom-pom ját irigyeltem😛😛