Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Nagyon jókor jön a bye egyébként.
több mint 13 éve
Nade ezt csak kiejteni nehéz, leírni majdnem ugyanannyi 😀LNTermészetesen a ctrl c + ctrl v eszembe sem jutott 😂
Clifton, az ő térde és a helyettesítéseNa nem kerültünk közelebb a korábbi kérdésem megválaszolásához, de ez természetes is, hadd döntsék el McCarthyék majd időben és a felépülések függvényében, hogyan lesz a fal felállása. Érdekes lesz látni, hogy a vezér kiesésével hogyan veszi kézbe a csoportot Wells és Sitton, hogy az ifjoncokat segítsék. Nagy kihívás lesz megoldani a helyzetet, az ellenfelek fő pass rushereinek most csoroghat a nyála, nagyobb eséllyel mehetnek a Mr. Most Wanted után. Bízom abban, hogy megoldjuk ezt. Is.
http://www.jsonline.com/sports/packers/this-time-packers-have-options-to-replace-clifton-131494978.htmlLN
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 13 éve
Clifton, az ő térde és a helyettesítésehttp://www.jsonline.com/sports/packers/this-time-packers-have-options-to-replace-clifton-131494978.html
több mint 13 éve
Nade ezt csak kiejteni nehéz, leírni majdnem ugyanannyi 😀jogos felvetés, de az rendszerhiba volt, amit haromt állított helyre 😉 😛GergőbácsiMaG1Xx-hez (de k...va nehéz bepötygöni a neved 😊 ) Gergőbácsinagy szavak ezek egy olyantól, aki éveken keresztül Gerg?bácsi néven tolta 😉.brk
több mint 13 éve
jogos felvetés, de az rendszerhiba volt, amit haromt állított helyre 😉 😛MaG1Xx-hez (de k...va nehéz bepötygöni a neved 😊 ) Gergőbácsinagy szavak ezek egy olyantól, aki éveken keresztül Gerg?bácsi néven tolta 😉.brk
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 13 éve
.brk
1 890
MaG1Xx-hez (de k...va nehéz bepötygöni a neved 😊 ) Gergőbácsinagy szavak ezek egy olyantól, aki éveken keresztül Gerg?bácsi néven tolta 😉
több mint 13 éve
Bírom hogy mindenre van statisztikájuk. Biztos arra is, hogy melyik a legtöbbet köpködő kjúbi a merger óta, és a topköpködők csapatai milyen mérleggel teljesítettek. A tackle kérdés ugyanúgy marad - Clifton és Bulaga - hiányában, azaz Newhouse LT és Sherrod RT?
MaG1Xx-hez (de k...va nehéz bepötygöni a neved 😊 ) csatlakozva: én is ettől tartok a leginkább, mert lesz olyan, hogy az offense nem fog tudni elég nagy számú pontot tolni, akkor a D-nek kell majd nagyot (az eddigieknél mindenképp nagyobbat) alakítania.
Ja és nem szabad a Rams-t lebecsülni, de ezt úgyis tudják ott fenn Wisconsinban.
több mint 13 éve
zsoltee
1 373
Wyatt, nem kell azzal kapkodni... 😀 Clifton kidőlt néhány hétre sajnos, jobbulást neki.
A meccset még nem láttam de a statok meg a kommentjeitek alapján jó irányba mozdult el a D# végre, legalábbis a második félidőben. Remélem marad a tendencia, és ha az O-nak nehezebb napja lesz akkor a D is tud hozni meccseket, mint tavaly.
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 13 éve
jut eszembe, nem tudom nézte e valaki a meccs közben a kiírásokat.Ez a hetedik alkalom, hogy a csapat 5-0-al kezd és az előző hat alkalommal bajnokságot nyert.
több mint 13 éve
szóval ma este hajrá Bears ? 😂 😊gamerkrJó lesz az reggelnek is CET 😀
több mint 13 éve
szóval ma este hajrá Bears ? 😂 😊
több mint 13 éve
A tegnapi meccshez még annyi:reméljük, kidropolta magát idénre. mert eddig kb 0 volt neki a pályafutása alatt 😛
MIÉRT kell annyit droppolni kedves Jermichael Finley?
erre az egyre voltam nagyon mérges, utána már az előny is visszajött, és nem voltam ideges. Csak elfogyott a söröm... 😂kobalu91
több mint 13 éve
Most olvasom, hogy Raji és Pickett ki van akadva a Falcons late hitjeire... :S
több mint 13 éve
Barnett egyébként 2 INT-et is jegyzett tegnap és egyértelműen a védelem vezérévé nőtte ki magát Buffalloban. Jenkinsnek az Eaglesben meg volt 1 sackje, összesen már 5-nél jár. Jó ezt nagyon hallani 😊JayBA hét előtt beraktam a fantasy csapatomba, az idei év waiver pickupja volt nálam 😊
A tegnapi meccshez még annyi:
MIÉRT kell annyit droppolni kedves Jermichael Finley?
erre az egyre voltam nagyon mérges, utána már az előny is visszajött, és nem voltam ideges. Csak elfogyott a söröm... 😂
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Barnett egyébként 2 INT-et is jegyzett tegnap és egyértelműen a védelem vezérévé nőtte ki magát Buffalloban. Jenkinsnek az Eaglesben meg volt 1 sackje, összesen már 5-nél jár. Jó ezt nagyon hallani 😊
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Az Atlantának az előző 3 meccsen 0 sackje volt, most rögtön 4 😊 Ezen azért kéne még csiszolni, egyébként nagyon bikák vagyunk!
több mint 13 éve
Pont ezért írtam, tényleg harcolt a nagyon rosszul kezdő csapat minden része. Ilyen nehéz helyzetben nem nagyon voltunk még, talán a Carolina ellen.Szépen kiharcolt győzelem. Minden csapatrész odatette magát rendesen.Azért kapott majd 2 negyed előnyt a Falcons.
Roddy who? 😛Gergőbácsi
Valahogy a második negyed vége felé kezdtünk el működni. Addig átjáróház volt a védelem.
Aztán kattant valami és minden oké volt. Eleinte voltak olyan droppok is, amiket meg lehetett volna fogni.
A végére még a Newhouse-Sherrod T páros is működött.
Clifton nem "knee", hanem "hamstring", szóval papíron nem ugyanaz, mint általában. De még egyéb hír nincs.LN
több mint 13 éve
/Kérdés, mikor jön a kijózanító pofon?gamerkrA Rams ellen ez elég lehet, de a Chargers ellen közel sem biztos. Főleg D oldalon.
A T kérdésben, szerintem az zavarta meg a srácokat, hogy az előszezonban Newhouse végig RT, Sherrod végig LT poszton játszott.
Szerintem kaptunk sacket Cliftonról és Newhouseról is. Illetve hát szegény Aaron, nem én 😀
MM mondta talán a múlt hét előtt, hogy az addig bekapott 5 sack sok. Mit fog mondani ezután? Főleg egy ennyire (szerintem hozzánk hasonlóan) passrush hiányos csapattól.
több mint 13 éve
Reméljük Clifton rendben lesz. Amikor megsérült, eléggé nagy volt a zavar az O-lineban, de a végére tényleg belerázódtak. Az első két driveban nagyon jól keverték a kártyát a Falconsnál, a d# messze nem állt a helyzet magaslatán. A 4 sack sok, egyszer Langet verték meg egy-az-egyben, többire nem emlékszem. Viszont a goalline-nál majdnem fumble lett a vége, szerencsére Áron nagyon is figyelt a kenyérre.Aztán megrázta magát a D, igaz nem mindig (időben) értek Ryanhez, de ez pont elég volt. Shields fantasztikusat nyomott, Matthews is egyre jobban veri meg az ellenfeleit, ha még edzeni is tudna jövőhéten....
Crosby kláccs rúgása viszont nagyon kellett, ha kimarad, gól helyzetbe hozzuk a Falconst. Plusz volt Mike piros zászlója, ami igencsak szükséges volt, bár nem tudom tényleg incomplete volt-e. Finley mutatott csúnya dropokat, de 3rd down-nál jeleskedett, mint ahogy az egész O.
Grant letudta az első fumble-t, reméljük az utolsót 😊. A 12 különböző játékosnak kiosztott passz meg tényleg óriási, Nelson kicsit eltűnt, de Jones villogot, ha tartjuk ezt a ritmust, akkor az O#-el (passzjátékkal) nem lesz gond.
Kérdés, mikor jön a kijózanító pofon?
több mint 13 éve
Szépen kiharcolt győzelem. Minden csapatrész odatette magát rendesen.Azért kapott majd 2 negyed előnyt a Falcons.
Roddy who? 😛Gergőbácsi
Valahogy a második negyed vége felé kezdtünk el működni. Addig átjáróház volt a védelem.
Aztán kattant valami és minden oké volt. Eleinte voltak olyan droppok is, amiket meg lehetett volna fogni.
A végére még a Newhouse-Sherrod T páros is működött.
Clifton nem "knee", hanem "hamstring", szóval papíron nem ugyanaz, mint általában. De még egyéb hír nincs.
több mint 13 éve
vasza
59
Szép győzelem. Jennings hatalmas volt a második TD-nél.Cliftonról valami hír? Nem festett jól, ahogy letámogatták. 😕 Clifton és Bulaga hiánya együtt sok lesz. Remélem előbbi sérülése nem annyira vészes, utóbbi pedig hamarosan visszatérhet.
több mint 13 éve
Szépen kiharcolt győzelem. Minden csapatrész odatette magát rendesen. Roddy who? 😛
több mint 13 éve
beteg vagyok, úgyhogy ezt most kihagyom sajnos 😕. viszont megköszönném, ha valaki majd írna egy rövid recapetmaradokLNEste marad fenn valaki a meccsre (rajtam kívül) ? 😊gamerkrén tervezem, aztán meglátom, hogy az álmosság erősebb lesz-e 😊Kampman