Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Kérlek, adta magát 😀Hát igen, egy bajnokcsapat topicjában mindig sok a fun 😂Wyattnem akartam élből ezzel indítani az "újaknak", de a következőnél valószínűleg kiborultam volna. szóval köszi, hogy kimondtad helyettem 😊Szobi22
több mint 13 éve
Injury report:Bulaga, Bryan T Knee DNP - - -
Clifton, Chad T Knee LP - - -
Collins, Nick S Neck Out - - -
Driver, Donald WR Shin DNP - - -
Grant, Ryan RB Kidney FP - - -
Jones, Brad LB Hamstring LP - - -
Lattimore, Jamari LB Shoulder LP - - -
Lee, Pat CB Back LP - - -
Matthews, Clay LB Quadricep DNP - - -
Neal, Mike DE Knee Out - - -
Quarless, Andrew TE Knee DNP - - -
Taylor, Ryan TE Shoulder LP - - -
Williams, Tramon CB Shoulder LP - - -
Woodson, Charles CB Foot / Knee DNP - - -
Zombo, Frank LB Shoulder LP
több mint 13 éve
Olyan izék vagytok 😀Hát igen, egy bajnokcsapat topicjában mindig sok a fun 😂Wyattnem akartam élből ezzel indítani az "újaknak", de a következőnél valószínűleg kiborultam volna. szóval köszi, hogy kimondtad helyettem 😊Szobi22
több mint 13 éve
Hát igen, egy bajnokcsapat topicjában mindig sok a fun 😂Wyattnem akartam élből ezzel indítani az "újaknak", de a következőnél valószínűleg kiborultam volna. szóval köszi, hogy kimondtad helyettem 😊
több mint 13 éve
zsoltee
1 373
Végre edzett Zombo, igaz még limited! Bulaga is jól halad, Ryan Grant good to go.
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 13 éve
Felszabadult két hely egy fantasy ligában, bowl.hu-s arcokkal, ESPN-es, csapatvédős, normál pontozással. Gondoltam hátha van Packers drukker, aki bevállalna még egy ligát. Egyik csapat 1-3, másik 0-4-gyel áll jelenleg, de jó játékosokkal, csak magukra maradtak szegények. Bowl.hu rookie liga (csapatvédős) nevű topicban van vagyunk, ez a második liga. Én intézem a liga ügyeit egyébként.
Bocsi az OFF-ért!
több mint 13 éve
Köszönöm a szíves fogadtatást!Üdv a fedélzeten!
Egyből egy noob kérdés. Hol tudnám neten nézni a GBP meccseit mert az IPTV előfizetésünkben nincs benne az ESPN (a nejem nem hajlandó extra csomagot fizetni ezért 😕 ) és a Sport2 csak tom brady királyfit protezsálja.
Előre is köszi a tippeket.
ÜdvChromi3d
Nekem nincs is benne egyetlen extra csomagban sem 😕
Minden hétvégén, amikor nincs sporttv, akkor neten keresem, mindig van link, mostanság firstrowsports.tv főleg.
Meccs után meg a tyt-n meg lehet találni a meccset, normál minőségben vissza lehet nézni.
több mint 13 éve
Jaja, főleg hogy elment Dahl. de az a pici elég lesz. Ha nézted, azért Cutlerhez is alig értünk oda, nem annyiszor, mint azt az OL "indokolta" volnaMondjuk azzal, ha meg tudnánk fogni Turnert, javulna a helyzet, csak a passzok miatt kénne aggódni.Tényleg csak picit, majdnem olyan sz@r idén ez az OL, mint a Bears-é...empty taxi
Csak hát Matty fiút picit jobban óvja a fal, mint Cutlert (még az idei gyengébb kezdet ellenére is).LN
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Köszönöm a szíves fogadtatást!Szerencsére azért minket is preferár. 😊 Meccs időpontban nézz be az eredménykövető topicba, ott lesznek majd linkek.
Egyből egy noob kérdés. Hol tudnám neten nézni a GBP meccseit mert az IPTV előfizetésünkben nincs benne az ESPN (a nejem nem hajlandó extra csomagot fizetni ezért 😕 ) és a Sort2 csak tom brady királyfit protezsálja.
ÜdvChromi3d
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Köszönöm a szíves fogadtatást!Egyből egy noob kérdés. Hol tudnám neten nézni a GBP meccseit mert az IPTV előfizetésünkben nincs benne az ESPN (a nejem nem hajlandó extra csomagot fizetni ezért 😕 ) és a Sport2 csak tom brady királyfit protezsálja.
Üdv
több mint 13 éve
Na én is csatlakozom ehhez, olyan értelemben, hogy őszintén remélem, hogy a csapat legnagyobb része - az is, aki nagyban részese volt a diadalmas menetelésnek, az is, aki kevésbé - így gondolkodik. Akkor lehet, hogy úgy alakulnak a dolgok és az égiek is úgy akarják, hogy leszrá esély. Mármint a SB-ra esély. Nem túl jó nekünk ez a hype, kéne egy kijózanító pofon, de hát per pillanat ezzel a helyzettel együtt kell élnünk. One play at a time.100%-ig biztos vagyok benne hogy idén nem lesz Super Bowl, 100 évente egyszer van olyan hogy az ilyen "retteget" agyondícsért legesélyesebb csapat nyer mint most mi. Ki kell élvezni ezt a sikerekben gazdag regular seasont, úgyse nyerünk 😛JayBInkább követnéd, amit Woodson (is) szokott mondani: "One play at a time..."kobalu91Magával ragadott a fantáziám 😀 De teljesen igazad van, fölösleges tervezgetni mert pofára esés is lehet a vége, nfl-ről beszélünk, ugye..bebop
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 13 éve
JéBé
7 035
100%-ig biztos vagyok benne hogy idén nem lesz Super Bowl, 100 évente egyszer van olyan hogy az ilyen "retteget" agyondícsért legesélyesebb csapat nyer mint most mi. Ki kell élvezni ezt a sikerekben gazdag regular seasont, úgyse nyerünk 😛Magával ragadott a fantáziám 😀 De teljesen igazad van, fölösleges tervezgetni mert pofára esés is lehet a vége, nfl-ről beszélünk, ugye..bebopJa, közös pesti meccsnézésben én is benne lennék!Inkább követnéd, amit Woodson (is) szokott mondani: "One play at a time..."kobalu91
Egyébként üdvözlet minden rookienak csapatunk fórumán!
Múlt héten vadlovakat törtünk be, a mostanin sólymot szelidítünk, jövő héten kosokat csomagolunk. Bye week előtt még vár ránk egy Viking hajó csáklyázás, elmondható, hogy elég kellemes a sorsolásunk. Összejöhet egy 6-1, vagy akár egy 7-0 is. Nem lenne semmi kezdés. Szünet után már lesznek keményebb meccsek is: Lions, Chargers, Giants ellen..
Dejó, hogy még ilyen sok meccs van!bebop
több mint 13 éve
Mondjuk azzal, ha meg tudnánk fogni Turnert, javulna a helyzet, csak a passzok miatt kénne aggódni.Tényleg csak picit, majdnem olyan sz@r idén ez az OL, mint a Bears-é...
Csak hát Matty fiút picit jobban óvja a fal, mint Cutlert (még az idei gyengébb kezdet ellenére is).LN
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Magával ragadott a fantáziám 😀 De teljesen igazad van, fölösleges tervezgetni mert pofára esés is lehet a vége, nfl-ről beszélünk, ugye..Inkább követnéd, amit Woodson (is) szokott mondani: "One play at a time..."kobalu91üdv a fórumon neked is meg Zolettinek is!Ja, közös pesti meccsnézésben én is benne lennék!
a packers oldal/blog ötlet már többször felmerült az évek során, de mindig érdektelenségbe fulladt egy idő után. a fórum jól felfogja az érdeklődőket, messze ez a legegyszerűbb módja a meccsek, hírek megtárgyalásának.
mondjuk egy philly.blog.hu-s dolognak lenne létjogosultsága, de nem tudom kinek lenne annyi ideje.
viszont ha már itt tartunk, hozzunk végre össze egy fórumos packers meccsnézést! mindig halasztottuk, ez nem állapot. Budapesten, valamikor! (ez milyen építő jellegű hozzászólás volt 😀).brk
Múlt héten vadlovakat törtünk be, a mostanin sólymot szelidítünk, jövő héten kosokat csomagolunk. Bye week előtt még vár ránk egy Viking hajó csáklyázás, elmondható, hogy elég kellemes a sorsolásunk. Összejöhet egy 6-1, vagy akár egy 7-0 is. Nem lenne semmi kezdés. Szünet után már lesznek keményebb meccsek is: Lions, Chargers, Giants ellen..
több mint 13 éve
Inkább követnéd, amit Woodson (is) szokott mondani: "One play at a time..."kobalu91Mindig csak a következőért aggódom 😊
Szokásos para megvan, Clifton térde, most Bulaga is mellé, szerintem még nme lesz hétvégén sem.
Na és persze Zombooooooot akarooook! Passrusht.
Mondjuk azzal, ha meg tudnánk fogni Turnert, javulna a helyzet, csak a passzok miatt kénne aggódni.
Csak hát Matty fiút picit jobban óvja a fal, mint Cutlert (még az idei gyengébb kezdet ellenére is).
több mint 13 éve
Inkább követnéd, amit Woodson (is) szokott mondani: "One play at a time..."Ja, közös pesti meccsnézésben én is benne lennék!...Chromi3düdv a fórumon neked is meg Zolettinek is!
a packers oldal/blog ötlet már többször felmerült az évek során, de mindig érdektelenségbe fulladt egy idő után. a fórum jól felfogja az érdeklődőket, messze ez a legegyszerűbb módja a meccsek, hírek megtárgyalásának.
mondjuk egy philly.blog.hu-s dolognak lenne létjogosultsága, de nem tudom kinek lenne annyi ideje.
viszont ha már itt tartunk, hozzunk végre össze egy fórumos packers meccsnézést! mindig halasztottuk, ez nem állapot. Budapesten, valamikor! (ez milyen építő jellegű hozzászólás volt 😀).brk
több mint 13 éve
Ja, közös pesti meccsnézésben én is benne lennék!...Chromi3düdv a fórumon neked is meg Zolettinek is!
Dejó, hogy még ilyen sok meccs van!
több mint 13 éve
.brk
1 890
...Chromi3düdv a fórumon neked is meg Zolettinek is!
viszont ha már itt tartunk, hozzunk végre össze egy fórumos packers meccsnézést! mindig halasztottuk, ez nem állapot. Budapesten, valamikor! (ez milyen építő jellegű hozzászólás volt 😀)
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Üdv mindenkinek!Bár itt a topikon még "green" vagyok még akkor kezdtem szurkolni a csomagolóknak amikor Aaron még csak kispadról figyelte a 4 es számú játékost(mellesleg miatta lettem GBP fun).
Ennyit rólam. 😊
Szerintem eljött az ideje egy magyar GreenBay honlapnak! Nem tudom volt e már szó róla?
Én elkezdtem egy kis grafikát kreálni de a tartalmat olyanoknak kellene összerakni akik kompetensebbek nálam. Várom a reakciókat illetve az ötleteket.Próbálok linkelni egy jpg-t a tervemről.(még nincs kész)
Üdv Mindenkinek: Chromi3d
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Ez itt talán nem is olyan nagy off, minap találtam 😀Things that happen when you're 4-0: A shirtless Scott Wells running thru the locker room wearing a pink wrestling mask.VIDEÓT nekünk 😀
😀 😀JayB
és a Green Day igenis hatalmas császár
Szobi22
http://www.youtube.com/watch?v=1nDq1HoNm-E
több mint 13 éve
Things that happen when you're 4-0: A shirtless Scott Wells running thru the locker room wearing a pink wrestling mask.VIDEÓT nekünk 😀
😀 😀JayB
és a Green Day igenis hatalmas császár
és köszöntöm legújabb fórumtársunkat 😊
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Things that happen when you're 4-0: A shirtless Scott Wells running thru the locker room wearing a pink wrestling mask.😀 😀
több mint 13 éve
Grant visszatér az edzésbe, játszik a Falcons ellen. Már csak Bulagáról kellenek hasonlóan jó hírek.