NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 514
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Kissé részletezve szerintem:Frisco: Gore kidőlt ugyebár innentől kezdve nem kérdés sztem, W - Bears veri sajnos a Lionst
Lions: Nincs mese, kötelező: W - Bears cumi a Patstől
Pats: Sztem bármi lehet de inkább L - Bears cumi a Vikestől
Giants:Én vhogy nem tartok tőlük Woodson+Tramon min. 3INT W - Bears cumi a Jetstől
Bears: Hazai pálya W
Így nekünk 11-5 Bears 9-7 Aztán a PO ki tudja...... Szezon elejéhez képest(sérülések miatt) ajándék minden meccs
több mint 13 éve
Tramon Williams új szerződéseaz igen. mondjuk ha innentől csak felfelé, akkor egészségére 😊
Signing bonus: $6 million
Roster Bonuses
2011: $2.5 million
2012: $2.8 million
2013: $300,000
2014: $300,000
Base Salaries (According to NFLPA records)
2010: $14.376333
2011: $1 million
2012: $2.3 million
2013: $5.9 million
2014: $6.9 millionHöri
több mint 13 éve
Tramon Williams új szerződéseSigning bonus: $6 million
Roster Bonuses
2011: $2.5 million
2012: $2.8 million
2013: $300,000
2014: $300,000
Base Salaries (According to NFLPA records)
2010: $14.376333
2011: $1 million
2012: $2.3 million
2013: $5.9 million
2014: $6.9 million
több mint 13 éve
Egy kis elemzés a Falcons elleni meccsről: http://www.profootballfocus.com/blog/2010/11/30/re-focused-week-12-packers-at-falcons/Sajnos lehúzzák Tramont is 😕
több mint 13 éve
Bears 10-6Tévedés ti csak őket veritek el, ők meg mindenkitől kikapnak , mi megnyerjük minden meccsünket és 9-7el visszük a csoportot. 😀
Packers 10-6
Vikes 7-9
Lions 5-11
Szerintem ez lesz a sorrend kb.LN
Viccet félretéve ha elveritek őket tiétek lesz valószínűleg a csoport. Mellesleg div mérlegetek is jobb lesz mert otthon valahogy megverjük a macikat (ne kérdezzétek hogyan ez még in progress 😀).
több mint 13 éve
Minden év örök sláger kérdései 😀de, aztán a közös ellenfelek, majd a conf.K*rva sok szempont van...talán a közös ellenfelek az elsőKGBNem a div. mérleg!?Sanco
a közös ellenfeleknél eddig GB 7-2, Bears 6-2 ha jól számoltam.Gergőbácsi
http://www.nfl.com/standings/tiebreakingprocedures
Bent van a kedvencek között 😛
több mint 13 éve
de, aztán a közös ellenfelek, majd a conf.Nem a div. mérleg!?SancoBears 10-6K*rva sok szempont van...talán a közös ellenfelek az elsőKGB
Packers 10-6
Vikes 7-9
Lions 4-12
amúgy ha legyőzzük a Bears-t, és ugyan az a mérlegünk, akkor mi dönt a csoporton belüli helyezésről?.brk
a közös ellenfeleknél eddig GB 7-2, Bears 6-2 ha jól számoltam.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 13 éve
.brk
1 890
én is kibontom a tippem:Frisco ellen otthon, throwback uniformban, nem kérdés, W
Detroitban muszáj nyerni, ha azt bukjuk, akkor jogos a pesszimizmusunk, de sztem W
Pats ellen idegenben bukó szvsz, de meglehet a győzelem, az nagy meccs lesz. na mind1, L
Giants otthon, de nekem rossz érzésem van, Áront szétszedik. L
Macikat a Lambeaun shot-out 😊 W
Medvéknek meg Lions W, Pats L, Vikes L, Jets W, ellenünk L.
ez lenne a jó, mert akkor mi lennénk a csoportelsők.
több mint 13 éve
Nem a div. mérleg!?Bears 10-6K*rva sok szempont van...talán a közös ellenfelek az elsőKGB
Packers 10-6
Vikes 7-9
Lions 4-12
amúgy ha legyőzzük a Bears-t, és ugyan az a mérlegünk, akkor mi dönt a csoporton belüli helyezésről?.brk
több mint 13 éve
Még 5 meccs van hátra, ebből 3 a Lambeaun és december van, ezeket hozni kell! (Az is igaz, hogy sem a macik, sem pedig az óriások nem az a kimondottan, déli csapat és a hazai meccseiken hasonló körülmények között játszanak. A két idegenbeli közül az oroszlánokat illene legyűrni, a pecc ellen viszont kevés a sansz. Szerintem: 11-5 és csoportgyőzelem.
több mint 13 éve
KGB
79
Bears 10-6K*rva sok szempont van...talán a közös ellenfelek az első
Packers 10-6
Vikes 7-9
Lions 4-12
több mint 13 éve
.brk
1 890
Bears 10-6Packers 10-6
Vikes 7-9
Lions 4-12
amúgy ha legyőzzük a Bears-t, és ugyan az a mérlegünk, akkor mi dönt a csoporton belüli helyezésről?
több mint 13 éve
Bears 10-6Packers 10-6
Vikes 7-9
Lions 5-11
Szerintem ez lesz a sorrend kb.
több mint 13 éve
Kampman
28 294
10-6 és meglesz a playoff, de a Bears szerintem innen már megnyeri a csoportot 😐 De ronda ez a kék mez 😀
több mint 13 éve
zolten
230
Szerintem 11-5 lesz, a Giants ellen bukunk úgy érzem.
több mint 13 éve
Közvéleménykutatás: meglesz-e a PO, s ha igen, milyen record lesz?Gergőbácsimeg lesz, 11-5-tel, a Pats elleni meccset bukjuk el csak 😀
"Packers to wear third jersey on Sunday vs. 49ers"
\o/
több mint 13 éve
csak hogy mást írjak: 11-5 (de a 10-6-ot reálisabbnak látom), és meglesz. a Bears többet fog bukni, mint mi, és a Lambeaun sima lesz. amúgy meg nézzétek meg a Packers.com-ot, nagyon fílinges 😊
több mint 13 éve
MarioAna
1 997
Közvéleménykutatás: meglesz-e a PO, s ha igen, milyen record lesz?GergőbácsiMeg. 10-6 😊.
Burrow > Luck valaha is
több mint 13 éve
Közvéleménykutatás: meglesz-e a PO, s ha igen, milyen record lesz?
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 13 éve
Egyszer kikaptunk és már megint jön a pesszimizmus! :mad:Szívünk mélyén mi is így érzünk, csak sajnos a probléma összetettebb. A fent nevezett csapatok futójátékai jobbak voltak mert ott VOLT valamiféle futójáték, és nem a QB hozta a yardokat. valamint nem küzdött minden percben az életéért, mégha 3 emberes nyomás is volt.
Szerintem nem kell aggódni, megnyerjük a csoportot. A futójátékról pedig annyit, hogy nagyon elkeserítő és hogy b-jax a legtöbb csapatban még második számú futónak sem férne be. Viszont én már régóta nézek nfl-t és számtalan csapat jutott már el super bowl-ba még ennél rosszabb futójátékkal is (pl. Colts, Steelers, Cardinals...). Rodgers szerintem a tegnapi meccsen vált klasszis irányítóvá, innentől kezdve nem lesz megállás.
Nem is beszélve arról, hogy ilyen védelemmel egy negyed ilyen jó offense játékkal is el lehet menni super bowlig.
Szóval GO PACK GO!!!zolten
Rodgersban teljesen igazad van, hatalmas volt. Csak maradjon épségben, és ne verjék agyon egy gyors srcambling során... (látod, megint ugyanott vagyunk...)
több mint 13 éve
zolten
230
Egyszer kikaptunk és már megint jön a pesszimizmus! :mad: Szerintem nem kell aggódni, megnyerjük a csoportot. A futójátékról pedig annyit, hogy nagyon elkeserítő és hogy b-jax a legtöbb csapatban még második számú futónak sem férne be. Viszont én már régóta nézek nfl-t és számtalan csapat jutott már el super bowl-ba még ennél rosszabb futójátékkal is (pl. Colts, Steelers, Cardinals...). Rodgers szerintem a tegnapi meccsen vált klasszis irányítóvá, innentől kezdve nem lesz megállás.
Nem is beszélve arról, hogy ilyen védelemmel egy negyed ilyen jó offense játékkal is el lehet menni super bowlig.
Szóval GO PACK GO!!!
több mint 13 éve
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81c8287d/article/packers-wr-jennings-likely-to-miss-practice-time-with-foot-injury?module=HP_headlinesna még csak ez kellett...
több mint 13 éve
nyugi, meglesz a csoportgyőzelem is 😉
több mint 13 éve
.brk
1 890
ebben a bowl.hu-s madden ligában én képviselem a Packerst, gondoltam szólok, hogy szurkoljatok 😊első meccsen NE ellen 68-0-ra nyertem, úgyh perpill csapatunk vezeti a ligát 😀
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Starks szerintem idén nemfog játszani, vagy max csak pár snapet. 2 éve nem focizott, Rodgerst nem fogjuk kinyíratni vele, a PO-ban meg kockázatos lenne bedobni. Nance-ben jobban bízok sokkal, ha belejön a blitz pick upba biztos használni fogjuk sokkal többet.