Green Bay Packers

77 feliratkozó

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Sziasztok!
Nagyon jó mérkőzés volt. Végre iszonyatosan jól játszottunk, pedig féltem nagyon, hogy ismét felhúzzuk magunkra az ellenfelet.

Hol tudom a magyar közvetítést megszerezni?
több mint 15 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 100 — #NoStress
Csak jöttem kedvenc FB-em, Kuhn nagyszerű teljesítménye elött leróni tiszteletem, és abbéli reményem kifejezni, hogy meglesz a PO jövő héten.

több mint 15 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 663
Fantasztikus játék, pedig 14-14-nél nagyon féltem, hogy szoros lesz.

Következő héten vereséggel is továbbmegyünk, ha a Bucs és a Giants is kikap 😂

Természetesen nyerünk :cool:

több mint 15 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
😊
jövő héten macikat verni kell. és simán meg is lehetnek szvsz. legalábbis mai meccs alapján 😊
több mint 15 éve
DODO92 Green Bay Packers 185 — Packers fan
Nagyon jól játszott a csapat, remélem ezt a teljesítményt a jövő héten is tudják majd hozni a srácok, s akkor nem lesz baj a playoffba jutással.
több mint 15 éve
JéBé Green Bay Packers 7 882
Starksot én se értem így tízezer kilométer távolságból hogy miért inactive de szerintem bízzuk rá McCarthyékra.
több mint 15 éve
LN Green Bay Packers 3 276 — Packers fan
Az sem gyenge, hogy olyan "rövid a pad", hogy csak 5 inactive van megjelölve az nfl.com szerint
Vagy mindenki más egészséges? Meglepő lesz, hogy olyan falemberek (McDonald, Newhouse), akik eddig nem játszottak semmi szerepet, aktívak lesznekLN
a packers.com liveblog szerint mindketten inaktívak.gamerkr
ott nem mindig igazodom el 😊
http://www.packers.com/team/injury-report.html
ezen nem az van, szóval biztos 😊

közben az nfl.com is frissített:
Diyral Briggs LB Inactive
Josh Gordy DB Inactive
Graham Harrell QB Inactive Third quarterback.
Cullen Jenkins DE Inactive
Nick McDonald G Inactive
Marshall Newhouse T Inactive
James Starks RB Inactive
Frank Zombo OLB Inactive
több mint 15 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 766 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Az sem gyenge, hogy olyan "rövid a pad", hogy csak 5 inactive van megjelölve az nfl.com szerint
Vagy mindenki más egészséges? Meglepő lesz, hogy olyan falemberek (McDonald, Newhouse), akik eddig nem játszottak semmi szerepet, aktívak lesznekLN
a packers.com liveblog szerint mindketten inaktívak.

több mint 15 éve
De azért azt megkérdezném, hogy Starks MIÉRT INACTIVE MEGINT? Amikor futni is kéne.

Vagy mindenki más egészséges? Meglepő lesz, hogy olyan falemberek (McDonald, Newhouse), akik eddig nem játszottak semmi szerepet, aktívak lesznek
több mint 15 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 766 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
És Starks se fog futni ma :/

több mint 15 éve
Poén kedvéért ma Robert Francois lesz a starter ROLB. Jones, Poppinga, Zombo, Walden és most Francois is kezd azon az elátkozott poszton.JayB
Ja, akartam volt mondani, hogy Zombo doubful, a helyettes Walden questionable, és a helyettes helyettese Briggs is questionable.

Gyanítom eléggé egyoldalú lesz ez a passrush, hacsak nem lesz 1-2 corner blitz meglepinek
több mint 15 éve
Poén kedvéért ma Robert Francois lesz a starter ROLB. Jones, Poppinga, Zombo, Walden és most Francois is kezd azon az elátkozott poszton.
több mint 15 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 400 — Packers Suicide Squad
Esti kívánságok: ne adjuk el a labdát, viszont vegyük el amikor lehetőség adódik. Ja és Rodgers: SLIDE!
Az biztos, hogy kiemelkedő teljesítmény kell majd.
Go Pack Go!

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 15 éve
kobalu91 945 — Scientist
http://www.youtube.com/watch?v=Y3pFD-xdPRE
egy kis melegítés a meccsre, a legújabb zeneee 😊
több mint 15 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
Claymaker tweet:
Dear Santa... All I want 4 Christmas is a Packers win this weekend!! - Yours truly... CM3
helyes 😀
több mint 15 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
Azon gondolkoztam, most így karácsonykor mennyi(vel kevesebbet) edzhetnek a srácok, vagy kapnak-e valami kimenőt?
Esetleg semmit, max a Gatorade mellé odaraknak egy kis mákos bejglit...kobalu91
délelőtt biztos edzenek, mivel ugye a szezon legfontosabb meccse következik most
több mint 15 éve
kobalu91 945 — Scientist
Azon gondolkoztam, most így karácsonykor mennyi(vel kevesebbet) edzhetnek a srácok, vagy kapnak-e valami kimenőt?
Esetleg semmit, max a Gatorade mellé odaraknak egy kis mákos bejglit...
több mint 15 éve
ilaris Green Bay Packers 215
Boldog karácsonyt Packers Fanok...😕
Ünnepi Packers győzelemmel.......(remélem nem kiabálom el 😕)
ilaris

több mint 15 éve
vasza Green Bay Packers 59
Békés, boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek!
több mint 15 éve
DODO92 Green Bay Packers 185 — Packers fan
Boldog Karácsonyt Kívánok Mindenkinek! 😊
több mint 15 éve
boldog karácsonyt packers bradák 😊
több mint 15 éve
Sanco Green Bay Packers 2 744 — Rest of the World fan
Szintén Boldog Karácsonyt Kívánok Mindenkinek! 😊
több mint 15 éve
v-tomi 27 — Packers fan
Sziasztok! Boldog Karácsonyt mindegyikőtöknek! 😊

http://www.nfl.com/videos/nfl-draft/09000d5d817b6841/Packers-take-Bulaga
több mint 15 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Csatlakoznék, én is nagyon boldog Karácsonyt kívánok minden Packers-fannak 😊

több mint 15 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 400 — Packers Suicide Squad
A meccsen -4 - -9 Celsius várható, 14 km/h óra körüli északi széllel, havazás nem valószínű.

Eli nem a legjobb, Áron viszont BigBennel egyetemben a kimondottan jó 'sub-zero' kjúbik közé tartozik.
http://topics.wsj.com/article/SB20001424052748703886904576031611792638004.html

Remélem ez nem fog balszerencseként kihatni ránk. 😊

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.