Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

Houston Texans

22 feliratkozó

52 perce
Nemes samu09 Houston Texans 4 701 — I like the Texans, I like who we are
The #Texans are signing veteran WRs Sterling Shepard and Zay Jones, sources tell me and @RapSheet. Both impressed in a workout today and join the mix in Houston after the loss of Jayden Higgins to a torn ACL.
KeyG
Valszeg most ez a max amit el tudtak érni. Depthbe jók.
Stroud állítólag 70 millió/éves fizut akar. WTF????
LanceVance
Van honnan alkudni. 60m/yr körül gondolkodik szerintem.
1 órája
KeyG Baltimore Ravens 15 390
The #Texans are signing veteran WRs Sterling Shepard and Zay Jones, sources tell me and @RapSheet. Both impressed in a workout today and join the mix in Houston after the loss of Jayden Higgins to a torn ACL.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
1 órája
LanceVance Houston Texans Miami Hurricanes 1 862
Stroud állítólag 70 millió/éves fizut akar. WTF????

22 órája
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 691 — Chiefs GM
A kurv@ életbe már 😕 . Hutchinson-nak kellene helyettesítenie Higginst, de nem fog neki összejönni. Meg kellene próbálni visszacsábítani Hopkinst, egy 500 yardot még tuti össze tudna kaparni.
Merlin85
Ő éppen edzőnek állt nem?
Nemes samu09
De igen, de ismerjük az elkapókat, egy kis reflektorfényért és pénzért simán visszatérhet
Merlin85
TO még biztos edzésben van 😊

1 napja
Merlin85 Houston Texans 1 653
A kurv@ életbe már 😕 . Hutchinson-nak kellene helyettesítenie Higginst, de nem fog neki összejönni. Meg kellene próbálni visszacsábítani Hopkinst, egy 500 yardot még tuti össze tudna kaparni.
Merlin85
Nemes samu09
De igen, de ismerjük az elkapókat, egy kis reflektorfényért és pénzért simán visszatérhet

1 napja
Merlin85
1 napja

2 napja
szaba Los Angeles Chargers 13 170
Ez óriási szivacs. Collins gyakorlatilag nem eshet ki.
2 napja
Higgins valamilyen lábsérülést szenvedett a Raiderssel közös edzésen. Még nem jött több hír egyelőre, remélem szezonkezdésre helyre jön.
Merlin85
Narrátor: de nem jött helyre.
Jöhet a Noel vagy Dell time.
2 napja
KeyG Baltimore Ravens 15 390
Sources: #Texans WR Jayden Higgins suffered a torn ACL yesterday during the joint practice against the #Raiders. A tough blow to the Houston receiving room.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
2 napja
Higgins valamilyen lábsérülést szenvedett a Raiderssel közös edzésen. Még nem jött több hír egyelőre, remélem szezonkezdésre helyre jön.

3 napja
Vajon a sérülés miatt látjuk már Stroudot is az első driveban, vagy végig Mills fog játszani? Esetleg beküldik Rypient, úgy hogy lehet még egy normális edzésen sem vett részt?
Merlin85
Lehet megkapja az első driveot de én nem kockáztatnék.
3 napja
Vajon a sérülés miatt látjuk már Stroudot is az első driveban, vagy végig Mills fog játszani? Esetleg beküldik Rypient, úgy hogy lehet még egy normális edzésen sem vett részt?

6 napja
Megvan az új 3. számú QB-nk: Brett Rypien

Merlin85
Mertz-nek szerintem ennyi volt az NFL karrierje...

6 napja
Megvan az új 3. számú QB-nk: Brett Rypien

7 napja
Mertz uccso egyetemi évében is térdet szakított, azért csúszott le(?), ez most lehet biztosítja is neki, hogy qb3nál több sose lehet, ha igaz.
7 napja
Mertz lehet, hogy ACL sérülést szenvedett a meccsen. Szerencse, hogy van Mills, mert Mertz elég rosszul nézett ki számomra. Klein 31 yardos elkapása szép volt, lehet hogy megint Caserionak lesz igaza, hogy korán kiválasztották. Azt hiszem 3 éve hoztuk a draftról Jamal Hillt LB-nek, eddig a ST miatt befért a csapatba, de szerintem idén búcsúzhat ő is. Bond egyelőre kérdéses, nálam így nem férne be az 53 fős keretbe.

8 napja
Éjjel 2-kor mi is megkezdjük végre az előszezon meccset. Takitaki is gyorsan kiszállt a LB sorból egy hamstring sérülés miatt. Valamelyik újonc LB-nek jól kéne teljesíteni. Kíváncsi vagyok, de azért nem hiszem hogy élőben megnézem.
Merlin85
Wade Woodaz-t nagyon dícsérik az edzők meg a játékosok, állítólag olyan bolond mint Cushing volt, ott van még Mapu, Hansen meg day-to-day/week-to-week-en van. Akit még agyba-főbe dícsér mindenki az Collin Wright, UDFA CB. Simán lehet hogy ő és Noah Whittington is bekerül a keretbe UDFA-ként.

8 napja
Éjjel 2-kor mi is megkezdjük végre az előszezon meccset. Takitaki is gyorsan kiszállt a LB sorból egy hamstring sérülés miatt. Valamelyik újonc LB-nek jól kéne teljesíteni. Kíváncsi vagyok, de azért nem hiszem hogy élőben megnézem.

9 napja
 www.houstontexans.com/team/depth-chart
LanceVance
Az nem semmi hogy Rutledge egyelőre veri Andrewst. Az LB sor meg gatya.
10 napja
 www.houstontexans.com/team/depth-chart

12 napja
Azt hittem jó kis punter csata lesz az előszezon meccseken, de már el is küldtük az újonc Stonehouse-t. British Brooks meg eltörte a kezét edzésen, de csak 3 hét felépülési időt írnak rá. Az előszezon meccseken én Bondra és Kleinre leszek leginkább kíváncsi.
Merlin85
Én mellettük Woodaz-re Zeez és Henry mögött a Lb pozi elég nyitott még. McDonald és Rutledge szerintem nem sokat fog játszani, aztán majd meglátjuk.

12 napja
Azt hittem jó kis punter csata lesz az előszezon meccseken, de már el is küldtük az újonc Stonehouse-t. British Brooks meg eltörte a kezét edzésen, de csak 3 hét felépülési időt írnak rá. Az előszezon meccseken én Bondra és Kleinre leszek leginkább kíváncsi.
Merlin85
Puntoláshoz nem is nagyon kell a kéz 😀 Egy merevítő elég.
12 napja

14 napja
The Texans agreed to terms with LB Henry To’oTo’o on a two-year $16 million extension, per @MikeGarafolo and @RapSheet.
KeyG
Pedig amilyen LB hiány van most a csapatnál, simán lehúzhatta volna őket.
Nemes samu09
Teljesen baráti szerződés.