Houston Texans
22 feliratkozó
52 perce
The #Texans are signing veteran WRs Sterling Shepard and Zay Jones, sources tell me and @RapSheet. Both impressed in a workout today and join the mix in Houston after the loss of Jayden Higgins to a torn ACL.Valszeg most ez a max amit el tudtak érni. Depthbe jók.
KeyG
Stroud állítólag 70 millió/éves fizut akar. WTF????Van honnan alkudni. 60m/yr körül gondolkodik szerintem.
LanceVance
1 órája
The #Texans are signing veteran WRs Sterling Shepard and Zay Jones, sources tell me and @RapSheet. Both impressed in a workout today and join the mix in Houston after the loss of Jayden Higgins to a torn ACL.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
22 órája
TO még biztos edzésben van 😊De igen, de ismerjük az elkapókat, egy kis reflektorfényért és pénzért simán visszatérhetA kurv@ életbe már 😕 . Hutchinson-nak kellene helyettesítenie Higginst, de nem fog neki összejönni. Meg kellene próbálni visszacsábítani Hopkinst, egy 500 yardot még tuti össze tudna kaparni.Ő éppen edzőnek állt nem?
Merlin85
Nemes samu09
Merlin85
1 napja
De igen, de ismerjük az elkapókat, egy kis reflektorfényért és pénzért simán visszatérhetA kurv@ életbe már 😕 . Hutchinson-nak kellene helyettesítenie Higginst, de nem fog neki összejönni. Meg kellene próbálni visszacsábítani Hopkinst, egy 500 yardot még tuti össze tudna kaparni.Ő éppen edzőnek állt nem?
Merlin85
Nemes samu09
1 napja
A kurv@ életbe már 😕 . Hutchinson-nak kellene helyettesítenie Higginst, de nem fog neki összejönni. Meg kellene próbálni visszacsábítani Hopkinst, egy 500 yardot még tuti össze tudna kaparni.Ő éppen edzőnek állt nem?
Merlin85
1 napja
A kurv@ életbe már 😕 . Hutchinson-nak kellene helyettesítenie Higginst, de nem fog neki összejönni. Meg kellene próbálni visszacsábítani Hopkinst, egy 500 yardot még tuti össze tudna kaparni.
2 napja
Ez óriási szivacs. Collins gyakorlatilag nem eshet ki.
2 napja
Higgins valamilyen lábsérülést szenvedett a Raiderssel közös edzésen. Még nem jött több hír egyelőre, remélem szezonkezdésre helyre jön.Narrátor: de nem jött helyre.
Merlin85
Jöhet a Noel vagy Dell time.
2 napja
Sources: #Texans WR Jayden Higgins suffered a torn ACL yesterday during the joint practice against the #Raiders. A tough blow to the Houston receiving room.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
2 napja
Higgins valamilyen lábsérülést szenvedett a Raiderssel közös edzésen. Még nem jött több hír egyelőre, remélem szezonkezdésre helyre jön.
3 napja
Vajon a sérülés miatt látjuk már Stroudot is az első driveban, vagy végig Mills fog játszani? Esetleg beküldik Rypient, úgy hogy lehet még egy normális edzésen sem vett részt?Lehet megkapja az első driveot de én nem kockáztatnék.
Merlin85
3 napja
Vajon a sérülés miatt látjuk már Stroudot is az első driveban, vagy végig Mills fog játszani? Esetleg beküldik Rypient, úgy hogy lehet még egy normális edzésen sem vett részt?
6 napja
Megvan az új 3. számú QB-nk: Brett RypienMertz-nek szerintem ennyi volt az NFL karrierje...
#Texans signing quarterback Brett Rypien after losing quarterback Graham Mertz for season with torn ACL, per sources @KPRC2
— Aaron Wilson (@AaronWilson_NFL) August 15, 2026
Merlin85
6 napja
Megvan az új 3. számú QB-nk: Brett Rypien#Texans signing quarterback Brett Rypien after losing quarterback Graham Mertz for season with torn ACL, per sources @KPRC2
— Aaron Wilson (@AaronWilson_NFL) August 15, 2026
7 napja
Mertz uccso egyetemi évében is térdet szakított, azért csúszott le(?), ez most lehet biztosítja is neki, hogy qb3nál több sose lehet, ha igaz.
7 napja
Mertz lehet, hogy ACL sérülést szenvedett a meccsen. Szerencse, hogy van Mills, mert Mertz elég rosszul nézett ki számomra. Klein 31 yardos elkapása szép volt, lehet hogy megint Caserionak lesz igaza, hogy korán kiválasztották. Azt hiszem 3 éve hoztuk a draftról Jamal Hillt LB-nek, eddig a ST miatt befért a csapatba, de szerintem idén búcsúzhat ő is. Bond egyelőre kérdéses, nálam így nem férne be az 53 fős keretbe.
8 napja
Éjjel 2-kor mi is megkezdjük végre az előszezon meccset. Takitaki is gyorsan kiszállt a LB sorból egy hamstring sérülés miatt. Valamelyik újonc LB-nek jól kéne teljesíteni. Kíváncsi vagyok, de azért nem hiszem hogy élőben megnézem.Wade Woodaz-t nagyon dícsérik az edzők meg a játékosok, állítólag olyan bolond mint Cushing volt, ott van még Mapu, Hansen meg day-to-day/week-to-week-en van. Akit még agyba-főbe dícsér mindenki az Collin Wright, UDFA CB. Simán lehet hogy ő és Noah Whittington is bekerül a keretbe UDFA-ként.
Merlin85
8 napja
Éjjel 2-kor mi is megkezdjük végre az előszezon meccset. Takitaki is gyorsan kiszállt a LB sorból egy hamstring sérülés miatt. Valamelyik újonc LB-nek jól kéne teljesíteni. Kíváncsi vagyok, de azért nem hiszem hogy élőben megnézem.
9 napja
www.houstontexans.com/team/depth-chartAz nem semmi hogy Rutledge egyelőre veri Andrewst. Az LB sor meg gatya.
LanceVance
12 napja
Azt hittem jó kis punter csata lesz az előszezon meccseken, de már el is küldtük az újonc Stonehouse-t. British Brooks meg eltörte a kezét edzésen, de csak 3 hét felépülési időt írnak rá. Az előszezon meccseken én Bondra és Kleinre leszek leginkább kíváncsi.Én mellettük Woodaz-re Zeez és Henry mögött a Lb pozi elég nyitott még. McDonald és Rutledge szerintem nem sokat fog játszani, aztán majd meglátjuk.
Merlin85
12 napja
Azt hittem jó kis punter csata lesz az előszezon meccseken, de már el is küldtük az újonc Stonehouse-t. British Brooks meg eltörte a kezét edzésen, de csak 3 hét felépülési időt írnak rá. Az előszezon meccseken én Bondra és Kleinre leszek leginkább kíváncsi.Puntoláshoz nem is nagyon kell a kéz 😀 Egy merevítő elég.
Merlin85
12 napja
Azt hittem jó kis punter csata lesz az előszezon meccseken, de már el is küldtük az újonc Stonehouse-t. British Brooks meg eltörte a kezét edzésen, de csak 3 hét felépülési időt írnak rá. Az előszezon meccseken én Bondra és Kleinre leszek leginkább kíváncsi.
14 napja
Teljesen baráti szerződés.The Texans agreed to terms with LB Henry To’oTo’o on a two-year $16 million extension, per @MikeGarafolo and @RapSheet.Pedig amilyen LB hiány van most a csapatnál, simán lehúzhatta volna őket.
KeyG
Nemes samu09