NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Indianapolis Colts

52 feliratkozó

több mint 3 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Elvileg Brandon Knightot waiveli a Cowboys, remelem Ballard elhozza.
Nem jo jatekos, de legalabb meg fiatal (2019es udfa). Tevihez/Davenporthoz kepest benne meg lehet upside.

Sot, igazabol eddig Fisher se volt jo, akar ott is ki lehetne probalni.

Szerkesztette: Borbinho

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 578 — Colts Fan
több mint 3 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Apro orom, hogy a jelek szerint Leonard is beoltatta magat.
Colts redditen van egy E. J. Speed (?) insta video, ahol a tobbiekkel egyutt a fully vaccinated cafeteriaban ebedelnek.
Borbinho
Róla el tudom képzelni, mert nem egy redneck. VIdéki csávó, aki offseasonban telibe kapta a vidéki ámerikát, de amúgy nyitott gondolkodású. Visszaért a csapathoz a nagyvárosba, megváltozott a környezet, kotlott rajta néhány hetet, és változtatott az álláspontján. Feltéve, hogy tényleg beoltatta magát. De ha nem, akkor is alkatilag ilyen.

Nelson teljesen más alkat. Ő igazi redneck a szó betonfej értelmében.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Colts redditen van egy E. J. Speed (?) insta video, ahol a tobbiekkel egyutt a fully vaccinated cafeteriaban ebedelnek.
Borbinho
Jó, ez nem jelent semmit, lehet hogy tolt egy Evander Kane-t 😀😀
több mint 3 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Na jó, ez kezd fura lenni, mi történt Wilkinssel?
Hetek óta non-football illnes a megjegyzés nála a sérülésriportban.

több mint 3 éve
Bence94 Indianapolis Colts 1 949
több mint 3 éve
Ez egyszer leírva is fáj, duplán beidézve tőrdöfés. 😊
peterk2005
Sorry. 😊

Érdekesség hogy ő 2018ban UDFA-ként nálunk kezdett.
több mint 3 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ez egyszer leírva is fáj, duplán beidézve tőrdöfés. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve

Szerkesztette: Tony Adams
több mint 3 éve
Wentz eddig kb a maxot hozza ami elvarhato tole, ami pont az a liga kozepe szint amitol tartottunk. Sztem meg kellene probalni picit jobban rairni a playbookot, meg tobb szabadsagot adni neki, megnezni hogy van-e feljebb vagy foldbe all-e.Borbinho
Én ettől nemhogy nem tartottam, hanem ebben reménykedtem. 😊 Igazából nekem így 5 meccs után még kellemes meglepetés is amit művel. Egy optimális, probléma nélküli felkészüléssel számoltam kb olyan teljesítménnyel, amit lehoz. Ilyen előzmények után, ez több is, mint amit reméltem.

Persze hosszú távon én sem akarok egy so-so Alex Smith-t. Annál jobban reménykedem, de ez nem 4-5 meccs után tud kiderülni. Smithnél is kellett a Chiefsben 1-2 év, hogy eldőljön, hogy marad Alex Smith szinten, és Andry Reid sem tudja onnan visszalökni az 1/1 szintre (ami nem Manning, hanem mondjuk egy Rivers / Stafford környéke valahol). Smith megragadt ott, hogy kiválóan lemenedzseli a csapatot, de húzni nagyon ritkán tudja. Wentznél is megvan ez a veszély, de ez nem most dől el. Azokat a hiányosságokat, ami a középmenyzőbe teszi ma, azt nem lehet lefaragni ennyi idő alatt.

Engem most ezért nem is ez foglalkoztat, mert jelenleg egy Mahomessel se lennénk kint a vízből. A csapat szenved, minden fronton, plusz ismét sérültekkel bajlódunk.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 3 éve
RedFive Baltimore Ravens Georgia Bulldogs 6 550 — maci faszán vitézkötés
Tre Fowers a jelenlegi corner helyzetünkre?
uatu
Sulyosbitasra szorul?

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
uatu Indianapolis Colts 949 — uatu@freemail.hu
Tre Fowers a jelenlegi corner helyzetünkre?
több mint 3 éve
KeyG Baltimore Ravens 9 509
2018.09.09 (Reich 1.meccse)
Week 1 vs Bengals -
3.Q, 8:13 hatra, allas:
23-10
Vegeredmeny 23-34

2019.12.01
Week 13 vs Titans
3.Q, 10:23 hatra, allas:
17-7
Vegeredmeny 17-31

2019.12.08
Week 14 @ Bucs
3.Q, 5:59 hatra, allas:
35-21
Vegeredmeny 35-38

2020.12.27
Week 16 @ Steelers
3.Q, 3:23 hatra, allas:
24-7
Vegeredmeny 24-28

2021.10.11
Week 5 @ Ravens
3.Q, 3:06 hatra, allas:
22-9
Vegeredmeny 25-31
Borbinho
Maddenbe erre szoktam írni , hogy “you run the clock for me , thanks” 😀

Szerkesztette: KeyG

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
2018.09.09 (Reich 1.meccse)
Week 1 vs Bengals -
3.Q, 8:13 hatra, allas:
23-10
Vegeredmeny 23-34

2019.12.01
Week 13 vs Titans
3.Q, 10:23 hatra, allas:
17-7
Vegeredmeny 17-31

2019.12.08
Week 14 @ Bucs
3.Q, 5:59 hatra, allas:
35-21
Vegeredmeny 35-38

2020.12.27
Week 16 @ Steelers
3.Q, 3:23 hatra, allas:
24-7
Vegeredmeny 24-28

2021.10.11
Week 5 @ Ravens
3.Q, 3:06 hatra, allas:
22-9
Vegeredmeny 25-31

több mint 3 éve
..

Kivancsi vagyok Irsay mit gondol jelenleg arrol az igereterol, hogy 2 SBt jatszunk a kovi 9 evben 😀
...

Borbinho
Ezt mikor mondta? Vagyis melyik evben van az elso a kilencbol?
no
Tegnap este, de 2019ben meg 3at igert 😀

több mint 3 éve
no Baltimore Ravens 7 290
Amig Wentz nem serul le addig szerintem nem fogjatok elengedni a szezont. A 7. helyet siman van eselyetek elerni. Azok a csapatok akik meg azert mennek nem jobb csapatok meg-mar. Persze korai de feladni is az lenne. Egy sima elsokorosert nem fogjak Ballardek es foleg Reich kockaztatni az imazst. Penz van hogy kipotoljatok azt a tehetseget akit ott hoznatok.
több mint 3 éve
..

Kivancsi vagyok Irsay mit gondol jelenleg arrol az igereterol, hogy 2 SBt jatszunk a kovi 9 evben 😀
...

Borbinho
Ezt mikor mondta? Vagyis melyik evben van az elso a kilencbol?
több mint 3 éve
Wentz eddig kb a maxot hozza ami elvarhato tole, ami pont az a liga kozepe szint amitol tartottunk.

Sztem meg kellene probalni picit jobban rairni a playbookot, meg tobb szabadsagot adni neki, megnezni hogy van-e feljebb vagy foldbe all-e.

Mert amit jelenleg tol, az szep es jo, de pont nem eleg.

*
El tudnam viselni ha a DB sorunkban lenne annyi draft capital mint a frontban, mert BoPete Keys nem az igazi 😀
Mondjuk a front se jo, de legalabb darabra megvannak.

több mint 3 éve
A negyedik negyed elején megtettem a Ravenst 8-szoros odds-al, csak úgy nesztek alapon. Legalább nyertem egy valag pénzt. 😊

Komolyra fordítva, először voltam idén csalódott. Ezt a meccset agyon nyertük, mégis elveszítettük. Persze, volt néhány ha nincs fumble, más lett volna, de minden meccsen van egy csomó ha. Jó felfogásban álltunk ki, jól is hajtottuk azt végre 2.5-3 negyedig, aztán meg semmi nem jött össze. Továbbra is a pont szerzés az egyik probléma. Mentünk 500 yardot a meccsen, abból nem 25 pontnak kellene összejönni. (A Ravens offense baja hasonló egyébként, bár idén még keveset láttam még őket.) A passz védelem meg egyszerűen jellemezhetetlen. Csak azért nem mondom, hogy fire Eberflus, mert nézem azért a többi meccset is, és láttam a hétvégi Patriots pass defense-t meg a Chiefs defense-t, meg a Chargers és a Browns defense-t is - no meg a Ravens defense-t, amik zöme papíron és a gyakorlatban is jónak számít, megfelelő tehetségszinttel és jó szakmai háttérrel, és az ilyen jó defense-ek is teljesen össze tudják fingani magukat. Tudom, hogy a 7-8-9. corner játszott, harmadik safety játszott, de akárki is van pályán, azért az, hogy 40 passzból 3 incompletiont tudunk elérni, azt is Lamarr dobja mellé, az elfogadhatatlan. Még akkor is, ha semmi passrush nincs.

Szóval szenvedünk. Nagyjából ott tartunk, ahol tavaly év elején, csak akkor év elején kevesebb és kevésbé fontos sérültünk volt, a liga hátsó fele ellen kezdtünk, és nyertük így is a meccseket. Most meg a liga első fele ellen kezdtünk, tele vagyunk sérülttel, és elbukjuk ugyanazokat a meccseket.

Majd meglátjuk. Hajadjunk, aztán kiderül. Jelenleg azt látom, amit no írt. A védelem rapszodikus, ha jól is játszik, akkor sincs az az érzése az embernek, hogy a következő drive-ot is megfogják majd, ha meg rosszul játszik, előre beírja a TD-t. Az offense meg felső korlátos, ha haladunk sincs az az érzés, hogy telerakjuk az eredményjelzőt aznap este. Hogy ez mennyire valódi jellemző - abban az értelemben, hogy ez a stáb, roster, stb. ennyit tud, az is felső korlátos, ha jók leszünk akkor is felső korlátosak leszünk -, azt egyelőre nem tudom. Számtalan példát láttam már arra, hogy felső korlátosnak érzett stáb, roster, csapat állt össze és lett egyik napról a másikra felső korlát nélküli, meg arra is, hogy mindig is az maradt. Idén is van rajtunk kívül legalább 6-7 ilyen csapat még, amit vagy akármire képesnek érzek és egy fenét lesz az, vagy fordítva, azt érzem, hogy nincs sokkal több bennük, és idény végére teljesen más lesz az arcuk. Szóval ez általában csak utólag derül ki. Wentz mindenesetre meccsről meccsre piciket lépeget előre, a tegnapi teljesítménye már olyan volt, ami alapnak elfogadható. Ha ilyen, és ennél jobb teljesítményt hoz a meccsek zömén, az megér annyit amennyit adtunk érte. Csak amíg nem tudjuk mellérakni a csapat teljesítményt - amit elvileg mellé kellene tudnunk rakni, de eddig nem tudunk -, akkor sokra nem megyünk vele.

több mint 3 éve
1-4 el állunk és persze, lesz JAX 2×, HOU 2×, és hazai pályán Pats, Vegas és Jets meccs, de a védelmünk romokban, az első körösünk elúszóban, és kizártnak tartom, hogy a csapat ne kerüljön bele egy COVID hullámba.
Tony Adams
Pont ez a baj, tul gyenge a schedule, valszeg a legvegeig harcban leszunk a pozitiv merlegert.
Ha kikapnank 3 het mulva otthon a Titans ellen, akkor azert valtozhatna a helyzet, mert WC helyre nem nagyon lesz esely (a Northbol plusz a Westbol lesznek a POsok sztem), es akkor kb 3 meccses hatranyban lennenk (jobb merleg kellene ha 0-2 az egymas elleni)

Hatralevo schedule:
Vs Texans
@ 49ers
Vs Titans
Vs Jets
Vs Jags
@ Bills

Vs Bucs
@ Texans
Vs Pats
@ Cardinals
Vs Raiders
@ Jags

Vastagon az elso 6, mert 12 meccsen kell jatszania Wentznek, hogy az 1.korunk menjen.

Ha csak a Texans/Jets/Jags ellenit huzzuk be, akkor 4-7tel mennenk a Bucsnak.

Ha nyerunk extra meccset is, akkor ez lehet 5-6, akar 6-5 is.
Es a szezon zaras is konnyunek nez ki, foleg ha a Raiders osszeesne ev vegere.

Ha a Titans elkezd botladozni, akkor lehet meg PO is ebbol, koran van meg a szezon.

Viszont ha ne adj Isten csak a tutikat nyerjuk, akkor benne van egy 8-9, 7-10.
Legalabb nem top10es picket kap az Eagles.

Ha a sima meccsekbol elbuknank akar csak egyet is, akkor azert 3-8nal a Bucs elott, kivancsi vagyok, felmerulne-e Ballardekban, h leultessek Wentzet.
Kb kizartnak tartom Reich miatt.

Azert barmennyire szidjak Rosemant, benne van h 3 top10es pickjuk lesz, amibol a sajatjuk lenne a legkesobbi....😀

több mint 3 éve
1-4 el állunk és persze, lesz JAX 2×, HOU 2×, és hazai pályán Pats, Vegas és Jets meccs, de a védelmünk romokban, az első körösünk elúszóban, és kizártnak tartom, hogy a csapat ne kerüljön bele egy COVID hullámba.
több mint 3 éve
A PO meglehet, a 7. helyert a jelenlegi allapotok szerint boven van esely, mert az erte kuzdo csapatok epulo-hasonlo cipoben jarnak. A csoporton belul a Titans legalabb ennyire serult es 7. helyert meg a Texans-Jaguars 4 meccse sokat segit (persze lesznek ilyen meccsei mindenkinek ) es ezeket nem lehet elbukni. A PO magaban egy dolog viszont.
több mint 3 éve
Baba Yaga Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 832
Szerencsésebb vagyok a többségnél és büszke a csapatomra.
wmitty
Ha csak önmagában nézzük a meccset, akkor tényleg nincs nagy probléma, lehet mondani hogy van ilyen. És ténlyeg elég pechesek voltunk, mert a végén kb a 6-7. számú cornerback játszott, a rúgónk pedig megsérült.
Csak az a baj, hogy túl sok nyerhető meccs csúszik ki a kezeink közül mostanában. A tavalyi wild card meccs, a Steelers elleni bukta (vagy bukták?), most meg ez, kezd egy kicsit sok lenni. És amúgy semmi garancia nincs rá hogy a jövőben ne legyen megint sérüléshullám, de ha szintet akar lépni ez a csapat (vagy egyáltalán szinten maradni), az ilyen meccseket most már el kéne kezdeni megnyerni.
több mint 3 éve
wmitty Indianapolis Colts 717 — Colts fan
Szerencsésebb vagyok a többségnél és büszke a csapatomra.

Otthonom MisColts