NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Indianapolis Colts

52 feliratkozó

több mint 3 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Amit nekem irtal az viszont meghokkentett, mert ugy jon le mintha azt hinned hogy mintha azert lennek itt hogy belerugjak a doglott loba/ ellendrukkerkedjek vagy nem is tudom.no
Hát pedig ez jön le, amikor ha érvelni akarsz valamivel, akkor pont a Steelers meccset veszed elő, de nem veszed elő mondjuk a Packers meccset, ami hasonló lefolyású volt, csak éppen mi kerültünk nagy hátrányba és a végén fordítottuk meg úgy, hogy a meccs nem a miénk volt. Meg, hogy amikor mi játszottunk ellenük akkor már nem jók voltak, de olyan csapat meg nem kerül elő, akik amikor mi játszottunk velük még jók voltak, aztán összeestek. Meg olyan érvek, hogy FR alul teljesített mondjuk Rivers-el, GR viszont felül teljesített Lamarral, úgy, hogy mindkét gárda 11-5-el zárt, ti kétszer kaptatok ki a Steelerstől, és a Colts és a Browns volt kb. pozitív mérlegű csapat, akit sikerült megverni, mást nem.

Ezeket egy Colts fantól értem, mert minket az frusztrál, ha mi kikapunk, és nem vigasztal, ha más is így jár, de ha egy "semleges elemzővel" beszélgetek, akkor attól nem ilyen érveket várok. És ha ilyeneket kapok, akkor az nekem nem "semleges elemzés". Elnézést, de ez van. 😊

A Colts-al kapcsolatban meg úgy vagyok, hogy amikor a meccs megy, kurva mérges tudok lenni, frusztrál minden hiba, a végén a vereségek után úgy állok fel, hogy menjen mindenki a p*csába. De aztán lehiggadok, és akkor szeretek dolgokat kontextusban nézni. Nekem is azon jár az agyam, hogy mit lehetne, mit kellene, hol kellene javítani, csak én egyszerűen tudom ezt kis mintás, semmire se jó statokból (bocs Borbinho 😊) levezetni. Az ilyen statok alapján Manning is sz*r volt, mert amíg nem nyert SB-t, addig a playoff statjai borzasztóak voltak, sokak számára egy playoff choker volt. Sőt, sokak számára az SB győzelem után is. Meg azzal se tudok mit kezdeni, hogy ha van egy Taylorunk, akkor miért passzolunk FG környéken négyszer. Mert például all 22, a védelmi felállás alapján azt kell. Meg mondjuk azért, mert előtte RZ-ban is azt tettük, sőt negyedikre is rámentünk, és vissza passzoltuk annak a Pittman-nek, akire előtte kétszer próbáltuk már, és fogva volt, negyedikre mégis újra ő volt a célpont, és sikerült. Nem azt mondom ezzel, hogy a playhívás tökéletes volt, mert nem az. Minden meccsen látok kb. 10% rossz hívást, ami szerintem az volt az adott esetben. De marhára nem úgy, hogy ha van egy Taylorod akkor fuss vele, minek passzolsz. Azért, mert például az ellenfél is tudja ezt, és tömi a boxot, vagy azért, mert a matchup előny éppen nem az outside zone futásnál van, hanem egy 1-1 passznál, vagy mondjuk azért, mert előtte kétszer fújtak holdingot a zebrák olyanra is ami csak náluk holding, és ne kísértsük ismét a sorsot egy újabb OZ futással, ahol a centert ismét ki kell mozgatni blokkolni ésatöbbi. Szóval olyan okokért, mint például az, hogy Derrick Henry szinte sosincs fent 3. downon a Titansban. Akkor se, ha éppen 10 yardos átlaggal fut, nem csak vasárnap. Aminek megvan az oka, és sima rövidlátás azt mondani, hogy ha a Titans elbukik egy harmadik downt, hogy de miért nem Henryvel futottak, amikor ő a legjobb játékos, és már minden védő a seggén veszi a levegőt. (Henry-t így pihenteti a Titans, így tud első 2 downon fent lenni mindig, amikor a leghasznosabb. Képtelenség 3rd downokra is fenntartani, amikor így is kétszer akkora terhelést kap, mint egy átlag futó. Valamit valamiért, ennek az ára az, hogy harmadik downokat nélküle kell megoldani.)

Ezeket itt nem tudjuk írásban részletesen kibeszélni, ehhez tényleg sör, all 22 film, és 1-2 óra kellene egy asztalnál. Akkor kiderülhetne, hogy mit látunk ugyanúgy és mit látunk máshogy. És lenne idő kibontani, hogy ha te - vagy bárki akivel megisszuk azt a sört és végignézzük azokat a filmeket -, hol van a hézag, ha hézag van. És tudunk összevetni is, mert elő tudjuk venni Andy Reidet, Kyle Shanahant, Shurmurt, és megnézni, hogy ők mit csináltak, csinálnak. És mit csinál Sean Payton és hasonlók. És akkor van összehasonlítás is. És feltehetjük azt a kérdést, hogy mondjuk Shanahan miért is hagyott fel az első drive után azzal, hogy kimozgassa a Colts LB-ket és miért nem futott a nagy esőben úgy, ahogy előtte kisebb esőben is remekül működött. Ezt például nem tudom, szerintem hiba volt, de lehet, hogy csak én nem értem azt okát. Lényeg a lényeg, hogy mindenki hibázik. Időnként nagyot is, időnként kisebbet is, sokszor valószínűleg csak én (mi) nem értjük, hogy miért, de előfordul bőven, hogy tényleg hiba. De a dolog lényege nekünk Colts fanoknak nem az, hogy Shanahan (vagy Payton) mennyit hibázik, hanem az, hogy Reich mennyit.

És én azt látom, hogy összevetésben nagyon jól áll, abszolút szerencsénk van vele. Playcallerként bőségesen a jobbak között van az NFL-ben, és emellé agresszív is, ami ma az NFL-ben már lényegében must have, emellé jó hétközbeni felkészülésben is (nem is emlékszem olyan meccsre amikor egyértelműen elbaltázott offensive game-plannel mentük volna neki meccsnek), és van hitele az öltözőben is, plusz kifejezetten jó OC/QB párosításokban, tud irányítóval dolgozni, ami megint kulcsfontosságú a ligában. Ezt én akkor se dobnám ki, ha csak egy hajszállal lenne jobb, mint az NFL átlag, mert Reich nem csak HC, hanem támadó koordinátor, game planner, play caller és az irányító kezelésében is kulcsszereplő. Ha kidobjuk, akkor az egyetlen olyan pillért dobjuk ki a csapat alól, ami az elmúlt években hozzávetőlegesen folytonos volt, nem kellett évről évre nulláról újra kezdeni. Félig volt csak az, mert minden évben új irányítóval így is mindig majdnem nulláról kell indulni, de legalább az egyik szereplő állandó. Ráadásul, mivel HC, a jövő évekre vonatkozóan is az lehet, nem kell azzal küszködnünk, hogy ha van egy jobb évünk - amit remélünk -, hogy évről évre elviszik a stábot és indulhatunk újra. Ez akkor is érték, ha csak egy hajszállal van NFL átlag fölött, mert a kontinuitás több pluszt ad, mint egy ennél jobb, de évről évre változó szerkezet, de az a helyzet, hogy én, ahogy fent írtam, nem is átlagost látok, hanem annál sokkal jobbat. Nálam Reich széke nemhogy nem rezeg, hanem adott esetben még Ballardnál is szilárdabb, mert GM-et is könnyebben váltanánk, mint HC-t ebben a pillanatban. HC váltásnak nálam csak akkor van jelenleg értelme, ha ismét teljes resetet nyomunk, és kezdjük elölről. De akkor légyszi egy olyan HC-vel ismét, aki legalább így hív, legalább így tudja kezelni a HC feladatokat is, nem egy balfasz time managementben, és mindenképpen támadó felfogású, mert manapság az NFL-ben minden az offense-ről szól, kivéve ha Bill Belichick vagy, és képes vagy egy "kisbuzit" odakötni magad mellé évtized hosszan, mert egy "kisbuzi", senki nem viszi el, de OC-nak nagyon jó.

Namost, ha nem akarok mindenki kirúgni, mert szarul kezdtünk, Wentz se top5 irányító, akkor meg az van, amit az előző postban írtam. Szarul kezdtünk, ami nálam benne volt eleve a képben. Benne volt májusban is, nálam az idei év eleve egy felvezető évnek volt elkönyvelve, kivéve, ha Wentz borzalmasan szar, vagy ha valami csoda folytán MVP szinten tolná. A két véglettől eltekintve ez egy átmeneti év, mert ez a csapat nem volt / nincs a Chiefs / Browns / Bills szintjén. Legalábbis azon a szinten, ahova ezeket az idény előtt tettem.. Amiért rohadtul frusztrál ez a kezdés, az az, hogy ugyanakkor szerintem nincs is tőlük messze. A Ravens-el, Titans-el, szerintem egy kaliber, és mivel az előző három meg nincs ott, ahová kalibráltam őket idény elején, így lett volna esély egy jó futásra. De elbuktuk azt a 3 meccset, amit nyerhettünk volna / meg kellett volna nyerni, és elk*rtuk rá az esélyt. Amit ki is kell elemezni, hogy miért, mert kis mintán egy idényben, másfél idényben előfordul, hogy jön egy rossz sorozat és pozitív mérlegűek ellen csak bukunk, de ha a minta folytatódik, akkor viszont annak már valószínűleg nem csak a kis minta az oka. És akkor lépni, változtatni kell. Ezt meg kell tudni törni, és ha nem sikerül, ha az már lesz olyan indok, ami indokolhat komolyabb szakmai váltást. (Eberfluson kívül is, mert őt nem sajnálnám, ha elvinnék idény végén, függetlenül attól, hogy milyen lesz az idény második fele. Egyszerűen nem tudok megbarátkozni azzal, amit pass defense-ben csinálunk. Nekem túl opportunista.)

Egyébként viszont ez a Colts 3-5-el is ugyanaz a csapat, amelyik akkor lenne, ha levertük volna Ravenst és a Titanst, csak akkor sokkal jobb hangulatom lenne.

Hol tartana ez a csapat Luckkal?... 😕
Borbinho
Sokkal előrébb. Csak az a kérdés, hogy meddig rejszolunk még ezen? 😊 Azok az idők elmúltak, és nem jönnek vissza, ha csapkodjuk az asztalt, ha nem. És Lawrence-ünk vagy Burrownk se lesz. Az alternatíva az Wentz, vagy Darnold, vagy mondjuk Justin Field, esetleg Mac Jones. Ezek közül kell valamelyik lóra tenni, és annak beválnia. Ha ordas mázlink lesz, akkor úgy, mint Josh Allen. Ha nem, akkor egy jó esetben top15 körüli QB-val kell tudni nyerni.

(Egyébként röhögni fogsz, de Wentz utolsó perces red zone-beli manővere láttán Luck jutott eszembe. 😊 Ő csinált ilyeneket. Nehogy úgy értsd, hogy Luck = Wentz, csak jött egy flashback, hogy Andrissal is voltak ilyen pillanataink. 😀 )

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
KeyG Baltimore Ravens 9 509
Cowherd nyilvan csak a szart kavarja, de nagyon adnam, ha Irsay berage-elne, es raparancsolna Reichre, hogy akk vagy leulteti Wentzet vagy takarodhatnak mindketten keresni valami felekezetet ahova mehetnek papolni 😀

Hol tartana ez a csapat Luckkal?...
😕
Borbinho
A 13-4 felé amit szezon elején az ESPN megjósolt.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Cowherd nyilvan csak a szart kavarja, de nagyon adnam, ha Irsay berage-elne, es raparancsolna Reichre, hogy akk vagy leulteti Wentzet vagy takarodhatnak mindketten keresni valami felekezetet ahova mehetnek papolni 😀

Hol tartana ez a csapat Luckkal?...
😕

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
no Baltimore Ravens 7 290
Vegig nezve, szegyelem magam a helyesirasi hibak miatt 😕
több mint 3 éve
Remélem a második bekezdésed mondandója nem az, hogy pechesek vagyunk, és az miatt vagyunk 6-2 helyett 3-5ben 😀Borbinho
Dehogy. 😊 Azt mondom, hogy ez nem lenne más csapat, ha 6:2-vel állna, akkor sem.

Gyenge csapatokat meg tudunk verni, jóktól kikapunk. Ennyi a történet. Ezért szerintem valakinek felelnie kell, de Irsaynek nem lesz töke Reichet elküldeni.Borbinho
Szerintem meg nem így van, de ez a nézet különbség nem új, írtunk már erről sokszor. Máshogy állunk a szurkoláshoz, és ennek megvan az a következménye, hogy az ilyen dolgokat is máshogy látjuk.

Ugye tudod hogy minden csapatnal megvannak ezek az egy play-ek amikor leirhatjuk ha ugy tortenik akkor...Felesleges is foglalkozni vele.no
Félreértettél, nem ezt írtam. Az eredmény annyi, amennyi. Én azt mondtam azzal, amit leírtam, hogy ha Blankenship berúgja a meccs végi FG-t, és nyerünk ellenetek két hete, akkor ha átmentem volna a meccs után hozzátok a topicba, és elkezdtem volna megmagyarázni, a meccs után, hogy az FO mit rontott el, és hogy a vereség azért volt, mert a HC nem jókat hív, és különben is, az elmúlt években túlteljesített a Ravens az alapszakaszban, mert ahogy a playoffba jut, kijön, hogy nemodabuda, jön a felső korlát, akkor akkor pont azt csináltam volna, amit te most. És bár szurkolóként ez egy valid dolog lenne, a sport olyan, hogy a győztesnek mindig igaza van, a vesztes meg ne magyarázkodjon. De én - bár véleményt mondani nagyon szeretek a legtöbb csapatról 😊 - nem gondolom, hogy igazam lenne. Akkor se, ha egyébként a jövő úgy hozza, hogy a Ravens sose jut túl a playoff problémáin. Mert ha így is lesz, az nem azért lesz, amit állítok. És vice versa. Lehet, hogy neked lesz igazad, a Colts sehova nem jut majd ezzel a FO-val, de az nem azért lesz, mert Fisher, meg playhívás, meg nem is sorolom, hosszú volt a post, sok mindennel benne.

Van egy problémánk - ezt Borbinho mondatára írom, mert ez valós probléma jelenleg -, hogy éles meccseken, kiélezett szituációkban többet vesztünk, mint nyerünk. Ok nélkül nincs semmi, úgyhogy ennek is meg kell, hogy legyenek az okai. Hogy mik azok, és hogyan lehetne javítani, na ez a kérdés számomra, és erre a ti válaszaitok nekem nem elegek. Mert szerintem ennél összetettebb az ok. Ha majd eldöntöm, akkor lesz válaszom arra is, hogy mi lehet a kiút. Lehet, hogy hasonló lesz a válasz, mint ami már itt valamelyikőtök által fel lett vetve. És az is lehet, hogy egyszerűen az, hogy kell még idő, mert középjó csapatot lehet úgy építeni, hogy minden évben új irányítót kell keresgélni és beépíteni, de ennél jobbhoz kell valami kontinuitás. Legalább két évig legyen egyben a mag, mert lehet, hogy az kell ahhoz, hogy az éles szitukat ennél jobb százalékban hozzik. Nem tudom, de abban biztos vagyok most, hogy nem az offseason igazolások miatt megy mellé a FG, és nem Reich rossz hívásai miatt nem tudjuk 1 yardról bevinni a labdát. És nem Wentz hibás döntései miatt adunk el 10+ pontos előnyt.

Úgyhogy most csak bosszankodom, és frusztrál amit látok. Ebben közösek az érzéseink. 😊 Már a többi Colts szurkolóval, veled nyilván nem, te semleges vagy.
peterk2005
Ugyan nem neked irtad ezt es ti lehet ertitek egymast, de nalam az nem szurkolas kerdese hogy el tud a csapat verni egy jobb csapatot vagy sem. Raadasul a jobb csapatot en meghataroztam hogy legyen pozitiv merlegu es itt sokfelekeppen beleszol az elet. Tavaly a Vasas ellen kikaptatok es ugyan pozitiv merlegu volt, de amikor a sorozata utan mindenki kielemezte a teljesen egysiku jatekukat, mindenkitol kikaptak csak toletek nem az evad vegen. Ertheto hova akarok kijukadni, nem maga a szam a lenyeg vagy a teny hogy pozitiv merlegu es bele lehetne menni melyebre de azert egy evad eredmenye mar arulkodo egy szintig. Raadasul a so a sebre 24-7 allasnal a D goalline-t fog meg down-ra es 5 perc hatra a 3. negyedben es kikaptatok 28-24-re. BB meg nem nem korlatoltabb mint Rivers volt.

Amit nekem irtal az viszont meghokkentett, mert ugy jon le mintha azt hinned hogy mintha azert lennek itt hogy belerugjak a doglott loba/ ellendrukkerkedjek vagy nem is tudom.
Nem a ellenunk veresegrol van szo, sot nem is errol hanem a fentebb is meghatarozott jobb csapatoktol. El kezdtunk beszelni a "csapatepitesrol" es ennek oromere vagy ezek szerint banatara vagyok itt es teszteljuk az evet, Ballard-FR szempontjabol. Nem a bukasotokat varom, nem is arra tettem, hanem hogy jol jonne majd az esetleges erosites. De ha tamadasnak veszed akkor inkabb hagyjuk, de remelem nem. Amugy szeretettel varunk a ha van velemenyed es meg is akarod osztani azutan vagy egyetertunk vagy megutkoztetjuk az allaspontjainkat es talalni fogunk kozos nevezot vagy a jovo eldonti.

Termeszetesen egy FG nem amiatt marad ki es stb..stb. De azt se nagyon nehez elkepzelni hogy 2 db Pittman futna ki a gyepre nem pedig egy Dullen vagy akarmelyik masik akar TY, vagy akar egy jobb rugo. Nem konnyu elmenni amellett hogy az elso meccsen agyonvertek a masodikon mar a mozgaskepessege rosszabbodot jelentosen, mert a T pozicio nem volt kezelve. Tudom elofordulhat barmikor barkivel. De most mondom hogy el fogunk beszelni egymas mellett mert te most mar masrol beszelsz es itt jon be az hogy nem azt mondtam hogy ezzel a FO-val nem juttok sehova, vagy hogy nem tudtok. A cel a SB ( nagyon jo mely PO ) volt iden kijelentve es ahhoz nem vegzett jo munkat Ballard szerintem, de ugye en elmondtam hogy nem latom a SB-t es csak epitkezik, mert nincs rajtuk nyomas. De ha a SB akkor ahhoz nem tett eleget. Ha nem rogton akar nyerni akkor a rookie vagy olcsobb bridge QB is jobb lett volna. Ha Wentz-ben latjak a megoldast akkor mire varni? Ertem hogy jobb lesz minden mint a jo bor idovel, de jobb korulmenyekkel konnyebb es gyorsabb is. En szerintem tisztesegesen leirtam hogy a kulonbozo celoktol fuggetlenul Ballard jo, rossz vagy akar pocsek munkat vegzett szerintem . Mond meg te akkor a celt ( de ne valami patoszos maszlagot 😊), mert eddig nem projekt evrol beszeltel, mert akkor kiakadtal mikor irtam hogy nem csap a lecsoba, mert nem akar... ( ravaszul atirtam az eredetit, ugye ? 😊).

Ettol fuggetlenul a FO tevekenyseg lehet kulonbozo megitelesu, de FR nem hozza ki a maxot a gardabol, nalam. Ettol te lehet hogy tobb jot latsz mint rosszat nala es veded ezert (lehet teljesen jogosan ) en is ezt teszem GR-al es felsorolhatatlan mennyisegu dologgal tamadjak sokszor jogosan, de a nap vegen a garda felulteljesit es ellentetben veletek nekunk nem nagyon van/volt modunkban javitani rajta.

De ha akarod akkor szivesen felaldozok egy 2 orat es akar play-by-play megnezuk a Bills vagy a Pats ellen ( akar mindkettot ) es leirjuk mire jutottunk a DC-vel es FR-al. Privatban ha terheljuk a tobbieket vele itt.
több mint 3 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Remélem a második bekezdésed mondandója nem az, hogy pechesek vagyunk, és az miatt vagyunk 6-2 helyett 3-5ben 😀Borbinho
Dehogy. 😊 Azt mondom, hogy ez nem lenne más csapat, ha 6:2-vel állna, akkor sem.

Gyenge csapatokat meg tudunk verni, jóktól kikapunk. Ennyi a történet. Ezért szerintem valakinek felelnie kell, de Irsaynek nem lesz töke Reichet elküldeni.Borbinho
Szerintem meg nem így van, de ez a nézet különbség nem új, írtunk már erről sokszor. Máshogy állunk a szurkoláshoz, és ennek megvan az a következménye, hogy az ilyen dolgokat is máshogy látjuk.

Ugye tudod hogy minden csapatnal megvannak ezek az egy play-ek amikor leirhatjuk ha ugy tortenik akkor...Felesleges is foglalkozni vele.no
Félreértettél, nem ezt írtam. Az eredmény annyi, amennyi. Én azt mondtam azzal, amit leírtam, hogy ha Blankenship berúgja a meccs végi FG-t, és nyerünk ellenetek két hete, akkor ha átmentem volna a meccs után hozzátok a topicba, és elkezdtem volna megmagyarázni, a meccs után, hogy az FO mit rontott el, és hogy a vereség azért volt, mert a HC nem jókat hív, és különben is, az elmúlt években túlteljesített a Ravens az alapszakaszban, mert ahogy a playoffba jut, kijön, hogy nemodabuda, jön a felső korlát, akkor akkor pont azt csináltam volna, amit te most. És bár szurkolóként ez egy valid dolog lenne, a sport olyan, hogy a győztesnek mindig igaza van, a vesztes meg ne magyarázkodjon. De én - bár véleményt mondani nagyon szeretek a legtöbb csapatról 😊 - nem gondolom, hogy igazam lenne. Akkor se, ha egyébként a jövő úgy hozza, hogy a Ravens sose jut túl a playoff problémáin. Mert ha így is lesz, az nem azért lesz, amit állítok. És vice versa. Lehet, hogy neked lesz igazad, a Colts sehova nem jut majd ezzel a FO-val, de az nem azért lesz, mert Fisher, meg playhívás, meg nem is sorolom, hosszú volt a post, sok mindennel benne.

Van egy problémánk - ezt Borbinho mondatára írom, mert ez valós probléma jelenleg -, hogy éles meccseken, kiélezett szituációkban többet vesztünk, mint nyerünk. Ok nélkül nincs semmi, úgyhogy ennek is meg kell, hogy legyenek az okai. Hogy mik azok, és hogyan lehetne javítani, na ez a kérdés számomra, és erre a ti válaszaitok nekem nem elegek. Mert szerintem ennél összetettebb az ok. Ha majd eldöntöm, akkor lesz válaszom arra is, hogy mi lehet a kiút. Lehet, hogy hasonló lesz a válasz, mint ami már itt valamelyikőtök által fel lett vetve. És az is lehet, hogy egyszerűen az, hogy kell még idő, mert középjó csapatot lehet úgy építeni, hogy minden évben új irányítót kell keresgélni és beépíteni, de ennél jobbhoz kell valami kontinuitás. Legalább két évig legyen egyben a mag, mert lehet, hogy az kell ahhoz, hogy az éles szitukat ennél jobb százalékban hozzik. Nem tudom, de abban biztos vagyok most, hogy nem az offseason igazolások miatt megy mellé a FG, és nem Reich rossz hívásai miatt nem tudjuk 1 yardról bevinni a labdát. És nem Wentz hibás döntései miatt adunk el 10+ pontos előnyt.

Úgyhogy most csak bosszankodom, és frusztrál amit látok. Ebben közösek az érzéseink. 😊 Már a többi Colts szurkolóval, veled nyilván nem, te semleges vagy.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
Ballard ezt egy kesz keretnek gondolta es adta hozza a QB-t es potolta Castonzot. Tomegben es annak a tehetsegeben meg egyet is lehet erteni, de kellenenek a pluszt hozok. Nem akarok elkeseriteni senkit de Leonard nem az hiaba legyen akar o a legjobb ILB, tegnap Kenny vagy elotte Blackmon nagyobb rahatassal van a D-re mint o. A csapat azt hitte hogy kesz es a sorsolasra ranezve gondoltak hogy Halasz nem fog hianyozni es a potlasa is kozel mindegy, osszeszokik Wentz a csapattal a szezon kozben es a PO-ban robbant a garda.no
Én egyelőre nem írom le a véleményem, mert most inkább az érzelmek beszélnek még (belőlem is), csak erre hadd reagáljak, mert ebben kb. semmi nem igaz. Ballard saját maga mondta, hogy nincs olyan, hogy kész keret, mindig valahol, valami hiányzik. Azt mondta, hogy ez egy elég jó keret lehet akármihez, és ebben 3-5 után is azt mondom, hogy igaza van. Ez egy elég jó keret lehet akármihez. A többi NFL. Akinek összejön az mennybe megy, akinek nem, az meg hülye, gyenge, rossz. Vagy Bill Belichick / Tom Brady akiknek már annyiszor összejött, hogy őket már nem ér baszogatni, ha mellé hívnak valamit, vagy GW drive-ban saját térfélen bedobják triple coverage-be, pontatlanul a labdát. 😊

Én egyelőre nem akarok okos lenni, nem akarom kitalálni, hogy mi a baj, mert nincs egy oka. A védelem alapvetően korrektül játszott, de egyetlen FG távolságon belüli drive-t nem tudott FG-ra kivédekezni. Az offense alapvetően jól játszott, de volt vagy 5-6 drop most is, olyankor jövő (valós, befújható) holding amikor annak nem szabadna holdingolni, volt Wentznek 3-4 durván rossz döntése, volt olyan drive amikor a playhívás volt nem jó. Volt minden. És nem akarom sem azt csinálni, hogy akkor mindenki hülye, Reich is szar, Wentz is szar, Ballard benézte a rostert. Ha két hete Rodrigo berúgja negyvenvalahányról a meccs nyertes FG-t, vagy ha a meccs utolsó negyedében két TD után csak egyszer nem engedünk két pontost, vagy ha tegnap az utolsó drive első snapjében nem megy át három védő is a falon (amelyik a meccs nagy részében jól játszott amúgy), akkor állnánk 5-3-al, esetleg 6-2-vel, mert 1-1 playen múltak a meccsekk, akkor más lenne? Persze, hogy más lenne, mert akkor örülnénk. De közben semmi nem lenne más, a csapat ugyanaz lenne, mégis akkor mi lennénk most az AFC darlingjai, ahogy három hete a Ravens, két hete a Chargers, múlt héten a Bengals volt. Ezen a héten meg a Titans lesz. Miközben nem történt volna más, mint annyi, hogy 1-2 play jobban jön össze. Ami persze kell az eredményességhez, anélkül nem megy, csak emiatt nem lesz egy védő, irányító, edző jó, vagy rossz. Egy csapat sem.

3-5-el állunk. ami az idény előtt is benne volt, hogy így kezdünk, ha nem jönnek össze a dolgok. Hát nem jöttek össze, így is állunk. Nem örülünk, Vincent.
peterk2005
Remélem a második bekezdésed mondandója nem az, hogy pechesek vagyunk, és az miatt vagyunk 6-2 helyett 3-5ben 😀

Mmint, persze, alakulhatott volna máshogy pár play, csak erre mondhatja az ellenfél szurkolója is, hogy alakulhatott volna nekik is máshogy, és akkor simább lesz.

Gyenge csapatokat meg tudunk verni, jóktól kikapunk. Ennyi a történet.
Ezért szerintem valakinek felelnie kell, de Irsaynek nem lesz töke Reichet elküldeni.

Ahogy bő fél éve mondom: long term mediocrity a cél, és ezzel Ballard és Reich is elégedettek, Irsay még nem jött rá. Már lehet nem is fog szegény, majd a lányai.
Borbinho
Hogyne az lenne. 😀
Ne viccelj, Luck visszavonulasa ota csak azt hallgatjuk, hogy ha ez, ha az, ha amaz, akkor amugy ott lennenk a legjobbak kozott. Ez volt Brissettel a fama, Riversszel is, most is.

Konnyebb azzal konstatalni a szar meccseket meg szezonokat, hogy pechesek voltunk.

Szerkesztette: Stez

több mint 3 éve
Ballard ezt egy kesz keretnek gondolta es adta hozza a QB-t es potolta Castonzot. Tomegben es annak a tehetsegeben meg egyet is lehet erteni, de kellenenek a pluszt hozok. Nem akarok elkeseriteni senkit de Leonard nem az hiaba legyen akar o a legjobb ILB, tegnap Kenny vagy elotte Blackmon nagyobb rahatassal van a D-re mint o. A csapat azt hitte hogy kesz es a sorsolasra ranezve gondoltak hogy Halasz nem fog hianyozni es a potlasa is kozel mindegy, osszeszokik Wentz a csapattal a szezon kozben es a PO-ban robbant a garda.no
Én egyelőre nem írom le a véleményem, mert most inkább az érzelmek beszélnek még (belőlem is), csak erre hadd reagáljak, mert ebben kb. semmi nem igaz. Ballard saját maga mondta, hogy nincs olyan, hogy kész keret, mindig valahol, valami hiányzik. Azt mondta, hogy ez egy elég jó keret lehet akármihez, és ebben 3-5 után is azt mondom, hogy igaza van. Ez egy elég jó keret lehet akármihez. A többi NFL. Akinek összejön az mennybe megy, akinek nem, az meg hülye, gyenge, rossz. Vagy Bill Belichick / Tom Brady akiknek már annyiszor összejött, hogy őket már nem ér baszogatni, ha mellé hívnak valamit, vagy GW drive-ban saját térfélen bedobják triple coverage-be, pontatlanul a labdát. 😊

Én egyelőre nem akarok okos lenni, nem akarom kitalálni, hogy mi a baj, mert nincs egy oka. A védelem alapvetően korrektül játszott, de egyetlen FG távolságon belüli drive-t nem tudott FG-ra kivédekezni. Az offense alapvetően jól játszott, de volt vagy 5-6 drop most is, olyankor jövő (valós, befújható) holding amikor annak nem szabadna holdingolni, volt Wentznek 3-4 durván rossz döntése, volt olyan drive amikor a playhívás volt nem jó. Volt minden. És nem akarom sem azt csinálni, hogy akkor mindenki hülye, Reich is szar, Wentz is szar, Ballard benézte a rostert. Ha két hete Rodrigo berúgja negyvenvalahányról a meccs nyertes FG-t, vagy ha a meccs utolsó negyedében két TD után csak egyszer nem engedünk két pontost, vagy ha tegnap az utolsó drive első snapjében nem megy át három védő is a falon (amelyik a meccs nagy részében jól játszott amúgy), akkor állnánk 5-3-al, esetleg 6-2-vel, mert 1-1 playen múltak a meccsekk, akkor más lenne? Persze, hogy más lenne, mert akkor örülnénk. De közben semmi nem lenne más, a csapat ugyanaz lenne, mégis akkor mi lennénk most az AFC darlingjai, ahogy három hete a Ravens, két hete a Chargers, múlt héten a Bengals volt. Ezen a héten meg a Titans lesz. Miközben nem történt volna más, mint annyi, hogy 1-2 play jobban jön össze. Ami persze kell az eredményességhez, anélkül nem megy, csak emiatt nem lesz egy védő, irányító, edző jó, vagy rossz. Egy csapat sem.

3-5-el állunk. ami az idény előtt is benne volt, hogy így kezdünk, ha nem jönnek össze a dolgok. Hát nem jöttek össze, így is állunk. Nem örülünk, Vincent.
peterk2005
Az elso bekezdessel nem is foglalkozom, mert ezek tudod nagyon jol hogy nem a kesz kesz volt a lenyeg. Ez megint olyan hogy mindig lehet rajta javitani mint a cel a SB egy csapatnak. Igen a SB, de nem elvarhato/realis stb...stb. Igen mindenki hibazik es nem is konkret jatekokat irtam hogy miert ilyen hulye ( bar lenne olyan jatek mara mar tobb amikor az endzone es a 10 yard kozott mindketto iranyban olyat hiv amiert egy kevesbbe liberalis orszagban megkoveznek )
Az hogyha nyertek attol ahogy irod nem lennetek jobbak, hanem pont ugyanaz, de a kulonbseg hogy a nyertesnek nem kell magyarazkodnia. Amikor nem tudtok pozitiv csapatot legyozni 2 ev alatt ezzel az "eleg jo kerettel" akkor nem lehet 1-1 play-el megmagyarazni a dolgokat. Ki kellene egyenlitodni.

Ugye tudod hogy minden csapatnal megvannak ezek az egy play-ek amikor leirhatjuk ha ugy tortenik akkor...Felesleges is foglalkozni vele.
Szerintem nem volt jo az O. Ahogy irtam droppok mindenhol vannak, rosszabb hivasok is, dontesek is. Csak itt tul sok. A Titans-nel es alatalaban a jobb csapatoknal kevesebb ( ettol nyerhettetek volna parat, ahogy eppen el is bukhatattok volna parat ).

Azert az meg ideirom hogy nem okos akartam lenni, hanem reflektaltam felidoben es hoztam egy megallapitast arra amirol ideny elott beszelgettunk. Kellett LT- nem lett igazan megoldva, de jo ar ertek aranyu azert meg mindig es latszik hogy Wentznek kell a tiszta zseb. WR, ok itt van es nincs itt TY es Pittman jo, de nem elferne egy klasszis vagy akar egy speedster hamar dpi a fo fegyver. Azt mondtad Wentz ha hozza Tanne-t akkor lefosod a bokadat. Szerintem hozza, inkabb hozna de nem jatszotok a futasra. A D megfogta Henry-t, de a kepernyo elott ulve folyamatosan azt kerdeztem miert nem hasznaljak ki a tomott boxot. Kellet kifordult es siman nyeltetek a yardokat belole, de AJ is azt csinalt amit akart, de megis csak utottek a vasat. Szamomra a D nem is erdekes ilyen szempontbol mert nem ott volt a konfront, de a labdaszerzesek megaplusz. De nem latom az O-t, vagyis amit latok nem tetszik mert nem fog mukodni, ami mukodik azt nem hajtjatok, a D magaban nem tud ero lenni, de igy meg az O-t se tudja kiegesziteni.

A keretet Ballard fejleszthette volna meg, de megallt es ne beszeljuk meg ujra mert ertelek, de azert az kijelentheto hogy elfogadhatonak tartotta | a SB megnyeresere, mert az a cel 😊 | Kesznek erre irtam.

Igen az egy teoria hogy Halasz eredetileg kb mostanra vart bemutatkozasa es addigi helyettese aki egy fos volt, Wentz az O es FR ritmusanak a felvetelere az alapszakasz ezen idejet erre szanta. Ezzel inkabb mentem Ballardot, mert az LT potlo majdnem megolte Wentzet, de a hazijatekban a korabban visszajovo Halasz is probalkozott. TY meg nem jatszott szinte es igy dragabb lesz fajlagosan, de nem baj egy hazi legendanal az ar, de hogy nem jatszik az igen. Ha ezt elso pillanatos csapatnak nezem akkor meg kevesbbe hizelgo a helyzet. Tuleloben okes.

Ezeknek semmi koze az allashoz. Nektek es a East-nek mivel sikerult egymasra talalni van 6 ingyen meccsetek es a Pats epuloben erosen. Es igen egyetertek ha most jobban osszejott volna par jatek akkor mint tavaly hoztok egy 11-5, de megint ahogy akkor es JELENLEG nem latom az erot a csapatban. De ahogy irtam a sorsolas kegyeltjekent siman meglehet a PO ( es nehogy ugy erezd hogy a sorsolas miatt csak, arrol amugy se tehettek, de ez latszodott evad elott is ), lehet ugy osszealltok hogy mindegy lenne ki jon szembe.
több mint 3 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

peterk2005
Remélem a második bekezdésed mondandója nem az, hogy pechesek vagyunk, és az miatt vagyunk 6-2 helyett 3-5ben 😀

Mmint, persze, alakulhatott volna máshogy pár play, csak erre mondhatja az ellenfél szurkolója is, hogy alakulhatott volna nekik is máshogy, és akkor simább lesz.

Gyenge csapatokat meg tudunk verni, jóktól kikapunk. Ennyi a történet.
Ezért szerintem valakinek felelnie kell, de Irsaynek nem lesz töke Reichet elküldeni.

Ahogy bő fél éve mondom: long term mediocrity a cél, és ezzel Ballard és Reich is elégedettek, Irsay még nem jött rá. Már lehet nem is fog szegény, majd a lányai.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 3 éve
11 pontos elonyrol elbukott meccsek:
Dungy 2 meccs 7 szezon alatt
Caldwell 1 meccs 3 szezon alatt
Pagano 4 meccs 6 szezon alatt
Reich 5 meccs 4 szezon alatt (3 a legutobbi 10 meccsbol)

több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
Mondjuk ha van egy Taylor szintu futó, 14-0-ra vezet a csapat, akkor ezt behivni a FG táv előtt 10 yarddal azert az edzők fele is felvet kérdéseket…

1st & 10 at TEN 47
(3:54 - 1st) C.Wentz pass incomplete deep left to M.Pittman.

2nd & 10 at TEN 47
(3:48 - 1st) (Shotgun) C.Wentz pass short middle to J.Doyle to TEN 40 for 7 yards (M.Rice).

3rd & 3 at TEN 40
(3:06 - 1st) (Shotgun) C.Wentz pass incomplete deep left to T.Hilton.

4th & 3 at TEN 40
(2:59 - 1st) (Shotgun) C.Wentz pass incomplete deep left to M.Pittman.
somoskovig
Ha a gyerek nem talalja el ketszer is a wide open celpontot, akkor ott bajok vannak, playcalling ide vagy oda.

Wentz 6-8 yardokra sem talalja el a celpontokat, minden masodik passza hosszu, magas, rovid, az ember moge megy, raadasul ilyen tavokra is ugy hozzavagja az emberekhez, hogy ha netan sikerul elkapni, akkor is korhazpassz, mert jon rogton a hit. Mar ha epp Wentz eltalalja az embert, mert szupertehetsegkent a ligaba erkezo top iranyitokent szegenynek lathatoan ez sem sikerul. Arrol mar nem is beszelve, hogy olyan hulye ehhez a jatekhoz, hogy az mar faj. Fingja sincs rola, mi tortenik a vedelemben. Nincs drive, hogy ne vagna be tripla coverage-be a labdat. Hozza kepest a tavalyi, rokkant, oreg, lassu, erotlen kezzel rendelkezo Rivers zsenialis jatekosnak tunt. Es ez eleg nagy baj. Ingyen is, nem hogy elso korert.

több mint 3 éve
Meg inkabb most irom le, mert meg van esely megforditani a dolgokat.

Ahogy mar bevalottam en nem ismerem a Colts-ot melysegekben. Ahogy tavaly nem tartottam fogadhato lonak, iden Wentz miatt nem tudtam eldonteni, de azt leirtam hogy legyen Wentz barmilyen jatekos en rossznak talaltam az igazolasokat hozza. Amit en latok ha meg van vedve es vegtelen ideje van akkor megoldja ( ahogy szinte barki a ligaban ), ha nyomas alatt van akkor ket eset van a komplett kuka vagy a hero menekules. Az elso sose jo a masodikba mar megserult es meg rosszabb lett a helyzet. Ebbol jonnek persze jatekok is meg oriasi hibak is. Tegnap mikor felallt a csapat hogy dobok akkor Wentz egy kozepes szintet alig erne el. De nem is kellene mert futas alapunak kellene lennie, mert megvan hozza minden, fal-futo es Wentz is alkalmas ra. Amikor normalis ideje van akkor johetne a segitseg a jobb elkapoktol, bar Pittman jo, de ha lenne parja. Ketto amilyen korhaz passzokat osztogat ( lehet csak nekem tunt ugy hogy felnek az elkapoi? Dullen es Pascal-nal is latni veltem.), de amikor a 4 ember kozott elkapta Pittman gyonyoruen akkor ha en vagyok a DC rengeteg buntetokor jart volna, mert ahelyett hogy a korhazpasszbol utottek volna rajta 3 inkabb elkapni akarta a labdat. Wentz-nek vegulis a vedelem amit Halasz nyujt es a helyeteserol beszelni sem erdemes, elkapora sincs meg egeto szukseg, de jonni fog bar maskeppen gondolta az ember. De a baj nem Wentz igazan, persze nem is segit. FR ezt a keretet kapta es nem rossz csak nem tudja hasznalni. Itt van egy jo fal ( ok nem ez van fizetve es lehetne jobb stb, de ez akkor is jo fal relativ a ligaban ) egy futo aki a top5 es csak azert nincs feljebb mert nem kap eleg erintest. Ki az a hulye aki nem fut pedig megy es darabra alig van meg az elkaposor es dobtok. Persze ertheto mert a nagy jatekokbol eltek ( a futas helyett pedig az ki van erdemelve ), de ott is a zaszlokbol. Megerdemeltek voltak, de hogy fogtok igy megelni egy csapat ellen akinek vagy van jo sec-je vagy jo nyomasa, mert akkor nem fognak ilyen konnyen repkedni a sargak. De megint olyan mint a Ravens ellen, jo jatek 14 pont elony, fogva Henry, ST remek mezonypozit ad es semmi. Lattok tudatos egymasraepulo jatekokat. FR szerintem a leggyengebb lanc jelenleg, de most is itt van az embere, itt volt Rivers aki korlataival egyutt egy jo QB es nem tudtok pozitiv merlegu csapatot megverni az elmult ket evben. A Titans nem szamit nalam a csoport miatt, de ne legyek kukacos akkor 1. Ballard ezt egy kesz keretnek gondolta es adta hozza a QB-t es potolta Castonzot. Tomegben es annak a tehetsegeben meg egyet is lehet erteni, de kellenenek a pluszt hozok. Nem akarok elkeseriteni senkit de Leonard nem az hiaba legyen akar o a legjobb ILB, tegnap Kenny vagy elotte Blackmon nagyobb rahatassal van a D-re mint o. A csapat azt hitte hogy kesz es a sorsolasra ranezve gondoltak hogy Halasz nem fog hianyozni es a potlasa is kozel mindegy, osszeszokik Wentz a csapattal a szezon kozben es a PO-ban robbant a garda. Meg osszejohet mert a sorsolas nem lett nehezebb, nem fogjak leultetni Wentz-et mert Ballard nem fog benyelni halott penzt utana es hozni egy rookiet akit iden nem akart mert a kesznek tartott keretet nem akarta elpazarolni egy rookie tanitgatasaval. A PO osszjohet siman, 3 kategoria van amibol csak jol johettek ki, mint a TB, nalam a Titans is az volt es nem kulcsmeccs.. stb, a kotelezok mint a Jags..stb es ket kulcs a Raiders-Pats. 9-8 eleg lehet, mert a tobbi csoportban nagy a harc es korbeveresek garmadaja fog jonni. Persze kell egy kis szerencse is ( ha mindenhol lenne egy kiraly aki elver mindenkit az sokat segitene, de a matek adni fogja a nagyjat ).

Tegnap nem Wentz es Tanne kozott dolt el. JT jobb volt mint Henry, de nem volt hasznalva es +50 dobas egy csontig leragott egyseggel de jatszva a dpi-kre. Az akkor is mukodik ha JT kapott volna meg futasokat. Igazan a meccs alakulasa az ido 99%-ban engedte volna a futast, jobban ment aranyaban mint a Titans-nek es kevesebb futott yarddal zartatok a vegen.
több mint 3 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 308 — 49ers GM
Mondjuk ha van egy Taylor szintu futó, 14-0-ra vezet a csapat, akkor ezt behivni a FG táv előtt 10 yarddal azert az edzők fele is felvet kérdéseket…

1st & 10 at TEN 47
(3:54 - 1st) C.Wentz pass incomplete deep left to M.Pittman.

2nd & 10 at TEN 47
(3:48 - 1st) (Shotgun) C.Wentz pass short middle to J.Doyle to TEN 40 for 7 yards (M.Rice).

3rd & 3 at TEN 40
(3:06 - 1st) (Shotgun) C.Wentz pass incomplete deep left to T.Hilton.

4th & 3 at TEN 40
(2:59 - 1st) (Shotgun) C.Wentz pass incomplete deep left to M.Pittman.

több mint 3 éve
Wentz szorol szora elmondta azt amit az elso Titans meccs utan, hogy jobbnak kell lennie es a Titans olyanokat mutatott a vedelemben amiket nem latott korabban a tape-en.
Hat ha nem tudsz vedelmet olvasni ugy nehez a QB poszt, az teny.

Eddig minden a terv szerint halad, igy tovabb

több mint 3 éve
uatu Indianapolis Colts 949 — uatu@freemail.hu
Ez egyszerre volt vérlázító, és elkeserítő.
A zebrák sz@rjanak sünt, Wentz meg takarodjon a padra, aztán jövőre meg annál sokkal messzebre.
több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 578 — Colts Fan
Dayora rohadtul kíváncsi vagyok.

több mint 3 éve
több mint 3 éve

Kíváncsi leszek mozgunk e a trade deadlinenál.
PL Glowinskinak a lejárójával lehet egy minimális érteke, a Frisco ellen Reed gyakorlatilag a snapjeinek 2/3 át megette.
Mack is mehet szerintem.

Szerkesztette: Tony Adams
több mint 3 éve
Én ezeket nézegetve érzem / mondom, hogy szerintem Wentzről lerí, hogy bízik a "rendszerben". Az idény elején a vakcina sztori / egyéb apróságok, jelek alapján tartottam attól, hogy betonfej lesz, de úgy látszik a focival kapcsolatban tényleg megbízik Reichben. A stílusa nem változott, most is van benne "roethlisbergeri" hero-zási hajlam bőven. Valószínűleg ez mindig is megmarad, ez a stílusának a része. De annak a fajta hero-zásnak amit az "ez nem fog menni, ezt nem értem miért jó, így senki se lesz szabadon, muszáj nekem megoldani valahogy" vált ki az önmagában és a rendszerben is hitét vesztő játékosból, nyoma sincs. A technikája, a beidegződései, a processing speed, a védelem olvasási képességei néhány hét alatt nyilván nem fejlődtek, úgyhogy a változás amit látunk, az szimplán ebből kell, hogy adódjon, másra még nem volt, nem lehetett idő. Ebben reménykedtem, ezért éreztem jó húzásnak hogy idehozzuk, de ahogy le sem írtam a pocsék 2020 miatt, úgy megkoronázni sem akarom néhány jó meccs után. Az _igazi_ nyeresége ennek a dealnek akkor jöhet csak ki, ha ez a bizalom megmarad játékos és edző között, és az ennek köszönhetően alapból feljavuló játék arra bíztatja, hogy az egyéb javítandókon - felsoroltam fentebb, technika, beidegződések, satöbbi - is dolgozzon, és javítgassa. Ez utóbbi hosszabb folyamat lesz (ha lesz).

Elfogadom egyébként, ha valaki azt mondja, hogy elfogult szemüveggel nézem, de én a vasárnapi meccsen _éppen_ ezeket látva éreztem úgy, hogy jól játszott. Volt egy néhány perces periódusa, rögtön a RZ fumble után, amikor visszajött a "régi Wentz". Utólag szerintem az lehetett, hogy annyira felk***ta az agyát az a peches labdavesztés, hogy egy ideig elgurult a gyógyszere, ledobta a gyeplőit, és egyből jött a régi önmaga. Aztán lehiggasztották, és visszaállt az idei verzió. Mindegy, a lényeg, hogy azon a pár percen kívül én a dobásaiban tudatosságot láttam. Még a pontatlan labdái is úgy voltak pontatlanok, ahogy egy ilyen időjárásban kell. A mélyeket bátran el lehet dobni, mert amikor 10 drive-ból kilenc punt, akkor egy deep ball INT annyi, mint egy puntolás. És jobban meg lehet löbbölni, nem kell annyira vezetni az elkapót, mert nehezebb elkapni a labdát teljes sebességgel rohanva, mint belassítva ölbe kapni. Olyan előnye van az elkapónak manapság, hogy bőven meg lehet ezt rizikózni ilyen időben. Viszont a screen passzokkal nagyon vigyázni kell, mert azokból igen könnyen jöhet egy pick6, ha az elkapó egy picit elcsúszik, egyensúlyt veszít, stb. Úgyhogy azokat meg érdemesebb meghúzni, ha túlszáll, akkor túlszáll. A pontatlan labdák éppen így voltak pontatlanok vasárnap. De mondom, elfogadom, ha valaki azt mondja, hogy elfogultan nézem. Majd meglátjuk mi lesz a következő hetekben. Ha azért pontatlan mert megint átment letámasztatlan golyószóróba, akkor azt úgyis észre fogjuk venni.

több mint 3 éve
több mint 3 éve
Szerintem a PO kozel sem lesz nehez. Nektek van a legkonnyebb sorsolasotok hozza jelenleg es a Pats-nek. A legtobb kotelezo gyozelem amit szinte el se lehet bukni akkora a kulonbseg. Es a legkevesebb PO-ert meno csapat mint Raiders-Pats. A masik ket csoport ezzel van tele egy kotelezovel a 4 helyett.

Szerintem amugy se ultetnek le Wentz-et es raadasul az az egy elso kor nem oszt vagy szoroz
több mint 3 éve
Harom gyenge csapatot megvertunk, 4 jo csapattol kikaptunk eddig.
Ha nyertunk volna a jok ellen vagy kikaptunk volna a gyengek ellen is jobb lenne szvsz a helyzet.

Igy ha csak nem tortenik vmi csoda, PO nem lesz, megy az 1.korunk, de legalabb nem top10es, hanem 15 koruli lesz.

Nem vagyok boldog.

Szerintem Wentz tegnap se volt jo, legalabb 5-6 olyan passza volt, ahol benne volt hogy eladja, az end zone picknel talan csak a Rams elleni shovel pickje volt borzalmasabb.
Ezek mellett tovabbra is pontatlan, persze lehet most az esore/szelre fogni. De megint volt 7-8 labdaja, ami elkaphatatlan volt, a hosszu passzai egytol egyig rovidek voltak, szerencsere jottek a DPIk.

Nem azt mondom, hogy borzalmas. Tovabbra is kozepes, es egyaltalan semmi javulas nem lathato nala, ami a legrosszabb forgatokonyv fele vezet.

A Titans, Bills, Bucs, Cards, Raiders 5osbol egyet be kellene huzni a pozitiv merleghez (ugy h verjuk a Jetset, Texanst, Patset, Jagset 2x), a POhoz valszeg tobbet is.

Szerkesztette: Borbinho

több mint 3 éve
Az időjárás alaposan betett a játéknak, az első és utolsó negyedben lehetett még valamennyire passzolni is, a meccs középső két negyede uszodai bírkózás volt. Hoztuk az idén megszokottat a több jó megmozdulással ami mellé nem egy hiba, elszúrt lehetőség társult. Nem egy közülük fontos, "vezért" játékosoktól.

A védelem is hozta a kétarcúságát. Az első drive-ban mint kés a vajon jöttek át rajtunk, mintha késett vona az óránk és mi még a bemelegítésnél jártunk volna. Aztán két és fél negyedig yardot se nagyon tudott megtenni a Niners. Azt három passz, 40 másodperc alatt megint egy TD beengedése a semmiből, majd újra szinte yardot sem engedtek. Közben 4 turnovert is összehoztak, amiből kettő nagyon szép játék volt. Leonarnd egy állat, nem is tudom hányadik meccsén szerez sorozatban turnovert. Rhodes-t remélem visszalöki az INT-je a tavalyi pályára, mert idén eddig messze van tőle, és legalább egy corner azért kéne, aki rá is állítható valakire.

Támadó oldalon Wentz vezére volt a csapatnak, tegnap is jól játszott. Az a goal line fumble / INT utólag nézve nem hiba, hanem nagy pech. A védő ujjheggyel beleütött a labdába, azért ment olyan furán. Ha nem ér bele, akkor nem fumble, és valószínűleg egy bravúros löbbölt TD-ről beszélnénk most, nem hibáról, mert az elkapó tök üresen álldogált ott a RZ-ban. Utána volt egy csúnya, turnover worthy passza, amit megúsztunk. (Szerintem összesen egy ilyen volt, a másiknál Pascal csúszott el / botlott meg, azért fért oda a védő, egyébként jó back shoulder passz lett volna). Emellett megfutott 2 fontos 1st downt is és a futott TD-je is jó játék volt. Pittman beérett egyértelműen első számúnak, és annak nem is rossz. Idén nem volt még elkapható passza, amit ne kapott volna el. Tegnap ebben az időjárásban is elkapott minden felé menő labdát, a rohadt nehezet is. (Ezzel alighanem el is jinxeltem, jövő héten jön a dropja. 😊 De tényleg nagyon megbízható a keze eddig.)

Nem tudom eldönteni, hogy ez a lábon lőjük magunkat, jellemzően akkor, amikor éppen vagy visszajöhetnénk, fordíthatnánk, vagy pontot tehetnénk a meccs végére, ez vajon egy a turnoverhez hasonló random dolog-e, amiből mi most beszedtünk magunknak egy hosszabb sorozatot, és majd lesz belőle olyan is amikor elkerül, vagy pedig mentálisan nem vagyunk optimális állapotban és azért jönnek. (A mentális állapoton nem nem akarást, vagy nem felkészülést értek, hanem frusztrációt hogy nem megy, túlakarást esetleg, és hasonlókat. Az ilyesmiből is tudnak jönni az elb*szások. Magam is megtanultam amikor még kéziztem, hogy ha nem megy, és frusztrál minket, hogy nem megy, akkor abból gyakran újabb kihagyott ziccerek és befelé pattanó benyelt gólok lesznek.)

Enyhén szólva sem mi leszünk a jövő heti Titans meccs esélyesei. Így, cornerek nélkül ellenük kábé olyan lesz kiállni, mint letolt gatyával.

több mint 3 éve
Bence94 Indianapolis Colts 1 949
W is a W. vasarnap jon az igazi erofelmero, ami egyben a szezon legfontosabb meccse is lesz.