Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 13 éve
Kíváncsi vagyok Suh a rúgásért mit kap.. Nem sírnék ha nem játszana ellenünk.. Tavaly egy rúgásért 2 meccset kapott..
több mint 13 éve
nem mellesleg pedig wayne immar egy nfl rekordot is tart. a leghosszabb sorozat legalabb ket elkapassal c. kategoriaet 59 meccsel.MMMSSzerintem legalább 3 elkapás csúcsról volt szó, de nem lényeges. Reggie hasít és csúcsokat dönt, ez a fontos. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Persze, mondták a közvetítésben hogy rákkutatásra folyik be valamennyi pénz az által hogy ezt bevállalták de nem emlékszem se az összegre se a felajánlóra 😀 gondolom nem nehéz utánaolvasni annak akit érdekelHöri10 ezerről indult és ha jól hallottam 22 ezernél lett a vége.
több mint 13 éve
10 ropit adott erte vmi perverz allat, aki szeret historiaxes noket nezegetni.nem mellesleg pedig wayne immar egy nfl rekordot is tart. a leghosszabb sorozat legalabb ket elkapassal c. kategoriaet 59 meccsel. az elozo rekordtarto cris carter volt, vmint megelozott ket embert is minden idok elkapott yardjainak listajan, art monkot es irving fryart igy mar a 13. helyen tanyazik 12813 yardaval. ha nagyot vandalkodik, meg iden befoghatja a 11. helyen levo holtot (13382), a 12. andre reed pedig majdnem biztos, hogy meglesz (13198). erdekessegkepp mondanam, h a top20ban 4 elkapo van, aki az ot draftolo csapatot sosem hagyta el. hines ward, steve largent es 2 colt. marvin es reggie.
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 13 éve
Persze, mondták a közvetítésben hogy rákkutatásra folyik be valamennyi pénz az által hogy ezt bevállalták de nem emlékszem se az összegre se a felajánlóra 😀 gondolom nem nehéz utánaolvasni annak akit érdekel
több mint 13 éve
A jobbra álló hölgynek még viszonylag jól is áll. Vajon kapnak ezért némi extra casht a csapattól? És így fognak szurkolni a hátralévő meccseken is?Höri
több mint 13 éve
A 9-7 is lehet ugyanolyan nehéz, mint a 11-5, és nem csak an NFC-ben. A 2008-as év speciális volt, mert a Sparano-s Miami ill. a Titans is nagy évet futott, nyerték a divíziót, így a Ravens, a Colt és a Pats harcolt a WC helyekért. Ezek meg ritkán adják 12-4 alá...Amúgy a gópecc abban az évben úgy futott 11-5-öt, hogy pozitív mérlegű csapatot le se győzött. Az idei év más, nekünk a PO versenyhez már le kellett győzni pl. a Packerst. És lehet, hogy még a Texans ellen is kelleni fog egy meccs, szóval egyáltalán nem biztos, hogy idén könnyebb PO-ba jutni, mint 2008-ban volt.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Fredo
205
ahhoz képest, hogy pár éve a gópecc lemaradt 11-5-el a wc-ról most nagyon szerencsés a helyzet. Elképzelhető hogy 9-7-el is be lehet jutni...
több mint 13 éve
Alakul a wild card mezőny 😀 a két hely igencsak kelendő leszA Bengals, Steelers kettős a kemény, a Steelersbe visszajön Ben, a Bengals meg nagyon beindult az utóbbi hetekben. Szerencsére egy csoportban vannak, és még kétszer játszanak egymással így valamelyik beszopik közülük, és azzal ki is esik a versenyből. A Miami ellen meg 2+tie breaker fórunk van, annak elégnek kéne lennie. Alakul ez mint púpos gyerek a prés alatt. 😊
Colts 7-4
Steelers 6-5
Bengals 6-5
Dolphins 5-6aztec
(Még a Chargers kimaradt a felsorolásból. Ők 4-6-al állnak, de ha ma nyernek a Ravens ellen akkor egy 9-7-re még ők is jók lehetnek a relative könnyű hátralevő schedule miatt. De talán két óra múlva már el is felejthetjük ezt az opciót. 😊 )
(Szerk.: Correction, a Steelers csak egyszer játszik már a Bengalssal, de talán az is elég lesz hogy az egyik elszálljon...)

több mint 13 éve
necces lesz ez még
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
A Bengalstól tartok. A Steelers most még játszik a Ravenssel egyet, amire egy L-t azért rászámolok, és játszik a Bengalssal is, az simán ki-ki meccs lehet majd és az egyik kiüti a wild cardról a másikat. 😛Azt mondják Polamalu és Big Ben már játszik jövő héten a Ravens ellen.
Nekünk hozni kellene a KC meccset még, és majd utolsó héten Texans elleni W, azzal szvsz megleszünk. 😛
De egyébként a Lions is balfaszkodik, hiába egy állat Megatron és STafford, még azon sem lepődnék emg, ha meccsben lennénk a legvégén is.
Mindenesetre erre a meccsre azért L-t számolok.
Jó lesz ez. 😊Stez
A Lions meccs hozható lehet. A Texans meccsen megint megmutatták, hogy milyen mákos alakulat.
több mint 13 éve
A Bengalstól tartok. A Steelers most még játszik a Ravenssel egyet, amire egy L-t azért rászámolok, és játszik a Bengalssal is, az simán ki-ki meccs lehet majd és az egyik kiüti a wild cardról a másikat. 😛Nekünk hozni kellene a KC meccset még, és majd utolsó héten Texans elleni W, azzal szvsz megleszünk. 😛
De egyébként a Lions is balfaszkodik, hiába egy állat Megatron és STafford, még azon sem lepődnék emg, ha meccsben lennénk a legvégén is.
Mindenesetre erre a meccsre azért L-t számolok.
Jó lesz ez. 😊
több mint 13 éve
Alakul a wild card mezőny 😀 a két hely igencsak kelendő leszColts 7-4
Steelers 6-5
Bengals 6-5
Dolphins 5-6
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 13 éve
Luck olvassa a fórumot, ma párszor megfutotta nehéz szitukban a 1st downt. 😛Bár most úgy éreztem, kicsit sokszor is próbál megindulni, le is kapcsolták hamar.
A lényeg a W, 7-4!
több mint 13 éve
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
na azok a cheerladerek mekkora fanok akik letúrják a hajukat kopaszra 😀
több mint 13 éve
Nekem ezeken felül egy "komoly" hibája tűnik fel szinte minden meccsen.Akkor is dobni akar, ha meg tudná futni a first downt. 20-25 yard tuti a lábában marad így meccsenként...
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 13 éve
Én nagyon sokszor hallottam Arianst az oldalvonalon perelni Luck-al, hogy:"Édes fiam ha meghalt a play, akkor ne próbálkozz baromságokkal, hajítsd el a francba, ne várd meg míg összetörnek."
Én szerintem Ariansnak, meg az egész edzői stábnak van annyi esze, hogy a csapat legértékesebb emberét, a jövő zálogát nem teszik ki felesleges veszélyeknek.
Stezzel értek egyet abban, hogy benyelt sackek, és big hitek nagy része (de koránt sem mindegyik) abból jön, hogy András megpróbál olyan szituációkból is játékot csinálni amiből már nem lehet.
Ez nem Arians hibája, rookie QB hiba, ki fogja nőni.
Ezen kívül a "dobd el a francba" sem egyszerű dolog.
Oda kell dobni valamelyik közeli ember felé (de távol a védőtől), hogy ne legyen intentional grounding.
Nyilván tizedmásodperc alatt kell dönteni hogy még próbálkozom, vagy eldobom. Ez nem könnyű feladat. De András meg fogja tanulni.
Edit:
Még valami.
Nagyon vékony a határ a felesleges kockázat és a hősies QB játék között.
Van olyan játék szitu, hogy egyszerűen muszáj rizikózni, mert nagyon kell az a first down, mert rohansz az eredmény után, mert kell még 1 másodperc a WR nek, stb.
Ilyenkor sajnos néha be kell nyelni a sacket. Enélkül nem megy.
“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 13 éve
Úgy látszik (féligmeddig legalábbis) félreérthető voltam, a cikk nem arról szólt, hogy Luck futna és az a baj! Nem a scrambler QB-vá válástól féltette, hanem amit Stez fejteget: hogy Roethlisbergerhez hasonlóan nem hajlandó tudomásul venni, hogy vége a playnek, és addig próbálkozik, kínlódik amíg vagy agyonnyomják (sackelik) vagy valahol kiszabadul és mégis el tudja passzolni. Ez az a "harcos" mentalitás amit a cikk Arians hatásának tulajdonított (hisz Pittsburghből jött, BB-re is nyilván hatással volt az ottléte alatt), és ez az amitől a potenciális sérülésveszély miatt félti.Egyébként Steznek lehet igaza, egyelőre túl korai véleményt mondani. De én azért annak örülnék, ha nem válna belőle egy Roethlisberger. Az nagyon jó, hogy erőteljes, kemény fickó, akire nem elég ráfújni hogy eldőljön, de ez ne jelentse azt, hogy állandóan erre is hagyatkozik. Ez legyen egy plusz ami néha besegít, de alapvetően az lenne a jó, ha egy okos pocket QB maradna, aki jól olvassa a defense-et, jól hív át ha kell, gyorsan dönt, és hamar szabadul a labdától. (És persze pontosan dob. 😊 )
Az, hogy megvan a lába ahhoz, hogy adott esetben fusson is, az teljesen oké. Rodgers sokkal véznább mint ő, de ő is nagyon mobil, és ha teheti/alkalmas akkor fut. Na, Luck hasonló stílusban nyugodtan futhat.

több mint 13 éve
Azért szerintem alap volt mindig is, hogy Luck atletikusságát ki is akarja és fogja is használni. És egyelőre ezek a futásai azért hatalmas clutch szitukban jöttek. De szerintem hülye volna, ha nem húzná meg ezeket.Én nekem nincs bajom azzal, ha kockáztat, nekem azzal van bajom, ha elkezdi folytonossá tenni ezeket a buta hibákat, amiket már második meccse nyom, hogy még a hatalmas nyomás ellenére is csak felhajítja a fenébe a labdát, aztán bízik benne, hogy valaki leszedi. Oké, ilyet szedett le Wayne, Hilton, Avery is, de ritkán, több esetben meg ordas nagy pick lett, ez nagy rookie mistake.
De mondjuk szívesen olvasok ilyen cikkeket, meg szeretem is meghallgatni a különféle okosságopkat, véleményeket, de mindig az jut eszembe azért, hogy igazából az első éve a ligában, annyira, de annyira korai ilyeneken gondolkozni, meg ezen agyalni...
Annak örülök, hogy már első évében Arians érezteti vele, mekkora a szerepe a csapatnál, mert hamarabb meg fog tudni bírkózni a nagy teherrel, hozzászokik.
De azért Big Bennel nem hasonlítanám össze egyébként. BB nagyon sokszor annyit pöcsölt a labdával, hogy odaért 3 védő, és sokszor nem dobta ki a labdát, hanem egyszerűen nem talált célpontot, akkor benyelte a sacket. Na most ha évente 60 sacket benyal, akkor az lehet, hogy megárt egy idő után.
De Luckot ilyen téren nem tudnám hozzá hasonlítani, benne valahogy jobban érzem, hogy baromira érzi, mikor mire van lehetősége és szvsz jobb döntéseket is hoz majd ezáltal.
De korai...
több mint 13 éve
A minap olvastam egy cikket - sajnos nem ugrik be, hogy hol, de megpróbálom megkeresni -, amiben elemezgetik Luck eddigi teljesítményét. A cikk általában nagyon nagyra tartja, de van benne egy érdekes megjegyzés: A szerző szerint kicsit félő, hogy rookie évében Arians kezébe került, mert bár az jót tesz neki, hogy Arians nem fél komoly terhet rakni a vállára, ugyanakkor hajlamos "harcos" típust nevelni a játékosaiból. Luck esetén ez a Roethlisberger féle menekülős, kemény szitukba is belemenős, kockáztatós típust jelentené, ami hosszú távon negatívan befolyásolhatja a pályafutását, a sérülésveszély miatt.ennek szerintem nem kell nagy jelentőséget adni. nagyon kár lenne egy ilyen passz gépből egy futós irányítót csinálni. az jó, hogy nyomásnál ki tud mozogni és ha kell first downt tud csinálni.
Nektek mi a véleményetek, van ebben valami igazság? Vagy csak fel van fújva a dolog?peterk2005
egyébkén sem hinném h Pagano rohangálós irányítót akar belőle csinálni. annak sosincs jó vége. (ráadásul nem is feka 😀)
egyébként stílusból is adódik szerintem ez a dolog BigBennél, nem csak az edzőn múlik.
több mint 13 éve
A minap olvastam egy cikket - sajnos nem ugrik be, hogy hol, de megpróbálom megkeresni -, amiben elemezgetik Luck eddigi teljesítményét. A cikk általában nagyon nagyra tartja, de van benne egy érdekes megjegyzés: A szerző szerint kicsit félő, hogy rookie évében Arians kezébe került, mert bár az jót tesz neki, hogy Arians nem fél komoly terhet rakni a vállára, ugyanakkor hajlamos "harcos" típust nevelni a játékosaiból. Luck esetén ez a Roethlisberger féle menekülős, kemény szitukba is belemenős, kockáztatós típust jelentené, ami hosszú távon negatívan befolyásolhatja a pályafutását, a sérülésveszély miatt.Nektek mi a véleményetek, van ebben valami igazság? Vagy csak fel van fújva a dolog?

több mint 13 éve
Jóvanna 😊Bruce Arians sajtó konferencia:Elengedett 😀 Így is mondhatjukHöri
Q: It is thanksgiving around the corner, what are you thankful for this year?
A: OMG I'm thankful for the Pittsburgh Steelers for letting me go, to be here.
szf61
“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
Höri