NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
12
6
21:00, ARENA4
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 732
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 12 éve
Luck-al renden lesz minden, eszméletlen érett a srác. Nem akarom Escaladet-t (vagy magamat) ismételni, de tényleg őstehetség a kölyök.
A line egy fos jelen állapotában és nem látom mitől is lehetnének jobbak.
Folyamatosan összeomlott a zseb és ez még csak a Rams volt.
Jövő héten a Steelers ellen ez kevés lesz.
Illetve kevés lesz bárki ellen aki nem a liga alsó harmadába tartozik.
Reménykeltő hogy Luck annyira szépen mozog ki a zsebből ha baj van, hogy feltehetőleg megússza komolyabb sérülés nélkül.
“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 12 éve
Ami kicsit biztató, habár nincs hatalmas tehetség RB/WR poszton, egész használható/roleplayer depth van. A fal teljes káosz, és 1 sérülésre vagyunk a katasztrófától. King jól szerelt, de látszik, hogy szándékosan keresték.Freeney/Mathis párosnak 1 drive-ja volt, felelőtlen lenne bármit is állítani (bár előtte is tudtuk, Mathisnak jobban áll a poszt). Hughes pörgött, és ha nem is kap ilyen ingyen sackeket alapszakaszban, látni rajta, tudja mi múlik az idei szezonján.
Luck mesteri volt. Nagyon vissza kell fognom magamat, hogy ne vonjak le ostoba következtetéseket (pedig nem is tartom magamat egy hatalmas csodálójának). Safetyket nézett el, fellépett a zsebből, mégsem égett a lába, nem forszírozta a dolgokat, fifti-fifti 1st down oután egyből ott termett a C mögött, és indította a kamu futó playt, stb, stb.
több mint 12 éve
A következő meccs a Steelers ellen lesz, habár gondolom ismét 2-3 driveot kapnak a kezdők, de azért azt hiszem, abból a meccsből már picit több tanulságot vonhatunk le. Az offense a liga egyik legjobb védelme ellen, míg a defense a liga egyik legjobb irányítója ellen "gyakorolhat" majd.Személy szerint már nagyon várom, mert egy ilyen Rams ellen sajnos sokkal nem lettünk okosabbak.
Ami nekem nagyon tetszik, hogy a védelmet harapósnak látom, az agresszivitás megvan, és egyelőre Powers, valamint King is jól vizsgázott, de hát komolytalan WR-ek ellen azért. Zbikoból lófaszt se láttunk, hogy mozog coverben, volt 1-2 megmozdulása, amikor szépen olvasta le a támadó játékát, de semmi több. Hiányolom, hogy egyelőre abszolút nem küldtük fel a boxba, hogy futás ellen besegítsen, és azért a futásokat nyeltük is pár alkalommal rendesen.
Egyelőre pont azt láttam, hogy a DL erős oldalát elnyomta a Rams OL, de azért azt jegyezzük meg, hogy onnan pont a bivaly Redding hiányzott ma. Johnson habár nem starter OC ellen tolta, de jó volt, volt, amikor simán benyomta a fal közepét, nála pedig pont azt gondolták sokan, hogy erővel nem fogja bírni majd.
Mondjuk így elsőre nem gondolom, hogy minden snapnél bírni fogja, de kezdésnek azért nem volt ez rossz. Amit nem hittem volna, hogy Moalának is volt durva megmozdulása, amikor elnyomott két falembert. 😀
A védelemben talán Hughesnak segíthet ez a sémaváltás, Ő láthatóan jobban érzi magát 3-4-es OLB-ként, csak mondjuk Mathis mellett olyan sokat nem lesz fent, de viszont backupnak azért talán elviselhető lesz idővel, bár még korai örülni neki.
Az OL számomra is nagy kérdés, bár én azt láttam, hogy a kezdeti megingás után azért egyre magabiztosabban ment a blokkolás, idővel szerintem bele fognak jönni a srácok. Mondjuk Justice az, akinek javulnia kéne, több hibája is volt, és többször jött strong oldalról a nyomás, de azért Castonzonak is voltak kellemetlen pillanatai Quinnel szemben.
Satele nem volt rossz, futásnál nagyon jól dolgozott, mondjuk neki egy baja lesz, hogy majd a bivaly Wilfork féle nózikat nem fogja bírni tartani, ez már a Raidersben is baja volt. Reméljük, most ebben is javulni tud majd.
Luck viszont minden alkalomnál, amikor a zseb beomlott, azonnal érezte a nyomást, és remekül mozgott ki a zsebből, tényleg az volt az ember benyomása, hogy ez a csávó nem rookie, hanem valami 4-5. NFL-es évében járó forma. Tetszett, hogy remekül lát a pályán, nem 1-2-3 elkapót használ, hanem PM módra bárkit elő tud szedni a kellő pillanatban.
Habár Brazillnak volt egy csúnya dropja, de nekem tetszett, amit slotban művelt, és ugye még a TC-ben remeklő Avery nem is játszott, reméljük, hogy azért regularban egészséges lesz. 😀
Mondjuk ami továbbra is elég vicces, az a ST, mert szerintem az idén sem lesz jobb a szokásos "fair catch" teamnél.
Nem lesz ez rossz, szerintem jó úton halad a csapat mindenképpen. Az rebuilt elkezdődött, jövőre sok lesz a helyünk a sapi alatt, esetleg valami komoly igazolással meg is lepnek Grigsonék. 😊
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
A Dallas meg a Giants gondolom 😀Eddig úgy látszik hogy fasza az 1/1 csak így tovább!! 😀 Bár a fal eléggé ergya még 😀Petikievak01Van olyan csapat akinek nem szurkolsz...? 😀Asbee
több mint 12 éve
dugo93
4 234
épp hines wardot néztem a moziban a meccs alatt, de ahogy nézem az eredményt az eléggé rendben van. van vki aki extrán jo volt?
több mint 12 éve
Eddig úgy látszik hogy fasza az 1/1 csak így tovább!! 😀 Bár a fal eléggé ergya még 😀Petikievak01Van olyan csapat akinek nem szurkolsz...? 😀
több mint 12 éve
Volt 1 elkapása 5 yardért, egyébként látszott rajta, hogy a blokkolás (még) nem az erőssége.
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Fleener milyen volt?
több mint 12 éve
Delone Carter bordája megsérült.
több mint 12 éve
Jeff Fisher eszi a kefét most.Vazze .. csapatot váltottam, de csak nem tudom legyőzni ezeket 😊
több mint 12 éve
He he.. a hülye Rich Eisen az NFL Network-ön:Az Indianapolisi stadion új neve:
LUCKas Oil Stadium 😊
több mint 12 éve
Eddig úgy látszik hogy fasza az 1/1 csak így tovább!! 😀 Bár a fal eléggé ergya még 😀
több mint 12 éve
Viszont 3 driveból is feltűnt nekem, hogy amíg Mathis jól mozog 3-4-ben, a pass rushban is erős, addig Freeney nem tűnik valami veszélyesnek a másik oldalon.
több mint 12 éve
csak a fal szedje össze magát és akkor boldog leszekFarkyNa ja ott még vannak gondok....
Elég sokszor Luck arcában voltak.
több mint 12 éve
csak a fal szedje össze magát és akkor boldog leszek
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Preseason ide - oda, amikor minkét oldalon az első csapat volt fenn Luck akkor is jól dolgozott.Kimozog a pocket-ból ha kell, van erő a dobásaiban, helyére mennek a labdák.
Jó lesz ez... nem lesz baj
több mint 12 éve
Balfasz kapitány is nézi a meccset:Jim Irsay @JimIrsay
Historic beginning!!!!!!!!!!!!! The legend has begun!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reméljük igaza is lesz. 😊
több mint 12 éve
én örülök neki, mert így legalább végig tudom nézni, és még aludni is marad időm 😀Farkynekem ezer a dolgom még ilyenkor, igen utálok meccset nézni úgy, hogy közben bolondok háza van.
de legalább simán nyerünk. preszezon a lényeg
több mint 12 éve
én örülök neki, mert így legalább végig tudom nézni, és még aludni is marad időm 😀
több mint 12 éve
nem tudom ki találta ki, hogy pont nekünk kell este játszani éjjel helyett, de bekaphatja.
több mint 12 éve
Ez nem jön át mindig a TV-ben.Hogy ezek valójában mekkora benga állatok.
több mint 12 éve
Sergio Ramos 43 yard field goal 😊Nem ide tartozik, de 43-ról az összes profi soccer játékosnak illik belőni. Az még nekem is megy, pedig ügyetlen tehénszar vagyok
Nem rossz... nem rossz.szf61
több mint 12 éve
egy Vickről szóló cikkben olvasom mint a nevéhez társuló eposzi jelző:"az első Super Bowl-gyűrűjére hajtó irányító"
elképzeltem, hogy ezt akár Curtis Painterhez is oda lehetne írni például 😉
Otthonom MisColts
több mint 12 éve
Sergio Ramos 43 yard field goal 😊Nem rossz... nem rossz.