NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 718
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 12 éve
Csak nem sporttv-s van. Ha ilyen érdekel, akkor írj!Egyébként hadd ismételjem meg, ha nem veszitek rossz néven, azt a korábbi kérésemet, hogy akinek van 2007. január 21. ELŐTTI bármilyen Colts-meccse felvéve a Sport TV közvetítéséből (tehát magyar kommentálás), kérem, ossza meg velem. Mindegy, milyen hordozón.wmitty
több mint 12 éve
Egyébként hadd ismételjem meg, ha nem veszitek rossz néven, azt a korábbi kérésemet, hogy akinek van 2007. január 21. ELŐTTI bármilyen Colts-meccse felvéve a Sport TV közvetítéséből (tehát magyar kommentálás), kérem, ossza meg velem. Mindegy, milyen hordozón.
Otthonom MisColts
több mint 12 éve
Nem értem én ezt a nagy hacacárét a stanford meccsel, nem 1993 van, hogy őrizgetni kelljen egy ötször másolt vhs kazettát, mint hatalmas unikumot.Én nem tudtam, hogy hacacáré van a meccs körül. Mitől van? Valami különleges volt benne?
hogy ne menjünk messzire, a youtube-on is már első oldalon fent van 2 teljes meccs tavalyról, csak be kell állítani, hogy hossz szerint keressen...Höri
Nekem egyszerűen ez az egy meccsfelvételem van NCAA-ból, kis túlzással életemben nem is láttam többet. Már nem emlékszem, miért rögzítettem tavaly a Digiről - hogy végre magyar kommentárral lássak ilyet, amit angol eredetivel aligha néznék meg -, és véletlen-e vagy sem, pont a leendő szuperkedvencünk előéletét örökíti meg. Pár év múlva, amikor Luck már peytoni magasságokba kerül, érdekes lesz visszanézni. Nekem mindenképp.
Meg, ahogy írtam, Fleenert is itt láttam először és egyszeri alkalommal.
Otthonom MisColts
több mint 12 éve
Nem értem én ezt a nagy hacacárét a stanford meccsel, nem 1993 van, hogy őrizgetni kelljen egy ötször másolt vhs kazettát, mint hatalmas unikumot. hogy ne menjünk messzire, a youtube-on is már első oldalon fent van 2 teljes meccs tavalyról, csak be kell állítani, hogy hossz szerint keressen...
több mint 12 éve
A korábban már említett Stanford - Arizona komplett meccs megtekinthető (illetve letölthető) az alábbi linkenbit.ly/O6mzgh
Nem a legjobb meccse Luck-nak, de érdemes belenézni így az első preseason meccs előtt, hogy lássuk a különbséget a teljesítményben.
Köszönet wmitty kollegának a forrásanyagokért.
“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 12 éve
ember, lelépek egy kis időre, erre Grigson fater idehoz két filadelfiai linebackert...egyetlen vigaszom, hogy Kito úgy is IR-re kerül még szeptemberben
több mint 12 éve
ez mondjuk jó, Arians tegnap ezt is 😀 :Colts OC Bruce Arians has been impressed with second-round TE Coby Fleener's blocking in training camp.
"He's solid. He's a really good blocker on the offensive line," said Arians. "We need to get him better as a receiver. But he's making progress."
Reméljük tényleg meg is tanul blokkolni, és mutat valamit Fleener.
több mint 12 éve
Colts TC, tizedik nap:- A mai nap a front seven nagyon jól muzsikált, állandóan nyomást tudtak gyakorolni a QB-kra.
- Avery hiányában Brazill gyakorolt az első csapatba slot WR-ként, és rögtön adott is neki Luck egy hosszú TD passzt. Brazill egyébként azért került KR/PR-be, mert mint kiderült, Ő a leggyorsabb WR-ünk, most is a nagy sebességével verte meg a védőket, és kapta a TD-t, azt írják, gyönyörű elkapás volt.
- A másik TD-t Wayne kapta.
- Cory Redding, a DL vezére csillogott, mint ahogy az egész védelem is, volt kierőszakolt fumblejük, illetve voltk nagyon szép játékaik a 11-11 elleni drillek során.
- Zbikowski azt mondta, hogy ne is próbáljuk a Ravens védelméhez hasonlítani a Coltsét, Paganoék nem arra törekednek, hogy azt másolják. Igyekeznek megtalálni a saját stílusuk és mentalitásuk.
- Végezetül Arians mondta, hogy még nem döntötték el, hogy a Rams elleni meccsen mennyit játszanak a kezdők, de Arians szerint olyan 20-25 snapet fog kapni az első csapat, de ezt majd még leülnek megbeszélni közösen Paganoékkal.
több mint 12 éve
Nem is meglepetésnek írtam, csak "camp battle"-nek volt kihirdetve a SS poszt, de Zbikowski hozza a papírformát.EscaladeZbikora eddig azt mondják, hogy jól mozog, és habár én nagyon drukkolok neki, hogy legyen tényleg nagyon penge, azért mondjuk szerintem annyira nehéz dolga sincs ebben a battleben, az nem vagyunk valami jó SS jelöltekkel megáldva. 😊
több mint 12 éve
Zbikowski szerintem egyáltalán nem meglepetés.Ahogy mondod: van 4 előszezon meccs, Moala megmutathatja, hogy helye van a falban. Ha pedig nem sikerül, így járt... A lehetőség adott, élni kell(ene) vele. 😊 Ha pedig nem teljesít, úgyis ki fog hullani, szerintem, no para...
Hilton slotban szokott gyakorolgatni, de nem az első csapatban, ott Avery és Brazill kap szerepet slotban, gondolom Ők lenyomták.
Linkenbach engem is meglep, Vaughn meg... Majd előszezon meccsen szerintem eleget próbálgatjuk a secondaryt, hogy lássuk, ki hogy mozog.
Engem ami meglep igazán, hogy Moala kezdő end lesz a falban. Brrr, hideg kiráz tőle, a 4 emberes falban sem volt elég, hogy bármit is elérjen akár futás, akár passz ellen.Stez
"A győzelem igazán fontos. Ha másodikként érsz célba, csak a feleséged, és a kutyád fog emlékezni rád." - D. Hill
több mint 12 éve
Nem is meglepetésnek írtam, csak "camp battle"-nek volt kihirdetve a SS poszt, de Zbikowski hozza a papírformát.
több mint 12 éve
Zbikowski szerintem egyáltalán nem meglepetés.Hilton slotban szokott gyakorolgatni, de nem az első csapatban, ott Avery és Brazill kap szerepet slotban, gondolom Ők lenyomták.
Linkenbach engem is meglep, Vaughn meg... Majd előszezon meccsen szerintem eleget próbálgatjuk a secondaryt, hogy lássuk, ki hogy mozog.
több mint 12 éve
Zbikowski szerintem egyáltalán nem meglepetés.Hilton slotban szokott gyakorolgatni, de nem az első csapatban, ott Avery és Brazill kap szerepet slotban, gondolom Ők lenyomták.
Engem ami meglep igazán, hogy Moala kezdő end lesz a falban. Brrr, hideg kiráz tőle, a 4 emberes falban sem volt elég, hogy bármit is elérjen akár futás, akár passz ellen.
több mint 12 éve
Kijött az első depth chart, és habár általában annyi figyelmet kell szentelni neki, mint a TC passzmutatóknak, van 1-2 meglepetés.Legnagyobb, Linkenbach a LG jelen pillanatban. Először azt hittem, valami jó viccnek szánják, akár csak a megemlítését is, mint kezdő G. Reitz tapasztaltabb, csak jót hallani róla, és korrekt szezont zárt. Kezd előjönni a félelmem, hogy összehozunk egy trollokból álló falat, és tényleg powerfoci lesz.
Vaughn a másik corner Powers mellett.
Brazil KR/PR (TY Hilton nevét keresem folyamatosan, mert 1-2 catchen kívül feltűnően nem említik, a listán sem tagja a top 4 WRnek).
SS: Zbikowski,
backup RB: Moore (nem Carter, nem Ballard).
több mint 12 éve
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Avery biztosan kihagyja a vasárnapi előszezon meccset.A combjában van valami zúzódás, és inkább pihentetni fogják Paganoék, nem kockáztatnak az injury historyja ismeretében. Valszeg ez azért van, mert Avery annyira jó volt eddig, hogy a regularra tartogatjuk majd, nagyon bíznak benne, gondolom most edzéseket is ki fog hagyni, hogy véletlenül se sérüljön rá komolyan, mert amúgy azt mondják, simán tudna játszani ezzel a comb zúzódásával.
Hát baromira remélem, hogy kibírja az évet sérülésmentesen majd, akkor monster lesz.
több mint 12 éve
wmitty nem lehet szét darabolni az 1 GB fájlokat? Mert az 1 GB szerintem sok!Béczkóhogy lenne már sok
van terabájt is, meg csillió, meg minden!
egyébként meg darabolni mindent lehet
mindenesetre a DVD-állományokat készítőprogram 1 gigás darabokat gyárt
Otthonom MisColts
több mint 12 éve
Béczkó
1 264
wmitty nem lehet szét darabolni az 1 GB fájlokat? Mert az 1 GB szerintem sok!
több mint 12 éve
dugo93
4 234
Averyt nagyon sajnálnám ha kidőlne. de sajnos nála erre lehet számítani.viszont King akár be is válhat. csak nála is azért kérdés a serülés
több mint 12 éve
Colts TC, kilencedik nap:- A CB Brandon Kingnek jó napja volt, két picket is szedett.
- Powersnek is elég jó edzés volt ez, két pass deflectionje is volt.
- Freeney és Mathis egyre többet megy el coverbe, ez nagy feladatuk is lesz majd az új sémában, és habár Freeneynek is jól megy, gyorsan tanul bele, de állítólag Mathis viszont nagyon jó eddig.
- Ami viszont kifejezetten érdekes hír, hogy ugye a TC-ben zajló nagy nose csatában egyelőre az általunk, nosehoz kissé kicsinek vélt Antonio Johnson vezeti, állítólag kezd jól belejönni a nózi szerepkörbe.
- Johnson nyilatkozott is, hogy rettentően fontos szerep ez a nose, neki kell majd a futásokat megállítania, illetve az Ő ereje nyitja meg a linebackereknek az utat majd.
- Rossz hír viszont, hogy habár a WR-ek közül a legjobb megint Avery volt, egy pazar elkapása után pár percig a földön volt, és az edzés további részén már ült, bár az orvosok, meg maga Pagano is azt mondta, hogy nem komoly a sérülés, a dokik sem érzik annak, de azért Avery meglátogatja az MRI-t. :/ :/
- A tight end Diminique Jonesnak volt két fantasztikus elkapása Stantontól az 1-1 elleni drillek során.
- Az edzésre sok játékos és edző családja is kilátogatott, így az edzés után Christensen a családokkal és játékosokkal külön megemlékezett Andy Reid fiáról, Garrett Reidről, akit a Philly TC-jében ugye tegnap holtan találtak. R.I.P.!
- Ugye Grigsonék miatt nekünk nagy az "összhang" a Phillyvel, ráadásul több, tavaly, vagy az előző években még Phillys játékos is van a keretünkben, szóval a srácok nagyon átérezték a helyzetet.
több mint 12 éve
szívesen feltöltömwmitty a digi sportos meccset nem lehet valahonnan letölteni?BéczkóEngem is érdekelne....
Jó nagy file lehet... ha kell FTP tárhely esetleg segítek szf61
4 darab 1 giga körüli file-nak kellene hozzá hely
Otthonom MisColts
több mint 12 éve
7 TD, 5 INT elvileg, de lesz ez még jobb is, így első héten ez nem rossz.Luck ezen a héten 122/162-es passzmutatóval zárt.Na és mennyi volt inti? 😊Shawn84
Nem rossz ez, bár reméljük, regularban nem kerül 80% alá. 😛 😀Stez
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Luck ezen a héten 122/162-es passzmutatóval zárt.Na és mennyi volt inti? 😊
Nem rossz ez, bár reméljük, regularban nem kerül 80% alá. 😛 😀Stez
több mint 12 éve
Luck ezen a héten 122/162-es passzmutatóval zárt.Nem rossz ez, bár reméljük, regularban nem kerül 80% alá. 😛 😀