Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 13 éve
Nekem érdekes, hogy mennyire biztosra veszi mindenki, hogy Luck maradéktalanul pótolni fogja Manninget. Illetve azt nem értem, miért nem padozhat pár évig a srác egy nagymenő mögött? Neki már nincs mit tanulni az NFL-ről?
több mint 13 éve
Nőnapon akarsz árulózni? Az adja a jobb lehetőségeket is. 😀jesszus mi van ittkezdjek most árulózni, vagy várjam meg a márc 8-at? 😛 😀JSanyo
március 8-án a bejelentés után egy millárd beböfögés lesz, ki mennyire megutálta a Coltsot, ki nem tudja elképzelni PM-et más mezben, ki meg azt, hogy mennyire be fogjuk szopni, hogy elengedjük PM-et :rolleyes:
elmegyek Chargers és A KÖCSÖG fannak inkább :cool:Stez

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
jesszus mi van ittkezdjek most árulózni, vagy várjam meg a márc 8-at? 😛 😀
március 8-án a bejelentés után egy millárd beböfögés lesz, ki mennyire megutálta a Coltsot, ki nem tudja elképzelni PM-et más mezben, ki meg azt, hogy mennyire be fogjuk szopni, hogy elengedjük PM-et :rolleyes:
elmegyek Chargers és A KÖCSÖG fannak inkább :cool:Stez
több mint 13 éve
jesszus mi van ittmárcius 8-án a bejelentés után egy millárd beböfögés lesz, ki mennyire megutálta a Coltsot, ki nem tudja elképzelni PM-et más mezben, ki meg azt, hogy mennyire be fogjuk szopni, hogy elengedjük PM-et :rolleyes:
elmegyek Chargers és A KÖCSÖG fannak inkább :cool:
több mint 13 éve
no aszondjuk hasonló, szőrmentén - nem azt, hogy azonos. KÜLÖNBSÉGMiért, Rodgers-nek volt már gyűrűje Favre kirúgásakor? 😊tomi-tomiMiért Luck hány évet padozott Manning mögöt? 😊sirarcheer

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Miért, Rodgers-nek volt már gyűrűje Favre kirúgásakor? 😊tomi-tomiMiért Luck hány évet padozott Manning mögöt? 😊
I wanna' that ring again!
több mint 13 éve
tehát a: - hogy utálj meg egy frencsájzt újabb fejezete jön, Fárvva vótam, mosmeg Menningel akár mekkora lufifej is. El megy majd máshova , de már nem lesz az igazi, bár ha Brettapót nem zúzzák összevissza Vilmáék először, másoggyára megakedves PaccsD - ugye, és még mi vagyunk duLvafiJúk mi?! direkte?!Brett papával nem sokan értettek egyet. (Az AFC North playák verik a nyálukat állandóan, hogy we are the physical, Pats are the finesse. 😀 😉 )
-
baszki mosjut eszembe mit böfögtem év elején a Cincinnátusnak, hogy Ocsó boszzúból belógatja Brown papának a farokgyűrűt, he és még ráadásul igaz is lehet 😂 😂 😂sutianap
A Pats roster kb. szűk harmada lógathatja be 10 nap múlva az illetékesnek. 😀
Miért, Rodgers-nek volt már gyűrűje Favre kirúgásakor? 😊(Btw valóban, Luck a Colts Rodgers-e. 😊 )tomi-tomiMajd ha Ő is nyer gyűrűt. 😉sirarcheer
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Majd ha Ő is nyer gyűrűt. 😉sirarcheer+közel sem olyan csapat veszi majd körbe. Elvégre Flynn is szépen dobálgat.
több mint 13 éve
(Btw valóban, Luck a Colts Rodgers-e. 😊 )tomi-tomiMajd ha Ő is nyer gyűrűt. 😉
I wanna' that ring again!
több mint 13 éve
tehát a: - hogy utálj meg egy frencsájzt újabb fejezete jön, Fárvva vótam, mosmeg Menningel akár mekkora lufifej is. El megy majd máshova , de már nem lesz az igazi, bár ha Brettapót nem zúzzák összevissza Vilmáék először, másoggyára megakedves PaccsD - ugye, és még mi vagyunk duLvafiJúk mi?! direkte?!Favre esetében a magát többször homokzsáknak beállító teher esemény (kib@szás) utáni, zuhanás közbeni hisztijét láthattuk.Ennyiben tökéletes a párhuzam. Viszont ott Favre volt a konfliktusgazda, itt pedig a tulaj viselkedése nem business like.tomi-tomiAZ hogy otthon a család eldönti nyaralás közben, hogy ennyi idősen egy-egy szezon, akár a beszerzett sérülésekkel együtt mennyire bevállalható vagy nem éppen annyira releváns információ a csapat számára mint AZ hogy orvosilag muszály bevállani egy olyan műtétet, melynek esetleges korrekciók a következményei, nem beszélve az esetleges 100%-os rehabilitáció ( és itt ugye NFL ready rehabról van szó! ) kérdésességéről. A párhuzam majd LUK behúzásával válik tökéletessé, de a fenyegető behúzás is annak számít (Ulpi). Mindkét esetben úgyérzem a frencsi-pajtik dobálják ki a léggömbből a ballasztot. És mikor potyog lefele a homokzsák zuhantában abban teljesen igaza van, hogy felfele menet bazsmeg akkor bazsmeg húha de nélkülözhetetlen voltam, úgyhogy bazzzmeg.......sutianap
PM-nél pedig az előre nem tervezett és kontrollálatlan földhöz csapódás után a kapitány rugdossa a homokzsákot, ahelyett hogy illő tisztelettel kitenné a földre. Lassan ott tartunk, hogy PM egyik reggel a biztonsági őrtől tudja meg, hogy már nem Colt, amikor nem tud bemenni a belépő kártyájával az ojjektumba.
(Btw valóban, Luck a Colts Rodgers-e. 😊 )tomi-tomi
-
baszki mosjut eszembe mit böfögtem év elején a Cincinnátusnak, hogy Ocsó boszzúból belógatja Brown papának a farokgyűrűt, he és még ráadásul igaz is lehet 😂 😂 😂

több mint 13 éve
Favre esetében a magát többször homokzsáknak beállító teher esemény (kib@szás) utáni, zuhanás közbeni hisztijét láthattuk.AZ hogy otthon a család eldönti nyaralás közben, hogy ennyi idősen egy-egy szezon, akár a beszerzett sérülésekkel együtt mennyire bevállalható vagy nem éppen annyira releváns információ a csapat számára mint AZ hogy orvosilag muszály bevállani egy olyan műtétet, melynek esetleges korrekciók a következményei, nem beszélve az esetleges 100%-os rehabilitáció ( és itt ugye NFL ready rehabról van szó! ) kérdésességéről. A párhuzam majd LUK behúzásával válik tökéletessé, de a fenyegető behúzás is annak számít (Ulpi). Mindkét esetben úgyérzem a frencsi-pajtik dobálják ki a léggömbből a ballasztot. És mikor potyog lefele a homokzsák zuhantában abban teljesen igaza van, hogy felfele menet bazsmeg akkor bazsmeg húha de nélkülözhetetlen voltam, úgyhogy bazzzmeg.......sutianapa csapat ikonja kontra tulajdonosi döntések a csapat jövőjére nézve - igy gondoldoksutianapEnnyiben tökéletes a párhuzam. Viszont ott Favre volt a konfliktusgazda, itt pedig a tulaj viselkedése nem business like.tomi-tomi
PM-nél pedig az előre nem tervezett és kontrollálatlan földhöz csapódás után a kapitány rugdossa a homokzsákot, ahelyett hogy illő tisztelettel kitenné a földre. Lassan ott tartunk, hogy PM egyik reggel a biztonsági őrtől tudja meg, hogy már nem Colt, amikor nem tud bemenni a belépő kártyájával az ojjektumba.
(Btw valóban, Luck a Colts Rodgers-e. 😊 )
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
AZ hogy otthon a család eldönti nyaralás közben, hogy ennyi idősen egy-egy szezon, akár a beszerzett sérülésekkel együtt mennyire bevállalható vagy nem éppen annyira releváns információ a csapat számára mint AZ hogy orvosilag muszály bevállani egy olyan műtétet, melynek esetleges korrekciók a következményei, nem beszélve az esetleges 100%-os rehabilitáció ( és itt ugye NFL ready rehabról van szó! ) kérdésességéről. A párhuzam majd LUK behúzásával válik tökéletessé, de a fenyegető behúzás is annak számít (Ulpi). Mindkét esetben úgyérzem a frencsi-pajtik dobálják ki a léggömbből a ballasztot. És mikor potyog lefele a homokzsák zuhantában abban teljesen igaza van, hogy felfele menet bazsmeg akkor bazsmeg húha de nélkülözhetetlen voltam, úgyhogy bazzzmeg.......Ennyiben tökéletes a párhuzam. Viszont ott Favre volt a konfliktusgazda, itt pedig a tulaj viselkedése nem business like.tomi-tomiNem tudom pontosan mire gondolsz, de szerintem köze sincs a kettőnek egymáshoz.Newmana csapat ikonja kontra tulajdonosi döntések a csapat jövőjére nézve - igy gondoldoksutianap

több mint 13 éve
Azon nagyon kiakadok ha tényleg a Skinsbe igazol.. sokkal logikusabb lenne a Chiefs neki. Nekünk meg sokkal jobb 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nagyon régóta olvasom ezt a fórumot, de eddig nem éreztem úgy, hogy meg is kéne szólalnom. Hát most eljött ez a pillanat és csak az jön ki belölem, hogy nem hiszem el.Belegondoltatok, hogy milyen lesz más mezben látni ?! Esetleg pont azt látni, hogy az utolsó támadással megfordítja a meccset ellenünk ?
Azért merem feltenni ezt a kérdést, mert nem a Manning érában lettem Colts szurkoló a magam 42 évével. Emlékszik még Valaki Chris Chandlerre mint Colts QB-re / segítek 1988, 89 / esetleg Jeff George 1990-es draftolására , vagy esetleg Jim Harbaugh-ra mint Colts QB-ra /1994- től / ? Én igen mert már akkor szerettem ezt a Csapatot .
DE ! Manniggel lépett ez a csapat új útra, és éppen ezért nem tudom elképzelni Nélküle - és esetleg ellene - az életet.
Szerintem sokan ebbe bele sem gondolnak , bár már a Manning érában lettek Colts drukkerek.
Lehet ez a Luck gyerek bármekkora tehetség, második Manning vagy első Luck - kívánom ne csalódjon senki - De fenntertom azt , hogy PM pótolhatatlan bár azt is tudom , hogy ezzel sokan nem értetek egyet. Bár szerintem elég megnézni az offense idei mutatóit
Ezt a bánásmódot pedig végképp nem értem.
Egy biztos a szívem egy darabját Magával viszi bárhová megy.
több mint 13 éve
A Patsbe kellene mennie, a NE topicban olvastam hogy Brady már kiégett
több mint 13 éve
érik a "Manning xy csapatba megy, mert..." hsz is, Tebow után szabadonJJManning az Eaglesbe megy,...
... mert Mudd megdumálja
... mert így gyakran találkozhat a kishúgával ( 😉 )
... mert a legjobbat akarja magának
... mert megérdemli
... és mert mi is megérdemeljük
😀
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
érik a "Manning xy csapatba megy, mert..." hsz is, Tebow után szabadonÚgy látom nemcsak nálunk nem tudnak jól bánni azokkal akik sokat tettek a csapaptért ezeket vhol nagyon nem értem... Csak léci ne az NFC be jöjjön, pláne ne az Eastbe elég nekünk egy Manning 😛dandeJöjjön csak hozzánk, Vicket meg eltrédeljük 😊Rataxes

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
De akkor az minimum két első kör vkinek ha Kolbhoz viszonyítjuk 😀 Száz szónak is egy a vége kockázatos lépés erős fal kell elé de akihez megy PM már a jelenléte miatt is megéri.Úgy látom nemcsak nálunk nem tudnak jól bánni azokkal akik sokat tettek a csapaptért ezeket vhol nagyon nem értem... Csak léci ne az NFC be jöjjön, pláne ne az Eastbe elég nekünk egy Manning 😛dandeJöjjön csak hozzánk, Vicket meg eltrédeljük 😊Rataxes
több mint 13 éve
Marad évi 12 szabad hely. ÉS akkor lehet kivonni a távozók pénzét. Meg hozzáadni a draftoltakét. De akkor is olyan 15 milla. Ha Bowe nem meggyőzhető idei 10ért, akkor 25 hely van.ennyi hely simán lesz a skinsnek is, ha beleszámolok minden draftoltat+FA visszaigazol (de úgysem fog.); sajnos
Ehhez képest kell tárgyalni PM-el és a Chiefs játékosokkal. De ne hidd ,hogy ennél jobb helyzet van bárhol a ligában. Ez a 15 szabad hely ami induló pozíció, nagyon is kiváló alap.ulpianus
azt hittem a chiefs lényegesen jobban áll cap spaceben
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
Ennyiben tökéletes a párhuzam. Viszont ott Favre volt a konfliktusgazda, itt pedig a tulaj viselkedése nem business like.a csapat ikonja kontra tulajdonosi döntések a csapat jövőjére nézve - igy gondoldoksutianapPM megveszi a StLuizt vagy a Browns és levezet, mennyipénze van?Nem tudom pontosan mire gondolsz, de szerintem köze sincs a kettőnek egymáshoz.Newman
csak nekem hasonlít a sztori szőrmentén a Favre vs. GBcorrect csatára?sutianap
több mint 13 éve
Ebből a szempontból természetesen igen, a lefolyása teljesen más a dolgoknak.a csapat ikonja kontra tulajdonosi döntések a csapat jövőjére nézve - igy gondoldoksutianapPM megveszi a StLuizt vagy a Browns és levezet, mennyipénze van?Nem tudom pontosan mire gondolsz, de szerintem köze sincs a kettőnek egymáshoz.Newman
Nem hittem volna, hogy PM-et látom valaha is más mezben, sajnálom is. (főleg, ha a Redskinshez megy 😛 )
több mint 13 éve
Úgy érted Painter az új Rodgers?a csapat ikonja kontra tulajdonosi döntések a csapat jövőjére nézve - igy gondoldoksutianapPM megveszi a StLuizt vagy a Browns és levezet, mennyipénze van?Nem tudom pontosan mire gondolsz, de szerintem köze sincs a kettőnek egymáshoz.Newman

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
az említett cikkben is ez vana csapat ikonja kontra tulajdonosi döntések a csapat jövőjére nézve - igy gondoldoksutianapPM megveszi a StLuizt vagy a Browns és levezet, mennyipénze van?Nem tudom pontosan mire gondolsz, de szerintem köze sincs a kettőnek egymáshoz.Newman
http://www.indystar.com/article/20120126/SPORTS15/201260492/Kravitz-Irsay-s-remarks-bringing-curtain-down-Manning-s-career?odyssey=mod|breaking|text|IndyStar.com
Irsay and Manning have meant too much to each other, to this franchise and to this city, for the relationship to turn into some kind of a battle for the hearts and minds of Indianapolis.
"I want to separate the personal and the business," Manning said Monday night. "I've seen it get personal in other situations, and I don't want that to happen here."
Too late.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
a csapat ikonja kontra tulajdonosi döntések a csapat jövőjére nézve - igy gondoldokPM megveszi a StLuizt vagy a Browns és levezet, mennyipénze van?Nem tudom pontosan mire gondolsz, de szerintem köze sincs a kettőnek egymáshoz.Newman

több mint 13 éve
PM megveszi a StLuizt vagy a Browns és levezet, mennyipénze van?Nem tudom pontosan mire gondolsz, de szerintem köze sincs a kettőnek egymáshoz.