Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 13 éve
PM megveszi a StLuizt vagy a Browns és levezet, mennyipénze van?csak nekem hasonlít a sztori szőrmentén a Favre vs. GBcorrect csatára?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
monjuk PM belőlük is sztárt, de minimum qrva jó elkapót csinálna.Jaguars????armando83Emlékeztetnélek, hogy nincs WR, nincs elkapó TE, és rossz az OL. Nem éppen vonzó környezet egy utolsó lehetőségét kereső veterán QB számára 😊Höri
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Úgy látom nemcsak nálunk nem tudnak jól bánni azokkal akik sokat tettek a csapaptért ezeket vhol nagyon nem értem... Csak léci ne az NFC be jöjjön, pláne ne az Eastbe elég nekünk egy Manning 😛dandeJöjjön csak hozzánk, Vicket meg eltrédeljük 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
mondjuk ebből Bowe sem lesz olcsó, de ha véletlen meglépne, még azt is el tudom képzelni, hogy Manning viszi magával csomagban Wayne-t.HöriMondjuk legyen Bowe 10 millió. De ha nincs Bowe, akkor is van Baldwin és Breaston.
Carr mondjuk 8 millió. Marad évi 12 szabad hely. ÉS akkor lehet kivonni a távozók pénzét. Meg hozzáadni a draftoltakét. De akkor is olyan 15 milla. Ha Bowe nem meggyőzhető idei 10ért, akkor 25 hely van.
Ehhez képest kell tárgyalni PM-el és a Chiefs játékosokkal. De ne hidd ,hogy ennél jobb helyzet van bárhol a ligában. Ez a 15 szabad hely ami induló pozíció, nagyon is kiváló alap.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
mondjuk ebből Bowe sem lesz olcsó, de ha véletlen meglépne, még azt is el tudom képzelni, hogy Manning viszi magával csomagban Wayne-t.
több mint 13 éve
mondjuk én a Chiefs-et se zárom ki.HöriMifelénk gyakorlatilag hetente írják ez meg. Ez elv egyszerű. Nekünk van rá pénzünk. Jeleneleg két embernek ninsc szerződése, Bowe +Carr és ennyi. Van rá 30 millió hely.
QB nincs. Részletezem ha kell.
OL jó, egy ROT kell akárhonnan az olcsó. Tehát nem az életét kellene végre félteni.
WR sor elit. Végre, ez már kijár PMnek sztem.
HB Jamaal, vagyis futás van. Nem kell passzolni végig.
TE Moeaki (kiváló)
A védelem stabil. Mindjárt kifejtem. De nem kell végre pontháborúkat folytatni.
A csoport nyerhető. Majdnem megnyertük csak védőkkel. előttte meg is nyertük védőkkel és futással (Jamaal) Egy FGon múlt idén (amit kétszer hagytunk ki egy meccsen). Totál szar QB játékkal! De komolyan ami ezen a poszton folyt 2011ben az szégyen.
Ellenben új OC lesz. Ami nem zárja ki ,hogy megkérdezik tőle, mit szólna PM leigazolásához.
Ez az elmélet, amit hivatalosan senki meg nem erősített. De az tény, hogy igazából lehetséges elméleti alapon. Akadálya nincs. A Chiefs mindig is igazolt veterán QBket. Sőt, akkor volt csak jó a Chiefs amikor ezt megtette. Tekintve, hogy 1983 kivételével SOHA nem draftoltunk első körben QBt! Az az egy nem jött be, el is ment a kedvük. A Chiefs igazol mindig is QBt. Trent Green sem KC playa volt, vagy Montana, vagy a SB győztes Dawson sem. Csak akkor nem Pioli volt a GM. Szóval nem teljesen hülyeség, ha ez érveket nézzük. Mert biztos megnézi a csoportot, elkapókat, védelmet stb Manning. Gyakorlatilag oda megy ahova akar. Pénzben lehet lemond és 3 millával kevesebbet keres, ő sztem csak gyűrűt akar, ha játszik, az érdekli, hogy PO mennyire biztos, és a csapat képes-e egy elit Qbval a bajnoki címre avagy nem?

több mint 13 éve
így van, neki nincs 2-3 éve felépíteni egy teljes offense-t, neki az kell hogy egy közepesből kihozza a maximumot. A Chiefs tényleg durva lenne: Ricsi is akkor lett Chiefs drukker amikor egy ikon utolsó szezonját töltötte a Chiefsben (Montana), most biztos lennének páran akik Manning miatt szorítanának nekik 😉Jaguars????armando83Emlékeztetnélek, hogy nincs WR, nincs elkapó TE, és rossz az OL. Nem éppen vonzó környezet egy utolsó lehetőségét kereső veterán QB számára 😊Höri
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Jaguars????armando83Emlékeztetnélek, hogy nincs WR, nincs elkapó TE, és rossz az OL. Nem éppen vonzó környezet egy utolsó lehetőségét kereső veterán QB számára 😊
több mint 13 éve
A Chiefs-nek gyakorlatilag úgyis csak egy QB kell és SB esélyes a csapat. Hely is van a capben. Szóval tényleg esélyes.
több mint 13 éve
Washingtonba menne sztetek úgy hogy csoport riválisa lenne a tesójának? davemayerez nem gátló tényező, a versenyszellem simán van akkora Eliban is, hogy úgy pláne meg akarná nyerni a csoportot.
Meg aztán Shanny a leginkább mozgatható HC a jelölt csapatok között. Denverben akárhányszor játszott Manning ellen, mindig kikaptak. Szóval ő adná neki a legszabadabb kezet.
mondjuk én a Chiefs-et se zárom ki.
több mint 13 éve
Elképesztő ez a történet, még mindig nem akarom elhinni hogy a Colts kirakja Manninget...Washingtonba menne sztetek úgy hogy csoport riválisa lenne a tesójának? Sokkal inkább a Jets&Miami-t tartom esélyesebbnek, Schaub helyén Houstonban 😛 😀 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Vicces, hogy Irsay van felháborodva azon, amit Manning nyilatkozott, amikor hetek óta sem Ő, sem a GM válaszra sem méltatja. Egy ilyen helyzetben Ő legyen az első, akivel leülnek diskurálni, könyörgöm. És mondjuk rá lehet kenni Grigsonra a szart, de szerintem főként Irsay sara ez, mert Ő a tulaj és Ő puncsol egy éve PM-nek. Azok után, amit PM tett a franchiseért, egy korrekt beszéd talán kijárna neki. Mondjuk ezek után már tuti, hogy valami olyasmi van az egész balhé mögött, hogy Irsay valóban sértve vagy átverve érzi magát és emiatt viselkedik ilyen ellenszenvesen.StezIgen... :/ S most kezdi racionalizálni az érzését. Most jön az, amit tegnap írtál. Manning hamarosan mindennek le lesz hordva. Egy büdös, sunyi bunkó, aki átvert engem.
Kíváncsi vagyok, hogy PM meddig tudja úriemberként kezelni a helyzetet. Lesz-e dac reakciója? (Ad absurdum: csoportriválishoz elmenni bagóért.)
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Pagano nem 3-4-es faszi,a Ravens is hybrid védelmet nyomja,Suggs majdnem annyit indult 3 pontosból,mint 2 -esből.hát nagyon finoman szólva sem 3-4es matériából vannak a védelmünk tagjai 😊 mondjuk sírnék, ha látnám, az biztos 😀JSanyoén is imádom, de sajna felejtős 😕JSanyoezt azért annyira ne bánd tekintve, hogy a védelmünk nem kifejezetten 3-4-re termett emberkékből áll 😊
bár megnézném 😛Stez
A lényeg,ami titeket érdekel,hogy az agresszív ,blitz orientált védelmet preferálja.A játékosok szeretik,mert közöttük "él"és mozog.Nem egy tekintélyelvű,megközelíthetetlen edző.

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 13 éve
Úgy látom nemcsak nálunk nem tudnak jól bánni azokkal akik sokat tettek a csapaptért ezeket vhol nagyon nem értem... Csak léci ne az NFC be jöjjön, pláne ne az Eastbe elég nekünk egy Manning 😛dandePedig én akkor már remélem, hogy a Skinsbe megy 😊
több mint 13 éve
Úgy látom nemcsak nálunk nem tudnak jól bánni azokkal akik sokat tettek a csapaptért ezeket vhol nagyon nem értem... Csak léci ne az NFC be jöjjön, pláne ne az Eastbe elég nekünk egy Manning 😛
több mint 13 éve
nem hittem volna hogy ez lesz; Washington, Miami viszont biztos Manning-lázban ég.JoeyBVagy menjen a Jetsbe és akkor még egy környéken is lakhatnak a tesóval + SB esélyes csapat. Mondjuk akárhova is megy SB esélyes az a csapat...
És neki nyilván nem a pénz, hanem a játék, és hogy SB esélyes csapat legyen az a lényeg. És ha a Jets bepróbálkozott egy öreg Favreal, akkor egy 35 éves PM-nek is adnak szvsz esélyt!
több mint 13 éve
Vicces, hogy Irsay van felháborodva azon, amit Manning nyilatkozott, amikor hetek óta sem Ő, sem a GM válaszra sem méltatja. Egy ilyen helyzetben Ő legyen az első, akivel leülnek diskurálni, könyörgöm. És mondjuk rá lehet kenni Grigsonra a szart, de szerintem főként Irsay sara ez, mert Ő a tulaj és Ő puncsol egy éve PM-nek. Azok után, amit PM tett a franchiseért, egy korrekt beszéd talán kijárna neki. Mondjuk ezek után már tuti, hogy valami olyasmi van az egész balhé mögött, hogy Irsay valóban sértve vagy átverve érzi magát és emiatt viselkedik ilyen ellenszenvesen.
több mint 13 éve
Akkor Khan idehozhatja hozzánk hogy Gabbert-et kinevelje 😀 😀 😀 😀
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét"
több mint 13 éve
nem hittem volna hogy ez lesz; Washington, Miami viszont biztos Manning-lázban ég.

Twitter: azajoey
több mint 13 éve
"It is so sad and so hard to write it again, but it's true: Peyton Manning is done in Indianapolis."http://www.indystar.com/article/20120126/SPORTS15/201260492/Kravitz-Irsay-s-remarks-bringing-curtain-down-Manning-s-career?odyssey=mod|breaking|text|IndyStar.com

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Gyakorlatilag a Colts folyamatosan égeti magát ezekkel a élő streamekkel.Iszonyat képminőség, szinte alig hallani valamit... nem hiszem el !!!!!
“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 13 éve
Pagano News Conferencehttp://www.colts.com/Streaming.html
“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 13 éve
Tradenél nem az új csapata vállalná át az egész szerződést?RothMár válaszolt Marci, de hogy világos legyen a jövőre nézvést.
Elsőre is gyorsan ajánlom gsn világklasszis blogját a témában.
Másodikra pedig a válasz.
Amikor valaki kap egy aláírási bónuszt, azt megkapja azonnal kézhez. Mondjuk legyen egy 25 millió. ÉS legyen 5 éves a szerződés. Amiben további 8 millió áll évente fizunak. Meg roster bónusz egyéb bónusz évente max 2 millió. Tehát a garantáált 8 ,de lehet 10.
Viszont az aláírási pénzt is elosszák 5 évre. az évi 5 millió. CSAKHOGY ezt aláíráskor már kifizették. Ezt nem fogja átvenni az új csapat. Mert akkor kifizettek 25 millát ,de mondjuk csak 15 lesz ide könyvelve 10 meg az új csapathoz, ami nem fair. Mert 25ért írt alá, nem 15ért.
Akárhova megy, vagy kivágják és sehova nem egy, az aláírási már marad. Mert ki lett fizetve el van könyvelve. A kedvezmény az, hogy több részletbe könyvelik. Nem pedig az, hogy végül máshoz könyvelik át.

több mint 13 éve
hát nagyon finoman szólva sem 3-4es matériából vannak a védelmünk tagjai 😊 mondjuk sírnék, ha látnám, az biztos 😀ezt azért annyira ne bánd tekintve, hogy a védelmünk nem kifejezetten 3-4-re termett emberkékből áll 😊majd hozza McClaint, akivel kitörölhetjük 😀én is imádom, de sajna felejtős 😕JSanyo
mondjuk nem vágom Pagano dolgait, de nálunk vajh nem akarja majd bepróbálni a 3-4-et?
azért az vicces lenne, mondjuk én bírom a 3-4-et, ettől függetlenül nem tudnám a Coltsnál elképzelniStez
bár megnézném 😛Stez