NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 12 éve
akkor királyt csinálunk Flacco-ból is
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
CB Jerraud Powers is out for the season with arm/elbow injuryAngererről nem tom van-e friss hír
több mint 12 éve
a Ravens mindig szar ellenünk.HöriJah, voltak fájó pontok. 😛
több mint 12 éve
a Ravens mindig szar ellenünk.Höride akkor majd beküldjük Paintert.
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
látom ebben a topicban már csak én maradtam az idei évre optimista 😀dugo1993jövőhéten nálad is elmúlik 😀
több mint 12 éve
Mivel facebookon nem találtam, ezért gondoltam csinálok egy ilyet: http://www.facebook.com/pages/Indianapolis-Colts-Hungary/291137234261041Ha nem baj a leírásban feltüntettem ezt a topicot, h esetleg lenne olyan aki nem tudná h van ilyen az ide találjon.
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Pedig esküdni mertem volna, hogy te voltál, aki nemtetszésének adott hangot, hogy miért utálják Peytont (mutattak a bostoni közönségben ülő csókát, akin ilyen póló), mekkora jófej ember meg ilyenek 😀Hörinek, hogy ne csak az „I hate Peyton Manning”-póló maradjon meg 😊nem emlékszem a pólóra 😀Höri
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d824bb29a/article/manning-greeted-with-well-wishes-from-classy-patriots-fansWyatt
több mint 12 éve
Hörinek, hogy ne csak az „I hate Peyton Manning”-póló maradjon meg 😊nem emlékszem a pólóra 😀
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d824bb29a/article/manning-greeted-with-well-wishes-from-classy-patriots-fansWyatt
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Hörinek, hogy ne csak az „I hate Peyton Manning”-póló maradjon meg 😊http://www.nfl.com/news/story/09000d5d824bb29a/article/manning-greeted-with-well-wishes-from-classy-patriots-fans
több mint 12 éve
nem tudod elvenni, mert nincs örömöm 😊van egy 350 yardos irányítónk és kikapunk. Ouch.HöriNem akarom elvenni az örömöd, meg Orlovsky érdemeit sem kisebbíteni, de nem nektek van 350 yardos QB-tok, nekünk van 350 yardos secondarynk.lucas
illetve max annyi, hogy behúzhattam még egy zöld ikszet
több mint 12 éve
van egy 350 yardos irányítónk és kikapunk. Ouch.HöriNem akarom elvenni az örömöd, meg Orlovsky érdemeit sem kisebbíteni, de nem nektek van 350 yardos QB-tok, nekünk van 350 yardos secondarynk.
Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 12 éve
Nem.reméljük, hogy ezek után már elhozzuk az első picket legalábbTudom, hogy irreális, csak mégis: Ngata-ért adnád? 😛szaba
utána jöhet a befosás, amikor azért aggódhatunk, hogy Polianék vannak-e akkora faszok majd, hogy eladják, mert ha valakik, akkor ők képesek erre is 😀Stez
De Rodgersért igen.
több mint 12 éve
szaba
10 547
reméljük, hogy ezek után már elhozzuk az első picket legalábbTudom, hogy irreális, csak mégis: Ngata-ért adnád? 😛
utána jöhet a befosás, amikor azért aggódhatunk, hogy Polianék vannak-e akkora faszok majd, hogy eladják, mert ha valakik, akkor ők képesek erre is 😀Stez
több mint 12 éve
reméljük, hogy ezek után már elhozzuk az első picket legalábbutána jöhet a befosás, amikor azért aggódhatunk, hogy Polianék vannak-e akkora faszok majd, hogy eladják, mert ha valakik, akkor ők képesek erre is 😀
több mint 12 éve
1-15 tel behúzzuk ez nem kérdés 😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Nem tudom elképzelni, hogy 0-12 után olyan amatőrök legyünk, hogy kiengedjük az első picket a kezünkből, egy olyan drafton, ahol egy ilyen értékű 1/1-es prospect van. Ez egy hatalmas lehetőség, ha feltételezzük is, hogy egy meccset sem tankoltunk még, nem létezik, hogy a hátralévőkön fel ne berregjen ha szükség lesz rá.
több mint 12 éve
Ha 0-15 lesz a mérlegetek, akkor már rondítsatok bele akkor. 😊 Meg nem is fogtok. A Jags pass D (Top 5) még nem egészen a Pats pass D(32.) szintjén van, sérülések ide vagy oda...Ha Orlovskynak továbbra is lesz ideje dobálni, akkor simán nyerhetünk két meccset, főleg, mivel a Jax elleni utolsó meccset alap W-re veszem. 😊StezEladják a picket másnak, mi meg nem fogunk 3-4-5 csapattal versenyezni érte, de nem is tudunk.Nyugi, a 2 meccs túl nagy difi, hogy behozzátok. 😊iktriad
Csókolom.Stez
több mint 12 éve
Ha Orlovskynak továbbra is lesz ideje dobálni, akkor simán nyerhetünk két meccset, főleg, mivel a Jax elleni utolsó meccset alap W-re veszem. 😊Nyugi, a 2 meccs túl nagy difi, hogy behozzátok. 😊iktriadNekik viszont nem kell QB.iktriadEladják a picket másnak, mi meg nem fogunk 3-4-5 csapattal versenyezni érte, de nem is tudunk.
Csókolom.Stez
több mint 12 éve
Az utolsó 3-ból hozható. Paintert vissza a csapatba! 😊
több mint 12 éve
Nyugi, a 2 meccs túl nagy difi, hogy behozzátok. 😊Eladják a picket másnak, mi meg nem fogunk 3-4-5 csapattal versenyezni érte, de nem is tudunk.No, a Vikes kemény ellenfél lesz az 1/1-ért...BáleszNekik viszont nem kell QB.iktriad
Csókolom.Stez
több mint 12 éve
Eladják a picket másnak, mi meg nem fogunk 3-4-5 csapattal versenyezni érte, de nem is tudunk.No, a Vikes kemény ellenfél lesz az 1/1-ért...BáleszNekik viszont nem kell QB.iktriad
Csókolom.
több mint 12 éve
No, a Vikes kemény ellenfél lesz az 1/1-ért...BáleszNekik viszont nem kell QB.