NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 12 éve
Mióta Colts-drukker vagyok, először gondolkodtam el még délután, hogy egyáltalán nézzem-e... (A múlt heti volt az első, amit miután nem tudtam követni élőben, letöltés után nem néztem meg felvételről sem.)Meg a 2 turnover...
Ezek után, amilyen lüke optimista vagyok, az első negyedben elkezdtem reménykedni... Utána végig borzalmas volt a látvány. Aztán a végére megint csak felcsillant valami kis öröm. Ennyi jut most.
És ha azt veszem, hogy az onside kicknél pár centin múlik csak...wmitty
több mint 12 éve
Mióta Colts-drukker vagyok, először gondolkodtam el még délután, hogy egyáltalán nézzem-e... (A múlt heti volt az első, amit miután nem tudtam követni élőben, letöltés után nem néztem meg felvételről sem.)Ezek után, amilyen lüke optimista vagyok, az első negyedben elkezdtem reménykedni... Utána végig borzalmas volt a látvány. Aztán a végére megint csak felcsillant valami kis öröm. Ennyi jut most.
És ha azt veszem, hogy az onside kicknél pár centin múlik csak...
Otthonom MisColts
több mint 12 éve
dugo93
4 229
Orlovsky innen lesz pro bowler 😀Szerk.: És tényleg milyen jól játszott. Nem rajta múlt ez a meccs. A pick is inkább Mayo bravúrja volt.
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Segített gondolom azért a Carolina messzeföldön híres futás elleni védelme is 😀 Mondjuk nem kell aggódnotok, Orlovsky tuti 300 yard felett fog zárni
több mint 12 éve
szopatsz, hogy egy olyan guardot raktunk ki, aki vasárnap még kezdő volt.Hörimeglep?
az előző héten már túl jól ment a futás, ezen javítani kell gyorsan néhány cuttal
több mint 12 éve
amúgy hiába kiégett, McNabbet is meg akartam említeni, Orlovskynál nem lehet szarabb 😀JSanyoNincs újabb ajándék x milliónk. 😊
Úgyis lesérülne 1 meccs után...
több mint 12 éve
nem volt a héten Stanford meccs.látod, nálunk jó útra tért volna 😊
Sanyó emberét viszont lesittelték marijuanával.Höri
amúgy hiába kiégett, McNabbet is meg akartam említeni, Orlovskynál nem lehet szarabb 😀
több mint 12 éve
Az nevelési célzattal volt, mert előző héten nem tudta a nevét 😀szopatsz, hogy egy olyan guardot raktunk ki, aki vasárnap még kezdő volt.HöriTarpinian is inaktív volt 1 héttel azután hogy kezdett a Patsben, szóval akkor nálatok miért ne legyen majdnem hasonló a szitu. 😊iktriad
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
szopatsz, hogy egy olyan guardot raktunk ki, aki vasárnap még kezdő volt.HöriTarpinian is inaktív volt 1 héttel azután hogy kezdett a Patsben, szóval akkor nálatok miért ne legyen majdnem hasonló a szitu. 😊
több mint 12 éve
szopatsz, hogy egy olyan guardot raktunk ki, aki vasárnap még kezdő volt.
több mint 12 éve
Mike Tepper cut, visszajött Mike McNeill.
több mint 12 éve
nem volt a héten Stanford meccs.Sanyó emberét viszont lesittelték marijuanával.
több mint 12 éve
Mi ez a halál?Mindenki győzelmi mámorban szenved? 😛
több mint 12 éve
vagy a Vasas, jó lenne középhátvédneka delfinek waiverre tették Olshanskyt, elhozhatnánkJSanyosose játszott.
2 éve kiégett a manus. innen már csak a Dinamo Kijev van neki vissza.Höri
több mint 12 éve
a delfinek waiverre tették Olshanskyt, elhozhatnánkJSanyosose játszott.
2 éve kiégett a manus. innen már csak a Dinamo Kijev van neki vissza.
több mint 13 éve
Keretmozgások:Jött a nyarat nálunk töltő UDFA rookie LB Scott Lutrus a Rams P squad(mi van, megfordult a trend és a mi szemetünket meg ti igazoljátok le? 😊 ), a QB Jarrett Brown a P squadba, Stevie Brown IR, Mike McNeill cut.
több mint 13 éve
Ezt utólag:RGIII meg is sérült 😕 😀Polian kint lesz a Baylor - Texas Tech meccsen 😀 😀Frászt, RGIII 1/1!tenorx
2/1 Kendall Wright!Höri
több mint 13 éve
a _gyengébbek_ ellen..😀 😀Orlovsky kezd hétvégén. Úgy néz ki nyerhetünk akár 2 meccset is, így már Larry kirúgása sem akadályozhatja az 1/1et.Escaladejaja, ez a Patriots/Ravens duó most eléggé nekünk áll.Höri
A Ravens tényleg nyomizik a gyengébbek ellen, úgyhogy van esély 😊flzoli
mi abba a kategóriába sem vagyunk 😊
több mint 13 éve
😀 😀Orlovsky kezd hétvégén. Úgy néz ki nyerhetünk akár 2 meccset is, így már Larry kirúgása sem akadályozhatja az 1/1et.Escaladejaja, ez a Patriots/Ravens duó most eléggé nekünk áll.Höri
A Ravens tényleg nyomizik a gyengébbek ellen, úgyhogy van esély 😊
több mint 13 éve
Patset jól elverjük, hadd sírjon a szájuk 😛
több mint 13 éve
Orlovsky kezd hétvégén. Úgy néz ki nyerhetünk akár 2 meccset is, így már Larry kirúgása sem akadályozhatja az 1/1et.Escaladejaja, ez a Patriots/Ravens duó most eléggé nekünk áll.
több mint 13 éve
Orlovsky kezd hétvégén. Úgy néz ki nyerhetünk akár 2 meccset is, így már Larry kirúgása sem akadályozhatja az 1/1et.