NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
3
3
2:20, Arena4
Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 898
Colt McCoy 3.kör... lassan Franchise QB.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
meg a 7.ben Flynnt, lehet rá gondoltInkább húzzunk egy 3. körös project QB-t, ahogy pár éve a Packers most meg a Pats csinálta. peterk2005a Packers 2008-ban a 2. körben draftolta Brian Brohmot. Rodgers annak idején no1 prospect volt, csak a Frisco elbaszta, de ettől még ő is első körös maradt 😊Höri
több mint 13 éve
Nalunk meg Hoyer (aki a jelenlegi 2. szamu) pedig UDFA volt, tehat a masik veglet 😀Inkább húzzunk egy 3. körös project QB-t, ahogy pár éve a Packers most meg a Pats csinálta. peterk2005a Packers 2008-ban a 2. körben draftolta Brian Brohmot. Rodgers annak idején no1 prospect volt, csak a Frisco elbaszta, de ettől még ő is első körös maradt 😊Höri
(ok, Mallett 3. koros, de o mostanaban szerintem nem is lesz meg nevezve a meccsekre)
http://insidehandoff.com/
több mint 13 éve
Inkább húzzunk egy 3. körös project QB-t, ahogy pár éve a Packers most meg a Pats csinálta. peterk2005a Packers 2008-ban a 2. körben draftolta Brian Brohmot. Rodgers annak idején no1 prospect volt, csak a Frisco elbaszta, de ettől még ő is első körös maradt 😊
több mint 13 éve
Habár rohadt korai még erről beszélni, de ahogy néztem, 1/3 körülre várnak minket, amennyiben ugye PM out for season lesz és a kis Kalilt írogatják, valamint az OL további turbózását. Hát nem tudom... Én az idei Castonzo pick után nem örülnék megint egy OL picknek, ami egy top5-ös választást illeti. Mivel Wayne sem lesz fiatalabb, top WR-t hoznék, leginkább Jefferyt, de nálam az első egyértelműen Luck. Így is rögtön bevethető, de PM mellett meg aztán végképp remekül betanulhatna, nála jobb tanárt talán nem is kaphatna.StezHát, ha csak nem jön valami vajkezű, kettő tíz magas "állat" a drafton, akkor szerintem a WR nem olyan fontos. WR kiválasztásban amúgy is jók vagyunk, az eddigi húzásaink rendre bejöttek a hátsóbb körökből is. Szerintem Gonzo, Collie, Wayne azért nem csak Manning miatt látszik jónak, hanem jók is. Az oline-ban Saturday ideje nagyon lejáróban, oda nem ártana még egy elit falember, akár centernek, akár - ha valaki bemegy középre akkor - oldalra. De első körben én jövőre a secondary-ba húznék, ha van komoly jelölt. A meglevő embereink sérülékenyek, és a depth-ünk is zéró.
És adom Höri azon álláspontját, hogy inkább legyen top pick, mint hogy középmezőnyben végezzünk. Nem azért, mert nem szeretem a csapatot, de jelenleg, hosszútávon sokkal nagyobb előnyt jelentene a számunkra ez, amennyiben jól használjuk a pickjeinket és az offseasonban is villantunk valamit. De nekünk nem mennek ezek a késői QB pickek, most viszont PM nélkül egyébként is top5-ös pickünk lesz, itt az alkalom, hogy további 15 évre mondjuk elit QB-nk legyen és ne kelljen érte odaadnunk a fél csapatot, ha netalántán nem 1/5 körül leszünk és Luckért fel akarnánk menni... Mire várjunk akkor?StezSzerintem is akkor már inkább legyen jobb draftpozíciónk mint 1-2 győzelemmel többünk. Én Luckra csak akkor hajtanék, ha menet közben kiderülne, hogy Manningnak annyi. Ha viszont felépül és vállalni tud még pár évet, akkor inkább költsük másra a pickjeinket. Manning az Manning, akárkit is húznánk, arra nem nagyon van esélyünk, hogy még egyszer ekkora kalibert behúzzunk, mint PM. Ezért amíg játszik, arra kéne koncentrálni, hogy körülötte turbózzuk a csapatot és nem a helyettesét keressük, mert SB-t nyerni most reális esélyünk van, utána meg Luck ide vagy oda, ki tudja. Inkább húzzunk egy 3. körös project QB-t, ahogy pár éve a Packers most meg a Pats csinálta. Ha bust lesz kisebbet bukunk rajta, de bőven be is válhat. Brady, Brees, Rodgers, Romo, stb. mutatják, hogy egyáltalán nem biztos, hogy 1/1-el lehet gyémántot találni...
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
nem voltak csapattársak. Oliver Luck WVU nevelés, és a Houston Oilers-ben játszott.Lebukott a Kartell. 😀úgy tudtam, hogy Manning papa és Luck papa csapattársak voltak anno, szóval, hogy tényleges ismerttség van a családok közt. Még a Draft körül volt egy cikk erről.Amadeus91
A Manning családnak van nyaranta QB camp-je, az megy el oda edzeni, aki akar (csak $ kérdése). Szóval nem csak Luckot ismeri.Höri
szerk: de mégis.
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 898
Lebukott a Kartell. 😀úgy tudtam, hogy Manning papa és Luck papa csapattársak voltak anno, szóval, hogy tényleges ismerttség van a családok közt. Még a Draft körül volt egy cikk erről.
A Manning családnak van nyaranta QB camp-je, az megy el oda edzeni, aki akar (csak $ kérdése). Szóval nem csak Luckot ismeri.Höri
több mint 13 éve
Akkor 4-5 forduló és összerázódik az új fal, vagy nem? 😀aztecigen.. a vidámparkban dodzsemezés meg hullámvasutazás közben 😀
több mint 13 éve
Lebukott a Kartell. 😀A Manning családnak van nyaranta QB camp-je, az megy el oda edzeni, aki akar (csak $ kérdése). Szóval nem csak Luckot ismeri.
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 898
Nekem az az érdekes, hogy (ha jól tudom) a Manning család és a Luck család jóban van egymással, sőt Peyton tanácsolta Luck-nak, hogy ne idén, hanem csak jövőre jöjjön ki a Draft -ra/re. Jövőre meg akkor behúzná a Colts, Peyton helyére? Nem vagyok az összeesküvéselméletek híve, de csak fura ez egy kicsit.
több mint 13 éve
Fredo
205
ha összejönne egy közepes szezon, az hosszú távon szerintem nem lenne túl jó, mert a front office folytatná ugyanazt a langyos offszezon politikát, mint az elmúlt 10 évben.HöriEbben 100%-ig egyetértek. Minden évben PO ergo nem kell törődni ilyen csekélységekkel 😕
Nem ismerem a rendszerét, de botrányos a draftpolitikánk évről évre.
Ennek (is) isszuk most a levét hogy ledőlt a fő bástya és lassan kiderül hogy van-e mellette valami...
több mint 13 éve
Ijalana helyett egy kosaras csávó az LG, így annyira nincs kivel összerázódnia 😊Akkor 4-5 forduló és összerázódik az új fal, vagy nem? 😀aztecHát lehet az OL-t kellene megerősíteni első körben, amúgy se hiszem, hogy 1/1-es szezont produkálna a csapat.Mondjuk azt nem értem, hogy miért nem egy mobilisabb irányítót hoztak backupnak egy ilyen fal mögé. Bőven van hely, ahova most húzni lehetne top játékost, a QB nem olyan égető szerintem.aztecidei első 2 pickünk OLineman volt. Azért nem scrambler jött, hogy a megszokott játékát tartsa az offense (stílusjegyekben 😀 ).Höri
több mint 13 éve
minden meccsen váltogatjuk az OL-ek helyét és próbálgatjuk, ki hol a legjobb, valamint a legnévtelenebb playák kezdenek utolsó pillanatokban, így elég nehéz összeszokni és összerázódni szerintem 😊Akkor 4-5 forduló és összerázódik az új fal, vagy nem? 😀aztecHát lehet az OL-t kellene megerősíteni első körben, amúgy se hiszem, hogy 1/1-es szezont produkálna a csapat.Mondjuk azt nem értem, hogy miért nem egy mobilisabb irányítót hoztak backupnak egy ilyen fal mögé. Bőven van hely, ahova most húzni lehetne top játékost, a QB nem olyan égető szerintem.aztecidei első 2 pickünk OLineman volt. Azért nem scrambler jött, hogy a megszokott játékát tartsa az offense (stílusjegyekben 😀 ).Höri
több mint 13 éve
aztec
1 360
Akkor 4-5 forduló és összerázódik az új fal, vagy nem? 😀Hát lehet az OL-t kellene megerősíteni első körben, amúgy se hiszem, hogy 1/1-es szezont produkálna a csapat.Mondjuk azt nem értem, hogy miért nem egy mobilisabb irányítót hoztak backupnak egy ilyen fal mögé. Bőven van hely, ahova most húzni lehetne top játékost, a QB nem olyan égető szerintem.aztecidei első 2 pickünk OLineman volt. Azért nem scrambler jött, hogy a megszokott játékát tartsa az offense (stílusjegyekben 😀 ).Höri
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 13 éve
Habár rohadt korai még erről beszélni, de ahogy néztem, 1/3 körülre várnak minket, amennyiben ugye PM out for season lesz és a kis Kalilt írogatják, valamint az OL további turbózását. Hát nem tudom... Én az idei Castonzo pick után nem örülnék megint egy OL picknek, ami egy top5-ös választást illeti. Mivel Wayne sem lesz fiatalabb, top WR-t hoznék, leginkább Jefferyt, de nálam az első egyértelműen Luck. Így is rögtön bevethető, de PM mellett meg aztán végképp remekül betanulhatna, nála jobb tanárt talán nem is kaphatna. És adom Höri azon álláspontját, hogy inkább legyen top pick, mint hogy középmezőnyben végezzünk. Nem azért, mert nem szeretem a csapatot, de jelenleg, hosszútávon sokkal nagyobb előnyt jelentene a számunkra ez, amennyiben jól használjuk a pickjeinket és az offseasonban is villantunk valamit. De nekünk nem mennek ezek a késői QB pickek, most viszont PM nélkül egyébként is top5-ös pickünk lesz, itt az alkalom, hogy további 15 évre mondjuk elit QB-nk legyen és ne kelljen érte odaadnunk a fél csapatot, ha netalántán nem 1/5 körül leszünk és Luckért fel akarnánk menni... Mire várjunk akkor?
több mint 13 éve
Hát lehet az OL-t kellene megerősíteni első körben, amúgy se hiszem, hogy 1/1-es szezont produkálna a csapat.Mondjuk azt nem értem, hogy miért nem egy mobilisabb irányítót hoztak backupnak egy ilyen fal mögé. Bőven van hely, ahova most húzni lehetne top játékost, a QB nem olyan égető szerintem.aztecidei első 2 pickünk OLineman volt. Azért nem scrambler jött, hogy a megszokott játékát tartsa az offense (stílusjegyekben 😀 ).
több mint 13 éve
aztec
1 360
Hát lehet az OL-t kellene megerősíteni első körben, amúgy se hiszem, hogy 1/1-es szezont produkálna a csapat.Mondjuk azt nem értem, hogy miért nem egy mobilisabb irányítót hoztak backupnak egy ilyen fal mögé. Bőven van hely, ahova most húzni lehetne top játékost, a QB nem olyan égető szerintem.
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 13 éve
a játékosoknak kell csinálni a dolgukat meg küzdeni.mi itt drukkerek vagyunk, akkor adhatjuk fel a reményt, amikor akarjuk 😊
ha összejönne egy közepes szezon, az hosszú távon szerintem nem lenne túl jó, mert a front office folytatná ugyanazt a langyos offszezon politikát, mint az elmúlt 10 évben.
több mint 13 éve
Fredo
205
Tudom hogy teljesen egyemberes a csapat, de azért nem lehetünk ennyire rosszak hogy itthon a CLE ellen...habár már sok napos hír, de Polian azt mondta, hogy ki fognak menni megnézni Luckot, ezt a Duke elleni meccs előtt nyilatkozta 😊Stezkint is voltak, írtuk többen twitteren.
egyébként vasárnap 4:45 Stanford - Arizona, muszáj nézni 😊
Úgy látom mindenki nagyon pesszimista a szezont illetően Manning miatt, én is...Foster most se fog játszani. Mármint Eric Foster 😀
Vasárnap is reménykedtem (Foster nem játszott) aztán mi lett belőle.
Most is próbálom hinni hogy W lesz a hétvégén. szerintetek van rá esély?Fredo
a Browns ellen sokkal jobb esélyeink vannak, de ők se hülyék. ha valakit meg kell verniük, azok mi vagyunk.Höri
Meg azt nem értem (remélem a csapat nem így gondolja) hogy temetői a hangulat, 1/1 stb.
Basszameg ez van, de ettől még nem áll meg az élet, csinálni kell, küzdeni.
Megnézve a sorsolást teljesen átlagos, hogynemondjam gyengébbnek mondható.
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 898
nem azt mondtam, hogy feltétlen Colts irányító kell, hogy legyen, pusztán csak a tényt, hogy normális csapatban jó irányító lehetne. (remélem kap még lehetőséget az NFL-ben egy normális helyen)Mert a Colts az?Sanders comeback of the year lesz idén 😂Viccen kívül, lehet, hogy Clausen-nek szárnyakat adna egy új közeg.. csak köré csapat is kell. (A Panthers meg nem igen volt az tavaly)Amadeus91
Valamikor néztem, hogy valami 5 tackleje volt az előző héten, szóval akkor biztosan sokat tolta. Büdös köcsög, nálunk már az első drive után IR-re ment. 😊
Manning meg háát... Nem lepődnék meg, ha így lenne, sejteni lehet már régóta és nem is siránkozok, ha valóban 10-11. hét környékére tudott volna visszatérni csak, akkor úgy sem lett volna értelme betuszkolni a pályára és erőltetni.
Én olyan top 3-5 picket várok, ez meg nem lesz elég Luckra biztosan. Majd idetrédeljük Clausent és további 48 évig garantáltan PO-sok vagyunk 😛Stez
Clausen elé fal kell, azt pedig pont nem itt tudjuk neki megadni, már csak az előző heti OL-ünkből figyelve. Én egyébként örülnék neki, ha elhoznánk, tekintve, hogy bírom, de hát fölösleges ide, nem ő lesz a megváltó. De remélhetőleg most a drafton a top cetlinkkel hozunk majd valakit.Stez
több mint 13 éve
habár már sok napos hír, de Polian azt mondta, hogy ki fognak menni megnézni Luckot, ezt a Duke elleni meccs előtt nyilatkozta 😊Stezkint is voltak, írtuk többen twitteren.
egyébként vasárnap 4:45 Stanford - Arizona, muszáj nézni 😊
Úgy látom mindenki nagyon pesszimista a szezont illetően Manning miatt, én is...Foster most se fog játszani. Mármint Eric Foster 😀
Vasárnap is reménykedtem (Foster nem játszott) aztán mi lett belőle.
Most is próbálom hinni hogy W lesz a hétvégén. szerintetek van rá esély?Fredo
a Browns ellen sokkal jobb esélyeink vannak, de ők se hülyék. ha valakit meg kell verniük, azok mi vagyunk.
több mint 13 éve
Szerintem nyerünk, ez eddig sem volt kérdés 😛15-1! 😂
több mint 13 éve
Fredo
205
Úgy látom mindenki nagyon pesszimista a szezont illetően Manning miatt, én is...Vasárnap is reménykedtem (Foster nem játszott) aztán mi lett belőle.
Most is próbálom hinni hogy W lesz a hétvégén. szerintetek van rá esély?
több mint 13 éve
habár már sok napos hír, de Polian azt mondta, hogy ki fognak menni megnézni Luckot, ezt a Duke elleni meccs előtt nyilatkozta 😊
több mint 13 éve
Mert a Colts az?Sanders comeback of the year lesz idén 😂Viccen kívül, lehet, hogy Clausen-nek szárnyakat adna egy új közeg.. csak köré csapat is kell. (A Panthers meg nem igen volt az tavaly)Amadeus91
Valamikor néztem, hogy valami 5 tackleje volt az előző héten, szóval akkor biztosan sokat tolta. Büdös köcsög, nálunk már az első drive után IR-re ment. 😊
Manning meg háát... Nem lepődnék meg, ha így lenne, sejteni lehet már régóta és nem is siránkozok, ha valóban 10-11. hét környékére tudott volna visszatérni csak, akkor úgy sem lett volna értelme betuszkolni a pályára és erőltetni.
Én olyan top 3-5 picket várok, ez meg nem lesz elég Luckra biztosan. Majd idetrédeljük Clausent és további 48 évig garantáltan PO-sok vagyunk 😛Stez
Clausen elé fal kell, azt pedig pont nem itt tudjuk neki megadni, már csak az előző heti OL-ünkből figyelve. Én egyébként örülnék neki, ha elhoznánk, tekintve, hogy bírom, de hát fölösleges ide, nem ő lesz a megváltó. De remélhetőleg most a drafton a top cetlinkkel hozunk majd valakit.