NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
1
1
2:20, Arena4
Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 13 éve
Seth Olsen in Jamey Richard outa fal minden gondja megoldódott championship
több mint 13 éve
ezt most nem értem egyszer az írod hogy fejlődés a fontos aztán azt hogy nem akarna tanulni Manning mögött, akkó most mi van? 😊OrkIrónia-mérő készüléked nullát mutat?
szerk. deny nemcsak vicces fiú, de gyors is, mint a villám. 😊
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
ezt most nem értem egyszer az írod hogy fejlődés a fontos aztán azt hogy nem akarna tanulni Manning mögött, akkó most mi van? 😊OrkOnline nem működik sajnos mindig megfelelően, amit ki akarok fejezni 😀
több mint 13 éve
ezt most nem értem egyszer az írod hogy fejlődés a fontos aztán azt hogy nem akarna tanulni Manning mögött, akkó most mi van? 😊
több mint 13 éve
Luck-ra visszatérve, szerintem csak akkor opció, ha időközben kiderül, hogy Manning vagy már egyáltalán, vagy csak 1 max. 2 évre tud visszajönni. Kettőt még talán, de többet biztos nem lenne hajlandó kispadozni, akkor sem, ha hosszú távon tulajdonképpen a Colts lenne neki a legjobb csapat. Az amerikai mentalitás nem ilyen, ott nincs türelem, amint lehet mindenki játszani (és nagy szerződést) akar.peterk2005Érdekes dolog ez. Luck idén is 1/1 várományos volt, de nem jött ki. Valószínűleg, ha kijön, nem Cam kezdett volna tegnap Panthers mezben, hanem ő, nem Cam kap nagy pénzt, hanem ő. Mégse jött ki. Lehet, hogy van még olyan irányító, aki hajlandó is padozni, főleg, ha tanulhatna Manning mögött? Kizárt, gondolom, hogy Luck ilyen legyen, amikor neki az NFL és a dollármilliók helyett most is a fejlődés és a diploma ért többet...
több mint 13 éve
Majd ha P. Manning visszatér. Mert nem biztos hogy ez jövőre lesz. És Collins is meglepődött, hogy nincs is playbook, Peyton élőben találja ki az egészet. Ezt még neki gyakorolni kell. Továbbá nem minden csapat Houston Texans. Játékerőben és Colts gyűlöletben sem.ulpianusPlaybook nélkül még Peyton se tudna elvezetni egy csapatot, azért nem orvosprofesszorok vannak a támadósorban. 😀 Ha másért nem, a többi csapattag miatt biztosan van playbook. Reméljük Collins hamar belejön majd. Bár amíg az oline preseasont játszik, tök mindegy. :/ És persze amúgy is. Ha fel is teszem, hogy Peyton nélkül egy gyenge/közepes csapat vagyunk, a csoportgyőztes a schedule-nk miatt azzal se sokra mennénk.
Ettől függetlenül szerintem is leszünk ennél jobbak. Azért van ebben a csapatban tehetség, csak gondolom fejben is teljesen agyon vagyunk most ütve. Kell az öltözőbe valaki aki a mostani búvalb*szott hangulatból csakazértis hangulatot csinál, és rögtön elfogadhatóbban fog menni a játék.
Luck-ra visszatérve, szerintem csak akkor opció, ha időközben kiderül, hogy Manning vagy már egyáltalán, vagy csak 1 max. 2 évre tud visszajönni. Kettőt még talán, de többet biztos nem lenne hajlandó kispadozni, akkor sem, ha hosszú távon tulajdonképpen a Colts lenne neki a legjobb csapat. Az amerikai mentalitás nem ilyen, ott nincs türelem, amint lehet mindenki játszani (és nagy szerződést) akar. Még a 2-4. körös QB pickeket is nehéz ültetni több évig, mert elmennek, az 1/1 QB pedig egy külön kategória. Az ilyen ha nagyon akarja el is tudja érni, hogy olyan csapathoz kerüljön ahol egyből játszatják.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
nem tudom idén játszunk-e a ZetévelHöriEgy hét aggodalom és szomorúság után ez végre mosolyt csalt az arcomra, köszi 😊
Otthonom MisColts
több mint 13 éve
Majd ha P. Manning visszatér. Mert nem biztos hogy ez jövőre lesz. És Collins is meglepődött, hogy nincs is playbook, Peyton élőben találja ki az egészet. Ezt még neki gyakorolni kell.minek álljon be ha addigra elúszik a playoff? inkább pihenjen egy évet és majd jövőre visszajön.
Továbbá nem minden csapat Houston Texans. Játékerőben és Colts gyűlöletben sem.
Höri tehát bevezetheti az aláírás eredménykövetőt, csak nem 16 meccsre.ulpianus
addig tankolunk az 1/1-re, nekem tetszik 😀
több mint 13 éve
Majd ha P. Manning visszatér. Mert nem biztos hogy ez jövőre lesz. És Collins is meglepődött, hogy nincs is playbook, Peyton élőben találja ki az egészet. Ezt még neki gyakorolni kell.Továbbá nem minden csapat Houston Texans. Játékerőben és Colts gyűlöletben sem.
Höri tehát bevezetheti az aláírás eredménykövetőt, csak nem 16 meccsre.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
van olyan meccs amire mi vagyunk a favoritok? 😀Orknem tudom idén játszunk-e a Zetével
több mint 13 éve
van olyan meccs amire mi vagyunk a favoritok? 😀
több mint 13 éve
az idei a 3. idénye a pályán, szóval igen.Még mindig?tomi-tomiLuck ahhoz megy, aki draftolja.adam8hát olyan szempontból nem, hogy ő dönt, hogy jön-e a draftra hiszen még +1 évig van lehetősége collegeban maradniOrk
bár a diplomája nyilván meglesz már most, de focizni maradhat, ha akar. Például Ponder se járt már órára tavaly, csak focizgatott diplomával a zsebben.
más: a fogadóirodák szerint 3 pontos favorit vasárnap a Browns Indy-ben.
több mint 13 éve
Még mindig?Luck ahhoz megy, aki draftolja.adam8hát olyan szempontból nem, hogy ő dönt, hogy jön-e a draftra hiszen még +1 évig van lehetősége collegeban maradniOrk
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Hát ez nem is volt olyan rossz, kevesebbel kaptunk ki, mint a Steelers. 😀 Amúgy állítólag Collins nem volt rossz, de az oline kritikán alul teljesített. Talán ráveszem magam, hogy a héten megnézzem a meccset. 😉Collins amikor volt ideje adott jó passzokat és csak egy két pontatlan passza volt mondjuk amikor az üres Garcont túldobta pedig nagyon rákészült
Ha 1/1 lesz a vége akkor az lesz, de hajtani szvsz nem kéne rá, mert Luck nem fog olyan csapatba menni, ahol 2-3 évet kispadoznia kell.peterk2005
csak az a gond hogy elég sok idő kell neki felkészülni a fal meg nem elégséges hozzá pláne, amikor a mágus azt találja ki, hogy majd Clark megfogja Mariot
meg mondjuk az is érthetetlen, hogy miért nem képes bedobni a pirosat, ami TD-t érhet, biztos fontos volt tartalékolni a TOkat és nem lehetett megkockáztatni, hogy elbukjuk
több mint 13 éve
Luck ahhoz megy, aki draftolja.adam8hát olyan szempontból nem, hogy ő dönt, hogy jön-e a draftra hiszen még +1 évig van lehetősége collegeban maradni
több mint 13 éve
Amúgy állítólag Collins nem volt rossz, de az oline kritikán alul teljesített. Talán ráveszem magam, hogy a héten megnézzem a meccset. 😉peterk2005hát jó se volt.
Joe Reitz volt az LG, ennyire lehet bennünket komolyan venni. Diem meg az RG.
3 WR öltözött be a meccsre, állítólag Donnie Avery iránt érdeklődünk, aki 2008. első kiválasztott elkapója volt a drafton, így illeszkedik offszezon tervünkbe (Desean who)
több mint 13 éve
Hát ez nem is volt olyan rossz, kevesebbel kaptunk ki, mint a Steelers. 😀 Amúgy állítólag Collins nem volt rossz, de az oline kritikán alul teljesített. Talán ráveszem magam, hogy a héten megnézzem a meccset. 😉Ha 1/1 lesz a vége akkor az lesz, de hajtani szvsz nem kéne rá, mert Luck nem fog olyan csapatba menni, ahol 2-3 évet kispadoznia kell.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
aztec
1 360
HöriNem adsz Manningnek még 2-3 évet az NFL-ben? :/
A kép nagyon tuti 😀 😂
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 13 éve
Valami öröm az ürömben:Weirdest Stat of Day By Far Dept.: Kerry Collins passed Joe Montana on the all-time passing-yards list. Collins is now 10th.
több mint 13 éve
ROAD KILL ....“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 13 éve
nem is kicsit :S
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning