NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
4
4
2:20, Arena4
Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 898
Sanders comeback of the year lesz idén 😂Viccen kívül, lehet, hogy Clausen-nek szárnyakat adna egy új közeg.. csak köré csapat is kell. (A Panthers meg nem igen volt az tavaly)
Valamikor néztem, hogy valami 5 tackleje volt az előző héten, szóval akkor biztosan sokat tolta. Büdös köcsög, nálunk már az első drive után IR-re ment. 😊
Manning meg háát... Nem lepődnék meg, ha így lenne, sejteni lehet már régóta és nem is siránkozok, ha valóban 10-11. hét környékére tudott volna visszatérni csak, akkor úgy sem lett volna értelme betuszkolni a pályára és erőltetni.
Én olyan top 3-5 picket várok, ez meg nem lesz elég Luckra biztosan. Majd idetrédeljük Clausent és további 48 évig garantáltan PO-sok vagyunk 😛Stez
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Sanders comeback of the year lesz idén 😂 Valamikor néztem, hogy valami 5 tackleje volt az előző héten, szóval akkor biztosan sokat tolta. Büdös köcsög, nálunk már az első drive után IR-re ment. 😊
Manning meg háát... Nem lepődnék meg, ha így lenne, sejteni lehet már régóta és nem is siránkozok, ha valóban 10-11. hét környékére tudott volna visszatérni csak, akkor úgy sem lett volna értelme betuszkolni a pályára és erőltetni.
Én olyan top 3-5 picket várok, ez meg nem lesz elég Luckra biztosan. Majd idetrédeljük Clausent és további 48 évig garantáltan PO-sok vagyunk 😛
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 898
Új infok szerint nagyon valószínű, hogy Manning már biztosan out for season. (Szép értelmes magyar mondat lett .😛)DenyHát akkor szépreményekkel megy neki a Colts az 1/1-nek.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Beszartok!Vasárnap még messze van, bőven van ideje összeszedni valami sérülést 😀
Gonzo fullosan edzett ma.Höri
több mint 13 éve
Új infok szerint nagyon valószínű, hogy Manning már biztosan out for season. (Szép értelmes magyar mondat lett .😛)
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 898
lehet lemaradtam, de már nem a Colts hanem a Chargers játékosa.Nekem Sanders ugrik be folyamatosan.Amadeus91igen. es o tudod hol jatszik ? 😀Fake
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nekem Sanders ugrik be folyamatosan.Amadeus91igen. es o tudod hol jatszik ? 😀
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 898
Nekem Sanders ugrik be folyamatosan.
több mint 13 éve
Brackett is minden évben heteket hagy ki mondjukStez2005 óta 12 meccsről hiányzott. Jó ez.
"vasból van az a szakállas"
több mint 13 éve
Nálatok azért ez a válogatás egyik alapelve.
több mint 13 éve
Brackett is minden évben heteket hagy ki mondjuk
több mint 13 éve
nem játszik se Brackett, se Sims 😀 utóbbi rászolgált a hírnevéreHöri-1 - 17
több mint 13 éve
nem játszik se Brackett, se Sims 😀 utóbbi rászolgált a hírnevére
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 898
Vagy Favre üzemmód és 5-6 éve még van. 😀Luck-ra visszatérve, szerintem csak akkor opció, ha időközben kiderül, hogy Manning vagy már egyáltalán, vagy csak 1 max. 2 évre tud visszajönni. Kettőt még talán, de többet biztos nem lenne hajlandó kispadozni, akkor sem, ha hosszú távon tulajdonképpen a Colts lenne neki a legjobb csapat. Az amerikai mentalitás nem ilyen, ott nincs türelem, amint lehet mindenki játszani (és nagy szerződést) akar. Még a 2-4. körös QB pickeket is nehéz ültetni több évig, mert elmennek, az 1/1 QB pedig egy külön kategória. Az ilyen ha nagyon akarja el is tudja érni, hogy olyan csapathoz kerüljön ahol egyből játszatják.peterk200535 éves ergo kb 1-2 max 3 év a reális nála.empty taxi
több mint 13 éve
Luck-ra visszatérve, szerintem csak akkor opció, ha időközben kiderül, hogy Manning vagy már egyáltalán, vagy csak 1 max. 2 évre tud visszajönni. Kettőt még talán, de többet biztos nem lenne hajlandó kispadozni, akkor sem, ha hosszú távon tulajdonképpen a Colts lenne neki a legjobb csapat. Az amerikai mentalitás nem ilyen, ott nincs türelem, amint lehet mindenki játszani (és nagy szerződést) akar. Még a 2-4. körös QB pickeket is nehéz ültetni több évig, mert elmennek, az 1/1 QB pedig egy külön kategória. Az ilyen ha nagyon akarja el is tudja érni, hogy olyan csapathoz kerüljön ahol egyből játszatják.peterk200535 éves ergo kb 1-2 max 3 év a reális nála.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
És ezek után kérdezi valaki, miért van iktriad-nak majdnem 15ezer hsz-e? 😀DenyKérdezte bárki is? 😀
http://insidehandoff.com/
több mint 13 éve
És ezek után kérdezi valaki, miért van iktriad-nak majdnem 15ezer hsz-e? 😀DenyÁ, ezek csak morzsák. Az eredménykövető az én fő hsz vadászterületem (és persze a jags csapattopik).
több mint 13 éve
És ezek után kérdezi valaki, miért van iktriad-nak majdnem 15ezer hsz-e? 😀
több mint 13 éve
Kuharsky szerint facebookon is megírta ugyanezt. Whatever.ne kísértsd a sorsod http://twitter.com/#!/LT_Campbell53Höritwittere alapján Caleb Campbell érkezik valaki helyett.Facebookon írta ezt, nem twitteren.iktriad
Az Army-ban SS volt, a Közel-Keleten katona, a Lions-ban OLB. Minden bizonnyal ST-ben akar aprítaniHöri
több mint 13 éve
ne kísértsd a sorsod http://twitter.com/#!/LT_Campbell53twittere alapján Caleb Campbell érkezik valaki helyett.Facebookon írta ezt, nem twitteren.iktriad
Az Army-ban SS volt, a Közel-Keleten katona, a Lions-ban OLB. Minden bizonnyal ST-ben akar aprítaniHöri
több mint 13 éve
marci
1 023
Mert ugye ez a lényeg. https://twitter.com/#!/LT_Campbell53/status/113642288558776320twittere alapján Caleb Campbell érkezik valaki helyett.Facebookon írta ezt, nem twitteren.iktriad
több mint 13 éve
twittere alapján Caleb Campbell érkezik valaki helyett.Facebookon írta ezt, nem twitteren.
több mint 13 éve
twittere alapján Caleb Campbell érkezik valaki helyett.Az Army-ban SS volt, a Közel-Keleten katona, a Lions-ban OLB. Minden bizonnyal ST-ben akar aprítani
több mint 13 éve
Hát ha 9-10. hét környékén térhetne vissza csak, akkor már én sem küldeném pályára.Majd ha P. Manning visszatér. Mert nem biztos hogy ez jövőre lesz. És Collins is meglepődött, hogy nincs is playbook, Peyton élőben találja ki az egészet. Ezt még neki gyakorolni kell.minek álljon be ha addigra elúszik a playoff? inkább pihenjen egy évet és majd jövőre visszajön.
Továbbá nem minden csapat Houston Texans. Játékerőben és Colts gyűlöletben sem.
Höri tehát bevezetheti az aláírás eredménykövetőt, csak nem 16 meccsre.ulpianus
addig tankolunk az 1/1-re, nekem tetszik 😀Höri