NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
149
16
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
75
12
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
58
13
22:25
Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 13 éve
Beher
38
Hát ez hosszú és fájdalmas szezon lesz...
több mint 13 éve
Tényleg - ő az papír/irattartó.nem a tanítványa, csak a személyi titkára 😀FarkyNem lesz gond... 😊Ha abból indulunk ki, hol tart a tanítványa, Painter a fejlődésben, Manning igen pocsék Sith nagyúr/tanitómester...iktriad
szf61
több mint 13 éve
nem a tanítványa, csak a személyi titkára 😀Ha abból indulunk ki, hol tart a tanítványa, Painter a fejlődésben, Manning igen pocsék Sith nagyúr/tanitómester...iktriado erre nem gondoltam igazan kedves vagy. hat sztem kb semmit. ha szarok leszunk akkor tate is bohocot csinal belolunkNem lesz gond... 😊
ha meg mindenki agya teljesen elszall most h a fovezer nincs akkor sztem fostert is kontroll alatt tudnank tartani annyira amennyire kell.Fake
szf61
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Ha abból indulunk ki, hol tart a tanítványa, Painter a fejlődésben, Manning igen pocsék Sith nagyúr/tanitómester...o erre nem gondoltam igazan kedves vagy. hat sztem kb semmit. ha szarok leszunk akkor tate is bohocot csinal belolunkNem lesz gond... 😊
ha meg mindenki agya teljesen elszall most h a fovezer nincs akkor sztem fostert is kontroll alatt tudnank tartani annyira amennyire kell.Fake
szf61
több mint 13 éve
o erre nem gondoltam igazan kedves vagy. hat sztem kb semmit. ha szarok leszunk akkor tate is bohocot csinal belolunkNem lesz gond... 😊
“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 13 éve
Még egy ok. A 4 AFC South csapat egymás ellen mérkőzik. Kit érdekel a Steelers-Ravens, én csak erre a 2 meccsre fókuszálok ma. Na jó, éjjel a Jets-Cowboysra is, scoutolok egy kicsit, mert jövő héten megyünk a Meadowlandbe(hogy kiporolják a bundánkat- alaposan..).o erre nem gondoltam igazan kedves vagy. hat sztem kb semmit. ha szarok leszunk akkor tate is bohocot csinal belolunkmivan iktriad felcsaptal colts szurkolonak most h vagyunk olyan szarok mint a jaguars altalaban ?FakeNem csak nincs eredménykövető, aztán gondoltam tájékoztatlak titeket. Amúgy Foster nem játszik a Texansnál. Nem tudom ez mennyire fog számítani a mai meccsen.iktriad
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
o erre nem gondoltam igazan kedves vagy. hat sztem kb semmit. ha szarok leszunk akkor tate is bohocot csinal belolunkmivan iktriad felcsaptal colts szurkolonak most h vagyunk olyan szarok mint a jaguars altalaban ?FakeNem csak nincs eredménykövető, aztán gondoltam tájékoztatlak titeket. Amúgy Foster nem játszik a Texansnál. Nem tudom ez mennyire fog számítani a mai meccsen.iktriad
ha meg mindenki agya teljesen elszall most h a fovezer nincs akkor sztem fostert is kontroll alatt tudnank tartani annyira amennyire kell.
több mint 13 éve
mivan iktriad felcsaptal colts szurkolonak most h vagyunk olyan szarok mint a jaguars altalaban ?FakeNem csak nincs eredménykövető, aztán gondoltam tájékoztatlak titeket. Amúgy Foster nem játszik a Texansnál. Nem tudom ez mennyire fog számítani a mai meccsen.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
mivan iktriad felcsaptal colts szurkolonak most h vagyunk olyan szarok mint a jaguars altalaban ?
több mint 13 éve
Ne vedd magadra, csak bántja őket, hogy volt ellenük GW-drive-ja 😊WyattInkább Scobee szokta kinyírni őket általában. 😊
Colts inactives: QB Peyton Manning(Favre most biztos örül), WR Anthony Gonzalez, WR Blair White, RB Darren Evans, G Jamie Richard, DE Jerry Hughes(no comment...), CB Kevin Thomas
több mint 13 éve
Az a "fos" van annyira jó, mint a mai kezdő QBtok(ha formába hozzák egy kicsit)...És nem fog olyan könnyen kettétörni mint nagypapi fog 3-4 meccsen belül.van egy Festőnk, nem kell mellé még egy fos 😛StezNem. Nekünk rövidpasszokban jó, a timingot jól érző pocket QB kell, mert nincs oline-unk a bámuldozáshoz, és a receiverek is ezt szokták meg. Garrard nem ez a típus. Persze a helyzetünket nézve most tulajdonképpen arról beszélünk, hogy a kutyaszar-e a büdösebb vagy a tehénlepény. 😉peterk2005Ha valamiben Garrard jó az a rövid passzok. Nagyon óvatos, plusz olyasvalaki, aki úgy tud futni, mint egy lassabb power runner RB. És már hozzászokott ahhoz, hogy állandóan odaérnek rá, tehát a Colts O-line nem lenne számára akkora probléma. 😊
Mondjuk még csütörötökön a bölcs Polian kijelentette, hogy David neki márpedig nem kell....iktriad
több mint 13 éve
😀 😀 😀 😂 😂 😂van egy Festőnk, nem kell mellé még egy fos 😛StezNem. Nekünk rövidpasszokban jó, a timingot jól érző pocket QB kell, mert nincs oline-unk a bámuldozáshoz, és a receiverek is ezt szokták meg. Garrard nem ez a típus. Persze a helyzetünket nézve most tulajdonképpen arról beszélünk, hogy a kutyaszar-e a büdösebb vagy a tehénlepény. 😉peterk2005Ha valamiben Garrard jó az a rövid passzok. Nagyon óvatos, plusz olyasvalaki, aki úgy tud futni, mint egy lassabb power runner RB. És már hozzászokott ahhoz, hogy állandóan odaérnek rá, tehát a Colts O-line nem lenne számára akkora probléma. 😊
Mondjuk még csütörötökön a bölcs Polian kijelentette, hogy David neki márpedig nem kell....iktriad
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 13 éve
van egy Festőnk, nem kell mellé még egy fos 😛Ha valamiben Garrard jó az a rövid passzok. Nagyon óvatos, plusz olyasvalaki, aki úgy tud futni, mint egy lassabb power runner RB. És már hozzászokott ahhoz, hogy állandóan odaérnek rá, tehát a Colts O-line nem lenne számára akkora probléma. 😊Garrard nem lett volna jobb alternatíva Collinsnál?aztecNem. Nekünk rövidpasszokban jó, a timingot jól érző pocket QB kell, mert nincs oline-unk a bámuldozáshoz, és a receiverek is ezt szokták meg. Garrard nem ez a típus. Persze a helyzetünket nézve most tulajdonképpen arról beszélünk, hogy a kutyaszar-e a büdösebb vagy a tehénlepény. 😉peterk2005
több mint 13 éve
Ha valamiben Garrard jó az a rövid passzok. Nagyon óvatos, plusz olyasvalaki, aki úgy tud futni, mint egy lassabb power runner RB. És már hozzászokott ahhoz, hogy állandóan odaérnek rá, tehát a Colts O-line nem lenne számára akkora probléma. 😊Garrard nem lett volna jobb alternatíva Collinsnál?aztecNem. Nekünk rövidpasszokban jó, a timingot jól érző pocket QB kell, mert nincs oline-unk a bámuldozáshoz, és a receiverek is ezt szokták meg. Garrard nem ez a típus. Persze a helyzetünket nézve most tulajdonképpen arról beszélünk, hogy a kutyaszar-e a büdösebb vagy a tehénlepény. 😉peterk2005
Mondjuk még csütörötökön a bölcs Polian kijelentette, hogy David neki márpedig nem kell....
több mint 13 éve
Garrard nem lett volna jobb alternatíva Collinsnál?aztecNem. Nekünk rövidpasszokban jó, a timingot jól érző pocket QB kell, mert nincs oline-unk a bámuldozáshoz, és a receiverek is ezt szokták meg. Garrard nem ez a típus. Persze a helyzetünket nézve most tulajdonképpen arról beszélünk, hogy a kutyaszar-e a büdösebb vagy a tehénlepény. 😉
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Nekem nem kerül semmibe, mondhatni, más f@szával verem a csalánt. Persze!na akkor 1/2 + Tebow for 1/1Colts 1/1 + Stanford QB ?Akkor haromt fogja a seggét a földhöz verni örömében.tomi-tomi
Újra itt van 1983Höri
Deal?Höri
(Btw ez többszöri csapkodást váltana ki háromt-nél, Tebow-tól is megszabadulnának. Jesszus, Te is betértél a TT-egyházba?!)
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
nem Collins alternatívája mivel Dávidot csak kedden csapták ki
több mint 13 éve
aztec
1 360
Garrard nem lett volna jobb alternatíva Collinsnál?
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 13 éve
na akkor 1/2 + Tebow for 1/1Akkor haromt fogja a seggét a földhöz verni örömében.tomi-tomiEgyértelműbbnek kellett volna lennem. Én sajnos abban vagyok pesszimista, hogy Luck (egyértelmű húzás lenne Nektek) nem Manning mögött tanulna egy-két évig.tomi-tomiColts 1/1 + Stanford QB ?
Újra itt van 1983Höri
Deal?
több mint 13 éve
elég sokan írnak nso-ra a fórumról 😊
több mint 13 éve
Mostmár megvan a bizalom hogy tudom h olyan ír cikket nsonlinera aki fentvan itt forumonKöszönjük szépen a bizalmat.Wyattpersze kamu mert többet kell kihagynia 😀OrkNem az, hogy többet kell kihagynia hanem, az, hogy ma megműtötték újra.
NSonline-nak nem érdemes mindent egyből elhinni, ezért kérdeztem h máshol is írnak e ilyet.KoporShow
No offense csak soccer cikkeknél már sokszor volt hogy nem teljesen ugyvolt ahogy nsonline lehozta és gondoltam inkább rákérdezek.
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Köszönjük szépen a bizalmat.persze kamu mert többet kell kihagynia 😀OrkNem az, hogy többet kell kihagynia hanem, az, hogy ma megműtötték újra.
NSonline-nak nem érdemes mindent egyből elhinni, ezért kérdeztem h máshol is írnak e ilyet.KoporShow