NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 3 aktív topik

Indianapolis Colts

52 feliratkozó

több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
Kiütik Collinst is az első héten, aztán Painter nyer nekünk gyűrűt, nincs mese, sima lesz

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
kösz a biztatást, tényleg - de hogy "ne kéne izgulni"?! hogyne kéne, mikor kéne jobban?
(ezt valahogy úgy próbáltam most mondani, mint ahogy Jar-Jar a gungan tengeralattjáróban beszél a "bajról" 😉wmitty
hát nem kell izgulni sohasem. itt vagyok én, az élő példa rá, hogy ez milyen könnyű.
[maximum akkor ha draftoljuk Nevis-t, akkor kicsit lehet örülni]

a járjáráshoz meg megintcsak nem értek.

több mint 13 éve
wmitty Indianapolis Colts 717 — Colts fan
kösz a biztatást, tényleg - de hogy "ne kéne izgulni"?! hogyne kéne, mikor kéne jobban?
(ezt valahogy úgy próbáltam most mondani, mint ahogy Jar-Jar a gungan tengeralattjáróban beszél a "bajról" 😉

Otthonom MisColts
több mint 13 éve
azért én reggel óta folyamatosan hülyét kapok... ülök itthon, magam elé meredek és nem tudom, mihez kezdjek
csak kattintgatok meg frissítgetek a neten, hogy mi van má'wmitty
nem kell izgulni, azt úgy se jelentik be csak jövő héten, hogy a 2. héten ki játszik majd. ha meg kiderül hivatalos forrásból valami konkrét, akkor azt úgy is látjuk twitteren, így kb 13 másodperc mire ide beírja valaki.

több mint 13 éve
wmitty Indianapolis Colts 717 — Colts fan
azért én reggel óta folyamatosan hülyét kapok... ülök itthon, magam elé meredek és nem tudom, mihez kezdjek
csak kattintgatok meg frissítgetek a neten, hogy mi van má'

ps: ebben a percben jött meg a colts.com e-mailje, a friss merchandising-ajánlatokkal
esküszöm, már azt láttam rémálmos szemeimmel, hogy "18-as mezek végkiárusítása! vegye-vigye! utoljára"

Otthonom MisColts
több mint 13 éve
Már tuti, hogy PM nem játszik idén? Újra müütét?Mad
dehogy. továbbra is annyi a hivatalos, hogy a héten nem játszik.

annyit jegyeznék meg, hogy tavaly hasonló baja volt Ed Reednek, aki a 6. hétig pihent. Mondjuk őt nem ütik, hanem ő szokott ütni.

több mint 13 éve
Mad Seattle Seahawks Oregon Ducks 496 — Ősembör
Már tuti, hogy PM nem játszik idén? Újra müütét?

@KJuraszik
több mint 13 éve
armando83 Cleveland Browns 804
Sajnálatos a PM sérülése...Jó lett volna ha ő teszteli a védelmünket,hogy fejlődtünk-e annyit amennyit szerettünk volna vagy sem.

Remélem jövőre játszik,megérdemelné!!!!!!!!

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét"
több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Egyértelműbbnek kellett volna lennem. Én sajnos abban vagyok pesszimista, hogy Luck (egyértelmű húzás lenne Nektek) nem Manning mögött tanulna egy-két évig.tomi-tomi
Colts 1/1 + Stanford QB ?

Újra itt van 1983Höri
Akkor haromt fogja a seggét a földhöz verni örömében.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Egyértelműbbnek kellett volna lennem. Én sajnos abban vagyok pesszimista, hogy Luck (egyértelmű húzás lenne Nektek) nem Manning mögött tanulna egy-két évig.tomi-tomi
Colts 1/1 + Stanford QB ?

Újra itt van 1983

több mint 13 éve
vagy McDanielt kipróbáljuk QB-ként
Irsay már most tagadja, hogy Manningnek szüksége lenne második műtétrew

több mint 13 éve
Practise Squad? Mire várunk ember, McDanielnek a kezdőben a helye.

több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
McDaniel legalább nagy fogás, minden eddigi rossz dolgot elfelejtet. 😀

több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 840 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A Colts válaszolt a "Manning idén nem játszik" pletykákra - és NEM tagadta őket...Készüljetek fel hogy Collins irányít idén Indyben

ESPN's Adam Schefter: "One Colts official texted me this: 'We are aware of the rumors, but can't confirm rumors. That is all they are.'"

The chose of words is interesting. They cannot confirm the report, but they are not denying it. If the report is false, an upfront 'That is completely untrue' statement from the Colts ends the rumor. By not doing that, and by, essentially, implying there is some truth to them, it looks like No. 18's 2011 season might be over before it ever begins.

AFC South kezdő QBk: Matt Schaub, Kerry Collins(Colts), Luke McCown, Matt Hasselback - Wow.

Más: DeAndre McDaniel érkezett a practice squadba.
több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 840 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Igen, tudom. Carter annyira jó volt (vagy Brown annyira rossz?), hogy múlt szombat elött sokan azt gondolták, Brown ki lesz téve, és Carter lesz a 2. RB. EEz igaz. De a O-fal attól még mindig komoly kérdőjel és probléma marad.iktriad
Nem csak egyszerűen az oline. Ha Manning lelép, akkor szinte tuti, hogy Saturday is abbahagyja. Igaz, hogy blokkolásban már nem egy Suh, de ő a fal lelke. Egy remek, tekintéllyel bíró ember, a játékos szakszervezet elnöke (ha jól tudom), és Manning perfekt párja a falban. Nincs a helyére senkink. Szóval a post Manning érát egyelőre értelmetlen feszegetni, mert az teljesen más lesz, nem csak egyszerűen futásra való áttérést fog jelenteni, vagy akár oline needet.peterk2005
Én idénre gondoltam a futójátékkal kapcsolatban, ha Manning nincs. Kék18as meg csak visszajön jövőre, ha most IRre is kerül(ne), és akkor onnan folytatódhat a Manning show ahol tavaly abbamaradt.
több mint 13 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Igen, tudom. Carter annyira jó volt (vagy Brown annyira rossz?), hogy múlt szombat elött sokan azt gondolták, Brown ki lesz téve, és Carter lesz a 2. RB. EEz igaz. De a O-fal attól még mindig komoly kérdőjel és probléma marad.iktriad
Nem csak egyszerűen az oline. Ha Manning lelép, akkor szinte tuti, hogy Saturday is abbahagyja. Igaz, hogy blokkolásban már nem egy Suh, de ő a fal lelke. Egy remek, tekintéllyel bíró ember, a játékos szakszervezet elnöke (ha jól tudom), és Manning perfekt párja a falban. Nincs a helyére senkink. Szóval a post Manning érát egyelőre értelmetlen feszegetni, mert az teljesen más lesz, nem csak egyszerűen futásra való áttérést fog jelenteni, vagy akár oline needet.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ha ebbe komolyan és vehemensen belevetjük magunkat, akkor új topic-ot kéne nyitni. Mindkettő vezér (PM miért ne lenne az?) és hatalmas tudású (TB miért ne lenne az?).tomi-tomi
Valóban új topicot kéne nyitni, mert ebben a topicban nem kérdés, hogy ki a nagyobb QB. 😀

Komolyra fordítva, és a mostani helyzetből visszagondolva, tulajdonképpen Collins szerződtetése már jelezhette, hogy valami nincs rendben. A Colts nem az a fajta franchise ahol ukmukkfukk veszik a millió dolláros játékosokat. 1-2 meccsért szerintem inkább bevállaltuk volna Paintert, minthogy kifizessünk 4 millát Collinsnak 14 meccses padozásért.

A teljes szezonos kiesés azért remélem csak rémhír...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Nem egyszerű azt latolgatni, ami alapvetően nincs.
Futójáték márpedig nincs, úgyhogy ezt becumiztuk.
Kíváncsian várom, hogy Collins mihez tud kezdeni emögött a fal mögött, valamint úgy alapból. Mert arra nem lehet panasza, hogy nincs elég célpontja mondjuk, de ettől függetlenül most már a 4 győzelmet tartom reálisnak idénre, talán még annyit sem.

több mint 13 éve
Sok szerencsét kiépíteni ezt Donald Brownnal mint backup RB, és azzal az O-linenal ami a Coltsnak van...iktriad
Ne feledkezz el Delone Carterről, aki sokkal inkább át tudja venni a kezdő RB szerepkört, mint Brown. Carter szerintem sokkal jobb "biztosíték", mint mondjuk Jones-Drew kiesése esetén Deji Karim.gsn
Nem szeretnék a benyalós empátia bűnébe esni, de szerintetek melyik Colts-fan szellemi és lelki épülését szolgálja, hogy a Colts futójátékának perspektíváját latolgatjátok? Szerintem térjünk vissza erre néhány hét múlva.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
gsn 3 548
Sok szerencsét kiépíteni ezt Donald Brownnal mint backup RB, és azzal az O-linenal ami a Coltsnak van...iktriad
Ne feledkezz el Delone Carterről, aki sokkal inkább át tudja venni a kezdő RB szerepkört, mint Brown. Carter szerintem sokkal jobb "biztosíték", mint mondjuk Jones-Drew kiesése esetén Deji Karim.gsn
Igen, a futásblokkolás az egy másik kérdés. 😊

Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 13 éve
hát ha nem lesz PM hosszabb távon, akkor nagyon elő kéne húznotok egy kiadós futójátékot.
Amadeus91
Igen, tudom. Carter annyira jó volt (vagy Brown annyira rossz?), hogy múlt szombat elött sokan azt gondolták, Brown ki lesz téve, és Carter lesz a 2. RB. EEz igaz. De a O-fal attól még mindig komoly kérdőjel és probléma marad.
több mint 13 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 037 — !SuPeR6BoWL!
egyébként, kissé eltérve a tárgytól, én sosem tudtam dönteni a PM vs TB vitában. Bár Brady-t jobban "elismerem". Egyszerűen jó nézni ahogy játszik, igazi vezér, viszont PM meg hatalmas tudású irányító.Amadeus91
Ha ebbe komolyan és vehemensen belevetjük magunkat, akkor új topic-ot kéne nyitni. Mindkettő vezér (PM miért ne lenne az?) és hatalmas tudású (TB miért ne lenne az?). Jó érzéssel nézed a játékát ... na, innen indulna az ereszd el a hajam.
S az időpont most a legkevésbé se alkalmas.tomi-tomi
tomi-tomi +1

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 13 éve
egyébként, kissé eltérve a tárgytól, én sosem tudtam dönteni a PM vs TB vitában. Bár Brady-t jobban "elismerem". Egyszerűen jó nézni ahogy játszik, igazi vezér, viszont PM meg hatalmas tudású irányító.Amadeus91
Ha ebbe komolyan és vehemensen belevetjük magunkat, akkor új topic-ot kéne nyitni. Mindkettő vezér (PM miért ne lenne az?) és hatalmas tudású (TB miért ne lenne az?). Jó érzéssel nézed a játékát ... na, innen indulna az ereszd el a hajam.
S az időpont most a legkevésbé se alkalmas.

több mint 13 éve
gsn 3 548
hát ha nem lesz PM hosszabb távon, akkor nagyon elő kéne húznotok egy kiadós futójátékot.
Amadeus91
Ne feledkezz el Delone Carterről, aki sokkal inkább át tudja venni a kezdő RB szerepkört, mint Brown. Carter szerintem sokkal jobb "biztosíték", mint mondjuk Jones-Drew kiesése esetén Deji Karim.

Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 13 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 037 — !SuPeR6BoWL!
Amadeus91
Csodák még vannak, de kérdés az NFL-ben vannak-e

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018