Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 14 éve
Na, ma nagyon úgy tűnik, hogy eldőlt az 1/1....roppant mód örülök, több, mint 10 évig Manning, most meg behúzzátok Luck-t :mad:BondiAmikor Colts-drukker voltál, akkor valahogy nem zavart Manning 😛

több mint 14 éve
és ez is csak így megy... 😀Már nekünk is kijárna a csoportgyőzelem 😛BondiNa, ma nagyon úgy tűnik, hogy eldőlt az 1/1....roppant mód örülök, több, mint 10 évig Manning, most meg behúzzátok Luck-t :mad:Bonditetszett volna kikapni ellenünk 😀Höri
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 14 éve
Már nekünk is kijárna a csoportgyőzelem 😛Na, ma nagyon úgy tűnik, hogy eldőlt az 1/1....roppant mód örülök, több, mint 10 évig Manning, most meg behúzzátok Luck-t :mad:Bonditetszett volna kikapni ellenünk 😀Höri
több mint 14 éve
Na, ma nagyon úgy tűnik, hogy eldőlt az 1/1....roppant mód örülök, több, mint 10 évig Manning, most meg behúzzátok Luck-t :mad:Bondi9. napon jó, hogy ez már meghatározzák. véletlen sincs hátra még 8 meccs (nektek 7)
bár kétségkívül finom ellenfeleitek lesznek. megkéne próbálni carolinát (de ott meg newton és smith kapcsolata már testvéries)
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 14 éve
Tud ez a Miami ha akar 😀Imi1975Tudna ez a Colts is, ha akarna... de hál istennek megoldják a "feladatot"
“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 14 éve
Tud ez a Miami ha akar 😀
több mint 14 éve
Na, ma nagyon úgy tűnik, hogy eldőlt az 1/1....roppant mód örülök, több, mint 10 évig Manning, most meg behúzzátok Luck-t :mad:Bonditetszett volna kikapni ellenünk 😀
több mint 14 éve
Na, ma nagyon úgy tűnik, hogy eldőlt az 1/1....roppant mód örülök, több, mint 10 évig Manning, most meg behúzzátok Luck-t :mad:
több mint 14 éve
fiúk, a draftra be kéne gyakorolni ezt a koreográfiát http://www.youtube.com/watch?v=jxf66UtSZ_EÉs kihúzzátok Trent Richardsont az 1/1el 😀
ember még nem volt ilyen boldog 24 pontos zakó után, mint én most 😀Höri
több mint 14 éve
fiúk, a draftra be kéne gyakorolni ezt a koreográfiát http://www.youtube.com/watch?v=jxf66UtSZ_Eember még nem volt ilyen boldog 24 pontos zakó után, mint én most 😀
több mint 14 éve
Nem nem..innen már nem létezik, hogy elbukja a Dolphins..Csak nem lesz olyan meccs mint tavaly a Giants-Eagles 😀 😀
több mint 14 éve
Jó lesz a USC QB is 😀én inkább a 😕 ikont használnám ( 😛 )Höriengem már csak a dolphins meccsei izgatnak 😀 azt tudom, hogy mi megoldjuk a házi feladatotHöriők is haladnak 😀Farky
több mint 14 éve
én inkább a 😕 ikont használnám ( 😛 )ők is haladnak 😀Farkymeg is tettük e felé a 9. lépést 😊Farkyengem már csak a dolphins meccsei izgatnak 😀 azt tudom, hogy mi megoldjuk a házi feladatotHöri
több mint 14 éve
ők is haladnak 😀meg is tettük e felé a 9. lépést 😊Farkyengem már csak a dolphins meccsei izgatnak 😀 azt tudom, hogy mi megoldjuk a házi feladatotHöri
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 14 éve
meg is tettük e felé a 9. lépést 😊Farkyengem már csak a dolphins meccsei izgatnak 😀 azt tudom, hogy mi megoldjuk a házi feladatot
több mint 14 éve
Hát akkor innentől egyértelmű, hogy a Colts rámegy Luckra.tenorxMár amennyiben az adott (4.) napon "nem alkalmas" a válasz, és a draft utána lesz. ÉS a FO is őt akarja majd. És bent lesz akkor még.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
meg is tettük e felé a 9. lépést 😊
több mint 14 éve
Hát akkor innentől egyértelmű, hogy a Colts rámegy Luckra.
több mint 14 éve
Manning beszélt, mégpedig hogyközben már megy a falcons meccs, de ki nem szarja le?
ha Luckot draftoljuk, akkor kezdenie kell, ebben az esetben pedig békességben át fogja adni a lehetőséget az ifjoncnak.Höri
szóval itt http://www.indystar.com/article/20111104/SPORTS03/111040333/1058/SPORTS03 azt is leírják, hogy Manning opciós szerződésének határideje a 2012-es idény 4. napján lesz, szóval ekkorra eldől biztosan, hogy marad vagy nem. Ugyebár nyáron 1+4 éves szerződést kapott mivel nem volt egészséges, és azt mondja, hogy ha februárban sem lesz az, akkor úgy fair, hogy nem élnek az opcióval, hogy maradjon a klubnak zsetonja.
több mint 14 éve
Manning beszélt, mégpedig hogyha Luckot draftoljuk, akkor kezdenie kell, ebben az esetben pedig békességben át fogja adni a lehetőséget az ifjoncnak.
több mint 14 éve
majd elhozzuk Tebow-t, meg az 1/5-öt az 1/2-ért cserébe.
Peyton pedig megtanítja neki hogyan kell a labdát nem a segge alól dobni.Höri
nem is kell dobnia, a 16 ellenfélből 10 ki sem áll ellenünk és 3-0-val megkapjuk a w-t, a többin meg csak futunk majd, ha meg néha passzolunk, majd jön Addai 😀
Garcon eladását amúgy én is tag után gondoltam 😉
több mint 14 éve
majd elhozzuk Tebow-t, meg az 1/5-öt az 1/2-ért cserébe.Peyton pedig megtanítja neki hogyan kell a labdát nem a segge alól dobni.
több mint 14 éve
Tag-et rá! 😊egy ilyen Festő szezon után simán lesz akkora értéke, hogy őt akarja majd mindenki 😀Garconnak lejár a szerződése, nem? Akkor őt nem fogjátok trade-elni.vassadi
mellé még eladjuk Garcont is a csomagba, mehetnek isten hírével 😀Stez

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
megoldjuk 😊egy ilyen Festő szezon után simán lesz akkora értéke, hogy őt akarja majd mindenki 😀Garconnak lejár a szerződése, nem? Akkor őt nem fogjátok trade-elni.vassadi
mellé még eladjuk Garcont is a csomagba, mehetnek isten hírével 😀Stez