NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 8 aktív topik

Indianapolis Colts

52 feliratkozó

több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 545
xrace77
😂 Nagyon ottvan.
több mint 13 éve
xrace77 Denver Broncos 4 515
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
nagyon fasza, nélküle sanszunk sincs.
akkor idén 5 meccsből áll a preseasonunk, Colliékat is fölösleges játszatni, mert csak lesérülnek 😊Stez
Collie és Gonzo a héten nem edzenek 😊 mindketten OUT státuszt kaptak

több mint 13 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 926 — Circus Maximus
Én azt olvastam, hogy 4 vagy 5 hét (akár több) is lehet Peyton igazolt távolmaradása. Nem azért, mert akkor van Chiefs meccs, csak ezt írták CBS Sport.comon.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
Amennyiben Manning nem kezd vasárnap, szerintem egy 3-4 meccset minimum kihagy. Ha 1 hétre rá NFL kész, az első héten is játszik.Escalade
Jobbulást Peytonnak, de nem lennék szomorú, ha ellenünk sem játszhatna.vassadi
bent vagytok a playoffban, mit izgulsz 😛

több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Amennyiben Manning nem kezd vasárnap, szerintem egy 3-4 meccset minimum kihagy. Ha 1 hétre rá NFL kész, az első héten is játszik.Escalade
Jobbulást Peytonnak, de nem lennék szomorú, ha ellenünk sem játszhatna.
több mint 13 éve
Escalade Indianapolis Colts 1 034 — #want
Akkor ne reménykedjek,hogy nálunk a tőletek kivágott Jacques McClendon lesz a faszacsávó ugye? 😀Bazzani
vissza lehet keresni: a 2010-es draft 4. körében konkrétan fingom nem volt ki ez a csávó.
1 év múlva ki is rakták a keretből - mekkora meglepetés.

pedig én mindíííg mondom előre, hogy kit kéne draftolni, igazolni, waivelni, claimelni, de Polian ritkán hallgat az okos szóra 😊

más: Manning elvileg Doubtful státuszt kap vasárnapra, gyanúsan nem játszik. Ha így lesz, akkor szerintem ki se álljunk, írják be a 3-0-t.Höri
akkor idén 5 meccsből áll a preseasonunk, Colliékat is fölösleges játszatni, mert csak lesérülnek 😊Stez
Amennyiben Manning nem kezd vasárnap, szerintem egy 3-4 meccset minimum kihagy. Ha 1 hétre rá NFL kész, az első héten is játszik.

több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
há'mer az olinemanek rosszakHöri
Akkor ne reménykedjek,hogy nálunk a tőletek kivágott Jacques McClendon lesz a faszacsávó ugye? 😀Bazzani
vissza lehet keresni: a 2010-es draft 4. körében konkrétan fingom nem volt ki ez a csávó.

pedig én mindíííg mondom előre, hogy kit kéne draftolni, igazolni, waivelni, claimelni, de Polian ritkán hallgat az okos szóra 😊

más: Manning elvileg Doubtful státuszt kap vasárnapra, gyanúsan nem játszik. Ha így lesz, akkor szerintem ki se álljunk, írják be a 3-0-t.Höri
akkor idén 5 meccsből áll a preseasonunk, Colliékat is fölösleges játszatni, mert csak lesérülnek 😊

több mint 13 éve

más: Manning elvileg Doubtful státuszt kap vasárnapra, gyanúsan nem játszik. Ha így lesz, akkor szerintem ki se álljunk, írják be a 3-0-t.

több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 644 — Axel Foley
Akkor ne reménykedjek,hogy nálunk a tőletek kivágott Jacques McClendon lesz a faszacsávó ugye? 😀

több mint 13 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 306 — 49ers GM
Manning nekem is az irányítóm fantasyban. Emelett van még egy Alex Smith-em, nincs több mondanivalóm 😊JayB
Akkor nem értem, miért aggódsz. 😛

több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Manning nekem is az irányítóm fantasyban. Emelett van még egy Alex Smith-em, nincs több mondanivalóm 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ő nem a Dallas FB-je volt? Sokan vannak, a franc se tudja megjegyezni a keresztnevük alapján, hogy melyik hol játszik.tomi-tomi
de.

lehet Tamme trade blokkra kerül (ki a fasznak kéne?), és akkor Gronko nem a 6. hanem az 5. TE lesz a keretben 😀Höri
Valamiért nagyon fontosnak érzitek, hogy szerezzetek egy blokkoló TE-t. Állítólag leadtátok az igényeteket Yeatman-ra is, csak a Miami előttetek volt.tomi-tomi
igazából nem csak blokkoló TE-et kerestek, hanem egy Patriótát, ugyanis Thomas Austin (OL) is szerepelt a Colts listáján Yeatman mellett 😊
több mint 13 éve
Escalade

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
pazar lenne, ha PM az első 4 meccset kihagyná :/
akkor csak 12-4 lesz 😊Stez
Lehet ezzel itt viccelődni kérem, de nekem őt húzta az autodraft a fantasy csapatomba kezdő irányítónak. Tessék kérem engem megnyugtatni, hogy harcképes lesz az első héten... egyébként is valakik azt mondták korábban, h csak akkor nem lép pályára, ha.... értitek. Egyébként minden tiszteletem PM-é, no de elég nagy szívás nekem így is (Pats drukkerként), h drukkolnom kell neki, most még pluszban kitol velem?! :o

...és a pánik gomb nem segített a lelkemnek, csak jelzem 😕 ...legalább az első 4 hétben játszanánk a Kóccal, de még az se.
több mint 13 éve
Escalade Indianapolis Colts 1 034 — #want

több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Valamiért nagyon fontosnak érzitek, hogy szerezzetek egy blokkoló TE-t.tomi-tomi
Sejtettem, de ennyire?! Akkor lehet, hogy Manning nem akar visszajönni? 😛 Egyébként nagyon hiányozna, s aggódom, mert már azt pedzegetik, hogy újabb műtét, meg az idegek regenerációjának idejét nem lehet pontosan bejósolni. :/

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Valamiért nagyon fontosnak érzitek, hogy szerezzetek egy blokkoló TE-t.tomi-tomi
há'mer az olinemanek rosszak

több mint 13 éve
Chris Gronkowski jött TE depthnek (?)JSanyo
Ő nem a Dallas FB-je volt? Sokan vannak, a franc se tudja megjegyezni a keresztnevük alapján, hogy melyik hol játszik.tomi-tomi
de.

lehet Tamme trade blokkra kerül (ki a fasznak kéne?), és akkor Gronko nem a 6. hanem az 5. TE lesz a keretben 😀Höri
Valamiért nagyon fontosnak érzitek, hogy szerezzetek egy blokkoló TE-t. Állítólag leadtátok az igényeteket Yeatman-ra is, csak a Miami előttetek volt.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
pazar lenne, ha PM az első 4 meccset kihagyná :/
akkor csak 12-4 lesz 😊

több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
PS: WR David Gilreath, DT Ricardo Mathews, DT Ollie Ogbu, OT Mike Tepper and WR Marshall Williams
több mint 13 éve
de.

lehet Tamme trade blokkra kerül (ki a fasznak kéne?), és akkor Gronko nem a 6. hanem az 5. TE lesz a keretben 😀

több mint 13 éve
Vödör szerencsére nem ide jött.

több mint 13 éve
Ő nem a Dallas FB-je volt? Sokan vannak, a franc se tudja megjegyezni a keresztnevük alapján, hogy melyik hol játszik.

több mint 13 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Chris Gronkowski jött TE depthnek (?)