NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
157
13
19:00
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
80
9
RedZone week 12
75
12
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
66
14
Washington Commanders - Dallas Cowboys
49
9
Houston Texans - Tennessee Titans
23
6
Chicago Bears - Minnesota Vikings
21
8
Indianapolis Colts - Detroit Lions
13
9
Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 13 éve
xrace77
4 515
több mint 13 éve
nagyon fasza, nélküle sanszunk sincs.Collie és Gonzo a héten nem edzenek 😊 mindketten OUT státuszt kaptak
akkor idén 5 meccsből áll a preseasonunk, Colliékat is fölösleges játszatni, mert csak lesérülnek 😊Stez
több mint 13 éve
Én azt olvastam, hogy 4 vagy 5 hét (akár több) is lehet Peyton igazolt távolmaradása. Nem azért, mert akkor van Chiefs meccs, csak ezt írták CBS Sport.comon.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
bent vagytok a playoffban, mit izgulsz 😛Amennyiben Manning nem kezd vasárnap, szerintem egy 3-4 meccset minimum kihagy. Ha 1 hétre rá NFL kész, az első héten is játszik.EscaladeJobbulást Peytonnak, de nem lennék szomorú, ha ellenünk sem játszhatna.vassadi
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Amennyiben Manning nem kezd vasárnap, szerintem egy 3-4 meccset minimum kihagy. Ha 1 hétre rá NFL kész, az első héten is játszik.EscaladeJobbulást Peytonnak, de nem lennék szomorú, ha ellenünk sem játszhatna.
több mint 13 éve
Amennyiben Manning nem kezd vasárnap, szerintem egy 3-4 meccset minimum kihagy. Ha 1 hétre rá NFL kész, az első héten is játszik.nagyon fasza, nélküle sanszunk sincs.Akkor ne reménykedjek,hogy nálunk a tőletek kivágott Jacques McClendon lesz a faszacsávó ugye? 😀Bazzanivissza lehet keresni: a 2010-es draft 4. körében konkrétan fingom nem volt ki ez a csávó.
1 év múlva ki is rakták a keretből - mekkora meglepetés.
pedig én mindíííg mondom előre, hogy kit kéne draftolni, igazolni, waivelni, claimelni, de Polian ritkán hallgat az okos szóra 😊
más: Manning elvileg Doubtful státuszt kap vasárnapra, gyanúsan nem játszik. Ha így lesz, akkor szerintem ki se álljunk, írják be a 3-0-t.Höri
akkor idén 5 meccsből áll a preseasonunk, Colliékat is fölösleges játszatni, mert csak lesérülnek 😊Stez
több mint 13 éve
nagyon fasza, nélküle sanszunk sincs.vissza lehet keresni: a 2010-es draft 4. körében konkrétan fingom nem volt ki ez a csávó.há'mer az olinemanek rosszakHöriAkkor ne reménykedjek,hogy nálunk a tőletek kivágott Jacques McClendon lesz a faszacsávó ugye? 😀Bazzani
pedig én mindíííg mondom előre, hogy kit kéne draftolni, igazolni, waivelni, claimelni, de Polian ritkán hallgat az okos szóra 😊
más: Manning elvileg Doubtful státuszt kap vasárnapra, gyanúsan nem játszik. Ha így lesz, akkor szerintem ki se álljunk, írják be a 3-0-t.Höri
akkor idén 5 meccsből áll a preseasonunk, Colliékat is fölösleges játszatni, mert csak lesérülnek 😊
több mint 13 éve
vissza lehet keresni: a 2010-es draft 4. körében konkrétan fingom nem volt ki ez a csávó.há'mer az olinemanek rosszakHöriAkkor ne reménykedjek,hogy nálunk a tőletek kivágott Jacques McClendon lesz a faszacsávó ugye? 😀Bazzani
más: Manning elvileg Doubtful státuszt kap vasárnapra, gyanúsan nem játszik. Ha így lesz, akkor szerintem ki se álljunk, írják be a 3-0-t.
több mint 13 éve
há'mer az olinemanek rosszakHöriAkkor ne reménykedjek,hogy nálunk a tőletek kivágott Jacques McClendon lesz a faszacsávó ugye? 😀
több mint 13 éve
Manning nekem is az irányítóm fantasyban. Emelett van még egy Alex Smith-em, nincs több mondanivalóm 😊JayBAkkor nem értem, miért aggódsz. 😛
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Manning nekem is az irányítóm fantasyban. Emelett van még egy Alex Smith-em, nincs több mondanivalóm 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
igazából nem csak blokkoló TE-et kerestek, hanem egy Patriótát, ugyanis Thomas Austin (OL) is szerepelt a Colts listáján Yeatman mellett 😊Valamiért nagyon fontosnak érzitek, hogy szerezzetek egy blokkoló TE-t. Állítólag leadtátok az igényeteket Yeatman-ra is, csak a Miami előttetek volt.tomi-tomiŐ nem a Dallas FB-je volt? Sokan vannak, a franc se tudja megjegyezni a keresztnevük alapján, hogy melyik hol játszik.tomi-tomide.
lehet Tamme trade blokkra kerül (ki a fasznak kéne?), és akkor Gronko nem a 6. hanem az 5. TE lesz a keretben 😀Höri
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
pazar lenne, ha PM az első 4 meccset kihagyná :/Lehet ezzel itt viccelődni kérem, de nekem őt húzta az autodraft a fantasy csapatomba kezdő irányítónak. Tessék kérem engem megnyugtatni, hogy harcképes lesz az első héten... egyébként is valakik azt mondták korábban, h csak akkor nem lép pályára, ha.... értitek. Egyébként minden tiszteletem PM-é, no de elég nagy szívás nekem így is (Pats drukkerként), h drukkolnom kell neki, most még pluszban kitol velem?! :o
akkor csak 12-4 lesz 😊Stez
...és a pánik gomb nem segített a lelkemnek, csak jelzem 😕 ...legalább az első 4 hétben játszanánk a Kóccal, de még az se.
több mint 13 éve
Sejtettem, de ennyire?! Akkor lehet, hogy Manning nem akar visszajönni? 😛 Egyébként nagyon hiányozna, s aggódom, mert már azt pedzegetik, hogy újabb műtét, meg az idegek regenerációjának idejét nem lehet pontosan bejósolni. :/Valamiért nagyon fontosnak érzitek, hogy szerezzetek egy blokkoló TE-t.tomi-tomihá'mer az olinemanek rosszakHöri
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Valamiért nagyon fontosnak érzitek, hogy szerezzetek egy blokkoló TE-t.tomi-tomihá'mer az olinemanek rosszak
több mint 13 éve
Valamiért nagyon fontosnak érzitek, hogy szerezzetek egy blokkoló TE-t. Állítólag leadtátok az igényeteket Yeatman-ra is, csak a Miami előttetek volt.de.Chris Gronkowski jött TE depthnek (?)JSanyoŐ nem a Dallas FB-je volt? Sokan vannak, a franc se tudja megjegyezni a keresztnevük alapján, hogy melyik hol játszik.tomi-tomi
lehet Tamme trade blokkra kerül (ki a fasznak kéne?), és akkor Gronko nem a 6. hanem az 5. TE lesz a keretben 😀Höri
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
pazar lenne, ha PM az első 4 meccset kihagyná :/akkor csak 12-4 lesz 😊
több mint 13 éve
PS: WR David Gilreath, DT Ricardo Mathews, DT Ollie Ogbu, OT Mike Tepper and WR Marshall Williams
több mint 13 éve
de.Chris Gronkowski jött TE depthnek (?)JSanyoŐ nem a Dallas FB-je volt? Sokan vannak, a franc se tudja megjegyezni a keresztnevük alapján, hogy melyik hol játszik.tomi-tomi
lehet Tamme trade blokkra kerül (ki a fasznak kéne?), és akkor Gronko nem a 6. hanem az 5. TE lesz a keretben 😀
több mint 13 éve
Vödör szerencsére nem ide jött.
több mint 13 éve
Chris Gronkowski jött TE depthnek (?)JSanyoŐ nem a Dallas FB-je volt? Sokan vannak, a franc se tudja megjegyezni a keresztnevük alapján, hogy melyik hol játszik.