Indianapolis Colts
Ezt a FIsher igazolást most nem értem. Idény végén sérült le, jó, ha novemberre hadrafogható lesz. Azért fizetünk 9 milliót, hogy rehaboljon?Lehet hogy ők úgy látják, hogy október elején, szeptember végén visszatérhet. Addig meg kihúzzuk Tevivel valahogy (vagy Holdennel, ő a Steelers ellen nem volt vészes, akkor kezdődtek a bajok mikor ő is lesérült).
peterk2005
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
Ballard ismeri, korban meg jo es karrierje legjobb evet zárta l
Alakul az all achilles team Fisherrel, Mackkel meg Dayoval 😀
Meg Hookert visszahozhatnank meg OJ Howardert cserelhetnenk h teljes legyen a kép 😀
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
Luckra gondolsz? (Azért kérdezem, mert bár ez volt az interjú címében, de az interjúban csak egy kis rész, egy kérdés szólt erről. Érdemes meghallgatni / megnézni, mert Ballard sok mindenről beszélt.)Jaja Luckra. Nem arra gondoltam h ebben a csoportban bárki is folyamat pörgetné ezt a témát, csak reggel szembe jött velem ez a videó cím és felröhögtem, hogy istenem mikor lesz már ez végleg elengedve… Ezért is hoztam a Trianon hasonlatot, hogy a válasz valószínűleg SOHA. Mindig találkozni fogunk vele. Na jó majd ha 50 lesz, de addig még lehet csámcsogni rajta.
Én egyébként lezártam a Luck sztorit, nem foglalkozom vele. (Én mondjuk Trianont is le tudtam zárni, nem vagyok az a típus aki az ilyesmit "cipeli" magával. Luckot se. Lépjünk, lássuk mit hoz a jövő, nekem ez a hozzáállásom.)
peterk2005
En egy kicsit sokallom, de csak 1 ev.Van pénz lóvéra. Idén úgyis kiderül Wentz magára talál e.
Pro Bowl LT Eric Fisher is signing a one-year, $9.4 million deal with the Indianapolis Colts, per source. The former No. 1 overall pick now will be Carson Wentz’s blindside protector.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) May 10, 2021
Bence94
Pro Bowl LT Eric Fisher is signing a one-year, $9.4 million deal with the Indianapolis Colts, per source. The former No. 1 overall pick now will be Carson Wentz’s blindside protector.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) May 10, 2021
Van egy téma amit nem lehet elengedni. Soha.Mármint alulinformált, olvasatlan birkák politika által manipulált pörgése egy olyan témán, ami csak megosztásra jó? Nem látom a hasonlóságot, bocsi...
Ez a Colts Trianonja.
darwinbanaz
Én egyébként lezártam a Luck sztorit, nem foglalkozom vele. (Én mondjuk Trianont is le tudtam zárni, nem vagyok az a típus aki az ilyesmit "cipeli" magával. Luckot se. Lépjünk, lássuk mit hoz a jövő, nekem ez a hozzáállásom.)
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
Mondjuk amíg playoff csapat vagyunk és a playoffban ott van, az az 1-2 meccs nem tragédia. Csak több ne legyen.
Sophomore évében volt hamstring sérülése, kihagyott 3 meccset teljesen + páron limitált volt.
Junior évében megint hamstring sérülés miatt kihagyott 1 meccset + páron limitált volt.
Senior évében groin injury, kihagyott 2 meccset (6ból).
Majd reméljük nálunk jobb sportkrémmel keni be a combjait bemelegítés előtt 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
Miközben Paye aláírt, Sam Ehlingernek meghalt az öccse.Pár éve az apja is meghalt egy verseny közben. Hihetetlen
profootballtalk.nbcsports.com/2021/05/06/texas-linebacker-jake-ehlinger-brother-of-colts-rookie-sam-ehlinger-found-dead/
iktriad
profootballtalk.nbcsports.com/2021/05/06/texas-linebacker-jake-ehlinger-brother-of-colts-rookie-sam-ehlinger-found-dead/
Hihetetlen számomra, hogy Leonard-re még mindig tudok feljebb nézni.
In 2019, he looked much smaller and struggled to hold up at the point of attack. As a pass rusher, he looked even rawer and struggled to collapse the pocket. The only positives that I saw on the 2019 film were that he is a special athlete with great energy.
The reason why this is important, though, is that it shows how much he can improve in one season. In 2020, he was powerful in his rushes and dominated at times as a pass rusher. He was still raw but he had a completely different body type, strength, and play style. If he could do that in one year at Vanderbilt, imagine what he could be (with his traits) after a few years under NFL coaching?
www.stampedeblue.com/2021/5/6/22422026/film-room-dayo-odeyingbo-is-a-risky-bet-on-elite-traits
podcasts.apple.com/us/podcast/the-colin-cowherd-podcast/id1551365571?i=1000520241959
Ballard on the Colts second round selection: “Cole my oldest son texted me and said but dad they are killing you on Twitter again, and I said good that’s how I like it.” He spoke briefly on laughing at mock drafts & how everyone was surprised he took Darius Leonard. pic.twitter.com/Y4ZxVj7UfP
— Colts Coverage (@Colts_Coverage) May 5, 2021
LOL 😀😀😀DD
Jön vizitre egy egykori 1/1-es. Nem, nem Luck apó jön haza a frontról, hanem az 1 évvel későbbi 1. pick, Halász Erik érkezik.Ja, elfelejtettem mondani, hogy Ballarddal dumáltam múlt héten? 😀 Megdumáltuk, hogy nyugodtan mondhatom, úgyis annyi info van a rendszerben, nem fog az enyém kitűnni 😛
Former #Chiefs left tackle Eric Fisher is set to visit the #Colts later this week, per source.
— Tom Pelissero (@TomPelissero) May 4, 2021
iktriad
Former #Chiefs left tackle Eric Fisher is set to visit the #Colts later this week, per source.
— Tom Pelissero (@TomPelissero) May 4, 2021
Van egy srác aki csinál videókat "The tape never lies" névvel. Leno nagy kedvence volt.
El tudnam viselni, o mar tenyleg meguti az atlagot teljesitmenyre, jo hosszuak a karjai meg egesz atletikus is, meguti talan Ballardek mercejet is.
Plusz korban meg epp jo.
| Bar en meg mindig azt mondom h a QB-n kurva sok mulik, es Riversnek nagy erdemei voltak h nem kaptunk sok sacket (+ nyomast se). Es ugyan igy, nem volt annyira borzalmas az az Eagles fal, inkabb az elkaposor volt a necc. De hat az nalunk is...Persze nem Wentze volt az osszes sack, de nagyot kene elorelepnie h ne erzodjon ugy h visszaesett a falunk. Az se segit, h amivel segithetne a falat, a gyors utempasszos jatek, az nem igazan megy neki es nem is szereti. De majd TY uresre jatssza magat es mehet az 50 yardos bomba. Flashbacknek jo lesz parszor. |
Szerkesztette: Borbinho