Indianapolis Colts

52 feliratkozó

több mint 3 éve
deleted account 1 758
Achilles miatt nem izgulok, azért gondolom orvosi megvolt, vagy látták és nem vakon, úgyis jó lesz elven húzták be. De amúgy ahogy nézem liga szinten is most nőtt az achilles-es esetek száma az elmúlt években, szóval ez kinda interesting question, hogy mi történt, ami ezt hozza. Csak simán a határok vannak feszegetve, és ez a gyenge pont, vagy valami edzésmódszer váltásból adódó szar ez.coltman
Emiatt a srác miatt én se. Ő volt nálunk (nem nálunk, de valami konnektes helyen ahol mi is hozzáfértünk az adatokhoz), és volt azon a 150 emberes medical felmérés bulin is, ahová meghívtak prospecteket és a csapatok megkaphatták az eredményeket.

De az achillestől tartok. Borbinho leírta, hogy miért. Sz**** egy sérülés. 😕
peterk2005
Fiatalon, ha valaki nem Tua, akkor én azért nem szoktam para üzemmódot betolni elsőre. 30+-nál már más a helyzet, lásd Mathis papa, ő se tudott már visszajönni oda, ahol előtte volt, de ő 34 volt asszem, amikor eltépte.
több mint 3 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Achilles miatt nem izgulok, azért gondolom orvosi megvolt, vagy látták és nem vakon, úgyis jó lesz elven húzták be. De amúgy ahogy nézem liga szinten is most nőtt az achilles-es esetek száma az elmúlt években, szóval ez kinda interesting question, hogy mi történt, ami ezt hozza. Csak simán a határok vannak feszegetve, és ez a gyenge pont, vagy valami edzésmódszer váltásból adódó szar ez.coltman
Emiatt a srác miatt én se. Ő volt nálunk (nem nálunk, de valami konnektes helyen ahol mi is hozzáfértünk az adatokhoz), és volt azon a 150 emberes medical felmérés bulin is, ahová meghívtak prospecteket és a csapatok megkaphatták az eredményeket.

De az achillestől tartok. Borbinho leírta, hogy miért. Sz**** egy sérülés. 😕

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Azert az tulzas h nem volt top prospect. Az idei class legjobb 3T prospectje volt a serulese elottig, siman elkepzelheto volt 1.nap vegere is.

Egy idei defensive prospectnek sincs hasonlo elso lepese (igaz valszeg mar neki sincs).

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
deleted account 1 758
Én biza SB-t várok. 😊 Máshogy nem tudok leülni a meccsek elé és szénné izgulni magam. Az más kérdés, hogy ha hozunk egy korrekt playoffos szezont, nem leszek csalódott. Illetve az is, hogy bár SB-ban reménykedem, de olyan az attitűdöm - az életben is -, hogy nem szeretek / akarok mindent feldobni egy tétre, ha nem utolsó utáni esélyről van szó.

Az Odeyingbo pick nekem is így jött le ahogy neked coltman. Az idei Blackmon pick. Sérülés miatt csúszó játékos, aki nagyon tetszett nekünk. Ballard tényleg nem bullshitel ilyesmiben. Ha azt mondja, hogy már 4-5 pickkel előtte tűkön ültek várva, hogy hátha lecsúszik, akkor azt elhiszem neki. Az ő dolga, ebből is egy Blackmon sztori lesz, akkor megint felmagasztaljuk, ha nem, akkor pedig meg fogja kapni egy ideig, hogy miért nem OL.

Mondjuk ezt az achilles dolgot elfelejthetnénk csapat szinten már, kezdem unni, hogy ha edge / falember, akkor ezzel kínlódunk. 😊 Jónéhány éve a lisfranc-al lehetett kikergetni a világból, sorban estek ki akkor a támadó falemberek miatta. Úgyhogy jöjjön rendbe (achillesből is sok fokozat van, nem tudom a srácé mennyire súlyos), aztán egy ideig felejtkezzen el rólunk ez a sz****. 😊
peterk2005
Akkor a 2011-es év neked elég kemény lehetett 😛 Hogy maradtál életben, lettél tiszta ismét? 😀 Mert gondolom alkohol/koksz kellett akkor, hogy elbírd a gap-et a SB-t nyerünk, és amit toltunk a pályán között 😀

Achilles miatt nem izgulok, azért gondolom orvosi megvolt, vagy látták és nem vakon, úgyis jó lesz elven húzták be. De amúgy ahogy nézem liga szinten is most nőtt az achilles-es esetek száma az elmúlt években, szóval ez kinda interesting question, hogy mi történt, ami ezt hozza. Csak simán a határok vannak feszegetve, és ez a gyenge pont, vagy valami edzésmódszer váltásból adódó szar ez.

Odeyingbo tnapi interjujabol is az erzodik, h nagyon megnyerte a csapatot, es feltek h lecsusznak rola (ugye a Wentz csere miatt nel volt 3.korunk), sztem nem szamitott ra, h 2.napon kimegy (ahogy mas se nagyon). De ha Ballardeknak o kell, akkor nincs mese, elmondta elso nap utan is h nem prioritas az OL, ha bent lesz mas aki elorebb van a boardon azt huzzuk.
Csak ahogy a pickunk elott meg utan alakult a draft, erosen reachnek tunik es valszeg siman le tudtunk volna cserelni egy extra 3.korert es ott is behuzhattuk volna.
Borbinho
No offense, de Odeyingbo meg ep Achilles-innal sem volt nem hogy elso koros, de masodik koros prospect sem. 🙂
Egy ilyen serules utan meg 4.kor. Szinte nem volt insider meg nagyobb oldal, ahol top100as lett volna a rankingsban.
Stez
 www.youtube.com/watch?v=iWmSSaaDQTM
😉
több mint 3 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Mondjuk ezt az achilles dolgot elfelejthetnénk csapat szinten már, kezdem unni, hogy ha edge / falember, akkor ezzel kínlódunk. 😊 Jónéhány éve a lisfranc-al lehetett kikergetni a világból, sorban estek ki akkor a támadó falemberek miatta. Úgyhogy jöjjön rendbe (achillesből is sok fokozat van, nem tudom a srácé mennyire súlyos), aztán egy ideig felejtkezzen el rólunk ez a sz****. 😊
peterk2005
Orbant is elfelejthetnenk, attol meg letezik meg itt van.

Tudom, nem volt szo ACLrol, de:
ACL szakadasbol 80% a return rate, achillesnel 60% alatti (ugy h skill pozi felhuzza!).
ACLnel kozelebb van mar atlagban 8 honaphoz a full recovery, achillesnel 11-12 honap.

Inkabb a terdet szakitotta volna szet, azt nem hasznalja maximalisan minden snapnel...

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ami aggaszt hosszu tavval kapcsolatban, hogy tenyleg lehet azt hiszik Ballardek h defense wins championships, meg hogy pass rush >> coverage. Csak ha igy van, akkor teves elvekre epitik jovot....
Borbinho
Ez már nekem is eszembe jutott (tényleg baj lenne, ha így gondolnák), de aztán elhessegettem. Ha megnézem, hogy hova húztunk eddig, akkor nagyjából hasonlóan áldoztunk a secondaryra, mint a front7-re Ballard eddigi regnálása során, ha figyelembe vesszük, hogy a fron7 1-2 emberrel több emberből áll. (secondary 1 első, 2 második, 2 harmadik kör, front hétbe Buckner pickjét is beszámítva 1 első, 3 második, 3 harmadik kör).

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
Megnézve Ballard sajttájt, kezd összeállni nekem, hogy hogy megyünk. Odeyingbo achilles sérülés nélkül első körös volt, tehát amikor kimentek a LT-k, akkor még mindig bent volt ő, akiért vsz rohadtul tűkön ültek, hogy behulljon, ezért nem is mozogtak. És ugye ő még mindig nem jövő évre építi a csapatot, hanem hosszú távra, ergo leszarja, hogy akár fél évig is kiesik Dayo, ha utána lesz 8-10 rohadt jó éve itt nálunk.

Másik dolog, ami ugye mostani SB-ból elég egyértelmű lett, hogy D wins CC. És lassan már tényleg hozzászokhatunk, hogy Ballard azt csinálja, amit mond - pass rusht mondta fő problémának, hogy ezért nem tudott a secondary sem olyan jól működni, ahogy szerették volna. Első két pick pont ezt hivatott megoldani - mondhatni booooooriiiiing 😀

LT - azt nem hiszem, hogy megoldottnak tekinti a problémát, eléggé a felszínes bullshit jött ki, amikor azt feszegették, de vsz volt 1-2 LT, akit itt nagyra tart a szurkoló tábor, akiket ők viszont nem tartottnak fitnek, ezért tűnik úgy, hogy tojnak a problémára. Gut feeling, de szerintem van kinézve 2-3 LT, aki majd cut/trade keretein belül opció lehet, és nem Sam Tevi lesz a valódi megoldás, ő szimplán tényleg csak azért lett hozva, hogy ha minden félre siklik, akkor is legyen valaki.

Plusz ezt teszt évnek kell tekinteni, ne áltassa magát senki azzal, hogy SB közelébe érünk, még ha CW lights out játszik, akkor sem nagy ennek a valószínűsége. Ez az év rá lesz szánva arra, hogy megnézzük CW tényleg működő opció-e, és ha igen, akkor ahhoz igazítva lesznek a needek igazítva, lást pl TE. Nem látom ebben a problémát, én már megtanultam türelmes lenni, és nem minden évben SB-t várni 😉
coltman
No offense, de Odeyingbo meg ep Achilles-innal sem volt nem hogy elso koros, de masodik koros prospect sem. 🙂
Egy ilyen serules utan meg 4.kor. Szinte nem volt insider meg nagyobb oldal, ahol top100as lett volna a rankingsban.

Alapvetoen amugy nem izgatna a pick, ha ezzeo nem szallt volna el az esely, hogy a draftrol hozzunk OT-t. Mert igy most akkor vagy hozol veterant, aki nem lesz olcso, vagy tenyleg nekimesz a szezonnak ilyen Tevikkel. Ha ez utobbi megtortenik, az nalam no comment. De en Nelsont sem szeretnem, hogy kitoljak. A liga magasan legjobb guardja, aki akkora pluszt ad a falnak, ami durvan feltuno. Biztosan nem tolnam ki egy szamara idegen posztra, amivel raadasul a fal belso harmasa jelentosen visszaesne, meggyengitve a futojatekokat. Marpedig az Reichnek kelleni fog.

több mint 3 éve
Én biza SB-t várok. 😊 Máshogy nem tudok leülni a meccsek elé és szénné izgulni magam. Az más kérdés, hogy ha hozunk egy korrekt playoffos szezont, nem leszek csalódott. Illetve az is, hogy bár SB-ban reménykedem, de olyan az attitűdöm - az életben is -, hogy nem szeretek / akarok mindent feldobni egy tétre, ha nem utolsó utáni esélyről van szó.

Az Odeyingbo pick nekem is így jött le ahogy neked coltman. Az idei Blackmon pick. Sérülés miatt csúszó játékos, aki nagyon tetszett nekünk. Ballard tényleg nem bullshitel ilyesmiben. Ha azt mondja, hogy már 4-5 pickkel előtte tűkön ültek várva, hogy hátha lecsúszik, akkor azt elhiszem neki. Az ő dolga, ebből is egy Blackmon sztori lesz, akkor megint felmagasztaljuk, ha nem, akkor pedig meg fogja kapni egy ideig, hogy miért nem OL.

több mint 3 éve
Egesz offseasonben azt mondtak Ballardek, h tetszik nekik a jelenlegi OL group es a legjobb 5 fog jatszani (persze ez picit erdekes ugy h 5 stabil kezdod volt amibol 1 visszavonult).
Es oke, nem kell 5 elit ember a falba, de igaz a mondas h annyit er a tamadofalad amennyit a leggyengebb tagja.

| Ezert is lesz BigQ LT, es hozunk ma egy guardot sztem |

Ha valamit, akkor azt birom Ballardban, h mindig tartja magat az elveihez. A karakter az elso, a palyan letett telejsitmeny meg a fizikai felmerol masodlagosak (na persze nem ugy, h ne szamitananak. Csak amikor 2, a boardon levo ember kozul kell valasztani).
Megvaltoztathatta egy rookie eletet, akiben hosszu tavon sokat nyerhetunk, ez a stabil hosszu tavu epitkezesbe illik.

A gebasz, h Wentz kurvara nem illik ebbe 😀
Komolyan mi a faszert hoztunk 1+3ert QBt ha nincs win now?
Mivel lennenek rosszabb eselyeink ezzel a kerettel es Fitzmagiccel/Daltonnal. Fieldset nem hozom fel, mert ott Wentz + Paye vs Fields lenne a kerdes, az mas tema.

Odeyingbo tnapi interjujabol is az erzodik, h nagyon megnyerte a csapatot, es feltek h lecsusznak rola (ugye a Wentz csere miatt nel volt 3.korunk), sztem nem szamitott ra, h 2.napon kimegy (ahogy mas se nagyon). De ha Ballardeknak o kell, akkor nincs mese, elmondta elso nap utan is h nem prioritas az OL, ha bent lesz mas aki elorebb van a boardon azt huzzuk.
Csak ahogy a pickunk elott meg utan alakult a draft, erosen reachnek tunik es valszeg siman le tudtunk volna cserelni egy extra 3.korert es ott is behuzhattuk volna.

Ugy tunik RTben belefer h Smithnek rovid karjai vannak, de LTnel prototipus embert kerestek, abbol meg 1 volt a drafton az meg top10es volt, ezert nem annyira meglepo (+ a Tevi/Davenport igazolas utan).

Lehet megvarjuk h Mahomes visszavonuljon es majd utana mi is ramegyunk az SBre, addig epitkezunk szepen 😊

Ami aggaszt hosszu tavval kapcsolatban, hogy tenyleg lehet azt hiszik Ballardek h defense wins championships, meg hogy pass rush >> coverage.
Csak ha igy van, akkor teves elvekre epitik jovot....

Szerkesztette: Borbinho

több mint 3 éve
deleted account 1 758
Megnézve Ballard sajttájt, kezd összeállni nekem, hogy hogy megyünk. Odeyingbo achilles sérülés nélkül első körös volt, tehát amikor kimentek a LT-k, akkor még mindig bent volt ő, akiért vsz rohadtul tűkön ültek, hogy behulljon, ezért nem is mozogtak. És ugye ő még mindig nem jövő évre építi a csapatot, hanem hosszú távra, ergo leszarja, hogy akár fél évig is kiesik Dayo, ha utána lesz 8-10 rohadt jó éve itt nálunk.

Másik dolog, ami ugye mostani SB-ból elég egyértelmű lett, hogy D wins CC. És lassan már tényleg hozzászokhatunk, hogy Ballard azt csinálja, amit mond - pass rusht mondta fő problémának, hogy ezért nem tudott a secondary sem olyan jól működni, ahogy szerették volna. Első két pick pont ezt hivatott megoldani - mondhatni booooooriiiiing 😀

LT - azt nem hiszem, hogy megoldottnak tekinti a problémát, eléggé a felszínes bullshit jött ki, amikor azt feszegették, de vsz volt 1-2 LT, akit itt nagyra tart a szurkoló tábor, akiket ők viszont nem tartottnak fitnek, ezért tűnik úgy, hogy tojnak a problémára. Gut feeling, de szerintem van kinézve 2-3 LT, aki majd cut/trade keretein belül opció lehet, és nem Sam Tevi lesz a valódi megoldás, ő szimplán tényleg csak azért lett hozva, hogy ha minden félre siklik, akkor is legyen valaki.

Plusz ezt teszt évnek kell tekinteni, ne áltassa magát senki azzal, hogy SB közelébe érünk, még ha CW lights out játszik, akkor sem nagy ennek a valószínűsége. Ez az év rá lesz szánva arra, hogy megnézzük CW tényleg működő opció-e, és ha igen, akkor ahhoz igazítva lesznek a needek igazítva, lást pl TE. Nem látom ebben a problémát, én már megtanultam türelmes lenni, és nem minden évben SB-t várni 😉
több mint 3 éve
Szerintem siralmas ez a masodik kor. Megint huztunk valakit, aki fel evig palyat sem lathat, a teljes felkeszules kuka, talan az ideny 2. feleben mar jatszhat.

Mindezt 2.korben. Kozben meg Ballard vegignezte, hogy kb ot-hat kezdo potenciallal rendelkezo LT kimegy elottunk. Mikozben tudtuk, hogy az OT ordito need, 3.korunk meg nincsen. Pont Ballardtol, aki minden egyes heten eloadast tart, hogy a ket fal nelkul semmit sem lehet. Es ugy, hogy most adtal 1+3-at egy iranyitoert, aki fejben az elso utesnel osszeeshet kb. De majd megoldja Tevi.

Nagyon-nagyon szomoru leszek, ha Nelson OL-nek adott orult pluszat elherdaljak es attoljak LT-nek. Neki guardban kell maradnia.

Szamomra teljes kerdojel volt ez a 2.kor. Nem tudom hova tenni. Itt nem arrol van szo, hogy bizom e Ballardban, hanem arrol, hogy egy olyan needet a jelenlegi helyzetben, mint az LT, nem lehet ignoralni. Mondanam, hogy adni kellene 10 milliot Fishernek, de o is fellabu, nem fog felepulni a szezon elejere.

több mint 3 éve
Én őt Autry pótlásnak érzem. Kirakható szélre is, ha heavy package-ben megyünk fel, de inkább Buckner rotáciojában, ill Grover helyett 3rd downokon Buckner mellett lehet majd a helye. Windsor, Stallworth, stb.-vel fog küzdeni a roster spotért.

Kicsit bosszant, hogy Cosmi 3-al, Radunz 1-el előttünk ment ki. Csak egy hétsó körbe került volna valószínűleg, hogy valamelyiket elhozzuk. De lássuk a 3. napot.

több mint 3 éve
Elore kell gondolkodni, azzal a szemponttal nincs bajom, mert a kereten levok kozul nincs senki aki bizonyitott lenne.
Nem tweener mint Turay v Banogu, es Lewisnal is joval nagyobb.
Sokak szerint a class legjobb 3T prospectje (volt), de azert egy achilles serules mindig aggaszto, foleg falembereknel :/

Az alapjan h egybol beadtuk a picket, elegge bele lehetnek esve, nekem a serulese miatt picit reachnek tunik, valszeg lecsere utan is behuzhattuk volna.
OL mind kiment aki jo ertek lett volna, de erezheto volt h nem tartjak akkora neednek az LT-t mint a media.

Szinte kizart h Lewist megtartsuk ezek utan, nem lepodnek meg ha holnap megprobalnank elcserelni egy 6.v 7.koros pickert.

Turay, Lewis, Banogu, Paye, Odeyingbo, es akk AQM meg Rochell, ez 7 DE.
Utobbi 2 cut, de akk marad egy fel szezonnyi Lewis elfogadhato telejsitmeny, meg par meccs Turaytol. Mindenki mas kb a 0rol indul...

több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 578 — Colts Fan
Fuhh ez szarul esett így hajnalban.
több mint 3 éve
Meg hogy Irsay idiota. Senkire sem cserelnem el. Szivvel-lelekkel ott all a csapat es mindenki mogott. Ha engem igy fogadnanak az uj csapatomnal, meg is konnyeznem.

mobile.twitter.com/Colts/status/1388219511632023556

több mint 3 éve
deleted account 1 758

Tony Adams
Jah, mit érezhet, amikor Ballard kidraftol az első körből, meg eltradeli? Vagy Ballard mennyire szívja a vérét olyankor? 😀
több mint 3 éve
deleted account 1 758
Van, amikor a guard kulso oldalarol indul, es belul megy el ugy, hogy a guard hozzaerni nem tud - ez eleg beteg sebesseg/body movement.
coltman
Amit leirsz az ugye a stunt, amikor a DT ugy tesz mintha a guard ellen menne belulrol, az end meg kivulrol, de az elso lepes utan helyet cserelnek es igy kb ossze is huzzak a falat akar egy blitzelo LBnek, akar csak siman meg tudjak verni az OLt ha nem jol valtanak. De futas ellen meg kockazatos, ezert kisebb endekkel nem annyira erdemes mert bedaraljak kozepen.
A Michigannel Dan Brown DC rengeteget hasznalta, Paye sok nyomast is hozott belole (nyilvan big10 OL ellen). De ezert se olyan jo a technikaja, mert nem ment annyit 1v1ben OTk ellen.

Az egyik olyan modja a pressure generalasnak ahol nem kell extra embert kuldeni, de nem alkalmas ra minden edge player.
Eberflus alatt mi is eleg sokat hasznaltuk (jellemzoen liga aljaban voltunk blitz% tekinteteben), de az emberanyagunk elegge megfogyott Autry tavozasaval (elotte ugye Sheard vitte ezt a szerepet). Lewis alkalmas ra de utolso eve jon a rookie dealjen, Houstonnak mar nincs meg a robbanekonysaga, AQMnek soha nem is volt 😀
Borbinho
Ez megvan, de ami durva nekem így elsőre, hogy a guard próbált utána nyúlni, de nem érte el 😀 Gurulós fociban van a mondás, hogy a védők rémálma, amikor valakit utolsóként fel akarnak rúgni, az meg átugorja, és továbbmegy - kb ez az érzésem volt annál a playnél, hogy sima horse colarral is vissza húzta volna a guard, ha eléri, de nem tudta 😀 Persze így most nem emlékszem ki ellen játszottak, mennyire volt minőségi az OL, de attól még freakish.
De az, hogy állítólag 6.6-on belül van a 3-cone-ja? Ezt el se hiszem, basszus Von Millerek voltak 7mp körül, biztos csak elírás.
peterk2005
Kwity Paye's LEGENDARY three-cone drillBorbinho
Köszi!
Beszarás, akkor igaz. Legalábbis az, hogy ennyit mértek neki egyszer. Mindegy, kizárt, hogy ez legyen a "normális". De az azért látszik, hogy a gyerek valami piszok mozgékony a méreteihez képest. Csak tanulja meg jól a technikákat...
peterk2005
Hát nekem két dolog jön le - az egyik, hogy 6.37-es 3 cone mutatja, hogy bendinggel nem lesz gond, persze más ha 300+ fonttal szemben kell ezt csinálni, de ahogy írtad, elit pass rusherek csinálják 7+-ra, nem alatta jóval. Igazán minőségi bendinget pedig nálunk utoljára a Mathis/Freeney kettősnél láttam, azóta csak olyan so-so verziók voltak.

Technika miatt meg az interjú után nem is aggódom, látszik, hogy honnan jön a munkamorál - Ballardéknak max néha kirúgniuk kell majd a létesítményből, hogy ne 7/24 legyen ott, de hogy azért melózik, hogy visszaadja az anyjának azt, amit kapott tőle a plusz sulival, stb. Ez az ultimate motivation, ez az a tank, ami soha nem fogy ki. A kérdés nálam már inkább az, hogy mikorra lesz meg az NFL szintű technikája.
több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 578 — Colts Fan
több mint 3 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
De az, hogy állítólag 6.6-on belül van a 3-cone-ja? Ezt el se hiszem, basszus Von Millerek voltak 7mp körül, biztos csak elírás.
peterk2005
Köszi!
Beszarás, akkor igaz. Legalábbis az, hogy ennyit mértek neki egyszer. Mindegy, kizárt, hogy ez legyen a "normális". De az azért látszik, hogy a gyerek valami piszok mozgékony a méreteihez képest. Csak tanulja meg jól a technikákat...

Az elso olyan Ballard draft amikor maradtunk az 1.korunkon, es ez tetszik a legjobban mind kozul 😀 (Big Qt nem volt nagy tudomany 1/6on) Borbinho
Volt már ilyen, és az (is?) a draft napján nagy stealnek tűnt: Hooker. 😊 Nekem amint elkezdett Paye tetszeni ma, rögtön be is ugrott Hooker, hogy hűtsem magam rögtön egy picit. 😀
peterk2005
Pont akartam írni, hogy nézd meg a videót, simán valid az a 6.5-os idő, ami cb/slot wr szintén is döbbenetes lenne. Szurkolok neki, hogy jó legyen, kár, hogy nem talált jobb csapatot

több mint 3 éve
Volt már ilyen, és az (is?) a draft napján nagy stealnek tűnt: Hooker. 😊 Nekem amint elkezdett Paye tetszeni ma, rögtön be is ugrott Hooker, hogy hűtsem magam rögtön egy picit. 😀
peterk2005
Grigson stabja meggyozte Ballardot, az nem szamit 😀

több mint 3 éve
peterk2005
Köszi!

Az elso olyan Ballard draft amikor maradtunk az 1.korunkon, es ez tetszik a legjobban mind kozul 😀 (Big Qt nem volt nagy tudomany 1/6on) Borbinho

több mint 3 éve
peterk2005

Erdemes az interjut is meghallgatni, ertelmes gyerek, nem meglepo h megnyerte Ballardekat is.

Az elso olyan Ballard draft amikor maradtunk az 1.korunkon, es ez tetszik a legjobban mind kozul 😀 (Big Qt nem volt nagy tudomany 1/6on)

több mint 3 éve
Van, amikor a guard kulso oldalarol indul, es belul megy el ugy, hogy a guard hozzaerni nem tud - ez eleg beteg sebesseg/body movement.
coltman
Amit leirsz az ugye a stunt, amikor a DT ugy tesz mintha a guard ellen menne belulrol, az end meg kivulrol, de az elso lepes utan helyet cserelnek es igy kb ossze is huzzak a falat akar egy blitzelo LBnek, akar csak siman meg tudjak verni az OLt ha nem jol valtanak. De futas ellen meg kockazatos, ezert kisebb endekkel nem annyira erdemes mert bedaraljak kozepen.
A Michigannel Dan Brown DC rengeteget hasznalta, Paye sok nyomast is hozott belole (nyilvan big10 OL ellen). De ezert se olyan jo a technikaja, mert nem ment annyit 1v1ben OTk ellen.

Az egyik olyan modja a pressure generalasnak ahol nem kell extra embert kuldeni, de nem alkalmas ra minden edge player.
Eberflus alatt mi is eleg sokat hasznaltuk (jellemzoen liga aljaban voltunk blitz% tekinteteben), de az emberanyagunk elegge megfogyott Autry tavozasaval (elotte ugye Sheard vitte ezt a szerepet). Lewis alkalmas ra de utolso eve jon a rookie dealjen, Houstonnak mar nincs meg a robbanekonysaga, AQMnek soha nem is volt 😀

több mint 3 éve
Megnezve a videokat, latom miert hoztuk el. Van, amikor a guard kulso oldalarol indul, es belul megy el ugy, hogy a guard hozzaerni nem tud - ez eleg beteg sebesseg/body movement. Plusz work ethic elvileg A+, szoval Mathis meg velhetoen Houston keze alatt a technika ki lesz csiszolva. En igy megnezve bizakodo vagyok, mert ezt a robbanekonysagot, osztont sokkal nehezebb felhozni NFL szinten, mint magat a technikat. Plusz a 2 fo needunk egyikere jott, es OT sokkal melyebb, szoval egyelore nekem tetszik ez a pick.coltman
Nekem az nem tetszett, hogy kb. olyan a pass rush move-ja és a lábait úgy viszi, ahogy én tenném, ha életemben először 3 stance-ből kéne felállnom és elmennem egy emberhegy mellett. 😀 Két kézzel lök, nem egy kézzel és ilyesmik. Aztán már nem is nagyon nézegettem, hogy miért, mi a sztori, satöbbi, csak elkönyveltem, hogy nagyon zöld még, biztos azért első körös, mert atletikus. De a tegnapi pick után elkezdtem olvasgatni utána, és egyre jobban tetszik. A sztorija is hollywoodi, de az engem most nem érdekel. De az, hogy állítólag 6.6-on belül van a 3-cone-ja? Ezt el se hiszem, basszus Von Millerek voltak 7mp körül, biztos csak elírás. Mindenesetre azt olvasom, hogy eszement módon atletikus, és klasszikus szegény gyerek focizik módon jutott idáig, volt ahol futót játszott, másut védőfalat, tight endet meg tudomisén. Így már érthető, hog ennyire csiszolatlan rusher.

Ha ezt a gyereket Mathis meg tudná tanítani a helyes technikákra, egy vaddisznó lehetne belőle. Csak hát sokszor láttuk már, hogy a plafon a csillagos és osztán az első szintről se tud felugrani a másodikra. Mindenesetre ebben a classban, edge need-el nem nagyon látok jobb opciót, mint megpróbálkozni inkább egy ilyen sráccal, mint például bevállalni 3 igen komoly agyrázkódást (Philips), vagy egy degeneratív térdsérülést, stb.

több mint 3 éve
deleted account 1 758
Az első kör jól alakult nekünk. Nem gondoltam volna, hogy csak 4(+1 Vera-Tuckerrel) OT és 6 edge/de fog kimenni első körben. Azt se, hogy kimegy 6, de így is egy kivételével a teljes edge/de classból választhattunk 1/21-en. Én nem voltam elájulva Paye-től, de bízom benne, hogy Ballard sokkal jobban tudja. Azt mindenesetre jól megérezte, hogy most nem kéne hátratradelni. Az utolsó öt pickből 4 edge/de lett.

Mivel csak 4+1 OT ment ki eddig, a második körben pillanatnyilag more than obvious lehet a tackle pick. Itt akár fel is lehet menni - ha kell 10-15 helyet is relative nem drágán -, ha lesz olyan játékos, akiért úgy gondoljuk, hogy érdemes. Borbinho annyit propagálta Cosmi-t, hogy már én is beleestem. 😊 Ha nem viszik ki 40-ig, akkor fel kéne menni érte...
peterk2005
Megnezve a videokat, latom miert hoztuk el. Van, amikor a guard kulso oldalarol indul, es belul megy el ugy, hogy a guard hozzaerni nem tud - ez eleg beteg sebesseg/body movement. Plusz work ethic elvileg A+, szoval Mathis meg velhetoen Houston keze alatt a technika ki lesz csiszolva. En igy megnezve bizakodo vagyok, mert ezt a robbanekonysagot, osztont sokkal nehezebb felhozni NFL szinten, mint magat a technikat. Plusz a 2 fo needunk egyikere jott, es OT sokkal melyebb, szoval egyelore nekem tetszik ez a pick.

www.stampedeblue.com/2021/4/29/22411227/colts-select-michigan-edge-kwity-paye-with-the-21st-overall-pick-in-the-2021-nfl-draft