Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 3 éve
Staffordnak van az egyik legrosszabb Win-Loss mérlege azon QB-k közül, akik hosszú időn át kezdők voltak.74-93-1 a mérlege kezdőként (PO meccsekkel együtt).
Oké, hogy Lions, meg milyen keret és stáb volt körülötte karrierje nagy részén...de én már lemondtam róla.
Azt mondják egy jó QB egy rossz csapatot simán átlagosra tud hozni, de egy átlagos/jó keretből már nem tud bajnokesélyest csinálni. Nála én pont ezt tudnám elképzelni.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Rynald
247
Maguktól sehogy, az a kérdés mit csinálnak ha Stafford elkezdi verni az asztalt, hogy cseréljék elAzért ehhez nem kell első kört áldozni, hogy olyat találjunk, aki nem tesz olyat, mint Fülöp 😛 Egyébként inkább voksolnék akkor már Staffordra, ő legalább már bizonyított, és nála kevesebb a kétely - bár a PO nálam még mindig az, hogy egy meccset nem nyert még ott :/ Bár ez Wentznél is ugyanígy van, szóval szintén inkább Stafford. És érte nem kér szerintem a Lions első kört - ugye vsz azért is tolta sérülten szezon végén, hogy legyenek kérők, ahova el tud menni, ha menesztés lesz megint edzői szinten.Nekem Stafford is megfelelne, még első kört se sajnálnék érte, de nem hiszem, hogy a Lions elengedi. Nem húznak olyan helyen, hogy legyen egyből utód, van élő szerződése, ha elküldik akkor be kéne nyelni egy csomó DM-et, és közben jó. Minek nehezítené meg a saját munkáját bárki aki elvállalja a Lionst azzal, hogy eldob egy jó és többnyire jól is teljesítő irányítót?
coltman
peterk2005
több mint 3 éve
Azért ehhez nem kell első kört áldozni, hogy olyat találjunk, aki nem tesz olyat, mint Fülöp 😛 Egyébként inkább voksolnék akkor már Staffordra, ő legalább már bizonyított, és nála kevesebb a kétely - bár a PO nálam még mindig az, hogy egy meccset nem nyert még ott :/ Bár ez Wentznél is ugyanígy van, szóval szintén inkább Stafford. És érte nem kér szerintem a Lions első kört - ugye vsz azért is tolta sérülten szezon végén, hogy legyenek kérők, ahova el tud menni, ha menesztés lesz megint edzői szinten.Nekem Stafford is megfelelne, még első kört se sajnálnék érte, de nem hiszem, hogy a Lions elengedi. Nem húznak olyan helyen, hogy legyen egyből utód, van élő szerződése, ha elküldik akkor be kéne nyelni egy csomó DM-et, és közben jó. Minek nehezítené meg a saját munkáját bárki aki elvállalja a Lionst azzal, hogy eldob egy jó és többnyire jól is teljesítő irányítót?
coltman
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
deleted account
1 758
Azért ehhez nem kell első kört áldozni, hogy olyat találjunk, aki nem tesz olyat, mint Fülöp 😛 Egyébként inkább voksolnék akkor már Staffordra, ő legalább már bizonyított, és nála kevesebb a kétely - bár a PO nálam még mindig az, hogy egy meccset nem nyert még ott :/ Bár ez Wentznél is ugyanígy van, szóval szintén inkább Stafford. És érte nem kér szerintem a Lions első kört - ugye vsz azért is tolta sérülten szezon végén, hogy legyenek kérők, ahova el tud menni, ha menesztés lesz megint edzői szinten.jah, és Wentz-ért első kör? Háááát, NO F..... WAY!!! Második esetleg, de első kört én biztosan nem adnék érte, megbízható QB, de semmi outstanding - erre nem látom indokoltnak az első kört. Első kört olyanra adunk, mint DeFo, nem Wentz.Hát ja, csak az a baj, hogy DeFo ha darabokra töri az ellenfél falát, akkor sincs akkora impactja, amennyi Wentznek csak azzal lenne, ha nem nyújtott kézzel adja át a labdát ahogy Philip teszi. 😀
coltman
De persze, ha olcsóbban is megkapható, akkor hajrá. Én csak abból a szempontból mondtam az első kört, hogy ha irányítóra lőjük el idén, akkor nekem értékben és kockázatban is belefér rendben van, hogy nem a draft mondjuk 4. helyre sorolt irányítójáért fizetünk ennyit, hanem Wentzért.
Szerk: a Ballardos cikkben Reichről is szó van, Irsay őt is meg akarja tartani. (Csak az ő szerződése 1 évvel későbbi és később jár le mint Ballardé, úgyhogy szerintem idén az még nem lesz téma.)
peterk2005
több mint 3 éve
jah, és Wentz-ért első kör? Háááát, NO F..... WAY!!! Második esetleg, de első kört én biztosan nem adnék érte, megbízható QB, de semmi outstanding - erre nem látom indokoltnak az első kört. Első kört olyanra adunk, mint DeFo, nem Wentz.Hát ja, csak az a baj, hogy DeFo ha darabokra töri az ellenfél falát, akkor sincs akkora impactja, amennyi Wentznek csak azzal lenne, ha nem nyújtott kézzel adja át a labdát ahogy Philip teszi. 😀
coltman
De persze, ha olcsóbban is megkapható, akkor hajrá. Én csak abból a szempontból mondtam az első kört, hogy ha irányítóra lőjük el idén, akkor nekem értékben és kockázatban is belefér rendben van, hogy nem a draft mondjuk 4. helyre sorolt irányítójáért fizetünk ennyit, hanem Wentzért.
Szerk: a Ballardos cikkben Reichről is szó van, Irsay őt is meg akarja tartani. (Csak az ő szerződése 1 évvel későbbi és később jár le mint Ballardé, úgyhogy szerintem idén az még nem lesz téma.)
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
deleted account
1 758
Nekem Rivers nagyon elsőszámű culprit. Első negyedben volt egy Taylor futás (talán a TD, de nem emlékszem már így fejből), ahol gyönyörűen, utolsó pillanatig, ahogy kell nem adta el a D-nek, hogy passz lesz, vagy futás, csak amikor Taylor mellé ért, akkor handoffolt. Ült is a játék, gond nélkül. Na a meccs második részében ilyet már gondosan nem láttam, többször is volt a szokásos nyújtott kezes hátrarohanás, ami persze rögtön triggerelte a D-t, és tömték boxot. Ha ez valami tudatos dolog, akkor javítson ki bárki, de nekem ezt most már fájdalmas nézni :/ És ezzel Nelsonék dolgát is erősen nehezítjük.12 meccsen volt több mint egy negyednyi tiszta időn át teljesen 0 az offense teljesítményünk, ha leveszem a garbage time-ot akkor is 8+, tehát a meccseink több mint felén... viszont 5 alkalommal majdhogynem egy egész félidőn át nem csináltunk semmit támadóoldalról... Persze elég csalós ez a statisztika, hiszen nem feltétlen kell végig mindig mindenből pontot csinálni és az ellenfél is vezethet 7-8 perces drive-okat, de ahogy végigtekertem a szezonunkon nem igazán ez történt... Volt hogy lassan indult be a meccs (inkább szezon első fele), de a legjellemzőbb a 2-4. negyedig történő totális homálykodás... bobi0092A védelmünk is ilyen ráadásul, annak is vannak akár fél meccses periódusai, amikor teljesen nullázza az ellenfél támadósorát, aztán negyedei amikor képtelen bármit levédekezni. Persze az NFL meccs mindig ilyen, "normális" esetben is van egy csomó "üresjárat", hullámzik a meccs, ha olyan évet néznénk amikor nem éreztük ezt, akkor is lenne szerintem jópár hasonló periódus, csak kevésbé tűnt fel. De idén annyi, hogy ezt nem lehet elemzés nélkül hagyni, ennek azért oka van.
A meccsen említették egyébként, hogy Reich idény közben úgy döntött, hogy a második félidő elejét is scripteli a csapatnak, mert elégedetlen volt a harmadik negyedes offense-el. Úgyhogy szerintem tudják a problémát, csak nem találják az ellenszert. Van egy olyan gyanúm, hogy ez sajnos képességbeli limit is. Direkt néztem, hogy lehet-e ez amiatt, mert elkezdünk mást játszani előnyben / hátrányban, de nem. Nincs trendszerűen az, ami pár éve előfordult, hogy 4. negyedben ha Gore van fent első downra és 11 personnel, akkor 100% futás vagy ilyesmi. Nem kezdünk trendszerűen ugyanazt játszani, előfordul, hogy a passz működik, hozzuk a pontokat, aztán maradunk passznál és befékezünk, de az is, hogy több futást hívunk és úgy fékezünk be, vagy fordítva, futás megy, és passzra váltva fékezünk be, de olyan is, hogy megy a futás, maradunk futásnál és befékezünk vele. Néztem azt is, hogy mik a hívások. Előfordul-e, hogy nem reagálunk védelmi váltásokra, hogy futunk light box ellen, az ellenfél tömi a boxot és mi tovább próbáljuk, vagy passzolunk zóna ellen, működik, átállnak emberezésre és megállunk, és hasonlók. Nem látok trend-szerű ilyen problémát. Elő-elő fordul, hogy jön egy-két nem jó hívás, de alapvetően nincs az, hogy kiszámítható lenne amit csinálunk, vagy erőltetnénk mondjuk emberezés ellen a passzt amikor mindenkit fognak, stb. Úgy tűnik, mintha fejben fáradnánk be, ami előtte háromszor ment, az hirtelen három-négy playben nem megy. Az a blitz amit Rivers simán kiszúrt előtte, azt nem szúrja ki és átér, az a blokk ami előtte megvolt nincs meg, és elkapják a futót a LOS előtt, vagy Philip dobja be double coverage-be amikor van szabad célpont is, ilyesmi. És ezek csomagban jönnek. Tegnap is ez volt, lényegében minden drive-unkat elkezdtük jól, ment a játék, aztán jött 3 play egymás után, amit elrontottunk és mehettünk is le. Tegnap a gondot egyértelműen Riversben láttam, nagyon nem volt jó napja. Pontatlan volt, pedig alig volt dolga, szinte csak azt dobta meg amit kis túlzással én is meg tudnék. De nem kizárólagosan, mert pl. amikor Jacoby fent maradt - ezt Reich számlájára is írom, mert ment a dolog anélkül is, hogy nekiálljunk trükkösködni -, akkor ő rontott, egyszer handoffolt egy tömött box ellen, majd jön egy under centerből hívott read option féle játék, ahol megtartotta a labdát amikor át kellett volna adni. És volt persze simán elrontott play is, amikor T.Y. futott olyan területre ami nem volt nyitott, stb., de ez utóbbi 1-1 alkalommal mindig előfordul, ha minden playben lenne magát tisztára játszó játékos, minden támadás TD lenne.
Szóval nekem az az érzésem, hogy nem egy oka van, hanem összeadódnak, de inkább azért, mert a pályán kezdünk el hibázni, rossz döntéseket hozni. Az irányító kezd el erőltetni valamit, vagy a blokkjaink kezdenek gyengülni, vagy az elkapóink nem futnak jó route-okat. Bejön egy rossz első down, aztán másodikra mellé megy a passz, harmadikra meg már be is vagyunk szorítva. De harmadik és rövideknél is a kelleténél többször fordul elő, hogy egy egyszerű screen, vagy 2 yardos belső futás fönnakad. Úgy, hogy előtte ugyanaz többször összejön, de ott és akkor elrontjuk, elszáll egy blokk, stb.
Ez van. Ez így is egy top10 scoring offense, de limitált. Időnként megy a szekér, aztán megáll, megint megy, megint megáll. És van amikor ebből 35 pont is összejön, és van, hogy másfél negyed alatt összejon 20, és szenvedünk a maradék 8-9 pontért. Fog ez változni, mert majd máshogy fog kijönni, hogy nem vagyunk top3-5 offense, de javulni szerintem csak azzal tud, ha a játék is javul. Egy fokkal jobb QB játék, egy fokkal jobb elkapó játék, stb. Különben marad ez, csak legfeljebb nem csomagokban szórjuk majd meg magunkat és csomagokban állunk le, hanm elszórtabban, de ugyanennyit termelve.
peterk2005
jah, és Wentz-ért első kör? Háááát, NO F..... WAY!!! Második esetleg, de első kört én biztosan nem adnék érte, megbízható QB, de semmi outstanding - erre nem látom indokoltnak az első kört. Első kört olyanra adunk, mint DeFo, nem Wentz.
több mint 3 éve
Peyton Manning gondolom instant HoF lesz első körben idén, Reggie Wayne-re láttok bármilyen esélyt?Szerintem pont Manning viheti magával. A médiának is lenne miről írni.
bobi0092
több mint 3 éve
twitter.com/zkeefer/status/1346519791629176832
több mint 3 éve
bobi0092
4 355
Peyton Manning gondolom instant HoF lesz első körben idén, Reggie Wayne-re láttok bármilyen esélyt?
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 3 éve
Dodds-ot sajnálnám, ha elvinnék.
több mint 3 éve
Eberflus-t interjúztatná a Jets és a Texans.Nyilvan, sokaknak csabito az ujdonsult bajnokcsapat stabja.
Nagyon kíváncsi lennék erre a védelemre nélküle.
Dodds-ot pedig a Carolina hívná GM interjúra.
Tony Adams
több mint 3 éve
Eberflus-t interjúztatná a Jets és a Texans. Nagyon kíváncsi lennék erre a védelemre nélküle.
Dodds-ot pedig a Carolina hívná GM interjúra.
Szerkesztette: Tony Adams
több mint 3 éve
12 meccsen volt több mint egy negyednyi tiszta időn át teljesen 0 az offense teljesítményünk, ha leveszem a garbage time-ot akkor is 8+, tehát a meccseink több mint felén... viszont 5 alkalommal majdhogynem egy egész félidőn át nem csináltunk semmit támadóoldalról... Persze elég csalós ez a statisztika, hiszen nem feltétlen kell végig mindig mindenből pontot csinálni és az ellenfél is vezethet 7-8 perces drive-okat, de ahogy végigtekertem a szezonunkon nem igazán ez történt... Volt hogy lassan indult be a meccs (inkább szezon első fele), de a legjellemzőbb a 2-4. negyedig történő totális homálykodás... bobi0092A védelmünk is ilyen ráadásul, annak is vannak akár fél meccses periódusai, amikor teljesen nullázza az ellenfél támadósorát, aztán negyedei amikor képtelen bármit levédekezni. Persze az NFL meccs mindig ilyen, "normális" esetben is van egy csomó "üresjárat", hullámzik a meccs, ha olyan évet néznénk amikor nem éreztük ezt, akkor is lenne szerintem jópár hasonló periódus, csak kevésbé tűnt fel. De idén annyi, hogy ezt nem lehet elemzés nélkül hagyni, ennek azért oka van.
A meccsen említették egyébként, hogy Reich idény közben úgy döntött, hogy a második félidő elejét is scripteli a csapatnak, mert elégedetlen volt a harmadik negyedes offense-el. Úgyhogy szerintem tudják a problémát, csak nem találják az ellenszert. Van egy olyan gyanúm, hogy ez sajnos képességbeli limit is. Direkt néztem, hogy lehet-e ez amiatt, mert elkezdünk mást játszani előnyben / hátrányban, de nem. Nincs trendszerűen az, ami pár éve előfordult, hogy 4. negyedben ha Gore van fent első downra és 11 personnel, akkor 100% futás vagy ilyesmi. Nem kezdünk trendszerűen ugyanazt játszani, előfordul, hogy a passz működik, hozzuk a pontokat, aztán maradunk passznál és befékezünk, de az is, hogy több futást hívunk és úgy fékezünk be, vagy fordítva, futás megy, és passzra váltva fékezünk be, de olyan is, hogy megy a futás, maradunk futásnál és befékezünk vele. Néztem azt is, hogy mik a hívások. Előfordul-e, hogy nem reagálunk védelmi váltásokra, hogy futunk light box ellen, az ellenfél tömi a boxot és mi tovább próbáljuk, vagy passzolunk zóna ellen, működik, átállnak emberezésre és megállunk, és hasonlók. Nem látok trend-szerű ilyen problémát. Elő-elő fordul, hogy jön egy-két nem jó hívás, de alapvetően nincs az, hogy kiszámítható lenne amit csinálunk, vagy erőltetnénk mondjuk emberezés ellen a passzt amikor mindenkit fognak, stb. Úgy tűnik, mintha fejben fáradnánk be, ami előtte háromszor ment, az hirtelen három-négy playben nem megy. Az a blitz amit Rivers simán kiszúrt előtte, azt nem szúrja ki és átér, az a blokk ami előtte megvolt nincs meg, és elkapják a futót a LOS előtt, vagy Philip dobja be double coverage-be amikor van szabad célpont is, ilyesmi. És ezek csomagban jönnek. Tegnap is ez volt, lényegében minden drive-unkat elkezdtük jól, ment a játék, aztán jött 3 play egymás után, amit elrontottunk és mehettünk is le. Tegnap a gondot egyértelműen Riversben láttam, nagyon nem volt jó napja. Pontatlan volt, pedig alig volt dolga, szinte csak azt dobta meg amit kis túlzással én is meg tudnék. De nem kizárólagosan, mert pl. amikor Jacoby fent maradt - ezt Reich számlájára is írom, mert ment a dolog anélkül is, hogy nekiálljunk trükkösködni -, akkor ő rontott, egyszer handoffolt egy tömött box ellen, majd jön egy under centerből hívott read option féle játék, ahol megtartotta a labdát amikor át kellett volna adni. És volt persze simán elrontott play is, amikor T.Y. futott olyan területre ami nem volt nyitott, stb., de ez utóbbi 1-1 alkalommal mindig előfordul, ha minden playben lenne magát tisztára játszó játékos, minden támadás TD lenne.
Szóval nekem az az érzésem, hogy nem egy oka van, hanem összeadódnak, de inkább azért, mert a pályán kezdünk el hibázni, rossz döntéseket hozni. Az irányító kezd el erőltetni valamit, vagy a blokkjaink kezdenek gyengülni, vagy az elkapóink nem futnak jó route-okat. Bejön egy rossz első down, aztán másodikra mellé megy a passz, harmadikra meg már be is vagyunk szorítva. De harmadik és rövideknél is a kelleténél többször fordul elő, hogy egy egyszerű screen, vagy 2 yardos belső futás fönnakad. Úgy, hogy előtte ugyanaz többször összejön, de ott és akkor elrontjuk, elszáll egy blokk, stb.
Ez van. Ez így is egy top10 scoring offense, de limitált. Időnként megy a szekér, aztán megáll, megint megy, megint megáll. És van amikor ebből 35 pont is összejön, és van, hogy másfél negyed alatt összejon 20, és szenvedünk a maradék 8-9 pontért. Fog ez változni, mert majd máshogy fog kijönni, hogy nem vagyunk top3-5 offense, de javulni szerintem csak azzal tud, ha a játék is javul. Egy fokkal jobb QB játék, egy fokkal jobb elkapó játék, stb. Különben marad ez, csak legfeljebb nem csomagokban szórjuk majd meg magunkat és csomagokban állunk le, hanm elszórtabban, de ugyanennyit termelve.
több mint 3 éve
És akkor mit szóljon az AFC North, ami már idén is 3 PO csapatot adott és jövőre jön vissza Burrow? 😊Azért az megvan, hogy ha lenne Luck, a liga legdurvabb csoportja lehetne jovo evben : Luck/Watson/Lawrence.Plusz ugye Tannehill... Szerintem játszik olyan szinten az elmúlt másfél évben, hogy ne legyen ciki egy ilyen listához odaírni.
coltman
Nandito
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 3 éve
Azért az megvan, hogy ha lenne Luck, a liga legdurvabb csoportja lehetne jovo evben : Luck/Watson/Lawrence.Plusz ugye Tannehill... Szerintem játszik olyan szinten az elmúlt másfél évben, hogy ne legyen ciki egy ilyen listához odaírni.
coltman
Szerkesztette: Nandito
Music City Miracle
több mint 3 éve
bobi0092
4 355
Node egyelőre a Bills. Nem mi vagyunk a favoritok, az biztos. De hátha kiderül, hogy az alapszakaszban többször azért volt csak puskapor a pisztolyban, mert a golyót a playoffra tartogattuk. 😊Szombat 19 órára tették a meccset (mint mindig az AFC South-t emlékeim szerint...) legalább nem kell éjszakáznunk. Tegnap megint nem sikerült
peterk2005
Arra azért kíváncsi lennék, hogy hány olyan 15 percnél hosszabb időtartamunk van egy meccsen belül idén amikor nem szereztünk semennyi pontot. --> (Közben végigrátam az ESPN scoreboardon magam)
Wk1 Jaguars: 2nd quarter 0:05 left -> 4th quarter 9:39 left - 20:26
Wk2 Vikings: GameStart -> 2nd quarter 11:45 left - 18:15
Wk5 Browns: 3rd quarter 3:58 left -> 4th quarter 2:50 left - 16:08
Wk6 Bengals: GameStart -> 2nd quarter 12:18 left - 17:42
Wk8 Lions: GameStart -> 2nd quarter 11:10 left - 18:50
Wk9 Ravens: 2nd quarter 0:45 left -> GameEnd - 30:45
Wk11 Packers: 1st quarter 5:45 left -> 2nd quarter 1:52 left - 18:53
Wk12 Titans: 2nd quarter 12:51 left -> 4th quarter 13:23 left - 29:28
Wk13 Texans: 2nd quarter 1:12 left -> 4th quarter 6:02 left (és ez safety) 26:10 - safety nélkül 31:12
Wk15 Texans: 1st quarter 0:52 left -> 3rd quarter 8:27 left 22:25
Wk16 Steelers: 3rd quarter 9:23 left -> GameEnd 24:23
Wk17 Jaguars: 2nd quarter 2:38 left -> 4th quarter 3:35 left - 29:03
12 meccsen volt több mint egy negyednyi tiszta időn át teljesen 0 az offense teljesítményünk, ha leveszem a garbage time-ot akkor is 8+, tehát a meccseink több mint felén... viszont 5 alkalommal majdhogynem egy egész félidőn át nem csináltunk semmit támadóoldalról... Persze elég csalós ez a statisztika, hiszen nem feltétlen kell végig mindig mindenből pontot csinálni és az ellenfél is vezethet 7-8 perces drive-okat, de ahogy végigtekertem a szezonunkon nem igazán ez történt... Volt hogy lassan indult be a meccs (inkább szezon első fele), de a legjellemzőbb a 2-4. negyedig történő totális homálykodás...
Tegnap a második félidős szenvedésnél már kikapcsoltam, ahogy tapasztaltam fórum hozzászólásokból / kommentekből azért Reich arca elég sokat elárult tanácstalanság terén, de lehet én látok bele túl sokat...
Jól összeállt ez a PO AFC oldalon, csak olyan csapat van akitől az alapszakaszban kikaptunk, akitől meg nem az vagy első kiemelt (KC), vagy most jön szembe (BUF)...
A Bills ellen nem fog minket fenyegetni szerintem, hogy elhúzunk a meccs elején 1 TD-nél jobban, nem is jobb ez a csapat egy one and done-nál, legalább a fiatalok szerezzenek egy kis tapasztlatot (bár egy ilyen Miami elleni nem tudom mennyire veri inkább földhöz őket).
Szerkesztette: bobi0092
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 3 éve
Ne cikizd Iktriadot, a kevés igazán őszinte, nyílt szívű NFL szurkoló egyike, örüljünk, hogy ilyen vezérszurkere van a riválisunknak, és nem egy elfogult ***** 😊Egyre gyakrabban és hangosabban emlegetik hozzánk Wentz-et. Rivers is azt nyilatkozta a minap, hogy ha a Colts számít rá, akkor szívesen játszana még egy évet, de úgy érzi, hogy lehet, hogy ez a mai (volt) az utolsó NFL meccse. A nyilatkozata alapján nem úgy tűnik, hogy Ballardék olyan nagyon maradásra győzködnék. És közben Wentz kerek perec lenyilatkozta, hogy a lehetséges variációk közül (inklúding, hogy Phillyben marad) legszívesebben a Coltsba jönne. Mivel NFC csapatról van ez esetben szó, és az AFC-ben a Pats-en, Steelersen, Coltson kívül nem nagyon van éppen irányítót kereső csapat, ha tényleg trade lenne a dologból, most van annak realitása, hogy mi legyünk az egyik célpont.
Azért kezeljük ezt egyelőre nagyon feltételesen, mert egy 1/2-t, aki évekig azért korrekten hozta magát, nem szokás csak úgy lecserélni egy pár meccses második körösre. Amikor ilyesmi megtörténik, akkor ott komoly okok szoktak lenni, nem elég annyi, hogy volt egy sz*r éve. Súlyos lesérülés (Bledsoe), a fiatal kiemelkedő játéka, vagy pedig olyan draft pozíció, hogy rögtön tudják az utódot húzni (Brees).
Egyébként ha úgy alakulna, akkor határozottan érdekesebb kísérletnek gondolom, mint Riverst. Nem vagyok róla meggyőződve, hogy bejönne, de egy első kört (többet nem hiszem, hogy el tudna kérni érte az Eagles) megérne a kísérlet, ha az alternatívája a draft 3.-5. irányítója lenne azért a pickért. Wentz végülis nem a Foles / Darnold féle eset, hogy 1-2 jó meccsre jut fél szezonnyi ezmegmi, hanem ha nem is játszott 2017-es MVP formában, de összességében hozta magát, korrekt szinten. Még fiatal is, és ha nem is futkározik, legalább a zsebben el tud mozogni, nem olyan, mint egy odakötözött boxzsák. Érdekes lesz a tavasz.
Node egyelőre a Bills. Nem mi vagyunk a favoritok, az biztos. De hátha kiderül, hogy az alapszakaszban többször azért volt csak puskapor a pisztolyban, mert a golyót a playoffra tartogattuk. 😊
több mint 3 éve
Jobb HC-t írtam, nem kicsit jobbat. 😉Azért az megvan, hogy ha lenne Luck, a liga legdurvabb csoportja lehetne jovo evben : Luck/Watson/Lawrence.Ezt nem adom, de a DC nagyon érik.Meg egy jobb HC. Ahogy nekünk is.Taylor 253 yardja egy meccsen a liga történetének 9. legjobb teljesítménye!Gratula neki. Futónk már van, ahogy nektek is. Kéne még egy kicsit jobb irányító is. Ahogy nektek is. 😀
iktriad
peterk2005
iktriad
peterk2005
Ja es iktriad:kicsit jobb HC? Szoval meg mindig a Fair play dijra akartok inkabb hajtani? 😀
coltman
több mint 3 éve
deleted account
1 758
Azért az megvan, hogy ha lenne Luck, a liga legdurvabb csoportja lehetne jovo evben : Luck/Watson/Lawrence.Ezt nem adom, de a DC nagyon érik.Meg egy jobb HC. Ahogy nekünk is.Taylor 253 yardja egy meccsen a liga történetének 9. legjobb teljesítménye!Gratula neki. Futónk már van, ahogy nektek is. Kéne még egy kicsit jobb irányító is. Ahogy nektek is. 😀
iktriad
peterk2005
iktriad
peterk2005
Ja es iktriad:kicsit jobb HC? Szoval meg mindig a Fair play dijra akartok inkabb hajtani? 😀
több mint 3 éve
deleted account
1 758
Taylor 253 yardja egy meccsen a liga történetének 9. legjobb teljesítménye!Yep, azért Faulk es Edge melle bekerulni megtisztelo teljesitmeny.
iktriad
Amugy kezdek gondolkodni, hogy van egy media stabunk, ami raszol Reich fulere, hogy kezd egyoldalu lenni a meccs, tegyetek izgalmasabba, mert kulonben elkapcsolnak az emberek. Ennyire osszeomolni egy szunet alatt nem lehet, majd utana ismet meccset jatszani, amikor kell.
Reich meg nosztalgiazhat kedvere jovo heten 😛
több mint 3 éve
Ezt nem adom, de a DC nagyon érik.Meg egy jobb HC. Ahogy nekünk is.Taylor 253 yardja egy meccsen a liga történetének 9. legjobb teljesítménye!Gratula neki. Futónk már van, ahogy nektek is. Kéne még egy kicsit jobb irányító is. Ahogy nektek is. 😀
iktriad
peterk2005
iktriad
több mint 3 éve
Felmossuk a padlot a Billsszel, aztan megalazzuk Mahomesot, a dontoert is megcsapunk barkit. A Super Bowlban pedig az ujdonsult MVP-t (Rodgers) az ideny soran masodszorra is felultetjuk a sz.porollerre.Gyerekjatek.
Szerkesztette: Stez
több mint 3 éve
Meg egy jobb HC. Ahogy nekünk is.Taylor 253 yardja egy meccsen a liga történetének 9. legjobb teljesítménye!Gratula neki. Futónk már van, ahogy nektek is. Kéne még egy kicsit jobb irányító is. Ahogy nektek is. 😀
iktriad
peterk2005
több mint 3 éve
Taylor 253 yardja egy meccsen a liga történetének 9. legjobb teljesítménye!Gratula neki. Futónk már van, ahogy nektek is. Kéne még egy kicsit jobb irányító is. Ahogy nektek is. 😀
iktriad
több mint 3 éve
Akkor irány Buffalo.