Indianapolis Colts

52 feliratkozó

több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 43 306 — Whoops, looks like something went wrong.
Egyik oldallal sem ertek egyet.

Szerintem Reich nem tulertekelt egyaltalan, mint ahogy nem is rossz edzo abszolut. Ott van a liga elso feleben. Ettol fuggetlenul ez egy olyan szakma, ahol szinte minden hibanak ara van. Reich pedig az atlaghoz kepest ha nem is hibazik sokat, pontosan annyit ront, hogy azzal akadalyozza a Coltsot a szintlepesben. Es ez fajo. Azert is az, mert emiatt nem fogjak ot kirakni, mivel pont olyan eredmenyeket szallit, hogy ne mutogathasson ra Ballard, hogy miatta ment el az ideny.

Relativ fogalom, hogy ki a jo edzo. Peldanak okaert, Pete Carrollra rengetegen nyalaznak, rohadt jo is volt evekig, en viszont szemely szerint az elmult 2-3-4 evben egyre tobb hibat latok nala/benne, nem egyszer erzem azt, hogy visszafogja a Seattle-t, ami nelkule jobb is lehetne most mar. Ettol fuggetlenul nem gondolnam, hogy o egy rossz edzo, es ha at kellene nyalaznom a liga HC-it, akkor Carroll velhetoen siman odaferne a top10-be. Es a Seahawks is rendre eljut a rajatszasig. De akkor o most jo edzo, akit nem szabad elmozditani Seattle-bol? Szerintem jo edzo, de elmozditanam, mert a csapat megallt a fejlodesben egy ideje, es Wilson tartja eletben.

Ami Reichet illeti, meglatasom szerint hullamzo, tulsagosan is. Luck visszavonulasa ota rendre azt jatssza, hogy a megnyert meccseken mar a harmadik negyed kozepen visszavesz es visszaengedi az ellenfelet. Csak iden volt tobb ilyen osszecsapas, amit a Colts elveszit, ha nem jon egy szerencses turnover, vagy epp az ellenfel kepes befejezni az utolso drive-jat es fordit. A gond az, hogy erre pontosan azok a csapatok kepesek, amik folyton ott lesznek a Colts utjaban a dontohoz vezeto uton: Chiefs, Ravens, Bills, Titans, de ha kap egy normalis stabot, akkor a Texans is odaerhet ebbe a sulycsoportba.

Azt erzem, hogy a Colts tudasban, keretben felvehetne a versenyt kivetel nelkul mindegyik, az iment felsorolt csapattal. De azt is, hogy amit Reich marad az edzo, es nem kap valami Luck-fele zsenit, addig nem fogja tudni felvenni a versenyt, nem fog tullepni a sajat arnyekan.

Viszont egy dologban meg kell vedenem: o csinalja meg a playbookot, talan kijeloli, hogy mely jateknal ki az idealis elso szamu celpont, de o nem szabja meg, hogy kinek kell dobnia a kubenak. O nem szabja meg, hogy masfel perccel a meccs vege elott, 30 yardra a Steelers vegzonajatol Riversnek fel kell hajitania Hiltonra a labdat a harom vedo koze. Ahogy Hilton hosszu utvonalat futott meg, ugy masik 2-3 celpont rovidet, tehat Rivers valaszthatta volna oket is. De nem valasztotta, o sosem valasztja azt. Evek ota ez a jateka, sokat akar markolni, vaktaban hajigal nem egyszer, nem veletlen, hogy sokszor adja el a labdat. En ugy gondolom, hogy a vasarnapi meccsen az utolso ket jatekbol az egyiknel o volt barom, es dontott rosszul. Az elso jateknal a hivas fos volt, az biztos, ha jol lattam, Reich verticalt hivott be, ahol azert Riversnek nem volt sok valasztasa, mivel a rovidre kuldott futora odafigyelt az ellenfel vedelme.

Mint leirtam, en korbeneznek edzofronton, es ha van idealis jelolt, akkor lecserelnem Reichet. Azt erzem, hogy a Colts az arany kozeputra erkezett, ahonnan csak egy apro lepes lenne a megfelelo oldal es a szintlepes, de ehhez egy jobb, mobilisabb iranyito mellett uj edzo is kellene. Ettol fuggetlenul viszont teljesen biztos vagyok benne, hogy Reich maradni fog. Ha ez igy lesz, nem is fogom az asztalt csapni, mert valahol ez is ertheto, az eredmenyek nem rosszak. Ha Reich marad, azt elfogadom, amit nem fogadnek el, az az, hogy ismet elhuzunk egy evet valami kiserleti jellegu megoldassal iranyitoposzton, jelentse ez akar meg egy evre Riverst, vagy projekt tehetseg draftolasat 2-3. korben, netan valami Darnold-, Wentz-jellegu leszerepelt, de nagy tehetsegnek kikialtott iranyito megszerzeset.

A Colts legnagyobb gondja most szerintem az iranyito poszt, Reich csak a masodik. Elobbit muszaj lenne megoldani rendesen, utobbival talan meg raer Ballard 1-2 ev mulva foglalkozni. Hogy lassa, mit tud a csapat es Reich olyan iranyitoval, aki tud nyerni, es aki megbizhato, jo.

Beszeltem.

több mint 3 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Shannynek 1 szezonban volt NFL atlagot alulrol meguto QBja eddig, akkor 8 percre volt az SB wintol (+ egy tuldobott passzra).

Johetsz az all22vel Peterk, a 3 and outok 3 passz utan 3 and outok maradnak. Es 15 secet visznek le az orabol 17 pontos elonyben.

6 perccel a vege elott minek kellett 1&10re feldobni a duplazott Pittmanre?
1:30al a vege elott minek kell feldobni 3&hosszunal TYra?
Mert a 4-11es Texans ellen bejott? 😀

Semmi logika nincs benne. Es nem csak az option routeok miat futottak tobbszor ugyan oda az elkapok. 10 yard IN-nel mi a masik option? Max hogy megall ha latja h zona van es talal ures helyet.

De itt olyanok voltak, h a TE meg mellette a slot is 10 yard INt futott, a masik oldalrol az X meg 10 yard hookot pl. Es ugyan ott voltak 2.5 sec utan, Riversnek meg dobnia kellett mert jott a nyomas.

Egesz meccsen nyomas alatt jatszott Rivers, az volt a valasza Reichnek a 2.felidore,h akkor nyerje meg o, mutassa meg mekkora clutch es dobjunk minden downon.

Mi kb soha nem ertunk oda Benhez, erre maradtunk a szar vanilla hivasoknal, se blitz se semmi.

Az, hogy passzokat hivott futas helyett a meccsbe (es igy lehet a POba) kerult. Ennek ellenkezejerol nem tudsz meggyozni.
TD helyett kellett FGt rugnunk 3&rovid szitus sacknel, TDt adtunk a sack fumblenel, picket dobott Rivers 1&10nel a felpalyan, 3 and out lett 3 passzkiserlettel amikor mar kurvara a nyakunkon volt a kes.

Akkor miert nem dobaltuk a futoknal a 3 yardos szarokat, mint a meccs vegen? Az is jobb, mint a sack/incomplete/pick. Legalabb porog az ora meg kedvezo matchup az LBk ellen, siman benne van h Hines v Taylor hoz extra yardokat...

Ligaelit tamadofal, a liga egyik legjobb TE egysege, a liga egyik legjobb RB csoportja, tobb kulonbozo stilusu WR, egy future ring of honor tag meg egy akinek van 1.5 ev kezdo tapasztalata.
Ennel vannak sokkal sokkal rosszabb allomanyok, ne tegyunk ugy, mintha Reichnek szarbol kellene varat epitenie.

Kurva sokszor leolvadtunk iden, csak ahogy par hete irtam, kurva nagy makunk igen sokszor.

Allomanyra siman 10-5os a keret, de teljesitmenyre inkabb egy 6-9, 7-8. Csak alig jatszottunk jo csapatok ellen, akik ellen jatszottunk ott ki is kaptunk (2 tenyleg "szep" gyozelmunk van a 10bol...).
Ez pedig az edzokon mulik.

Ev vegen FA a QB1, QB2, WR1, DE1, DE2, DE3, CB1, CB2, meg Hooker, Mack, Walker.

Kovi evben meg Leonard, Smith, Turay.
Nelson megkapja az optiont igy neki legalabb meg 2 evig van szerzodese.

Jovore meg ennyi eselyunk se lesz a POra, mert a Texans is sokkal jobb lesz es a Jags is, es a legnagyobb baj, h mindharom csapatnak meglesz a Franchise QBja majusra.
Mi meg nevetgelunk hogy Riversnek tobb gyereke van, mint jo dontese az idenyben 😕

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Nofene csak kezd leesni a tantusz nálatok is Reich a liga legtúlértékeltebb edzője, anno San Diegoban úgy szétverte az OL blokkolási sémáját h 7 év alatt sikerült úgyahogy rendbe hozni...
empty taxi
Általánosságokkal sokra nem megyünk. Konkrétan arra gondolsz, hogy miatta sz*r a falunk? Az a fal, ami liga vége volt, aztán Reich idején lett liga eleje? 😊 Amúgy ha ez igaz, akkor jó munkát végzett, mert azóta se sikerült senkinek összerakni azt a sémát nálatok. 😀

Naaa.... Szerintem Reich nincs túlértékelve. Egyrészt most HC, nem pedig OC, így most HC-ként értékelik.

Másrészt az all 22 film nem ezt mondja. Megnéztem lényegében az összes Colts meccsen all22-ben is - offense és defense-t is -, plusz egy csomó jó edzőt, offense-t szintén. Szerintem inkább alul értékelt (persze attól függ, milyen értékelésre gondolsz. Én azt tapasztalom, hogy kevesen rakják top10-be, szerintem pedig benne van).

Vannak dolgok, amiben top5-7 (game planning - szerintem ebben a liga egyik legjobbja -, half time menedzsment, a hívás állományra / irányítóra szabása - nem csak Foles miatt, de csak nálunk is már 3 irányítóval kellett dolgoznia, és mindegyikre jól rászabta a támadó sort. Luckra is - emlékszünk a checkdown Luckra az első 4-5 meccsen a visszatérése után?, és arra, ahogy formába jött akkor mennyire más lett a hívás? -, Brissettből is kihozta ami benne van. És Rivers is jól teljesít, jobban mint az utóbbi 2 évben a Boltsban. Egyébként is, aki egy liga top 7-8 scoring offense-t összerak egy 39 éves, másutt "elkopott" irányítóval úgy, hogy egy nagyon jó állományból álló falon kívül igazából már, vagy még nincs "saját jogon" playmaker ebben az offense-ben. T.Y. most kezd magához térni, az idény első kétharmadában sehol nem volt, de azért már ez se az a T.Y., aki volt. Campbell 1 meccset bírt, Pittman rookie, és kihagyott 1.5 hónapot az idényből, Mack az első meccsen kiesett. Volt olyan, hogy a #1 elkapónk Pascal volt. Aki ebből liga top 10-en belüli offense-et összerak, az nem lehet túlértékelt, hacsak nem azt mondják rá, hogy ő a legjobb. Hát Reichről ilyesmit azért sose mondtak. 😊

peterk2005
Ugye Reich '14-'15-ben mondta először Rivers fülére a playeket, izgalmas dolog hogy az elődje és az utódja is ugyanaz a személy (Whiz), vele rakta össze pályafutása 3 legjobb idényéből kettőt ('13 és '18), érdekes módon előtte és utána is jobb volt, mint Reich-hal. Tehát azt h most jobb itt Rivers, mint 2 évvel ezelőtt a Chargersben az számokkal igazolhatóan nem igaz.
Rivers tavalyi beszakadása annak volt köszönhető, hogy nem volt mellette futás, pass happy játékkal meg ennyi idősen már nem tud csapatot vezetni (591 attemptje volt tavaly, ennél többet csak Reich dobatott vele '15-ben). Itt műxik a futás, Rivers is jobb. Az meg szintén nem újdonság, hogy Riversnek inkább protection kell, mint elit WR, anno Seyi Ajirotutunak volt 100+ yardos meccse Rivers-szel mint WR1 ha éppen működött az OL.
A Chargers OL egyébként idén egész jó volt akkor, mikor a legjobb összeállításában tudott pályára lépni, csak az nem volt igazán gyakori.

Hogy Foles fellendülése mennyiben volt Reich érdeme az izgalmas kérdés, ugye Reichon kívül azóta távozott az akkori támadóstábból DeFilippo és Mike Groh is. Mindenesetre az egy valóban Foles skillsetjére optimalizált támadósor volt.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Reich + Rivers nyilatkozataiból kiderült, hogy azért engedtük el a futást, mert hiába álltunk fel 11 personnelben, a Steelers base defenseben állt, erre mi nem akartunk futni, mert tuti negatív yardos lett volna.

Kérdem én, mi a faszért nyálaznak folyton Doylera meg MAC-re, hogy milyen elit blokkolók, ha ilyenkor nem használjuk őket. Miért nem álltunk fel többször 12 meg 13 personnelben? (liga szinten 8.legtöbbször állunk fel 11 personnelben, középmezőnyben vagyunk a 12-13ban. ami jó, ha light boxot kreál, és tudunk futni. de ha nem, akkor miért nem rakjuk be a nagyfiúkat? főleg a Steelers LB sora ellen?!)Borbinho
Ez egy olyan lassú irányítóval, mint Rivers nem megy. Valami passz veszélyt mutatni kell, különben a legpocsékabb NFL védelem is könnyedén megfog bármilyen futójátékot. Rivers-el a passz veszélyt a passz jelenti, mert nem lehet play actiont, nem lehet RPO-t, stb. játszani. Illetve meg lehet próbálni, nézzétek meg tegnap a második félidőt. Háromszor próbálkoztunk play action-el, háromszor lett katasztrófális az eredménye.

Olvasom itt a véleményeket, hogy miért nem futottunk, ha első félidőben így ment meg úgy. Mert nem ilyen egyszerű. Van olyan, hogy első félidőben futunk 120 yardot, aztán az ellenfél védelme félidőben vált, és nem futunk 20 yardot sem, mert nem az a JÓ megoldás. Nem Reich-et akarom védeni, leírtam, hogy mi volt vele a bajom, de nem ebben hibázott. A meccsen alapvetően jól hívott, a második félidei passzjátékra való átállás is teljesen indokolt volt. És azért se őt hibáztassuk, hogy három elkapónk ugyanarra a területre fut. Annyira ne gondoljuk már hülyének, hogy felrajzol egy ilyen játékot. Ezek elkapó hibák, option route-oknál, amikor az elkapónak menet közben kell dönteni, hogy mit fut (attól függően, hogy inside v. outside leverage-t védekeznek rajta, hogy a safety merre mozdul, hogy a LB hátralép vagy fellép vagy marad, ésatöbbi). Egyszerűen ezek nem jöttek össze, nem Reich hibájából. T.Y. nem csinál ilyen hibákat, de Pittman még bőven, és Pascal is időnként. Ettől még jók, de ettől nem elit játékosok. Pascal nem is lesz, Pittman lehet, ha fel tudja használni az időt tanulásra.

A probléma a végén volt, mert a végén viszont visszaállt a Steelers, másfél perc volt még az órán, csak passsz ellen védekeztek, négy downos időszakban voltunk. Ordított a helyzet 1-1 futásért. Reich úgy volt vele, hogy ez a gárda képes 4 kísérletből 1-et megcsinálni, még úgy is, ha 3 lesz az a 4, mert egyet ellő egy mély passzra, hogy hátul tartsa a safety-ket. Alap esetben nehéz ebbe belekötni, mert a Rivers féle irányítók ezt jobb százalékkal megoldják, mint ha futni kellene. Érdemes megnézni, hogy az ilyen utolsó két perces drive-ban mit játszanak az NFL csapatok. Akinek olyan irányítója van, hogy képes eldobni a labdát, és nem Lamar, az mind csak passzol. Ilyenkor ezt kell. A probléma az, hogy _időnként_ a meccs helyzet ezt felülírja, és ezt észre kell venni. Sajnos ez az amit Reich nem vett, nem vesz észre, már nem az első meccsen. Ami hosszú távon többet fog nekünk ártani, mint használni. Mert azt se feledjük, hogy ennek a Reich féle szidott meccs végi playhívásnak volt a múlt heti T.Y. elkapás is az eredménye. Meg a superbowl évben nem is egy meccs. Ha bejön jó, de nekem mégis az a meggyőződésem, hogy jobb lenne ha a szituációt jobban figyelembe venné.

(Amit persze nem szabad túlzásba sem vinni, mert ha elviszi a playhívást a szituáció, na akkor jönnek aztán a borzasztóan kiszámítható playek. De van egy arany középút, és Reich a meccs végén idén nem egyszer elkanyarodott ettől. Szerintem.)

Nofene csak kezd leesni a tantusz nálatok is Reich a liga legtúlértékeltebb edzője, anno San Diegoban úgy szétverte az OL blokkolási sémáját h 7 év alatt sikerült úgyahogy rendbe hozni...
empty taxi
Általánosságokkal sokra nem megyünk. Konkrétan arra gondolsz, hogy miatta sz*r a falunk? Az a fal, ami liga vége volt, aztán Reich idején lett liga eleje? 😊 Amúgy ha ez igaz, akkor jó munkát végzett, mert azóta se sikerült senkinek összerakni azt a sémát nálatok. 😀

Naaa.... Szerintem Reich nincs túlértékelve. Egyrészt most HC, nem pedig OC, így most HC-ként értékelik.

Másrészt az all 22 film nem ezt mondja. Megnéztem lényegében az összes Colts meccsen all22-ben is - offense és defense-t is -, plusz egy csomó jó edzőt, offense-t szintén. Szerintem inkább alul értékelt (persze attól függ, milyen értékelésre gondolsz. Én azt tapasztalom, hogy kevesen rakják top10-be, szerintem pedig benne van).

Vannak dolgok, amiben top5-7 (game planning - szerintem ebben a liga egyik legjobbja -, half time menedzsment, a hívás állományra / irányítóra szabása - nem csak Foles miatt, de csak nálunk is már 3 irányítóval kellett dolgoznia, és mindegyikre jól rászabta a támadó sort. Luckra is - emlékszünk a checkdown Luckra az első 4-5 meccsen a visszatérése után?, és arra, ahogy formába jött akkor mennyire más lett a hívás? -, Brissettből is kihozta ami benne van. És Rivers is jól teljesít, jobban mint az utóbbi 2 évben a Boltsban. Egyébként is, aki egy liga top 7-8 scoring offense-t összerak egy 39 éves, másutt "elkopott" irányítóval úgy, hogy egy nagyon jó állományból álló falon kívül igazából már, vagy még nincs "saját jogon" playmaker ebben az offense-ben. T.Y. most kezd magához térni, az idény első kétharmadában sehol nem volt, de azért már ez se az a T.Y., aki volt. Campbell 1 meccset bírt, Pittman rookie, és kihagyott 1.5 hónapot az idényből, Mack az első meccsen kiesett. Volt olyan, hogy a #1 elkapónk Pascal volt. Aki ebből liga top 10-en belüli offense-et összerak, az nem lehet túlértékelt, hacsak nem azt mondják rá, hogy ő a legjobb. Hát Reichről ilyesmit azért sose mondtak. 😊

(Egyébként nézőpont kérdése, hogy ez jó, vagy rossz. Jó, mert egy ilyen Rivers-el ez a csapat a 12-4-et bukta most vasárnap el, nem pedig a negatív szezon elkerüléséért játszott. Túl sok ilyen csapat azért nincs az NFL-ben, ha levonod a Mahomes, Rogers, Wilson irányította igazi esélyeseket. A Steelers az egyik, akiket tegnap vernünk kellett volna, de mi valahogy őket nem tudjuk verni. És rossz is, mert a "csodára kell várni", mert az az utolsó adag plusz valószínűleg nincs meg Reich-ben, ami pl. - szerintem - Shanahan-ben megvan. Éééés még ő is el tud rontani egy SB-t a végén. Éééss... hány esélye lesz még neki? Ééés mi van a többi évvel, amikor nem jött ki a lépés? Szóval tudja a fene. Nehéz nyerni mindenkinek, ha nem áll össze úgy a csillagzat, ahogy Bostonban majdnem két évtizedig, most meg úgy tűnik Kansasben összeállt.

Az a megoldás, hogy húzunk mi is egy Watson félét, és akkor Reich is bőven jó lesz nekünk. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Oke, probaltam nem tulreagalni a tnapi meccset.
De amit most Reich lenyom a sajtotajekoztaton, az a legalja Pags idoket idezi.
A chopping the wood legalabb vicces volt, mert mast nem tudott mondani.

De Reichnek ez a "we are a good football team. This is a special group" kiveri a biztositekot, amikor ket pozitiv merlegu csapatot vertunk meg iden.

Iden mar volt egyszer, jojjon ujra a #FIREREICH

Ballardot kurvara sajnalnam, ha tulsagosan ragaszkodna Reich-hez es igy vele bukna. Bar azok utan h 2018ban meg jeloltnek se merult fel amig JMD vissza nem mondta, talan nem kell ettol tartani.

Menjen QB coachnak vagy predikalni.
Borbinho
Nem véletlen, hogy Nick Foles és Reich annyira imádják egymást. Foles kb ugyanezt a dumát nyomta nálunk QB-ban, mikor égett a ház...
több mint 3 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Oke, probaltam nem tulreagalni a tnapi meccset.
De amit most Reich lenyom a sajtotajekoztaton, az a legalja Pags idoket idezi.
A chopping the wood legalabb vicces volt, mert mast nem tudott mondani.

De Reichnek ez a "we are a good football team. This is a special group" kiveri a biztositekot, amikor ket pozitiv merlegu csapatot vertunk meg iden.

Iden mar volt egyszer, jojjon ujra a #FIREREICH

Ballardot kurvara sajnalnam, ha tulsagosan ragaszkodna Reich-hez es igy vele bukna. Bar azok utan h 2018ban meg jeloltnek se merult fel amig JMD vissza nem mondta, talan nem kell ettol tartani.

Menjen QB coachnak vagy predikalni.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
deleted account 1 758
Van valami, amiben Rivers sokkal jobb, mint Mahomes és Rodgers. 😊 😊 😊 (Igen, ez a grafika adásba került kint tegnap).

iktriad
nem akarlak lelombozni, de ezt már pár hete hete a Packers ellen is bevágták - lustul a CBS stáb 😀
coltman
Ez a grafika alapján inkább FOX-nak tűnik. Ők szeretik most képregény hősöknek ábrázolni a játékosokat.
iktriad
akkor az, nem tartom számon ezeket a crucial infókat 😀

Szerkesztette: deleted account
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Van valami, amiben Rivers sokkal jobb, mint Mahomes és Rodgers. 😊 😊 😊 (Igen, ez a grafika adásba került kint tegnap).

iktriad
nem akarlak lelombozni, de ezt már pár hete hete a Packers ellen is bevágták - lustul a CBS stáb 😀
coltman
Ez a grafika alapján inkább FOX-nak tűnik. Ők szeretik most képregény hősöknek ábrázolni a játékosokat.
több mint 3 éve
deleted account 1 758

iktriad

Szerkesztette: deleted account
több mint 3 éve
több mint 3 éve
deleted account 1 758
És ha Doyle meg MAC blokkol, és csinálunk 1-2 first downt nagy nehezen, de utána punt, az is jobb, mert akkor letekertünk 5-6 percet az órából 3 labda előnyben. Hát lehet gondolkodni, hogy vajon Reich is elétre a plafont, és ennyi, vagy valahogy tud majd ezen változtatni, de tegnap Rivers meg ő is eléggé alacsony plafonnal játszottak.
több mint 3 éve
FYI 14 pontos favorit a Colts vasárnap ellenünk.
több mint 3 éve
Picit visszatérve a tegnapi meccsre:

Reich + Rivers nyilatkozataiból kiderült, hogy azért engedtük el a futást, mert hiába álltunk fel 11 personnelben, a Steelers base defenseben állt, erre mi nem akartunk futni, mert tuti negatív yardos lett volna.

Kérdem én, mi a faszért nyálaznak folyton Doylera meg MAC-re, hogy milyen elit blokkolók, ha ilyenkor nem használjuk őket. Miért nem álltunk fel többször 12 meg 13 personnelben? (liga szinten 8.legtöbbször állunk fel 11 personnelben, középmezőnyben vagyunk a 12-13ban. ami jó, ha light boxot kreál, és tudunk futni. de ha nem, akkor miért nem rakjuk be a nagyfiúkat? főleg a Steelers LB sora ellen?!)

Egy dologra kellett volna figyelni,hogy ne adjunk nekik rövid pályát. Nyilván 11 personnelből hívtunk shot gun play action passzt a strip sacknél, de az nem csak Greené volt. A legszomorúbb, hogy a fal bal oldala a LOS-on tülekedett a DL-el, Greent viszont 1v1ben azonnal megverte Watt (majd kb fél seccel később Glowinskit is meggyakták, de Holden, Nelson meg Kelly 1 cmt se engedett az emberének).
Rivers alulbecsülte Wattot (ami kibaszott idegesítő, a liga sackleadere bazdmeg), mert érezte a nyomást ÉS ki is nézett rá, de próbált fellépkedni a zsebbe, és 2 másodpercig még tartotta a labdát.
Nickel fire zonet hívott a Steelers (amit kevertek végig, volt h ugyan abból csak cover 3at hívtak végül, de úgy álltak fel h blitzelnek. mi is ezt csináljuk sokszor, meg a pattern match zonet, amikor a pálya egyik felén cover 3 van, a másikon pedig man to man ha több hosszú útvonalat futnak), egy 1,5-2 másodpercig két üres elkapó is lett volna 4-5 yardos playért középen.

De még a sack fumble se lett volna vészes, ha Green össze tudja szedni. Max 2&20 és utána puntolunk.

98 yardot vitt a Steelers az 1.félidőben, ebből 41et az utolsó 3 playben 14 sec alatt prevent védelem ellen.

De még ez után is gondolhattunk volna, hogy faszaság lesz, mert 21-7tel mentünk a félidőbe, úgy hogy mi kezdtük a második félidőt (11:43at volt a Steelersnél a laszti és 18:17et nálunk. mi picit több, mint 200 yardot vittünk).

Ezek után a második félidőt egy 5.5 perces 65 yardos drive-al kezdtük, ahol 3&3ra sackelték Riverst (4 yardos kellett vna a first downhoz). De még a mezőnygóllal is három labdabirtoklásnyi különbség volt az előny.

Ezek után sikerült összehozni: 3 and out, 5 yard punt (oké, saját 3asról indultunk), 3 and out punt, 5 play majd punt, interception, majd a végén turnover on downs. 45 yard az utolsó drive-ig (abban prevent def ellen jött 52).

Első félidőben 21x, másodikban 7x futottunk. 3 labdabirtoklásnyi előnyből.

Mit tudna javítani egy QB, aki képes elmozogni a zsebben, vagy időben szabadulni a lasztitól?
Riverst sackelték ugye 1&10re amiből jött a fumble, majd 3&3ra ami után csak FG-t tudtunk rúgni, majd megint 1&10re ami után jött két incomplete és így 3 and out (mindezt akkor, amikor már erősen jött vissza a Steelers), majd 3&5re és utána puntoltunk (a kövi driveban fordított a Steelers, a köviben meg jött a hosszú pick double coverage-be, 1&10-nél a saját 47esünkről...

Mind Rivers mind Reich elsiették a végét, 6 perccel a vége előtt is egyből TD-t akartak, majd az utolsó drive-ban is. Teljesen hibás volt a koncepció sokszor, hogy 3&6ra dobunk hosszút, amikor tudjuk, h 2 downunk van megcsinálni az elsőt.
Meg olyan playeket hívtunk, ahol 3 célpont is ugyan oda futott, így 1 védő levédekezte mindhármat....

Ez, úgy ahogy van, a második félidő, Reichen ment el. Sajnos nem először idén.
Ahogy az is az ő (+ Ballard sara), hogy Chaz Green a backup tackle-ünk, amikor a ligában sem kéne lennie.

De ezek után még otthagyjuk 1v1ben Watt ellen, meg play actionöket hívunk.

De még így is meglehetett volna, ha csak Reich szar és a sporik átlagosak. De a sporik is hozzátették a részüket sajnos. Nem ők nyerték meg a meccset a Steelersnek, csak megadták az esélyt. Nekünk is meglett volna az esély a győzelemre, de mi nem éltünk vele.

Így se tudok teljesen haragudni Reich-re, mert 24 pont a Steelers otthonában elég is lehetett volna a győzelemre. Főleg ha csak a szokásos 2.félidőt hozza a védelem. Helyette a védelem is teljesen összeesett,
nem tudtunk nyomást generálni.

51 passzjáték alatt összehoztunk 2, azaz 2 darab QB hitet (1 sack).
A Steelersnél 35 passzjáték alatt 8 QB hit és 5 sack ez az arány.

14 futásból hoztak 20 yardot, mi 28ból 127et...

több mint 3 éve
Jah, akkor mea culpa, ezt a részét nem követtem a tegnapi eseményeknek - mondanám, hogy gratula, de nem lenne őszinte, nézve kit húztok 😛

Hát ha visszavonultatjátok Riverst, akkor vendégem vagy egy sörre 😀
coltman
Továbbra se iszom sört. 😉 És szerintem is látjuk még jövőre valahol a gyerekgyárost. Kérdés, hogy itt vagy máshol.
több mint 3 éve
deleted account 1 758
Tartok tole, hogy a nyarnak az lesz a vegkimetele, hogy megint valamivel probalkozunk, ami atmeneti lesz. Max draftolunk 2.korben valami projekt kubet, netan Ballard elhoz valami soso, mashol leszerepelt jatekost, mint Wentz vagy Darnold, de a vege mindenkepp hasonlo felmegoldas lesz, mint iden Rivers volt. Prescott draga lenne, nem hiszem, hogy egy elso korert odaadna a Dallas. Annal tobbet viszont nem adnek erte.

Az a baj, hogy ez a keret most szerintem tenyleg jo, es egy Prescottal szvsz lazan 13-14 gyozelemmel allna. Ezeket az eveket nem kene elpazarolni, sok a tehetseges jatekos, akik karrierjuk legjobb eveiben vannak, eddig kevesebbet is serulnek. Sokaknal ennel mar csak rosszabb idenyek kovetkeznek. Ha pedig meg kell fizetni Nelsont, Leonardot es a tobbieket, mozgaster sem nagyon lesz.
Stez
Révén, hogy Lawrence fix Jags QB jövőre, ha addig nem derül ki, hogy embert ölt, heroinista, stb, szerintem Ballard nem fog akarni fél megoldást csinálni.

Illúzió ne legyen, a Jags tulaj szerintem kb hétvégén mindenkivel tudatja, hogy aki 2 értelmes dolgot mer ellenünk csinálni utolsó fordulóban, azt elföldeli az új vikend ház alapjába 😛
coltman
Az 1/1 már megvan, akár nyerhetünk is vasárnap keretbe foglalva a szezont. Max nem minden fordulóban választunk elsőnek, bár a Jetsből kinézem, hogy megveri a Patst is, és akkor az sincs veszélyben,

Pár nagy gyűrű nélküli QB-t már visszavonultattunk (Marino, Jim Kelly), Rivers nagyon illene a sorba... 😊
iktriad
Jah, akkor mea culpa, ezt a részét nem követtem a tegnapi eseményeknek - mondanám, hogy gratula, de nem lenne őszinte, nézve kit húztok 😛

Hát ha visszavonultatjátok Riverst, akkor vendégem vagy egy sörre 😀
több mint 3 éve
Tartok tole, hogy a nyarnak az lesz a vegkimetele, hogy megint valamivel probalkozunk, ami atmeneti lesz. Max draftolunk 2.korben valami projekt kubet, netan Ballard elhoz valami soso, mashol leszerepelt jatekost, mint Wentz vagy Darnold, de a vege mindenkepp hasonlo felmegoldas lesz, mint iden Rivers volt. Prescott draga lenne, nem hiszem, hogy egy elso korert odaadna a Dallas. Annal tobbet viszont nem adnek erte.

Az a baj, hogy ez a keret most szerintem tenyleg jo, es egy Prescottal szvsz lazan 13-14 gyozelemmel allna. Ezeket az eveket nem kene elpazarolni, sok a tehetseges jatekos, akik karrierjuk legjobb eveiben vannak, eddig kevesebbet is serulnek. Sokaknal ennel mar csak rosszabb idenyek kovetkeznek. Ha pedig meg kell fizetni Nelsont, Leonardot es a tobbieket, mozgaster sem nagyon lesz.
Stez
Révén, hogy Lawrence fix Jags QB jövőre, ha addig nem derül ki, hogy embert ölt, heroinista, stb, szerintem Ballard nem fog akarni fél megoldást csinálni.

Illúzió ne legyen, a Jags tulaj szerintem kb hétvégén mindenkivel tudatja, hogy aki 2 értelmes dolgot mer ellenünk csinálni utolsó fordulóban, azt elföldeli az új vikend ház alapjába 😛
coltman
Az 1/1 már megvan, akár nyerhetünk is vasárnap keretbe foglalva a szezont. Max nem minden fordulóban választunk elsőnek, bár a Jetsből kinézem, hogy megveri a Patst is, és akkor az sincs veszélyben,

Pár nagy gyűrű nélküli QB-t már visszavonultattunk (Marino, Jim Kelly), Rivers nagyon illene a sorba... 😊
több mint 3 éve
deleted account 1 758

Stez

Illúzió ne legyen, a Jags tulaj szerintem kb hétvégén mindenkivel tudatja, hogy aki 2 értelmes dolgot mer ellenünk csinálni utolsó fordulóban, azt elföldeli az új vikend ház alapjába 😛 Ez kb ugyanaz, mint nekünk anno Luck, amikor már ennyire közel vagy, akkor azért határok között de lavírozol, hogy meglegyen, és nem baszod el - persze nekünk erre nem is kellett Curtis Painterrel gyúrni, ment az magától is 😀

Visszatérve, Dak nem fog jönni, rohadt nagy ZS-t kér, plusz első/második köröket kéne beáldozni érte, nagyon drága, tekintve, hogy nem bizonyított annyit, hogy ezt megérje - kb Mahomes szintnek hiszi magát, pedig az azért még messze van neki. De legfőképp, ha valaki nézte Ballard ténykedését, sosem fizet túl senkit, nem megy bele idióta üzletbe - Buckner dealt sokan annak gondolták, de azért látszik, nem véletlen adta oda az első kört, nem csak egy rizikózás volt ez részéről.

És igen, a mobilitás nagyon hiányzik, azaz nem annyira jó Rivers, hogy ezt ellen tudja súlyozni - Manning, Brady, Brees volt annyira jó, ő nem. Kell egy minőségi QB, és akár egy full sell-out-ot is be kell szerintem most vállalni, 2021/22-es első/második körökért is - Chiefsnek se volt 2018-ban első köre, mégse látom, hogy ez annyira hiányozna náluk. Nekem egy Matt Ryan tetszene, de nem hiszem, hogy Atlanta szabadulna tőle a halom DM miatt, így igazából nem látok érdemleges megoldást az öreg QB-ra. Staffordot néztem így hetekben, valamiért nem győz meg, nem látom, hogy upgrade lenne nekünk. Nekünk olyan QB kell, aki tud imprózni, és aki át tudja venni a stafétát Reichtől, hogy amikor ő marhaságokat hív, akkor azt felülbírálja. Manning, Luck ebben is zseniális volt, Rivers szerintem megbízik, vagy meg akar bízni Reichben, és ezért féloldalasak a meccsek.

Így tényleg a Chiefs utvonalat látom csak járhatónak most, Rivers marad jövőre (AS in KC), és Wilson/Lance/Trask hármas valamelyikéért felmegyünk top 10-be (PM in KC), tanul egy évet, és utána következő évre meg megkapja a vezér szerepet. Rizikó ebben is van, de sok év óta 2021-ben lesz talán tényleg egy elég mély draft QB szinten, hogy nem 2 minőség van top 5-ben, aztán utána már csak Jordan Love-ok jönnek.

Amúgy meg Nelsont leszámítva én nem gondolnám túl a fizetési sapka dolgokat, mert ahogy húzta Taylort, Leonardot második körben Ballard, vagy nyúlta Kenny Moore-t PS-ből, szerintem fog még ilyeneket csinálni ez után is, szóval ha valaki nagyon nagy ZS-be kerül, akkor el lesz engedve, és lesz helyette más. Nelson az egyetlen, akit elől húztunk, és arra nem lesz még egy lehetőségünk, de az 1 játékos, ha még Leonard-ot mellé veszem, akkor sem tud 2 ember ennyire sapkát borítani. Most is bent van Buckner nagy ZS-je, plusz az idióta mennyiségű ZS QB poszton, és simán elbírtuk. De abban egyet értek, hogy nem kéne 3-4-5 évig húzni ezzel a kerettel a QB keresési dolgokat, mert a sérülés csak rosszabb lesz évekkel - lásd Luck :/
több mint 3 éve
Bence94 Indianapolis Colts 1 949
A tegnapi meccsről inkább nem írok semmit, nem akarom ismételni a többieket...

Vasárnap héttől lehet szorítani a Steelers-Bengals-Bills triónak. Ebből a hármasból szerintem a Bills az egyedüli, aki segíthet nekünk.. 22:25-től meg a Texans teheti meg a harmadik szívességet idén. Watt nagyon fogadkozott a tegnapi sajtótájékoztatón. Mivel nincs se első, se második körös választásuk, jobb szájízzel fejeznék be a szezont egy W-vel.

Aztán itt van a mi meccsünk. A jaguároknak megvan az első választás, simán kinézem belőlük, hogy megfricskáznak minket, mint ahogy az tették az első fordulóban is.

Ne legyen igazam, de szerintem nem lesz PO. Ez a legrosszabb, ami megtörténhet egy 10,11 W-s szezonban, 39 éves kezdő irányítóval a csapatban. A tegnapi meccs második félideje után nagyon hitehagyott lettem, ha be is jutunk, sima one and done.
több mint 3 éve
uatu Indianapolis Colts 949 — uatu@freemail.hu
bobi0092
Ez szerintem Reich részéről az abszolút túlgondolás esete.
Adott A szituáció, ahol X1, X2..., vagy Y1, Y2... játékok sikeres általában, Z1, Z2 játékok meg nem. Erre az ilyen edzők úgy gondolkoznak, hogy az ellenfél is tisztában van ezzel, és X1, X2..., Y1, Y2... játékokra készül, Akkor választ a Z1, Z2... játékok közül valamit. Aztán általában megtapasztalja, hogy az ilyen esetekben miért nem jók a Z1, Z2... hívások.
Vannak azok a ritka esetek, amikor mégis bejön a Z1, Z2... hívás, ezek általában felkapottá és túlreprezentálta válnak és az meg csak tovább táplálja a hiú reményt, hogy majd mégis sikerül.
Mint a lottózóban, amikor valaki már a századik kaparós sorsjegyet veszi 1000Ft-ért nyeremény nélkül, aztán a 101.-kel meg nyer 20000-et. Akkor mindenki csak azt hallja, hogy "Nyertem!", és erre mindenki nekiáll kaparós sorsjegyet venni, hogy "Lám-lám, neki is bejött!".
több mint 3 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 4 355
A Colts - Jags meccs is 10:25-korra lett fixálva, mint a Titans - Texans az utolsó fordulóban.
iktriad
Addigra legalább kiderül, hogy mi a Miami, Baltimore, Cleveland meccs eredménye... ismerve magunkat győzelemmel PO-ba kerülnénk, de betlizünk egyet a Jaguars ellen 😀

Egyébként van arra bármilyen magyarázat (akár nehezen elfogadható is), hogy tegnap a 2. félidőben 10+-os előnynél mi a faszért nem futottunk úgy hogy egy félidő alatt Taylor 80 yard körül járt? (Többek között a védelemnek is jó ha többet pihenhet és öljük jobban az órát nem?) Vagy akár 1:20-al a vége előtt amikor már az ellenfél 30 yardosa körül jártunk?
Én játszok Maddennel túl sokat (és tűnik egyszerűnek és egyértelműnek ott) de miért ennyire bonyolult dolog az NFL-ben a time management? Elviszi a HC vagy a playhívó fejét a lendület és izgalom?
Hogy lehet hogy (és nem csak Reich-re igaz ez) több HC is konkrétan teljesen észszerűtlen playhívásokkal és döntésekkel operál (akár első félidő végén is)? Vannak jóval összetettebb részei is ennek a sportnak, de talán a legegyszerűbben választható a legjobb kimenetel ilyenkor (ha A és B van akkor X vagy Y a helyes döntés, és nem 200 bemenő paraméter van, hanem mondjuk 4-5 és kimenetel is legfeljebb 4-5).

De ha épp Reich (és a tapasztalatok alapján más HC-k is) erre nem képes egy csapat mellett nem gondolom hogy ne lehetne egy dedikált ember vagy csoport aki rászól a HC fülére hogy a piros sávból válassz playt arról az A3-as papírkáról?

3rd & 8 at PIT 33 - (1:24 - 4th) : Itt gyakorlatilag időkérés nélkül is a következő lehetőségek vannak: bármilyen futás, short pass, medium pass, 30 yardnál határozottan rövidebb long pass. Ráadásul végig 4 downnal számolhatunk tehát nem is kell égetően a 8 yard...

Mit lépünk? Hiltonnak 3 ember közé TD-re beküldjük a labdát 30+ yardra, úgy, hogy 3 időkérése van az ellenfélnek. Tehát ha a play sikeres kvázi akkor is rosszul járunk, 1:20 marad a Steelersnek és ne felejtsük FG is elegendő nekik, hogy életben tartsák a győzelmi esélyeiket... Direkt visszanéztem a play-t ha ott az a passz sikeres (Hilton elkapja) akkor 99,99% hogy TD.

Nézi az ember a meccseinket és az első félidőkben jó érzés Colts szurkolónak lenni, szerintem okos playhívások, működő futás (nagyon tetszett az első TD-nél hogy megléptük 3 & 5-re a futást, és ott akkor is elfogadtam volna a döntést ha negatív yardot csinálunk). Aztán jön a második félidő és nem tudunk lehozni egy félidőt, sőt, tegnap kvázi egy bő negyedet, azok után amikor 4 próbálkozásra kivédekezünk egy goal line szituációt (!!!), ami nem is 1&9 hanem kvázi 1 & 3.

Én fotelszurkoló vagyok, ha nem látnám az első félidőinket azt mondanám instant fire Reich, viszont kíváncsi lennék a dolog mélyebb pszichológiájára... a Bengals (tudom, idén liga alsóházi csapat) ellen meg tudtuk ezt fordítva csinálni... Arra is kíváncsi lennék, hogy egy ilyen meccs után el jut-e a stáb fejéig hogy mit basztunk el, már a legmagasabb vonalon / szinten (nem tudtunk futni)?

Szerkesztette: bobi0092

Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 3 éve
A Colts - Jags meccs is 10:25-korra lett fixálva, mint a Titans - Texans az utolsó fordulóban.

Szerkesztette: iktriad
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 753 — Így remélem megfelelek nektek.....
üdv újra itt 😀
több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 43 306 — Whoops, looks like something went wrong.
Az oke, hogy Reichen elment az ideny, de en nekem Rivers is eleg volt. Nem tudom hibaztatni, nem rossz o, nincsen szo errol. Egyszeruen nekem zavaro, hogy lajhar, hogy tole nem lehet varni, hogy kimozog a zsebbol, fellep, ott legyen benne a veszely, hogy megindul labon. Nem akarok Murray-fele mobilis kubet, Luck sem volt az, zsebiranyito volt, de ha kellett, az atletikussaga es gyorsasaga megvolt ahhoz, hogy mozogjon elore. Reich rendszerebe szerintem szukseges a mobilisabb iranyito, egy Rivers vagy Big Ben nem tud annyira boldogulni. Es Riverst a masodik felidoben olvasta is a Steelers. Ha van egy iranyitonk, aki kepes rogtonozni, ezt a meccset behuztuk volna. De nincs, sajnos.

Ez szamomra egy ujabb pluszpont Prescott iranyaba, ami a lehetosegeinket illeti.

Ez viszont nem lesz sokaig jarhato ut, hogy a csapat epp csak annyira jo, hogy po kornyekere odaerjen, eselye viszont semmi, de amugy meg lazan jo arra, hogy legyen 7-9 gyozelme, aztan meg a korok masodik feleben kell megtalalnia a nagy tehetsegeket a drafton.

több mint 3 éve
deleted account 1 758
Na mi ez a nyomott hangulat, ma nagyon sikeresek voltunk: hoztunk egy nullás második félidőt, és készülhetünk Lawrencere jövő évtől. Nem ezt terveztétek? 😀

Nem tudom, hogy Caldwell, vagy Pagano jutott-e többször az eszembe a meccs alatt, de nem is kevésszer volt deja vu-m. Lehet meg kéne próbálni, hogy Sirianni hívja a playeket, hátha minőségben akkor tudunk javulni.

Néha amúgy szerintem Reich már túl gondolja, és annyira túl akar járni az ellen eszén, hogy ebbe bukik bele, és nem megy az egyszerűbb működő dologgal - lásd ma futás.

És a mai játékkal is az a bajom, hogy ez mennyire növeli az önbizalmat, ha ez PO-ban lett volna? Mindenki ezt mondja, hogy ezért jobb úgy is PO-t játszani, de ez a mai performansz inkább csak rombol, mint épít. Más az, ha van valaki, akihez nyúlhatsz, anno 10-38-nál Luck, de River-szel ez nincs meg.

De legalább soon another pointless season is over 😛