Indianapolis Colts

52 feliratkozó

több mint 3 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Idén hoztuk Easont a 4. körben és Rivers is az elmúlt évek legjobb teljesítményét nyújtja. A gond az, hogy az SB-hez top QB kell, de azt meg kell találni és ki kell nevelni.

Túl sokba kerülne egy felcsere olyan helyre, ahol a top3 QB-ra még lenne esély.
Akire esélyünk lehet a top4ből, az Lance, ő viszont elérhető lesz szerintem a mi pickünk környékén is (kb ott ahol a Packers vitte Love-ot).
Kérdés, jobb-e annyival az alapanyag, mint Eason, hogy megérje rálőni egy 1.kört, úgy hogy nagyon kellene LT, kezdő CB (Rhodes lejár és nem fiatal, Carrie dettó, Ya-Sin egy kalap szar, Tell meg skippelte az évet úgy h tavaly játszott életében először CB-t, ráadásul nem is sokat), de ha TY-t hagyjuk elmenni akkor akár elkapó is (minden idők legjobb wr class-a jön szvsz, hozhatnánk Pittman mellé valakit).
De kellene mindenképp belső falember depth és egy swing tackle is.

Ha csak nem lesz esélyünk a Mormon Mahomesra (Lawrence + Fields 1/1 + 1/2 lesznek), akkor én elöl fixen OT-t, CB-t vagy WR-t húznék.

szerk:
ha meg a Jets QB-t vinne, akkor egy 3.körért el lehetne hozni Darnoldot, picit vicces lenne azok után h a picket mi adtuk nekik, amivel kihúzták 😀

Szerkesztette: Borbinho

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
deleted account 1 758
Ha netán megtörténne a kevésbé valószínű, hogy a Titans kikap vasárnap, mi meg megverjük a Steelerst, akkor utána héten érdekes lesz a sztori. 😊 Őszintén szólva akkor én is inkább a wild cardra szavaznék div győzelem helyett, mint, hogy Lawrence Jacksonville-ben kössön ki. 😊
peterk2005
Unorthodox vagyok tudom, de Lawrence érkezése csoportba szememben biztosítaná, hogy Ballard nem balfaszkodik tovább Rivers féle megoldásokkal, hanem beáldoz pár picket valami tényleg minöségi megoldásért - ami szerintem nem lenne rossz, mert onnantól visszatérhetnénk a real contender kategóriába, és akár Chiefs felé is nöhetnénk - nekik idén ahogy néztem azért trükkös lesz az off-season cap szempontból, hogy Hill vagy OL mellett voksolnak. De egyelöre a Chiefs alatt pár centivel is már nagyon jó lenne 😉
coltman
Úgy érted lenyom néhány hókuszpókuszt? Mert nem csak feltradelni kell, kell olyan játékos is akiért érdemes. 😊 Ha nincs, áldozhat amennyit akar 😊
peterk2005
Idén eléggé úgy néz ki, hogy nem lesz QB-ban hiány, Lawrence, Fields fix top 5, ahogy olvasom, de Wilsont, Lancet, de még Traskot is elsö körös matériának gondolják most. Tudom, hogy ezek korai okoskodások még, de azért ha Ballard tényleg liga eleje GM, akkor azért ebböl, plusz egy UFA Dak-ból úgy érzem nem irreális elképzelés, hogy valamit Reich-hel kihozzanak, és az ne Rivers+Jacob* megoldás legyen, hanem jöjjön valami minöség Rivers mögé tanulni. De felölem hókuszpókuszolhat is, ha az a bevált módszere 😁
több mint 3 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ha netán megtörténne a kevésbé valószínű, hogy a Titans kikap vasárnap, mi meg megverjük a Steelerst, akkor utána héten érdekes lesz a sztori. 😊 Őszintén szólva akkor én is inkább a wild cardra szavaznék div győzelem helyett, mint, hogy Lawrence Jacksonville-ben kössön ki. 😊
peterk2005
Unorthodox vagyok tudom, de Lawrence érkezése csoportba szememben biztosítaná, hogy Ballard nem balfaszkodik tovább Rivers féle megoldásokkal, hanem beáldoz pár picket valami tényleg minöségi megoldásért - ami szerintem nem lenne rossz, mert onnantól visszatérhetnénk a real contender kategóriába, és akár Chiefs felé is nöhetnénk - nekik idén ahogy néztem azért trükkös lesz az off-season cap szempontból, hogy Hill vagy OL mellett voksolnak. De egyelöre a Chiefs alatt pár centivel is már nagyon jó lenne 😉
coltman
Úgy érted lenyom néhány hókuszpókuszt? Mert nem csak feltradelni kell, kell olyan játékos is akiért érdemes. 😊 Ha nincs, áldozhat amennyit akar 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
deleted account 1 758
peterk2005
több mint 3 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Kelly pozitív meglepetés, nem gondoltam volna, hogy a fanok beszavaznak egy ilyen játékost. Nelson és Leonard kábé egész karrierjükben pro bowlerek lesznek, ha jók, ha sz*rok, ez is nagyjából eldőlt az utóbbi pár évben. 😊 Bucknernek és Kennynek ott lenne a helye. És Rigónak is.

(Egyébként nem lepne meg, ha Buckner úgy járna, mint pár éve Maniac. A pro bowlba nem szavazták be, de az all pro csapatba bekerült. Bucknernek szerintem van esélye a második csapatra.)

Ryan Kelly, Darius Leonard és Quenton Nelson személyében 3 Colts játékos került be a Pro Bowlba idén.

iktriad

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 127 — WHO DAT!!!!
Ryan Kelly, Darius Leonard és Quenton Nelson személyében 3 Colts játékos került be a Pro Bowlba idén.

iktriad
Nem mintha annyit szamitana, de Buckner is siman elfert volna ezen a kepen..
Bence94
Nem igazán számít mivel aki Super Bowl-ra megy úgysem játszik a ProBowl-on 😀 😀. (Ha egyáltalán meg lesz tartva, COVID idején nem sok értelme van).
bobi0092
Idén /vagyis már jövőre lenne /nem lesz Pro Bowl meccs, csak virtuálisan meg volt tartva a szavazás aztán ennyi, meccs meg társai nem lesz.

több mint 3 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 4 355

iktriad
Bence94
Nem igazán számít mivel aki Super Bowl-ra megy úgysem játszik a ProBowl-on 😀 😀. (Ha egyáltalán meg lesz tartva, COVID idején nem sok értelme van).

Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 3 éve
Bence94 Indianapolis Colts 1 949

iktriad
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 846 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
több mint 3 éve

több mint 3 éve
malloy Indianapolis Colts 306 — malloy
Azért a Jagstől jó lenne kikapni az utolsó fordulóban! 😀 Nem szeretném ha Watson mellé megérkezne Lawrence is a csoportba...
több mint 3 éve
Néhány pozitívum, negatívum így egy nap távlatból. Nyilván mindkettőből van, mert nyertünk, másrészt úgy megküzdöttünk vele, hogy hibátlan meccsről se lehet szó.

Pozitívumok:
- Taylor. Hétről hétre jobb a srác. Nem is az tetszik, hogy a YPC javul (persze az is, de az a falon / blokkon is nagyban múlik), hanem az, hogy a) kezd a stílusa a fénykorában játszó Bell-ére hasonlítani, és ebből eredményes is. Eszemben sincs Bell mellé pakolni, ahhoz még sok kell, de egyre jobb döntéseket hoz, megtanult shotgunból futni (ami marhára nem ment az elején), van türelme kivárni a blokkokat, és kezdi érezni azt is, hogy mikor, hol kell visszavágni vagy nem visszavágni. Az utolsó néhány meccsen már azt nyújtja, amiért el tudom fogadni, hogy ellőttünk egy 2. kör közepét egy futóra.
- Turay. Nagyon mélyről kezdte érthetően, de hétről hétre stabilan javul. Tegnap már kifejezetten tetszett, megérdemelt volna kb. 2 sacket, mert ő csinálta meg igazán a játékot, csak másnak sikerült levinni Watsont. A stílusa is változott, mégpedig szerintem előnyére. A korábbi vékonyka, nyurga, sebességből élő, egy move-os játékos "fajsúlyosabb" lett, alkatra vastagabbnak tűnik, és használja a kezét bullrushra is, láttam tőle counter move-ot. Ne sérüljön le, és örülni fogunk mi még neki szerintem.
- Hilton. Tartja a formáját, nem egy meccses eltűnő fellángolásról van szó, hanem elmúlhatott a korábbi nyavajája, akármi is volt (sérülés, formahanyatlás, tudjafene). Tegnap kb. az év legfontosabb play-ét csinálta meg, középen, ütempasszra, egy olyan játékban amilyent igen ritkán szoktunk rá hívni, inkább TE seam route-okat próbálunk.
- Buckner. Három sack, egy tonna pressure. Még mindig úgy kergetjük Watsont időnként, mint medve a nyulat, de Buckner jól játszó medve volt tegnap, ami azok után, hogy az is szóba jött, hogy nem játszik, mert nem egészséges, nagy szó. Amúgy szerintem kétség nélkül karrierje legjobb idényét produkálja. A Ninersben is gyakran jó volt, időnként domináns, de ilyen kiegyensúlyozott, blue chip teljesítményt idén hoz először. Bravó neki is, és utólag pacsi Ballardnak is, hogy ha már kifizetett egy valaki pénzt plusz picket, akkor legalább olyan játékosra, aki passzol a rendszerbe, baromi fontos szerepe van, és kiválóan teljesít is.
- Rigó: két és fél hét után baszki a műtéti seb se forr még össze rendesen, és akkor még szóba se jött, hogy mi volt a probléma... hats down a srác előtt.
- Hemüveg: hetek óta egyre jobb a célzóvize, egyre stabilabban rúgja a kapu közepét, én már vártam, hogy jöjjön egy 50 körüli, mert a stabilitást is éreztem, a lába meg bőven megvan hozzá. Bement, gratula, megváltotta a jegyét a közeljövőbeli bizalomra. Ez se kevés - hány csapatot látunk szenvedi a rúgó poszton -, ennél többet pedig majd csak akkor érdemel, ha lenyomott már egy fél Vina-karriert legalább. 😀
- Maniac. Lemásolta Kenny múlt heti meccsét. Kifejezetten szürke, nem túl jó meccse volt (Kennyi a hét védője lett múlt héten, de ha a bravúr playeit kivesszük, akkor nem játszott jól). De volt két abszolút remek playmaker megmozdulása meccs közben, és persze a vége. Szerencsénk volt persze, de Maniacnak ez már a sokadig ilyen "műve", örülhetünk, hogy nálunk játszik.
- Rivers. Volt két bosszantóan pontatlan passza (ha picit pontosabb, nem áll meg 2 drive-unk), de ettől eltekintve stabilan hozza magát. Nem Mahomes, de jobb, mint vártam. Egy ilyen Riverst jövőre is elnéznék nálunk, ha nem sikerülne olyan fiatalt húzni, aki azonnal bevethető.

Negatívumok
- Secondary. Az egész bagázs. Nincs egy bűn rossz játékos, hanem a teljes gárda felpuhult, hibázgat. Úgy is, hogy közben általában óvatoskodunk is, nehogy nagy play legyen. Az utóbbi öt-hat meccsen talán egyszer se maradtunk 400 benyalt yard alatt, ami kurvasok. Ebben ugyan a front7 is benne van, nincs állandó nyomás, de most a secondary-t emeltem ki, mert többet reméltem az első néhány meccs után. Ez a rendszeres 300+ kapott passz yard akkor is sok, ha a 2xTitans, Raiders, 2xTexans, Packers volt a sorozat az elmúlt hetekben. Mind top10 és felében top5 offense. Ha legalább 1 v 2 csapat ellen sikerült volna jobb meccset hozni akkor sokkal bizakodóbb lennék, de így nehéz, mert mitől lesz majd a hetedik jó offense ellen más, mint a megelőző hatból hatszor?
- Reich és a playhívás. Én nem akarok falig szaladni, és rögtön "fos"-ozni a playhívást - most pl. attól harsog a kinti colts fanbase, hogy miért nem futottunk tegnap jóval többet, Taylornak miért csak 16 carryje volt. Ez hülyeség, összesen 54 támadó snapünk volt - lassú meccset csináltunk (direkt), kevés drive-al -, ebből nem lehet 25-öt futni egy játékosnak ésszerűen. Főleg úgy, hogy Hines-nek is szerepet kell kapni, mert jó, megérdemli, és meg is szolgálja. A disztribúcióval nekem nincs gondom, és a game plan is alapvetően jó szokott lenni, de mindig van néhány perc, 1-2 play 1-2 drive-ban amit egyszerűen nem értek. Tegnap a Jacoby-s bent hagyjuk első downra volt WTF. Teljesen jó ritmusban voltunk, Rivers haladt, ilyenkor pazarlás Jacobyzni. Ha összejött is volna, akkor is ellőttünk volna egy olyan játékot, amit már később nem tudtunk volna. Fölöslegesen, ráadásul ki is zökkentünk.

No mindegy. Valójában nincs miért szentségelnünk. Ezzel a csapattal a playoff és pozitív mérleg elvárható, de a contenderség még odébb van. Ez a realitás. (A 10-4-el nincs bajom, idén ez szerintem "normális". Szétszakadt ebben a felkészülés nélküliségben a liga, a középjó csapatok egy része bebukott, másik része meg nyeri sorban azokat a meccseken ahol középjó bebukott csapat ellen játszik, így lett egy halom a szokásosnál negatívabb és egy halom a szokásosnál pozitívabb mérleg. Nem normális, hogy 11-5-el le lehet maradni a playoffról úgy, hogy már 7 playoff csapat is van. Ez 2020 specialitása, és ezt figyelembe véve nagyjából ott is vagyunk, ahol kell. Kb. itt a helyünk, még ha a mérleg a szokásosnál picit jobb is.)

A szerencsével nem foglalkozom, az egy idényben jön is, megy is. 😊 A Titans is nyert - főleg az idény elején - hajszálnyival / "ez meg hogyan jött össze"-vel, mi is nyertünk, ez ilyen. Igazából ezek attól speciálisak, mert az utolsó másodpercben történnek. Ha az első félidő közepén történik egy hasonló játék, és ugyanígy meghatározza az eredményt, a meccs végére már senki nem emlegeti. Így meg erről szól a másnap. Két hete pl. még csak nem is mi csináltuk meg a fumble-t, viszont kb. 2 Watson INT-et hagytunk a pályán, olyanokat, amit nem elkapni volt nehezebb (az egyiknél Rhodes ugye úgy volt lyukas kezű, hogy ő ütötte oda a labdát ezzel az elkapó ölébe). Szóval ezek egy idényben benne vannak. nem ettől állunk 10-4-el, de nem is ezért nem vagyunk igazi contenderek.

több mint 3 éve
deleted account 1 758
Egyébként egy ilyen 2017-es IND @ BUF blizzard meccset megnéznék, gondolom instant Brissett-el indulnánk el 😀
bobi0092
Oda igazából QB felesleges is, egyszerübb +2-3 OL meg RB 😀 Rigo meg tud nagyot rúgni, és még matekozni se kell, mert nem fog bepattanni az EZ-ba 😛
több mint 3 éve
A Steelers elleni meccs már csak az időjárás miatt is érdekes lesz szerintem, nem nagyon tudom elképzelni Rivers-t hidegben (+2°C lesz egész héten Pittsburghben), a PO-ban a másik lehetőség első körre Buffalo lehetne, nah ott sincs sokkal melegebb... ugyanúgy befagyna a seggünk...
Ha valami csoda folytán bukna egyet a Titans mi meg behúznánk mindkettőt legalább Indianapolisban lenne meccs, ott azért látok esélyt bárki ellen, idegenben kevésbé... bár lehet csak én vagyok pesszimista és megint megkapom hogy nem számít ez mert Luck-kal is nyertünk Denverben anno PO-t.

Egyébként egy ilyen 2017-es IND @ BUF blizzard meccset megnéznék, gondolom instant Brissett-el indulnánk el 😀

Szerkesztette: bobi0092

Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 3 éve
deleted account 1 758
Meccs pozitívuma : Blankenship végre rúgott 50+-t. Rivers folyamatosan javul, meg merem kockáztatni, hogy TY tudatosan volt szezon elején kicsit nélkülözve, elspórolták a PO-ra. A többi inkàbb retina bántó volt, föleg a Chiefs meccset nézve, hogy a Saints press-szel is mennyire nehezen tudta Mahomest lassítani. Most egy Chiefs elleni meccs kb kivégzés lenne nekünk :/

Érdeklödve várom a Steelers elleni felméröt.
több mint 3 éve
Utolso 2 percen belul nem lehet a fumble eredmenyekent elorehaladni, szoval ha a Texans osszeszedte volna a labdat az endzoneban, akkor a fumble helyerol folytathatta volna a tamadast a Texans. Mult heten volt pelda erre valamelyik meccsen a Redzoneban, ott magyaraztak el a szabalyt.
mate93
Raiders Chargers végén volt azt hiszem (ez rémlett) pont ezért kérdeztem, köszönöm a választ.
Nem mintha 1st and 2-vel nem hozta volna ki Xre a Texans... de talán most ők sem bánják mert nagy tétje nekik nem volt (főleg hogy draftcetlijük sincs...)

több mint 3 éve
deleted account 1 758
Utolso 2 percen belul nem lehet a fumble eredmenyekent elorehaladni, szoval ha a Texans osszeszedte volna a labdat az endzoneban, akkor a fumble helyerol folytathatta volna a tamadast a Texans. Mult heten volt pelda erre valamelyik meccsen a Redzoneban, ott magyaraztak el a szabalyt.
mate93
Vagy a tegnapi Chiefs-Saintsen, ahold végül is incomplete passz lett Mahomesnak, de ha esetleg egy challenge lévén fumble lett volna, akkor SP nyom egy deny-t a yellow flagre, es jöhetett volna a Saints. Így megúszta egy 4&7-tel a Chiefs 😉
több mint 3 éve
mate93 New Orleans Saints 351
több mint 3 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
A YouTube-on lévő hivatalos NFL összefoglalóból konkrétan kimaradt a game winning fumble-ünk 😀

Egyébként ilyenkor ha a fumble a 2 yardoson történik meg, a labda bepattan előrefelé az end zone-ba és a Texans szedi össze akkor instant TD vagy a fumble helyéről jönnek tovább (1st and goal from 2 yard line)?
bobi0092
Sőt ha olyan van mint a Saints-meccsen h a labda az end zone hátuljánál pattog ki az automatikusan safety.
empty taxi
ahhoz előbb vmeik Coltsosnak birtokolnia is kellett volna a lasztit, így csak touchback lett volna.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
A YouTube-on lévő hivatalos NFL összefoglalóból konkrétan kimaradt a game winning fumble-ünk 😀

Egyébként ilyenkor ha a fumble a 2 yardoson történik meg, a labda bepattan előrefelé az end zone-ba és a Texans szedi össze akkor instant TD vagy a fumble helyéről jönnek tovább (1st and goal from 2 yard line)?
bobi0092
Az akkor TD lett volna. Tele is lett gyorsan a gatya, nehogy ők szedjék össze 😀
dugo93
Dolphins-Pats H 1,82 pipa
Titans-Lions -6.5ről H 1,66 pipa
Vikings-Bears V 2,2 pipa
Saints-Chiefs V 1,8 pipa
Colts-Texand 49,5 over ...

700ra jöhetett vna 12.5k 😀

több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!

bobi0092
Sőt ha olyan van mint a Saints-meccsen h a labda az end zone hátuljánál pattog ki az automatikusan safety.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 232

bobi0092
Az akkor TD lett volna. Tele is lett gyorsan a gatya, nehogy ők szedjék össze 😀

több mint 3 éve

több mint 3 éve
Bence94 Indianapolis Colts 1 949
 www.reddit.com/r/Colts/comments/kh2hfc/wholesome/?utm_source=share&utm_medium=ios_app&utm_name=iossmf
több mint 3 éve
Baba Yaga Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 832
A mérlegünknél mindenképp gyengébbek vagyunk, két pozitív mérlegű csapatot vertünk meg (a Titanst meg a Packerst), és elég sok mákunk volt főleg a szezon második felében.
Borbinho
Hát 5-ből 2 az tényleg nem jó, de a Dolphinsnak is csak 2 győzelme van pozitív mérlegű csapatok ellen. Ravensnek, Brownsnak és Titansnek meg 3, szóval annyira nem lógunk ki lefelé 😊. A legnagyobb hátrányunk szerintem az hogy ha kiesik valaki a támadófalból, akkor Rivers nem tudja menekülni a nyomás elől és meghal a támadójáték.